Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#551) gergotakacs válasza Avicularia (#548) üzenetére

gergotakacs
(újonc)

Nem volt lag.

(#552) erdoke válasza gergotakacs (#550) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Mostanában Choup skint használok, felbontást nem szoktam piszkálni.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#553) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

2010 es WM 6.5 HTC ben már CP s kijelzö lesz akkor is ha csak 3.2 colos a kijelző...

[ Szerkesztve ]

Note 2 ?

(#554) samgar

samgar
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Én is fenem nagyon a fogam egy HD2-re. Viszont ezt most olvastam:

"A szuper képességek mellett azonban van egy óriási hiba is. Normál esetben a kapacitív kijelző áldás, viszont az alkalmazások és játékok használata során komolyan megkeserítheti a felhasználók életét. Mivel a Windows Mobile rezisztív kijelzős platform volt eddig, ezért szinte minden fejlesztő erre optimalizálta programját. Ráadásul a WVGA felbontás miatt sok szoftvernél a gombok kisebbek lesznek, ami tovább rontja a helyzetet. A kapacitív érintőkijelző kényelmes de pontatlan, s még arra sincs lehetőség, hogy körömmel pöcköljünk meg egy menüpontot. A teszt során kipróbált régebbi programok és játékok legalább 70 százalékánál kínkeserves volt a navigálás. Idővel ez javul majd, viszont nehéz elfogadni, hogy ezzel nagyon sok alkalmazást elveszít egy HD2-tulaj."

Ez mennyire igaz, vagy mennyire gáz?

Iphone 4

(#555) Gondwana válasza samgar (#554) üzenetére

Gondwana
(senior tag)

A kapacitív érintőkijelző kényelmes de pontatlan
Ezt saját tapasztalatból inkább úgy fogalmaznám át, hogy ha nem ismerem a saját ujjaim hegyének a görbületét, akkor pl a ferdén a képernyő felé közelítő hüvelykujjam nem mindig ott ér először hozzá, ahol megnyomva a nyomáspont közepe lesz. Apró checkboxokhoz HD2 bal kézben, jobb kisujjamat meg stylus helyett éppencsakhozzáérősen használom - ha nincs pinch-to-zoom (ami sok helyen segít ilyen esetekben).

... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please)

(#556) Pistivi válasza samgar (#554) üzenetére

Pistivi
(lelkes újonc)

Szia

Nekem ez az első WM-es telefonom, ráadásul ez az első érintőképernyős is.
Lehet én vagyok még láma, de nekem most van feltelepítve 22 program, ennek a fele játék,
ami még ceruzás kütyükre lett írva, nem pedig HD2-re, és nekem semmi, de semmi probléma nincs a kezelésükkel. Pedig némelyik ikon amire rá kell bökni kb. 4x4 mm , ami elég kicsi.

(#557) Karma válasza samgar (#554) üzenetére

LOGOUT blog

Az érzékenységcsökkentő patch nem nagyon találkoztam parás alkalmazással.

Break Driven Development

(#558) gergotakacs válasza Pistivi (#556) üzenetére

gergotakacs
(újonc)

Milyen jatekokat hasznalsz? en nem talatam sehol normalisat...

(#559) Pistivi válasza gergotakacs (#558) üzenetére

Pistivi
(lelkes újonc)

Kinek mi a normális??
De én szeretem az autós, lövöldözős, stratégiai, ügyességi, kicsit gondolkodtató játékokat.
Szívesen bedobnék ide egy linket, de nem lehet..... :W
De azért küldök egy Pü-t :DD

(#560) Pistivi válasza gergotakacs (#558) üzenetére

Pistivi
(lelkes újonc)

Jaj igen nekem még bejön a Solitare és a BubbleBreaker -is ami a Windows könyvtárban van.

(#561) samgar válasza Pistivi (#560) üzenetére

samgar
(őstag)
LOGOUT blog

Köszönöm a válaszokat, meggyőzőek.

Iphone 4

(#562) elemke

elemke
(kvázi-tag)

szeritem akárki akármit mond, ez az egyik legszebb leg praktikusabb készülék a piacon.
szívből remélem,hogy 1 ilyennel fogok a zsebemben szaladgálni.
nem nagyon vágytam így telóra a 3650-es óta. :C

(#563) gergotakacs

gergotakacs
(újonc)

Hogy lehet azt beallitani hogy tobb soros legyen a calendar a htc sense-en? mert igy nekem a nevnapokat mutatja, aztan ennyi, mas nem is fer ki ra....

(#564) csutkaa

csutkaa
(senior tag)

kövezzetek meg :D :D.... HD2-re lehet magyarosítást rakni?? :B :B

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S2

(#565) Karma

LOGOUT blog

A kamerafix működik! :DDD
Már csak az kéne, hogy ne pusztuljon meg óránként Unable to initialize device hibaüzenettel a kameraalkalmazás... Persze ez csak akkor jön ki, ha az egyszer elindult kameráról elváltok, és vissza. A reboot megjavítja legalább.
A bluetooth is szokott ilyet tolni.

Break Driven Development

(#566) erdoke válasza csutkaa (#564) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Magyarosítást? :Y Hímzett subát és lakkos csizmát rá lehet rakni... :DD

(#565) Karma
Bő 5 hét alatt én még nem találkoztam ilyen hibaüzenettel. Igaz, ha nem a legelső, és nem is a friss ROM-on vagy, akkor könnyen lehet, hogy az a különbség, és nem valami progi kavar be. :F

[ Szerkesztve ]

(#567) Quasi_modo válasza csutkaa (#564) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

A kollégám tett rá magyarítást, de az nem hivatalos.

3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

(#568) csutkaa válasza Quasi_modo (#567) üzenetére

csutkaa
(senior tag)

köszi! :D hivatalos mikor lesz van valami hír róla? :B

erdoke azokat nem akarom rá rakni :D magyarosítást sem ha lassabb lesz tőle csak infózok :B :R

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S2

(#569) Karma

LOGOUT blog

Hmm. Megvolt az első magától újraindulásom ma. Most ebben a pillanatban elszállt a lock képernyő (sikerült is magától tárcsáznia)... Azt hiszem rebootolok megint, ma már vagy a 6. alkalommal. Meg néha-néha eléggé belassul.

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#570) erdoke válasza Karma (#569) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Még mindig a középső ROM-on vagy?
Én a WM lockot kikapcsoltam, és az S2U2 legújabb, 2.20-as változatát használom. Érdemes ismerkedni a beállításaival. :K

(#571) Karma válasza erdoke (#570) üzenetére

LOGOUT blog

Melyik volt a középső? Csakmert nálam 1.48-as WWE ROM van.
A beállításosdi kevéssé érdekel. Nekem a gyári is bőven jó lenne, ha menne :W

Persze bár mindig rohanok, semmire sincs időm, mindennel és mindenhonnan kések, és azt mondom, hogy nincs időm/kedvem sokáig tákolgatni, azért mégiscsak megcsinálom... Szóval megnézem a cuccot :N

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#572) erdoke válasza Karma (#571) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Az 1.48-as már a legfrissebb, de nálam is az van egy hete. Ma rövid ideig gyári Lock + S2U2 + PhonEx együtt futott, mégis be tudtam úgy lőni, hogy ne veszekedjenek. :)

(#573) Karma válasza erdoke (#572) üzenetére

LOGOUT blog

Nekem ezek közül csak a gyári lock van fenn :N. Egy pár XDA-s tweak van még telepítve (3D driverek, érzékenységcsökkentés, %-os akku, power management, LED aktiválás), a Palringo, Total Commander, meg a Zooomer. Kézzel matattam elég sokat a registryben még ezen kívül, de csak a dokumentált dolgokat (n-es wifi, cache, location service).

Szóval nem igazán látok magyarázatot arra, hogy szaggasson szerencsétlen telefon... Ennek ellenére megy neki.

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#574) Karma

LOGOUT blog

Nincs valami mód arra, hogy a HTC Albums a Picasára is tudjon feltölteni? Androidon ez pofonegyszerű volt (mármint azontúl, hogy gyárilag támogatta), hiszen szabadon bővíthető volt a Share is.

Közben azt nézem, hogy egy új rádió ROM-ot tartalmazó, 1.61-es szoftver is felbukkant az XDA-n. Egyeseknek javította a hálózatról le-leszakadozást, amit én is tapasztaltam már párszor (jó élmény).

Tényleg, nálatok is csak akkor megy a Wifi router, ha 3G hálózat van?

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#575) Gondwana

Gondwana
(senior tag)

Van-e valakinek valami ötlete, hogy tudnám megbűvölni Operában a google.com-ot, hogy ne azon a retves cirilbetűs szerb nyelven nyíljon meg folyton? (ha bejelentkezek gmailbe pl, addig angol marad, amíg ki nem lépek az operából, következő indulástól megint ciril/szerb)
Ez egyúttal azt is jelentené, hogy ha pl. Franciaországban járok, teszek egy francia SIMet a telefonba, a google francia lesz? It's not a bug, it is a feature...

... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please)

(#576) gergotakacs

gergotakacs
(újonc)

Valakinek van otlete hogya today screen-en tobbsoros legyen az appointment? mert igy eleg gaz hogy egyszerre csak egyet latok.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=551489 Itt talaltam egy progit, de ennyi valtoztatasert nem tennek fel egy 2Mb-os programot, aminek nem is hasznalnam ki a 90%-at...

Reg key vagy valami hasonlo otlet?

(#577) anzo válasza gergotakacs (#576) üzenetére

anzo
(senior tag)
LOGOUT blog

Elég csak ezt felraknod és ez nincsen 2MB és sok hasznos dolog van benne a Sense-hez. Ennél betudod állítani, hogy 2 soros legyen a naptár kijelzésed.

Max Manila Ultimate 2.6

(#578) gergotakacs válasza anzo (#577) üzenetére

gergotakacs
(újonc)

Kiprobaltam, tele van felesleges opciokkal, amiket soha nem hasznalnek, pl 4-5 fele idokijelzes. Egyet kivalasztok, aztan ugyis az marad evekig... Viszont a tobbsoros naptarkijelzes miatt lehet kenytelen leszek megbaratkozni vele.
Sajna miota fent van volt 2 fagyasom, lehet akad valamelyik masik progival, ha fagyni fog kell mas megoldast keresnem... :O

(#579) gergotakacs

gergotakacs
(újonc)

Egyebkent mikor installalod, latod mennyi helyet fog foglalni, es az tobb mint 2 Mb..

(#580) gergotakacs

gergotakacs
(újonc)

Amugy ennel hogy allitom be hogy ne mutasson tomorrow-t (upcoming), csak aktualis appointment-et...?

(#581) Karma válasza gergotakacs (#580) üzenetére

LOGOUT blog

Miért akarsz mindent személyre szabni? A Sense-et nem erre találták ki :DDD

Break Driven Development

(#582) erdoke válasza Karma (#581) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Viszont egyszerűen ki lehet kapcsolni, ha valakinek nem tetszik. Feltesz helyette egy Spb MS 3.5.2-t, egy Iconsoft PhonEx-et, egy jó naptár/szervező progit és egy FingerSuite-ot, aztán olyanra állítgatja/skineli, amilyenre akarja.

(#583) gergotakacs

gergotakacs
(újonc)

Ertem, szal huzzak a csaba....

(#584) Karma válasza gergotakacs (#583) üzenetére

LOGOUT blog

Csak vicceltem egyébként :P:R

Break Driven Development

(#585) gergotakacs

gergotakacs
(újonc)

HTC Home letezik HD2-re?
Hasznal valaki esetleg? Az sokmindent orvosolna...

[ Szerkesztve ]

(#586) Dj Neo

Dj Neo
(tag)

Sziasztok!

Tervezem ennek a telefonnak a megvásárlását, és akinek van ilyen, attól kérdeznék pár dolgot, ami nagyon érdekel...

Tehát:

1, Az mp3 lejátszóban mondjuk egy normál mp3 szám, milyen hangosan szól? Azaz pontosan az érdekelne, ha mondjuk a metróban vagyok, vagy épp egy hangos buszon döcögök, akkor fel tudom-e jól hangosítani, h mondjuk ne halljam a külső zajokat, vagy hasonlóan "halk", mint pl egy (volt) Sony PSP-m, aminek a max hangerejét simán legyűrte az utca zaja... !?

2, DivX/Xvid filmek akkor most mennek, vagy nem mennek rajta? (valahol azt írják, h megy rajta, valahol meg, h nem!)

3, Az időjárás progi/widget az net nélkül is megy rajta? (lehet hülye kérdés :) !) Mivel, h a gps, azt tudom, h alapból van rajta vevő, és sim-kártya nélkül is használható...

4, Ha esetleg megjelenik a közeljövőben a Win Mobile 7, akkor lehet-e majd frissíteni rá, vagy ez csak 6.5-el megy?

5, A dupla flash vaku tényleg olyan gagyi, vagy azért lehet vele mondjuk sötétben, 1-2 méter távolságban fényképeket készíteni?

6, SE K800-hoz képest mondjuk milyen a kamerája? Van olyan "jó"?

7, Mint a cikkben is leírták, tényleg olyen rossz vele "gépelni" , sms-t írni?

8, A mobilhálózatokat hogy veszi? Jó térereje van, jónak mondható mondjuk egy telefonhoz képest?

9, A World/Excel/Powerpoint és pdf fájlokat jól kezeli?

Egyelőre ennyi kérdés fogalmazódott meg bennem, válaszaitokat előre is köszönöm! :)

(#587) Karma válasza Dj Neo (#586) üzenetére

LOGOUT blog

1, Az mp3 lejátszóban mondjuk egy normál mp3 szám, milyen hangosan szól? Azaz pontosan az érdekelne, ha mondjuk a metróban vagyok, vagy épp egy hangos buszon döcögök, akkor fel tudom-e jól hangosítani, h mondjuk ne halljam a külső zajokat, vagy hasonlóan "halk", mint pl egy (volt) Sony PSP-m, aminek a max hangerejét simán legyűrte az utca zaja... !?

Fülhallgató kérdése. Egyébként is célszerű a hangerő helyett az izolációt fokozni.
Remélem egyébként nem hangszórón akarod hallgatni...

2, DivX/Xvid filmek akkor most mennek, vagy nem mennek rajta? (valahol azt írják, h megy rajta, valahol meg, h nem!)

Ezt most elpasszolom.

3, Az időjárás progi/widget az net nélkül is megy rajta? (lehet hülye kérdés !) Mivel, h a gps, azt tudom, h alapból van rajta vevő, és sim-kártya nélkül is használható...

Hülye kérdés. Természetesen kell a net az időjárásinfók letöltéséhez.

4, Ha esetleg megjelenik a közeljövőben a Win Mobile 7, akkor lehet-e majd frissíteni rá, vagy ez csak 6.5-el megy?

Ezt még senki se tudja.

5, A dupla flash vaku tényleg olyan gagyi, vagy azért lehet vele mondjuk sötétben, 1-2 méter távolságban fényképeket készíteni?

Szerintem elég korrekt, embert nem szabad vakuzni vele, mert kiégeti a szemét.

6, SE K800-hoz képest mondjuk milyen a kamerája? Van olyan "jó"?

Passz. A hotfix óta egész viselhető képet készít közelről.

7, Mint a cikkben is leírták, tényleg olyen rossz vele "gépelni" , sms-t írni?

Az érzékenységcsökkentő patch megjavítja.

8, A mobilhálózatokat hogy veszi? Jó térereje van, jónak mondható mondjuk egy telefonhoz képest?

Elmegy. Bár néha egy-egy pillanatra ledobja nekem, de utána hamar visszaáll.

9, A World/Excel/Powerpoint és pdf fájlokat jól kezeli?

Igen.

Break Driven Development

(#588) WiZARD válasza Dj Neo (#586) üzenetére

WiZARD
(őstag)

coreplayerrel simán megy xvid/divx

**Intel Core i7 2600k - 4.8Ghz + Noctua NH-D14* *Asus P8Z68-V Gen3* *8Gb Crorsai Vengeance LP* *ESI Maya44* *EVGA Geforce 560 GTX* *Dell 2405FPW* *Intel X25-M 80 Gb* *WD VelociRaptor 300 Gb* *5.5 TB NAS* *Chieftec 750W**

(#589) kingabo

kingabo
(őstag)

(#590) Pistivi válasza Dj Neo (#586) üzenetére

Pistivi
(lelkes újonc)

Szia

2. Tcpmp eddig minben divx-et jól lejátszott, és viszi az AC3-as divx-eket is.

8. Én N95 8Gb- röl váltottam és most, hogy frissítettem a romot jobb lett a térerőm mint a Nokián volt. Nekem nem dobálja el a vonalat.

x. Ezt is a HD2n gépelem.

[ Szerkesztve ]

(#591) Avicularia válasza kingabo (#589) üzenetére

Avicularia
(őstag)

hát ezt jól leamortizálta :(

(#592) babosmiki válasza kingabo (#589) üzenetére

babosmiki
(senior tag)

Hát igen!
Ez a hátránya az üveg kijelzőnek!
Még hogy nem karcolódik! ;]

"Galaxy Note, Galaxy Tab 10.1, SE LiveView, DELL n5010 "

(#593) erdoke válasza babosmiki (#592) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nem karcolódott, hanem tört. Pont úgy viselkedik, mint más, edzett üveges kapacitív kijelzős készülékek (iPhone, LG Arena, stb).

(#594) LEFTHORSE1 válasza babosmiki (#592) üzenetére

LEFTHORSE1
(őstag)

Ekkora méretben már tényleg hátrány

Van olyan aki azt hiszi, hogy az ő saját látásának, gondolkodásának a korlátai, egyben a világmindenség korlátai is

(#595) babosmiki válasza erdoke (#593) üzenetére

babosmiki
(senior tag)

Csak kicsit gúnyolódtam! :B

"Galaxy Note, Galaxy Tab 10.1, SE LiveView, DELL n5010 "

(#596) Gareth

Gareth
(újonc)

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy van-e rá esély - és ha van, akkor mikor - , hogy a hazai T-Mobile kínálatában megjelenik a HD2?

(#597) erdoke válasza Gareth (#596) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

2010 első negyedév.

(#598) Gareth válasza erdoke (#597) üzenetére

Gareth
(újonc)

És ha esetleg addig nem bírnám ki, :) akkor függetlenül hol mehetek biztosra (hogy teljesen tiszta, gyártói garancia stb.); gyorsbolt vagy xxlgsm? Ugyanis ez utóbbi kicsit kedvezőbb;
viszont ha kockázatosabb is, akkor tuti nem kockáztatnék... Volt már rossz tapasztalatom gsm bolttal... :(

(#599) erdoke válasza Gareth (#598) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Itthon jelenleg mindegyik fehér importos, ahol lényegesen olcsóbb, ott trükköznek az áfával.

(#600) Karma válasza erdoke (#599) üzenetére

LOGOUT blog

Nem egészen egyértelmű a mondatodból, de az ÁFA-trükkös (különbözeti adózott) telefonokkal sincs semmi legalitási gond. Ugye? Legalábbis én így értelmeztem eddig.

Gareth: Küldtem egy privát üzenetet, majd nézd meg.

Break Driven Development

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.