Hirdetés

A Dough jövőre debütáló, 4K-s OLED monitora 240 Hz-es képfrissítéssel dolgozik

A 80 cm-es képátlójú, KVM switch-csel érkező modell Gorilla Glassos kiszerelésben is választható lesz.

A Dough egy új Spectrum Black szériás monitorral bővíti majd kínálatát, ami elvileg a világ első olyan OLED paneles megoldásaként mutatkozik be, és a 4K-s felbontáshoz 240 Hz-es képfrissítési frekvenciát párosít.


[+]

A 31,5 hüvelykes, Spectrum Black 4K nevű készülék 450 cd/m²-es fénysűrűsége HDR módban a kép 3 százalékán 1000 cd/m²-ig emelkedhet, és a szürkéből szürkébe váltáshoz 0,03 ezredmásodpercre van szüksége. Az AMD FreeSync Premium Pro, NVIDIA G-Sync Compatible, illetve VESA DisplayHDR True Black 400 plecsnikkel jutalmazott, gyárilag delta E<1 pontosságú kalibráción átesett periféria FRC-vel 1,07 milliárd színt képes megjeleníteni 100/98,5 százalékos sRGB/DCI-P3 színtérlefedettséggel, és mini joystickkel vezérelhető OSD menüjéből a PiP/PbP képességeken kívül elérhetők még a manapság elterjedt, játékosokat segítő funkciók is (célkereszt vagy képkockaszámláló kivetítése).


[+]

A képernyő a matt kivitel (ES07E3F) mellett tükröződést mérséklő DXC bevonattal ellátott Gorilla Glass üveggel (ES07E3D) ugyancsak megvásárolható lesz, és a mozgási elmosódás csökkentésére BFI technológiát (Black Frame Insertion vagy másként backlight strobing) használ, azaz a pixelek minden frissítési ciklus végén elsötétülnek.


[+]

A ketyere I/O szigetén egy DSC-s DisplayPort, két HDMI 2.1a bemenet, egy videojelet, valamint 100 wattnyi energiát továbbító USB 3.2 Gen2 Type-C kapu, két 15 wattos USB 3.2 Gen2 Type-C aljzat, egy USB 3.2 Gen2 Type-C upstream csatoló és két USB 3.2 Gen2 Type-A konnektor található az integrált fejhallgató erősítővel kiegészített, 3,5 mm-es jacken felül. A KVM váltóval megfejelt típus alumíniumtalpa a forgatás kivételével mindenhogy mozgatható (a kétirányú pivot lehetősége sem hiányzik), míg az elhelyezés terén több rugalmasságra vágyóknak 100 x 100 mm-es VESA furatok állnak rendelkezésére.

[+]

A matt verzióban 700, üveges változatban 800 dollárért már előrendelhető, frissíthető firmware-rel megáldott kijelző várhatóan csak jövő áprilisban jelenik meg, de akkorra a korai támogatók részére nyújtott kedvezmény megszűnik, és 1100, továbbá 1300 dolláros árcédulák fognak megtelepedni a termékek dobozain. A 3 évre szóló garancia 2 évig a potenciális beégésre is kiterjed.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Dough

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés