Hirdetés

240 Hz-es OLED gaming monitor az LG háza tájáról

A 67,31 cm-es képátlójú modell igen jól felszerelt, és 1440p-s felbontással rendelkezik.

Megjött az LG első olyan gaming monitora, amit 0,03 ezredmásodperces GtG válaszidővel dolgozó, 240 Hz-es OLED panellel szereltek, és az UltraGear 27GR95QE-B nevet kapta. A 26,5 hüvelykes, AMD FreeSync Premium, illetve NVIDIA G-Sync Compatible hitelesítéssel felruházott készülék 2560 x 1440 pixelt tud megjeleníteni natívan, és az általa prezentált 1,07 milliárd szín 98,5 százalékos DCI-P3 színtérlefedettséggel jelenik meg előttünk.


[+]

A fedélzeti csatlakozók között egy DisplayPortot, két HDMI bemenetet, egy négypólusú kombójacket, két USB 3.0 aljzatot és egy optikai hangkimenetet lelhetünk fel, ráadásul a periféria támogatja a DTS HP:X szabványt. A kábelrendezővel ellátott talpazat minden irányban állítható, és ebbe az egyirányú pivot ugyancsak beletartozik, de persze a VESA rögzítőpont sem hiányzik a képletből.


[+]

Az OSD menüben ott figyelnek a játékosokat segítő funkciók (például a jó öreg DAS, célkereszt kivetítése, képkocka/másodperc számláló), a burkolat hátulján pedig egy kis hangulatvilágításnak is szorítottak helyet. Az egy év garanciával értékesített, gyári kalibráción átesett kijelző nem mindennapi élményt ígér papíron, de ez meglátszik a vételárán is, hiszen 1000 dollárt kérnek érte a kasszánál.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés