Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#201) moonman

moonman
(Jómunkásember)

Zoomer - bármilyen alkalmazásban elérhetővé teszi a multitouch zoomolást, valamint Sense naptár bug

Sent from my Windows Phone

(#202) Kumite válasza emvy (#188) üzenetére

Kumite
(senior tag)

En amikor azt olvasom, hogy elkesik a WinMO, mindig azt szoktam gondolni, hogy akkor ugyan az Androidot miert isteniti mindenki es az miert nincs elkesve. Barmikor be lehet lepni a piacra egy uj dologgal, es barmi, barmikor uthet nagyot.
Igen, kesobb jon, de nincs elkesve.

Az meg, hogy az MS nem forditott ra kello figyelmet szerintem annak tudhato be, hogy tobb fontosabb projekt is van naluk, mint egy mobilOS. Pl.: Windows, Office, .NET, Exchange, XBox, Project Natal stb. Ezek a projektek mind vegtelen mennyisegu mernokot szivnak magukba. Vegtelensegig meg nem lehet felvenni jo szakembereket, mert nincs annyi a munkaeropiacon.

(#203) Ulkesh válasza Aftereffect (#200) üzenetére

Ulkesh
(őstag)

"Van ilyen rács az iPhone kijelzője elött is. Nézd meg tűző napfényben, vagy egyéb erős fényben"

Mielőtt beírtam a megjegyzést vagy 10 percig néztem a 3GS kijelzőjét, most, hogy belinkelted a képet megint megnéztem (bár napfény nincs, de spotlámpával megvilágítva) és nem látok ilyen rácsot, csak az LCD pixelrácsát akárhogy is forgatom.
Ez melyik készülékről készült kép?

"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman

(#204) Ulkesh válasza Kumite (#202) üzenetére

Ulkesh
(őstag)

"az Androidot miert isteniti mindenki es az miert nincs elkesve"

Mert az modern, aránylag naprakész technológiákat vonultat fel.

"Barmikor be lehet lepni a piacra egy uj dologgal, es barmi, barmikor uthet nagyot.
Igen, kesobb jon, de nincs elkesve."

Ez mennyiben vigasztalja azokat, akik ma vesznek egy készüléket 4-5 éves technológiai szinten lévő rendszerrel és valószínű soha nem fogják megkapni az új verziót?

"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman

(#205) Kumite válasza Ulkesh (#204) üzenetére

Kumite
(senior tag)

Es arra a feltevesemre is reagalnal, amely szerint nincs olyan, hogy "elkesett" a Microsoft az uj WinMo-val, mert az Android is eleg uj OS, megis sikerul(t) betornie a piacra?

Amikor megjelent az Android, sehol nem olvastam, hogy jajj el van kesve. Ugyanezt nem olvastam a Maemorol sem, de a mostanaban bejelentett Samsung platformrol sem.

Az meg, hogy a technologia 4-5 eves, egyaltalan nem erdekel senkit, amit a HTC ilyen szintu GUIt pakol ra. Ennyi erovel mondhatnad, hogy a Crysys 8 eves technologia, mert fut XP-n. Valamint azt is mondhatnank, hogy a jatekok tartjak eletben az XP-t, meg mielott ravagna par ember, hogy a WinMo csak a HTC-nek koszonheti letezeset (ami valamilyen szinten igaz ugyan, de azert a mozgato rugo megiscsak winmo alatta).

(#206) Ulkesh válasza Kumite (#205) üzenetére

Ulkesh
(őstag)

"Es arra a feltevesemre is reagalnal..."

Kívánságod szerint :D

A Microsoft most a hezitálással és késésekkel piacot veszít, egyre több ember választ más platformot.
Egy új piacot nyitni és megnyerni jóval könnyebb, mint egy elvesztettet visszahódítani. Azok az emberek akik csalódtak a Windows Mobile-ban, nagyon kis eséllyel fognak újra ilyen eszközt választani.

"Az meg, hogy a technologia 4-5 eves, egyaltalan nem erdekel senkit, amit a HTC ilyen szintu GUIt pakol ra."

A HTC semmilyen GUI-t nem pakol a Windows Mobile-ra, a Sense és társai csak egy shell, alatta ott az eredeti GUI és bármilyen külsős alkalmazást indítasz az azt fogja használni.
De egyébként sem a GUI az ami fájdalmasan elavult, hanem maga a rendszer.

"Ennyi erovel mondhatnad, hogy a Crysys 8 eves technologia, mert fut XP-n."

:)
Érdekes hasonlat, mert mi köze a Crysis-nek a rendszerhez?
A valódi hasonlat a Windows95, Vista felülettel lenne (és a felület csak a desktopon érvényesül, mert minden alkalmazás a Win95 eredeti kinézetét használja).
Gondolom te sem lennél boldog, ha ilyet kéne használnod, pedig mobil szinten, most ezt véded.

---

A Microsoft-nak nagy jelentősége volt a smart rendszerek fejlesztésében és elterjedésében, de ugyanabba a hibába esett, mint amibe a Nokia, minek fejleszteni, amikor egy kis makeup után ugyanazt megveszik akárhányszor is. Ellustultak és a piac egyszerűen átlépett felettük. A Nokia annyival van előrébb, hogy a Symbian-t még időben bevezette az alsóbb kategóriás készülékeibe is, így jelentős piacot nyert, a Microsoft rendszere meg nem, mert csak a felső és prémium kategóriában szerepeltette, ami mára már kevés lett a piac többi szereplőjéhez képest.
Nézd csak meg a piaci részesedésüket, lassan már az Android is beelőzi. Innen visszaküzdeni magukat nem lesz egyszerű feladat.

Gondolj bele, egy nőt is egyszerűbb meghódítani az ismeretlenségből, mint visszahódítani, mikor már kirúgott :D

[ Szerkesztve ]

(#207) Kumite válasza Ulkesh (#206) üzenetére

Kumite
(senior tag)

"Gondolom te sem lennél boldog, ha ilyet kéne használnod, pedig mobil szinten, most ezt véded."

Anno XP-n elso dolgom volt minden install utan a klasszikus nezet visszaallitasa :P Vistan es 7-en nem talaltam meg ilyet alapbol, csak ezert meg nem fogok temak kozott kutakodni.

A nos hasonlat nagyon jo, de az csak nok es kapcsolatok teren igaz. Egy kutyuvel kapcsolatban sokkal kevesbe dontesz erzelmek es korabbi csalodas alapjan, mintsem racionalitas es funkcionalitas. Es a noknel a bizalom elvesztese a fo szereplo, itt meg bemesz a boltba, megnyomkodod, elolvasod, hogy mit tud es rabolintasz ha szamodra megfelel, annak ellenere, hogy mar egyszer elhagytad.

(#208) Ulkesh válasza Kumite (#207) üzenetére

Ulkesh
(őstag)

"Es a noknel a bizalom elvesztese a fo szereplo"

Itt is. Ha már egyszer elvesztetted a bizalmadat egy platformmal kapcsolatban és másikat választasz amivel meg elégedett vagy, akkor nem valószínű, hogy visszatérsz a régihez és nem az újabb platform következő változatai közül választasz.

(#209) Kumite válasza Ulkesh (#208) üzenetére

Kumite
(senior tag)

Igen, de tech-kutyuben van "kezzelfoghato merhetosege" annak, hogy megfelel-e az igenyeidnek a sebesseg, szolgaltatasok, kulso stsbtb. Emberi kapcsolatokban meg csak hajtogatni tudod 1000-szer meg meg 10000-szer, hogy megvaltoztal, bizonyitani nem tudod.

[ Szerkesztve ]

(#210) Dare2Live válasza Kumite (#202) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mindig be lehet törni a piacra. Szifon is ezt tette, Androide pont ezt teszi... és bár már 4+éves rendszer meg volt már PDAban de kvázi a Maemo is.

Kérdés pl, hogy, hogyan.... mivel. Kemény lesz ez ingyenes Androide/Symbi4 mellett.... mit is nem tud jövő évvégén egy Androide amit WM7 igen? Akkor mért adna érte bárki pénzt?

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#211) Kumite válasza Dare2Live (#210) üzenetére

Kumite
(senior tag)

Szakmai pelda: amiert pl. mindenki fizet egy Java EE alkalmazasszerver, vagy barmi mas supportjaert, holott maga a termek letoltheto barki altal.

szerk.: ingyen

[ Szerkesztve ]

(#212) Integra válasza Dare2Live (#210) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

az e betűt honnan költöd hozzá az android-hoz?:DDD

(#213) erdoke válasza Dare2Live (#210) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Vektorgrafikás, Silverlight felület biztosan nem lesz Androidban külön-külön se, nemhogy együtt. :P Előbbi pedig nem ártott volna, most szívnak a fejlesztők a HVGA-ról (W)QVGA-ra, WVGA-ra és egyebekre átírással/bővítéssel.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#214) Karma

LOGOUT blog

Jöhet egy WM-láma kérdés?
Lehet olyat csinálni, hogy a státuszsávon mindig legyen digitális óra?

G1-en/iPodon nagyon hasznos feature, és jobban örülnék, ha a két G betű helyett egy G meg egy óra lenne a HD2-n is.

Ja igen, mi a legpraktikusabb módja annak, hogy a már futó alkalmazásokat elérje a pór júzer? A TouchFLO->Settings->Other->Task Manager lánc eléggé kényelmetlen...

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#215) Migee

Migee
(tag)

Üdv.Nézegetem mostanság a telókat és a HTC HD2 és a Samsung i8910 a kiszemelt áldozat.
Elég fontos a kijelző minősége. Ebben elvileg jobb a Samsung,méretben meg a HTC.

Összességében melyik a jobb cucc?

Mennyivel gyengébb a HTC TFT-je?

Panasonic TX-P42G30 - Oppo DV983 DVD - Jadis Orchestra erősítő - Focal 807V hangfal - VDH Inspiration hangfalkábel - VDH First ,Second Interconnect

(#216) Egzee

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

""Egy alap dolog ami 100%, hogy igaz: az Iphone 2!!! év alatt eljutott az mms!!!!-ig.""

"Igen, és használja valaki? Az első volt, hogy én is kikapcsoltam."

De azért örültetek neki mint Ol*h G**i a fél szemének!

(#217) Dare2Live válasza Integra (#212) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

tudod mint a kartel.....

Kumite: EE másik oldal.... itt userek oldalt nézd.

erdoke: Vektorgrafikus felületeknek óriási előnyei vannak, de ahoz tényleg mindent át kell írni + régi dolgok portolása se lesz pikpakk + .... ráadásul 3 "szabványfelbontásal szvsz le lehet fedni 2"-6"ig mindent. Meg az forradalom lenne MSre meg ez nem jellemző.

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#218) moonman válasza Karma (#214) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

"Lehet olyat csinálni, hogy a státuszsávon mindig legyen digitális óra?"

persze, nekem is mindig első dolgom beállítani. settings/system/clock & alarms: "display the clock on the title bar in all programs"

"mi a legpraktikusabb módja annak, hogy a már futó alkalmazásokat elérje a pór júzer?"
nekem a Showcase. bezár gombot nyomva tartva megjelenik kis menü, áthúzva a task managerbe ugrik anélkül, hogy bezárnál bármit. készenléti képernyőn persze rögtön task manager esik be.

[ Szerkesztve ]

(#219) tuskooo válasza Karma (#214) üzenetére

tuskooo
(PH! addikt)

Feldobsz rá egy Advanced Configuration Tool-t és ott be lehet állítani az órát. Alkalmazások kezeléséhez meg Showcase tökéletes.

(#220) moonman válasza Dare2Live (#217) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

"az forradalom lenne MSre meg ez nem jellemző"

Windows Server, .NET, Silverlight, Xbox... :) Microsoftra a lassú forradalom jellemző.

(#221) erdoke válasza Karma (#214) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

A Showcase legutolsó verziója nem működik rendesen a HD2-n, gondja van a kapacitív kijelzővel. Én a TaskFacade nevű ingyenes progit tettem fel (furcsa módon a 4.0 RC6 kezeli rendesen a wide kijelzős képecskéket, a végleges meg nem :F), aztán beprogramoztam a Win gomb hosszú nyomására.
Valahogy így néz ki, amikor 4 alkalmazás fut (bizonyos, állandóan futó dolgok mutatását letiltottam):

(#222) Dare2Live válasza moonman (#220) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

"Windows Server, .NET, Silverlight, Xbox... :) Microsoftra a lassú forradalom jellemző."

Így van de ez nem forradalom hanem revolució. A forradalom a Java, Flash... volt, a .net, silverlight csak revolúció (márha az... :) )

Szóval engem meglep a dolog mert ez forradalom ami nem jellemző MSre.

[ Szerkesztve ]

(#223) tuskooo válasza Dare2Live (#222) üzenetére

tuskooo
(PH! addikt)

Szabad megkérdeznem, hogy nálad mit takar a revolúció, ha nem forradalmat? :)

(#224) Dare2Live válasza tuskooo (#223) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

oké ez így magyarul hülyén hangzik....

akkor legyen evolúció és forradalom
vagy evolució és mutáció.
ezek is hülyén hangzanak.....

A lényeg mindenesetre érthető, az egyik a folyamatos kis lépcsőkben való fejlődés a másik a korábban "még nem is volt". (pl Java(VM))

[ Szerkesztve ]

(#225) Karma válasza erdoke (#221) üzenetére

LOGOUT blog

Kösz az eddigi tippeket mindenkinek :R

Ez a TaskFacade mit csinál, ha több alkalmazás van? Kisebb téglalapokba rakja őket? A Showcase-t végül nem próbáltam ki a figyelmeztetés miatt...

Igazából már az is elég lenne, ha tudnék Task Manager shortcutot adni a Home képernyőhöz. Na ezt nem sikerült megoldanom, mert egyik listában se látszik valamiért :(

Egyébként elég gáz némely része a szoftvernek. A Settings - All Settings - Personal alatt pl. a Buttons ebben a formájában semmire se jó, mégis ott van teljes szélességében, nem faragták ki a WM-ből :F Vagy amikor próbáltam beállítani a Google Sync-et Exchange-dzsel, az első UI szép HTC-s volt, de amint hiba volt, visszahajított a WM-esbe...

SMS hangot nem lehet egyszerűen állítani, csak a WM felületen a Notifications-szel, egyesével mazsolázva a kis listából? Na nem mintha kritikus lenne, csak érdekel.

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#226) D4rkAv3ng3r válasza WiZARD (#37) üzenetére

D4rkAv3ng3r
(senior tag)
LOGOUT blog

Jól látod. ;] Kissé talán már szánalmas is. Ha tényleg nagyon gyors, szép kezelőfelületet heggesztett hozzá a HTC, van rá egy rakat program ki a f*szt érdekel hogy nem androjid???!!! Mert én rohadtul leszarnám! Lefogadom, hogy az andoidozok nak csak a fele kipróbálná az életben ezt a PDA-t csendeben szó nélkül kussolnának. :DD Az más kérdés, hogy horror ára van ,de HTC. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#227) erdoke válasza Karma (#225) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

A Buttons a WM része, nem lehet egyszerűen kifaragni. Talán később kerül is oda valami, ahogy az "rendes" WM készülékeknél lenni szokott...
Egyelőre marad a button remapping az AE Buttons Plus segítségével.

Szerintem a Windows könyvtárban megtalálod a gyári taskmanager.exe-t is, amiről egy jobb fájlkezelővel (Resco Explorer erősen ajánlott, Total Commander nem igazán ujjbarát) jobbegér (= hosszú nyomás) után Send to -> Start Menu as shortcut paranccsal tudsz linket csinálni közvetlenül a WM6.5 Start Menüjébe.

Task Facade értelemszerűen kisebb téglalapokba rakja a futó alkalmazásokat, ha négynél több van. Bizonyos dolgokat érdemes elrejteni, ne foglalják a felületet.
A Showcase nagyon jó lenne, csak HD2-vel nem megy a taskbar simogatós funkcióváltás. PC-n keresztül vezérelve működik, tehát a kijelzőt nem kezeli le rendesen.

SMS hangot a HTC-s felületről is lehet állítani (Settings, Sounds...).

[ Szerkesztve ]

(#228) Karma válasza erdoke (#227) üzenetére

LOGOUT blog

Jó ötlet, köszi.

Áááááháááá, megvan az SMS hang állítás is. Az On-Off kapcsolók megtévesztettek, nem gondoltam volna, hogy a feliratra bökve még lehet válogatni is, hamarabb feladtam. Köszi :R

Szerk.: B+! A Resco Explorer 30 dollár?! Hol élnek ezek?

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#229) erdoke válasza Karma (#228) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Welcome to the world of WM applications. :D
1-2 hétig nem fizetős.

Minden második webes boltban találni 20-30 %-os akciókat (Handango, Handster, stb), nameg a MS-nál az új boltban sok minden olcsóbb, mint a fejlesztőnél... És amúgy is van hozzá RegEdit plugin, amivel a legkényelmesebb registry szerkesztő is egyben (+ FTP plugin is). ;)

[ Szerkesztve ]

(#230) Karma válasza erdoke (#229) üzenetére

LOGOUT blog

Uhh, hát, kösz nem. Az iFile-ért kemény 4,25 dollárt fizettem a Cydia Store-ban, az már súrolta a lélektani határomat egy mobilprogramért. A ForkLiftet is 12 dollárért vettem a fejlesztőtől, pedig az OSX, és sokkal brutálisabb tudású program... Ismét brrrr.

Break Driven Development

(#231) moonman

moonman
(Jómunkásember)

hehe

http://www.wmexperts.com/android-spotted-on-htc-hd2

(#232) erdoke válasza moonman (#231) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Fake, Acer készülék screenje.

(#233) erdoke

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Opera Mobile 10 béta

Ha ez stabil és végleges lesz, ill. belekerül az Opera Link sync, végre lenyomja a Safarit (szerintem).

BTW, fullscreennek tűnik az alapbeállítás.

[ Szerkesztve ]

(#234) emvy válasza erdoke (#233) üzenetére

emvy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem jo a link, be kell jelentkezni a megtekinteshez.

while (!sleep) sheep++;

(#235) erdoke válasza emvy (#234) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Bocs, elfelejtettem, hogy pár szekció reghez van kötve. Nézzétek angolul az opera.com/mobile-on.

(#236) WolfByte válasza Integra (#104) üzenetére

WolfByte
(fanatikus tag)

.NET (compact) FrameWork és minden más ami ehhez kapcsolódik.

Üzleti alkalmazások közül például ilyen a Microsoft Dynamics Mobile (PDF Factsheet), amivel tökéletesen össze lehet drótozni az SAP legnagyobb konkurrensének tekinthető Dynamics AX vállalatirányítási rendszert.

Talán azért nem találkoztál ilyennel még és nem is hallottál azokról a dolgokról amire WinMo+üzleti alkalmazások néven hivatkoznak, mivel ez nem a hazai zugcégek pénztárcáihoz van méretezve, hanem a multi vállalatok vannak megjelölve célközönségként.

----

Hogy kicsit on is legyek, maga a készülék teljesen rendben van, a cikkhez pár kiegészítést tennék.

CorePlayer lejátszóval tökéletesen visz bármilyen tömörítés, vagy újrakódolás nélkül tucatnyi /akár HD/ videoformátumot (xvid, divx, mkv), Egyedül a SUB/SRT feliratok kezelését hiányolom, de majd idővel az is belekerülhet.

Néha nekem is sikerül félreütni, későbbi ROM javítani fogja biztosan az érzékenységet. Ugyanez elmondható a kameráról is, bétaként kiadott készülékeken katasztrofálisan szemcsés volt a kép, illetve remegett a video. Az RTM, vagyis bolti verzióban a szemcsésséggel és a remegéssel sem találkoztam, mint látjuk sokminden múlik a szoftververzión.

Ami hiányzik, hogy a saját alkalmazásokat könnyen kitehessem a Sense alsó gördítősávjába, persze ezt ki lehet váltani egyéb telepített alkalmazáskezelőkkel.

(#237) Karma válasza erdoke (#233) üzenetére

LOGOUT blog

S60-on több mint korrektül ment, sima és touchos telefonon egyaránt. Amíg lerángatom EDGE-dzsel, be lehet állítani, hogy a Sense-ről ez induljon el? Vagy helyettesíti a 9-est? Vagy hogy megy ez?

Break Driven Development

(#238) Karma válasza Karma (#237) üzenetére

LOGOUT blog

Na már meg is van a válasz. Feltettem, és a 10-est indítja el mindig a nagy gomb. Egész pofás itt is egyébként, csak épp multitouch nincs :(((

Break Driven Development

(#239) erdoke válasza Karma (#238) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Engedélyezd registry-ben vagy Zooomer-rel. ;)
Hol vagy te, hogy csak EDGE van? AT&T hálózatán szifonozol? :D

[ Szerkesztve ]

(#240) Karma válasza erdoke (#239) üzenetére

LOGOUT blog

Itthon (albérlet, Baross utca, Bp.), Pannonnal küzdök.
Olyan kib... vastagok a falak, hogy az én szobámban csak EDGE van. :(

Ezt a registry dolgot ezt hol is találom? :DDD
Azt láttam, hogy a Google Maps meg pl. kezeli, még ha nem is szépen.

Szerk.: Azért keresgélek is, azt hiszem a Zooomer megvan.

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#241) erdoke válasza Karma (#240) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Fizess elő valami társasházi UPC minimumot, bazi olcsón adják, aztán WiFi. :K

Ez vindóz, registry buherával szinte mindent el lehet rontani. :D
Ha feltetted a Resco Explorerhez a Registry Plugint is, akkor csak fentebb lépsz a My Device gyökérből, és alul ott a My Registry. Azon belül valahogy megtalálod az illetékes kulcsot, és hozzáadod az új opera.exe-t. Egyszerű. :DDD

(#242) Karma válasza erdoke (#241) üzenetére

LOGOUT blog

Feltettem a Zooomert... Szerintem ultra gáz. *hányós smiley*, bár biztos bennem van a hiba, hogyha nem tartom a "kis ablakot tologatok a nagyított képen" designt kényelmesnek.

A registry hack is ezt éri el?

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#243) speedsly

speedsly
(újonc)

Talán még egy kicsivel lehetne nagyobb, mondjuk 5" vagy talán még 6" is, és támogathatná az eink technológiát és akkor még ebbok olvasóként is tökéletes lenne.
Ha tényleg olvassák a HTC emberei, akkor ezt üzenem nekik.
UFF

(#244) erdoke válasza Karma (#242) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

A Zoomert én még nem próbáltam, úgyhogy nem tudom, miről beszélsz. Eddig azt hittem, hogy HD2-nél ugyanazt csinálja, mint a registry hack, tehát hogy engedélyezi a pinch-zoomot a kijelölt programnál. :F

(#245) fesuti válasza ByB (#29) üzenetére

fesuti
(újonc)

szerintem nagyon jól megcsináltad a vidót bár majdnem sírni kezdtem amikor neki estél a késsel meg a kulccsal:D.még több ilyet csinálhatsz az új jövevényekről majd.

(#246) Karma válasza erdoke (#244) üzenetére

LOGOUT blog

Na akkor most már tényleg megkeresem azt a registry kulcsot... Ugyanis azt csinálja, hogy fogja a teljes képernyőt, és azt a képet nagyítja ki. Mint mondjuk ha VNC-zel egy nagyobb felbontású desktopra, csak egy részét látod a képernyőnek, és azt külön lehet tologatni.

Break Driven Development

(#247) tuskooo válasza Karma (#240) üzenetére

tuskooo
(PH! addikt)

Hehe, azonos környék, nekem általában egyáltalán nincs Pannonnál térerőm...havernak T-Mobilnál maxon folyamatosan...

(#248) Karma válasza erdoke (#244) üzenetére

LOGOUT blog

Rájöttem!

A Zoomer tényleg nem csinál mást, mint ugyanazt befolyásolja. Csakhogy a rendszer, ha az alkalmazás nem kezeli le a zoom eseményt, akkor aktivizálja magát, és benagyítja a képernyőt. Egyszerűen ki lehet próbálni a Word Mobile-lal - ha egy szövegben vagy, akkor a szöveget nagyítja, de ha a fájlkezelő részében, akkor ezt a képernyőnagyításos baromökörséget csinálja.

Szerk.: Az se kezeli, azért csinálja ezt... Uninstalláltam a halálba.

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#249) erdoke válasza Karma (#248) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

OK, ezt már értjük, de mizujs az Opera Mobile 10 bétával? :)

(#250) Karma válasza erdoke (#249) üzenetére

LOGOUT blog

Szóval mint az előbb átszerkesztettem, letöröltem. Aztán majdnem agyfarkat kaptam, mert a default böngésző az IE6 lett, akárhogy matattam a "Set as default"-ot az Opera 9-ben. De szerencsére egy reboot megoldotta.

Én próbálok nagyon pozitívan hozzáállni ehhez, de kezdek kiborulni.

A Fring se hajlandó elindulni például, pedig kéne valami Google Talk kliens :O

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.