Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#901) cooper100 válasza oalex (#900) üzenetére

cooper100
(újonc)

Mert máshol nem kapok rá választ!!!

(#902) moonman válasza cooper100 (#901) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

ezt a topicot ugyanazok az emberek olvassák, gondolod itt más lesz a reakció? a kérdés semmilyen tekintetben nem kapcsolódik ehhez a témához.

mellesleg nem tudom pontosan, sosem próbáltam, de szerintem simán megy együtt a gps és a telefonálás.

Sent from my Windows Phone

(#903) cooper100 válasza moonman (#902) üzenetére

cooper100
(újonc)

Gondoltam, hogy akik ilyen kütyüket használnak, talán tudják erre az alapvető kérdésre a választ.
Én nem tudom, mert nem értek hozzá.

(Egyébként több helyről hallottam már, hogy persze lehet a kettőt egyszerre használni és több helyről hallottam azt is, hogy ez a funkció sosem tud együtt működni
Ezzel ugye gyakorlatilag nem jutottam tovább.)

Nem gondoltam, hogy többeknek is problémát okozok azzal, hogy felteszem itt is a kérdést.

No mindegy, megyek, hagylak Benneteket HD2-ni.

Én kérek elnézést.

(#904) moonman válasza cooper100 (#903) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

én szerintem már láttam taxist telefonálni iGO közben, de nem esküdnék meg rá.

(#905) erdoke válasza cooper100 (#903) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Az a baj, hogy ha ugyanazt beírod 3-4 témába, akkor inkább az ellenkezőjét éred el. Ugyanis az én időm se ingyen van, és irritáló, hogy át kell rágnom magam az irreleváns írásokon.
Nem mellesleg a legtöbb fórum szabályzata tiltja is az ilyen sorozatos hozzászólás ismétlést.

A navigálás és a telefonálás működik együtt, de természetesen nem a térkép, hanem a hívás képernyő látszik. A hang navigálás marad a háttérben.
Kihangosítás BT-on működik, de érdemes kipróbálni együtt a két eszközt.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#906) moonman válasza erdoke (#905) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

"nem a térkép, hanem a hívás képernyő látszik"

gondolom, ha nyom egy home-ot és visszavált a navira, akkor előjön. én is szoktam telefonálás közben böngészni meg jegyzetelni.

(#907) erdoke válasza moonman (#906) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nem tudom, mert nem nyomkodom vezetés + telefonálás közben... Vezetés közben egyébként se a képre ildomos támaszkodni, sokkal inkább a hangra. Hívás után pedig automatikusan visszavált navigációra.
Ha minden kötél szakad, valamelyik hard gomb hosszú nyomásán ott figyel egy feladatkezelő/váltó, azzal oda váltok, ahová akarok. :K

(#908) moonman válasza erdoke (#907) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

természetesen nem vezetés közben gondoltam, a KRESZ is tiltja. :)

(#909) [DoN]$[LeoN]

[DoN]$[LeoN]
(tag)

Két problémára keresek megoldást:
- Gmail fiók lekérdezése nem akar működni
- Rohadt lassú a telefonon az internet böngészés, pedig wifin jó gyros nethez csatlakozik elvileg.

Valaki valami tipp?

(#910) krisz_29

krisz_29
(újonc)

épp tegnap hoztam létre én is a gmailos kontómat, felhasználó név, jelszó és kész, nem kellett semmi mást állítanom. aztán küldés/fogadás és vett is át levelet nekem.
csak az egyetemi mail címemet nem tudtam hozzáadni:S majd megkérdem havert, aki diamond2-n meg tudta csinálni.

(#911) ForRedGlory válasza [DoN]$[LeoN] (#909) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem jól működik, mondhatni pöccre megy a gmail. Semmi baja nincs, nem tudom a te masináddal mi lehet a gond.

"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]

(#912) ForRedGlory

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Gyors kérdés. Hol tudok körbenézni hogy a telóval milyen formátumú, kiterjesztésű, stb videókat tudok lejátszani? Esetleg tudtok valami olyan videó konvertálót, amivel egyszerűen tudom alakítani a filmet "HTC HD2" képessé? :B

"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]

(#913) erdoke válasza ForRedGlory (#912) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nem feltétlenül kell konvertálni:
CorePlayer: Szinte minden, ami 720p alatt van, de Ac3 hang és felirat nem.
TCPMP: Szokványos méretű Divx/Xvid akár Ac3 hanggal és felirattal. Magasabb bitrátánál már akadozik, felét se bírja, mint CorePlayerrel.

(#914) krisz_29

krisz_29
(újonc)

http://www.htc.com/www/product/hd2/specification.html
itt le van írva, amúgy olvastam oat is, h a procijának köszönhetően, nem is fontos konvertálni egy divixes filmet, meg navigálás közben is lehet rajta rádiót, zenét hallgatni

[ Szerkesztve ]

(#915) krisz_29 válasza ForRedGlory (#817) üzenetére

krisz_29
(újonc)

beállítások-menü-egyéb-óra és ébresztés-további lehetőségek
itt lehet alapból betenni, h az óra mindig látható legyen

(#916) ForRedGlory válasza erdoke (#913) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

köszi a választ, krisznek is.
Na itt az ac3 hanggal lesz nálam a baj. Csak át kell konvertálnom 1-2 filmem. :-)

(#917) ForRedGlory válasza ForRedGlory (#916) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hááát... feltoltam mindkét videó lejátszót, egyiken sincs kép... a coreplayer-nél van hang, de nincs kép, a tcpmp-nél lefagyott az egész telefon videó közben... full zöld lett a kijelző, aztán bumm....

(#918) erdoke válasza ForRedGlory (#917) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ballagj át a témájukba...

(#919) ForRedGlory válasza erdoke (#918) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mibe? :DDD

(#920) erdoke válasza ForRedGlory (#919) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Szépen szájbarágósan leírtuk a TNT-ben a TCPMP beállításait. CorePlayerben (gondolom) végigzongoráztad a videó beállításokat, nem csak bámulod a fekete képernyőt, és várod a sült halat? :P

(#921) ForRedGlory válasza erdoke (#920) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Eddig sültgalamb volt, mert nem tudom hol lehet megnézni a beállításokat, hogy az jó is legyen nekem... A TNT-t még nem néztem, de a szavaidból kivéve abban a coreplayerre nincs "FAQ"

(#922) ForRedGlory válasza ForRedGlory (#921) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Működik a core és a tcpmp is :R

(#923) WiZARD

WiZARD
(őstag)

no másik (főzött) rommal tökéletesen müxik google sync-push mail.
gyorsabban jön meg telóra mail, mint pcre imap outlook fiókba :)

**Intel Core i7 2600k - 4.8Ghz + Noctua NH-D14* *Asus P8Z68-V Gen3* *8Gb Crorsai Vengeance LP* *ESI Maya44* *EVGA Geforce 560 GTX* *Dell 2405FPW* *Intel X25-M 80 Gb* *WD VelociRaptor 300 Gb* *5.5 TB NAS* *Chieftec 750W**

(#924) magnum_pi

magnum_pi
(tag)

Sziasztok!

Tervezem hogy megveszem a telefont. Tudnátok ajánlani pár jó és megbizható boltot. Hallottam valami pletykát hogy a garanciával gondok lehetnek ,mert nincs magyarországi forgalmazója a htc-nek. Ezigaz?

Gigabyte P55-UD3 F4, i5-750 @3.67 B1, ASUS ATI 6870, 2x2024MB Kingmax DDRII 1333Mhz, Samsung 245B, Chieftec 450W + FSP VGA Booster x3, Ninja Plus rev 2, CM 690

(#925) Karma válasza magnum_pi (#924) üzenetére

LOGOUT blog

Nem igaz. A Speedshop hivatalos forgalmazó.
Egyébként én anno az XXLGSM-nél vettem, normális garanciával, ahhoz képest jó áron.

Break Driven Development

(#926) moonman válasza magnum_pi (#924) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

XXL-nek még egy szavazat.

a hazai forgalmazókat egyébként elég egyszerű kideríteni: katt

[ Szerkesztve ]

(#927) magnum_pi válasza moonman (#926) üzenetére

magnum_pi
(tag)

Köszönöm a gyors választ mindkettőtöknek. Megnéztem az XXL-t. Jelenleg 0 perces használt van. Nem tudom ezeket mennyire érdemes megvenni...

Gigabyte P55-UD3 F4, i5-750 @3.67 B1, ASUS ATI 6870, 2x2024MB Kingmax DDRII 1333Mhz, Samsung 245B, Chieftec 450W + FSP VGA Booster x3, Ninja Plus rev 2, CM 690

(#928) magnum_pi

magnum_pi
(tag)

az www.xxlpc.hu az ugyanaz?

(#929) WiZARD válasza magnum_pi (#927) üzenetére

WiZARD
(őstag)

az teljesen új, bontatlan. csak papíron (adózás miatt) használt. garancia is 2 év rá a vásárlástól számítva, szóval ne félj tőle.

**Intel Core i7 2600k - 4.8Ghz + Noctua NH-D14* *Asus P8Z68-V Gen3* *8Gb Crorsai Vengeance LP* *ESI Maya44* *EVGA Geforce 560 GTX* *Dell 2405FPW* *Intel X25-M 80 Gb* *WD VelociRaptor 300 Gb* *5.5 TB NAS* *Chieftec 750W**

(#930) Napfénysüti válasza magnum_pi (#927) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Bár én nem HD2-őt de az O2-t az XXLGSM-nél vettem 1 hónapja. 0 perces használtként, nem volt semmi gond. Egyébként ahogy már írták ezek teljesen új készülékek csak egy adózási kiskaput kihasználva vannak így elkönyvelve ha jól tudom.

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#931) magnum_pi

magnum_pi
(tag)

Akkor ez el is dölt. Azt hiszem belevágok.

Csak mellékesen, ha most vennétek telefon akkor a mai választékból még mindig ezt vennétek?

(#932) moonman válasza magnum_pi (#931) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

én konkrétan ma rendeltem meg (ráadásul az említett boltból), tehát az én válaszom igen. nem is nagyon van jelenleg hasonló teljesítményű Windows-os PDA a piacon.

ja és nem telefon! :(( :D

[ Szerkesztve ]

(#933) magnum_pi válasza moonman (#932) üzenetére

magnum_pi
(tag)

Én kérek elnézést :B. PDA!

(#934) Karma válasza moonman (#932) üzenetére

LOGOUT blog

Hát akkor mi? Búbosvöcsök?
Meg a Milestone mi akkor például? N900? :P

Biztos van előnye a PDA megnevezésnek, például védekezhetsz a többi telefonnal szemben, hogy "ja bocs, ez nem telefon, nem úgy kell nézni", de már egy jó ideje minden szempontból megegyeznek a telefonokkal :U

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#935) moonman válasza Karma (#934) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

erről sajnos nem tudsz meggyőzni. ezek továbbra is PDA-k telefon funkcióval, vagy maximum PDA-phone-ok.

(#936) oalex válasza Karma (#934) üzenetére

oalex
(senior tag)

de már egy jó ideje minden szempontból megegyeznek a telefonokkal-

ez eben a formában nem igaz.

!!!Légy jó mindhalálig!!!

(#937) magnum_pi

magnum_pi
(tag)

Ha az evolúciót nézed akkor ezek a gépek a telefonokból alakultak ki. A telefonok kaptak egyre újabb és újabb funkciókat. Vagyis alapvetően ezek telefonok. Viszont ha a definicióját nézed a PDA-nak akkor pda és gyakorlatilag onnantól kezdve hogy naptár, óra, jegyzettőmb...van a gépben már minden PDA.

(#938) moonman válasza magnum_pi (#937) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

hát pont nem. ha az evolúciót nézed, kezdetben voltak telefonok ÉS PDA-k. majd később egyes PDA-kba bekerült a telefon funkció is, ezek fejlődtek olyan szintre, hogy most már minden harmadik ember ilyennel rohangál. ettől függetlenül továbbra is léteznek a telefonok.

ami Windows Mobile Professional-t futtat, az kivétel nélkül PDA és kész.

(#939) Karma válasza oalex (#936) üzenetére

LOGOUT blog

Esetleg egy kis magyarázatot fűzhetnél hozzá, mert a "mert én azt mondtam" kicsit kevésnek tűnik.

Egyébként egy kis ráció van benne. Az S60 és a BlackBerry, valamint sok apró platform telefon-múlttal és telefon UI-filozófiával rendelkezik. Ez tény. Viszont hova sorolnátok az Androidos eszközöket, az iPhone-t, neadjisten az OpenMokot és a Maemot? Ha a WM-es dögök PDA-k, akkor ezek is mind azok. Ha meg telefonok, akkor a WM Prof. is az. Csak öregebb.

Bár képzelem, hogy utóbbi esetben erdoke agyvérzést kapna, mert lehet, hogy a PDA Fan Clubon az iPhone-nal is foglalkozni kéne ;]

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#940) ForRedGlory

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Amikor megnyomom a legelső fizikai gombot és tudom beírni a hívandó számot... Na annak hogy kilőni a hangját, amikor a számokat pötyögöm? Idióta hangja van, és még nem találtam meg hogy hol lehetne némítani. :U

(#941) moonman válasza Karma (#939) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

az iPhone konkrétan feature phone-ként indult, közben csináltak belőle semi-smart phone-t. :D (a millió korlátozás és a multitask hiánya miatt nem nevezhető teljes értékű smartnak.) az Androidra simán lehet mondani, hogy PDA, azon szerintem senki nem sértődne be.

remélem, az is csak pletyka, hogy WM7-ben kinyírják a multitaskot a jobb teljesítmény érdekében.

(#942) Puffer

Puffer
(újonc)

Hangfelvétel megoldódott már?

(#943) bigzole

bigzole
(újonc)

sziasztok,
Két kérdésem lenne:
- láttam kérdezték már korábban, de választ nem láttam, hogy itthon állítólag idén 1. névben kapható lesz a teló a magentás szolgáltatónál. Igaz a hír?

- Tudom kicsit érdekes a kérdés, de itt mindenki korlátlanul netezik mobilon?
Mert oké, hogy a HD2 fő tulajdonsága, mint PDA h netre épül, de ha nincs az ember wifi közelben, elég zsíros összeget kell egy állandó netkapcsolatra fizetni. A netet lehet bontani valahogy? Mert valahol azt olvastam hogy nem..

(#944) moonman válasza Puffer (#942) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

mire gondolsz pontosan? eddig is volt hangfelvétel, telefonhívást is kétirányban rögzíthetsz.

(#945) moonman válasza bigzole (#943) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

jelenleg Pannonnál és Vodafone-nál lehet kapni, T-ről nem tudok, de szerintem logikus lenne (nem tudom, az iPhone-nak ehhez mennyi köze van).

nekem társkártyás RelaxNet M (3 GB-os) netcsomagom van a T-nél, arra bőven elég, amíg úton vagyok, otthon pedig wifi (meg ha már otthon vagyok, akkor PC). és amúgy is a cég fizeti, mivel céges a SIM is. ;]

(#946) moonman válasza magnum_pi (#931) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

akit esetleg érdekel, hogy az XXL-ből vett "0 perces használt" készülékek milyen állapotban érkeznek: katt.

(#947) Puffer válasza moonman (#944) üzenetére

Puffer
(újonc)

Ok, köszi, erre gondoltam.
Csak mert korábban ez mintha probléma lett volna.
Resco rámegy amúgy? Omniámon az van.

(#948) Puffer válasza moonman (#944) üzenetére

Puffer
(újonc)

(#949) Avicularia

Avicularia
(őstag)

Nem ,nincs megoldva a hangfelvétel.Csak áthallásos felvétel van ha jól tudom egyelőre.
A másik fél hangja csak halkan hallható.Mindenki döntse le maga,hogy ez megfelelő-e.
Szvsz csendes környezetben viszonylag elfogadható eredménnyel működik.

(#950) Puffer válasza moonman (#944) üzenetére

Puffer
(újonc)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.