Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    válasz TomMusic #40511 üzenetére

    Ezeknek a szabványoknak oda-vissza működnie kell, az szokott gond lenni, hogy teszel a WiFi-re egy WPA2-es titkosítást, és a régebbi chippel szerelt kártyák nem ismerik fel, csak a sima WPA-t vagy a WEP-et.

    Pl. a telefonom tudja a b/g/n szabványt, de az itthoni b/g-s WiFi működik rajta - vagy visszafelé is, a g-s notim tud csatlakozni n-es hálózatra. Próbáld meg másik WiFi-fel a notit, szerintem ott vagy valami beállítási probléma lesz, vagy a titkosítással van probléma.

    Más: nem lehet, hogy megváltozott a hálózat jelszava, de a noti még a régit ismeri, ezért borul meg? Vagy olyan is lehet, hogy ha a routert kicserélik, de minden beállítás ugyanaz, akkor sem szokták felismerni az eszközök a változást.
    Kezdésnek töröld le a szóban forgó hálózatot, és kapcsolódj újra. Vezérlőpult -> hálózati és megosztási központ -> vezetéknélküli hálózatok kezelése. :)

    Na de várj, egy g-s routerrel hogyan csatlakozok az n-es wifire?
    Vezetékkel kötöd össze őket, ott nem számít a WiFi szabványa. :)

    [ Szerkesztve ]

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák