Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#101) John Fowler válasza tuskooo (#97) üzenetére

John Fowler
(tag)
LOGOUT blog

Hát igen, és ez nem is annyira off.

Más:
Nem akarok demagóg lenni, de jól értem hogy kiadtak -és a cikkben körülrajongtak- egy telefont, ami telefonálás közben állandóan bugzik, kínszenvedés rajta sms-t (e-mailt, akármit) írni, és nem bírja túl sokáig szuflával? A fotók botrányos minőségét meg sem említem, mert végülis ez csak egy (okos)telefon. De épp emiatt, legalább telefonálni/üzenni lehessen már vele normálisan, nem? Vagy csak én vagyok rosszul összerakva?

Egyvalamit látok, hogy maga a hardver ígéretes: gyors proci, sok ram, nagy és szép multitouch kijelző, sok apró extra. De ha a szoftver ezt nem képes megfelelően kezelni, akkor nem is akarok jelzőket keresni, hogy mire jó az egész.

Más:
Valaki írta, hogy a WM előnye az, hogy kismilló program van már rá. Javítsatok ki ha tévedek, de ezen programok hány százaléka fut is a HD2-n pl?? Gondolok itt az újabb generációs hardverre, eltérő verziójú OS-re, kijelzőfelbontásra, képerányra, mint lehetséges problémaforrásokra.

''A kocsmáros ért ehez, mert itt már öltek orvost is -régi étterem'' Rejtő: Piszkos Fred, a kapitány

(#102) tuskooo válasza John Fowler (#101) üzenetére

tuskooo
(PH! addikt)

Igen, alapvetően nekem is ez a bajom. Nagyon ütős a hardver, de ennyi pénzért már szoftveresen is gyakorlatilag hibátlan készüléket várna az ember. A telefonálásos gondok, a kijelző túlérzékenysége baromira kiábrándító. Ahogy a másik HD2-es topicból is látszik, nagyjából úgy néz ki, hogy egy készüléknek semmi a baja, a másik már szinte használhatatlan. Arra gondoltam, hogy talán több különböző ROM-mal jöttek az első szállítmányban, de úgy tűnik, hogy nem. Kicsit az N97-re emlékeztet az egész, a francért kell félkész cuccot kiadni.

(#103) DarkByte

DarkByte
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát igen, a videó alapján sebességben köröket ver a Pulse-ra, viszont árban is. Majdnem hármat lehet venni az árából. :) Azért nem semmi, ha nem számítana a pénz, már rendelném is.

Ez a g-szenzor alapján profil váltás tök poén, lehet megírom Android-ra is. Épp azon agyaltam hogy gyorsulásmérővel meg lehetne-e oldani hogy lefordításra némítani a bejövő hívást, de lehet ez is úgy csinálja, nem feltétlen a környezeti fénymennyiség mérésével.

[ Szerkesztve ]

"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn

(#104) Integra válasza moonman (#81) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

mik ezek az üzleti funkciók? ez nagyon érdekel. mi az amit nem írnak meg más platformon, de wm-en elérhető.
pont azt látom, hogy üzleti appokat fejlesztenek szifonra pl. giga cégek nézik, hogy hogy lehetne ergonómikusan megírni rá cégspecifikus alkalmazásokat.

(#105) Ulkesh válasza Integra (#104) üzenetére

Ulkesh
(őstag)

Én ezt a kérdést már fel sem merem tenni moonman-nak :D

--

N900-ast nézegettem és egy másik fórumon felsoroltam azokat az alkalmazásokat amiket használok iPhone-on, hogy milyen alternatívák vannak rá Maemo-n, most visszagondolva egy részük WinMo-n sem lenne meg, vagy csak kompromisszumokkal, szóval inkább fordított a kérdés, de erről moonman-nal felesleges vitát kezdeni, mert ő elégedett a gyári kiszereléssel és külsős alkalmazásokat sem nagyon használ.

[ Szerkesztve ]

"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman

(#106) DemonDani válasza erdoke (#88) üzenetére

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

kisebb = csiga HW? elég érdekes arc vagy... gondolom egy Nokia 1610-est cseréltél most le mivel az volt eddig elég nagy mostanáig nem találtál ilyen ERŐS HW-t XDD tényleg jó ERŐS...
(nemtom mit kell jönni már a paraszt érvekkel... elfogytak a rendes érvek? :F nem bántás de ekkora csiraságot max egy 10 éves ír indoknak)

asd fgh jkl éáű

(#107) HSM válasza tuskooo (#102) üzenetére

HSM
(PH! addikt)

Áhhh, ezen nem szabad meglepődni... Én megjelenése után nem sokkal vettem egy Sonyericsson W800-as telefont. Szarok voltak a gombjai, a menüvezérlő gomb felületének kb 30%-án lehetett lenyomni. Elvittem szervízbe, megmutatta a szervízes, hogy én vagyok a hülye, csak tudni kell, hol kell lenyomni! :Y Mondom bakker, egy 75K-s telefonnál már hagy ne én alkalmazkodjak a telefonhoz, milyen szögből lehet lenyomni a gombot! :Y Aztán szerencsére a rákövetkező szoftverfrissítés használhatatlanná tette a memóriakártyát a telefonban, és cserélték a komplett fónt, az újnak érdekes jó volt már a billentyűzete... :W
Viszont a cserkészülék is a fos firmware-el jött ki, sebaj, végülis jól elvoltam 2 hónapig a telefonmemóriával, a memóriakártya viszont read-only volt amíg nem javították... :W 75K-ért.... Mondjuk ezeket a stikliket leszámítva meg voltam elégedve a fónnal... :B

Fullos Intel I7 félkonfig eladó!!! EVGA X58 3X SLI + tuningbarát Intel I7 920 + 3*2GB OCZ Platinum 1600@CL7 + Thermolab BARAM hűtő + venti ****************Link a hirdetéseimhez: http://href.hu/x/9ghe**************

(#108) Versus

Versus
(senior tag)

Én kérek elnézést ,egy TCPMP teszt nem fért bele vagy csak kár lett volna nekiállni ?

Premium Vintage

(#109) erdoke válasza Versus (#108) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

6000 kbps 960x540-es DivX-et simán viszi, a 720p meg le van tiltva (legalábbis nagyon úgy tűnik).

(#106) DemonDani
Mutass egy WM készüléket, amit a HD2 előtt megkaptál itthon magyar garival a boltban, és nem F1 volt, mert azt én írtam. Szimpla tényt közöltem, nem értem a felháborodásod.

(#101) John Fowler
Problémamentes a telefonálás és a gépelés a készüléken, próbáld ki.
WVGA kijelző legalább egy éve van WM készülékben, az új hardver pedig nagyon ritkán okoz inkompatibilitást (eddig egyet találtam, ami nem megfelelően működött a kapacitív kijelzőn).

[ Szerkesztve ]

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#110) tuskooo válasza DemonDani (#106) üzenetére

tuskooo
(PH! addikt)

Szövegértésre gyúrhatnál szerintem. Tény, hogy sebességben jóval le van maradva minden jelenleg,

(#111) erdoke válasza Integra (#104) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

What if the HD2 ran Android?

(#100) Integra
Mennyi most egy Hero? Mennyi egy Touch HD? Nincs különbség hardveresen? A létező legnagyobb kijelzős, snapdragonos készülékért? Most emelték fel az árát, mert akkora a kereslet. Minden annyit ér, amennyiért megveszik...

(#112) babosmiki válasza erdoke (#109) üzenetére

babosmiki
(senior tag)

"Problémamentes a telefonálás és a gépelés a készüléken, próbáld ki."

Én kipróbáltam a gépelés nem probléma mentes!
Több éve használok pda-t mint te is és tudod, hogy ez a része nem az igazi! :U

[ Szerkesztve ]

"Galaxy Note, Galaxy Tab 10.1, SE LiveView, DELL n5010 "

(#113) lunaticz

lunaticz
(tag)

röpke 2 évvel az első iphone után a htcnek is sikerült a multitouchcsot megvalósítania. grat

(#114) babosmiki válasza lunaticz (#113) üzenetére

babosmiki
(senior tag)

Ez nem csak a HTC-n múlott a windows-al közössen szenvedték ki! :)

[ Szerkesztve ]

"Galaxy Note, Galaxy Tab 10.1, SE LiveView, DELL n5010 "

(#115) Egzee

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon jó cikket olvastunk, bár a Mobilarénán már a cikk elolvasása előtt tudom, hogy ha az van oda írva a címbe, hogy TÖKÉLETES akkor kap egy ajánlott plecsnit... Nagyszerűen realizáltátok a cikkben, hogy tökéletes telefon nincs! Akkor miért nem lehet egy majdnem tökéletes telefon Különösen ajánlott??? Ennyi az ára? Hát igen... Új készülék, minden jóval, isten király. Nem fogják 50.000-ért adni Vitamax csomiban...

(#116) eszement24 válasza WiZARD (#37) üzenetére

eszement24
(tag)
LOGOUT blog

Nem kötekedésből, de hány embernek van winmo meg android telefonja (is)? A nagyobbik résznek nem nagyon. Nekem van összehasonlitási alapom, (most veszem meg a 3gst, lecserélve a 2g-t és a régi winmo-t is felváltja egy pulse valszeg), és jogosan lehetne fikázni mégse teszem. A winmo memóriafogyására nincs mentség.Csak hogy egyet megemlítsek a sok közül.

(#117) erdoke válasza eszement24 (#116) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Omnián, Omnia II-n nincs memóriafogyás, a HD2-n pedig meg se néztem, állandóan 170-180 MB szabad memóriám van, teljesen érdektelen.

(#118) erdoke válasza lunaticz (#113) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Megmondom őszintén, engem a multitouch érdekel legkevésbé a készülékben. Könnyen meglennék nélküle, vannak jó egykezes megoldások nagyításra, és az egykezes használat nekem sokkal fontosabb, mint a multitács. Pedig már van megoldás, ami működik mindenhol (ZOOMER).

(#115) Egzee
Vodafone UK kínálatában 35-40 font közötti havidíjas csomagokkal, 24 hónapos rablánccal ingyen vihető a HD2, 40 fonttól fölfelé pedig már 18 hónapra is.

(#119) Stunts666 válasza lunaticz (#113) üzenetére

Stunts666
(fanatikus tag)

Ezeket az idegesítő hozzászólásokat utálom a legjobban. Csak nem Iphone-od van???
Egy alap dolog ami 100%, hogy igaz: az Iphone 2!!! év alatt eljutott az mms!!!!-ig. 3 év alatt szinte semmit nem fejlesztett hardverileg de eladja ugyan azt évről évre. Grat

Valamit kihoz más gyártó ami eléri az Iphone szintjét de biztos, hogy megközelíti akkor fikázni kell???

Ára 170ezer??? Egy Iphone mennyibe kerül??? Apple iPhone 3G S 16GB Fekete: 183ezer a partneronál. Mennyiről indult??? Kb. 220-ról???

A TOP hardvert meg kell fizetni.

[ Szerkesztve ]

HTC Desire - Sandisk microSDHC 16GB ..::Battlelog - WinGab::..

(#120) moonman válasza Integra (#99) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

(#121) DemonDani válasza erdoke (#109) üzenetére

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Butaság hogy tiltva van a HD... :)
egy meg nem nevezett oldalon kipróbálták HD alatt, és az S200 jobban tolta.
Meg mi van ha jön jövőhét jobb? lecseréled megint?
Lehet itt várni is jobb telefonokra! Nem hiszem hogy logikus beleugrani kezdő árakba mikor a telefon hetente 10ezret veszít az értékéből!

[ Szerkesztve ]

asd fgh jkl éáű

(#122) moonman válasza Integra (#104) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

pont ma reggel olvasgattam az iphone topicot, mert van nálam egy és be kell jól lőni. ha megnézed ezt a részt, nagyjából világos lesz, miről beszélek.

Sent from my Windows Phone

(#123) Ulkesh válasza Stunts666 (#119) üzenetére

Ulkesh
(őstag)

"Egy alap dolog ami 100%, hogy igaz: az Iphone 2!!! év alatt eljutott az mms!!!!-ig."

Igen, és használja valaki? Az első volt, hogy én is kikapcsoltam.

"3 év alatt szinte semmit nem fejlesztett hardverileg de eladja ugyan azt évről évre"

Ennek fuss neki még egyszer, csak előtte lesd meg mit tud a 3GS és mi van alatta. Tudod attól, hogy a burkolat ugyanaz, attól még a belseje teljesen más :D (a HD2 1 GHz-es procival is csak közel van hozzá, hogy megszorongassa sebességben, de utol még nem érte).

"Ára 170ezer??? Egy Iphone mennyibe kerül??? Apple iPhone 3G S 16GB Fekete: 183ezer a partneronál. Mennyiről indult??? Kb. 220-ról???"

iPhone 3GS, 16 GB 180.000 Ft függetlenül (T-Mobile) és ennyiről is indult
HTC HD2: 179.990 Ft + 16 GB SDHC Class6 memóriakártya 20.000 Ft

"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman

(#124) moonman válasza erdoke (#117) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

HD-n 50-70 MB alá nem nagyon csökken még egy hónap újraindítás után sem.

(#125) moonman válasza Stunts666 (#119) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

nem kell felkapni a vizet. ilyenkor azt kell mondani, hogy vedd már fel a beszélgetésünket és küldd át bluetooth-on. :D

(#126) Ulkesh válasza moonman (#122) üzenetére

Ulkesh
(őstag)

Üzleti felhasználásról volt itt szó. A pendrive-ként való használat, az FM rádió, a hívásrögzítés, vagy a BT fájltranszfer az ami szerinted ebbe beletartozik? :)

(#127) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Tényleg nincs benne hangtárcsázás? Kivették?

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#128) Ulkesh válasza moonman (#125) üzenetére

Ulkesh
(őstag)

A hívás rögzítése a másik fél tudta nélkül törvénytelen és büntethető.
Ugye minden esetben közlöd a partnerrel, hogy a beszélgetésetek rögzítére kerül?
:D :D

Ennek megosztás harmadik fél részére meg nem is tudom hirtelen hány jogszabály megsértését vonja maga után :D

(#129) moonman válasza Ulkesh (#128) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

és ezért nincs lehetőség az iPhone-ban. :D

amúgy nem csak FM rádióról van szó, elhangzik ott több igény is, aztán csak az a vége, hogy marad a WM. őszintén szólva anno én is gondolkodtam (még 3G idejében), de hasonló okokból én is hamar elvetettem az ötletet. de ebbe most ne menjünk bele, a HD2 a téma.

(#130) peugeotmate

peugeotmate
(őstag)
LOGOUT blog

Blokkolnám a telót az biztos! :DDD

Egyesek úgy vélik, elég túlélni az életet... | Nokia N8 eladó: http://href.hu/x/hts7

(#131) moonman válasza Jim Tonic (#127) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

itt-ott azt írják, hogy nincs, máshol meg specifikációban azt, hogy van. HTC nem ír semmit. de ha nincs, telepíthető[link] rá.

(#132) Jim Tonic válasza Ulkesh (#126) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Ezek közül mind1ik.
De ha más nem, nem robban fel, hogy levigye a fél arcom. ;)

[ Szerkesztve ]

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#133) nbalus2k

nbalus2k
(lelkes újonc)

Könyörgöm, a telefon a kompromisszumokról szól. Kis méret, kis akku. Ez van. De otthon 500 ft-ból tudsz csinálni 4AA-s töltőt a telefonodhoz, ami tölti útközben ha kell és kompakt is (nem nagy dolog megcsinálni). Amúgy nekem tetszik és a maga kategóriájában 100-as. De kussolnak a Win7 támogatásról, HTC-nek írtam azt mondták, hogy kevés az esélye a Win7 upgrade-re. :(

720-at CorePlayer-el ha minden igaz akkor megy minden, de videót nem láttam róla...

Amúgy én azt sajnálom, hogy a HTC nem biztosít lehetőséget OS váltásra. Ha nem jó Win - Android, nem tetszik az Android - Win....

Amúgy a rendszert és képességét a Windows Mobile fogja vissza a Snapdragonnak. Az Iphone pedig eredetileg is egy PoverVS magra volt optimalizálva, azóta sem sokat változott, csak kategórikusan erősebb grafikus magot tettek bele. Windows Mobile pedig alapjában véve grafikára is sajnos izomból megy, mert eredetileg nem volt mindig külön grafikus mag. Ezért lassú sokszor szarabb, ha szar a driver, ill. minél erősebb a driver annál kevésbé tűnik szarnak a WinMo. Ettől független :R a HTC elött, hogy ilyen gépet összeraktak. Ugyan ezt Android alapokkal 200+ felett mérnék. Hero is mennyibe kerül és közelében sincs HW-ban ennek. Ott az OS-t és az szifon szerű hype-ot fizettetik meg.

Amúgy én megvárom az SE X10-et (fehérben állat), szintén erős HW android alapokon (csak nehogy megint el """""-a a SE és kiadjon egy drága kockát) és utána körbenézek, hogy mit vegyek. Elsőre nem akarok ebbe bele ugrani olyanba ami még nincs kitaposva.

(#134) SzlobiG

SzlobiG
(PH! félisten)

Uhh...megvan a diám utódja persze majd akkor ha 100k alatt lesz az ára addig csorgatom a nyálam iránta.:D Nagyon tetszik ez a sebesség, meg a nagy kijelző egyszerűen szuper az egész gép nem hiába kerül 180k-ba.:U

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#135) Ulkesh válasza Jim Tonic (#132) üzenetére

Ulkesh
(őstag)

"Ezek közül mind1ik."

Ezek közül szinte mindegyik tiltott egy üzleti készülék esetén, de mind1. (Sok helyre be sem engednek adattárolóval a zsebedben). A hívásokat meg nem igen illik üzleti megbeszélés során rögzíteni (ha a másik fél nem tud róla, akkor meg még törvénytelen is).

"De ha más nem, nem robban fel, hogy levigye a fél arcom."

Ha bizonyos gyártó nem csinál ilyen gerillakampányt, akkor az iPhone sem robban.
(Érdekes módon, mióta minden ilyen bejelentést EU-s vizsgálóbizottság ellenőriz, azóta egyetlen "baleset" sem történt és az előzőleg megtörtén esetek szereplői is nagyon gyorsan visszavonták a bejelentéseket és a készülékeket sem adták le bevizsgálásra.) :D

[ Szerkesztve ]

(#136) Jadro válasza Ulkesh (#128) üzenetére

Jadro
(PH! addikt)

"A hívás rögzítése a másik fél tudta nélkül törvénytelen és büntethető."

Azt honnan tudja előre az Apple hogy a másik fél nem engedélyezi hogy rögzítsem a hívást? Sánta ez egy kicsit, de tényléeg nem kötekedésképpen hanem inkább csak kiegészítésként írom.

Az árakat nézve meg 180ezer környékén az a +10-20 rugó olyan sokat nem dob már. Cserébe kivehető adattárolót kapok. (Persze mai felhasználás mellett nem jellemző hogy valaki 4-5 darab 16 gigás kártyával rohangál és cserélgeti agyba főbe. :) )

Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build

(#137) Ulkesh válasza Jadro (#136) üzenetére

Ulkesh
(őstag)

Nem tudja, ezért ők is, mint a legtöbb gyártó tiltja ezt a funkciót.
A Nokia egy középutat választott a rögzítés közbeni csipogással.

(Ha jól tudom egyébként HD2-n sincs ez még olyan jól megoldva, mivel az eddig megszokott alkalmazások elég érdekesen működnek e-téren.)

"Cserébe kivehető adattárolót kapok."

Bár prüszkölve, de fejet hajtanék, ha lenne egy normális méretű belső tára, mint az Omnia 2-nek, de így nem (főleg, hogy a belső flash sebességét megközelítő SDHC kártyák kb. aranyárban vannak, ha meg olcsóbbat választasz, akkor problémáid lehetnek a lassú olvasással, pl. iGO-nál).

(#138) Enjoy

Enjoy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szuper lett a teszt, különösen tetszett Bog kiegészítései :R
Kár, hogy nem Android :U

► Més que un club ◄

(#139) Jadro válasza Ulkesh (#137) üzenetére

Jadro
(PH! addikt)

Igaz, a sebesség dologba nem gondoltam bele, nálad a pont.

A beszéd felvételnét tekintve csak az a bajom hogy így elzárják a lehetőséget teljesen. (Pl. ha megkérdezem a másik felet hogy rögzíthetem-e a beszélgetést és ő beleegyezik. A bluetotth átvitelnél dettó bánt a korlátozás. Sok kicsi sokra megy, de ez legyen az én bajom.)

Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build

(#140) erdoke válasza DemonDani (#121) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Leszállhatnál végre rólam. Kb. 2 hónapja kvázi minden infót elolvastam a készülékről, és 11 nap alatt elég sok mindent ki is próbáltam. Ahogy írtam, a 6000 kbps nagy felbontású (540p?) DivX-et röccenés nélkül viszi, de amikor (akár alacsonyabb bitrátájú!) 720p-t indítanál, kiír egy üzenetet a Core Player is, hogy nem támogatott, és el se indul. Nem szaggat, el sem indul. Kell még tovább magyaráznom?

Egyébként pontosan akkor cserélem le a készülékeimet, amikor kedvem és pénztárcám is van hozzá. Kb. 10-11 hónap múlva tervben van egy WM7 készülék (vagy más, attól függően, addig hová alakul üzleti téren a többi). Maemo 6 még nem lesz addig, az szinte biztos. Ami már világos: 4" alá nem megyek kijelzőben.

(#141) tuskooo válasza nbalus2k (#133) üzenetére

tuskooo
(PH! addikt)

Elvileg a WM7-nek 1 giga ROM kell majd, ebben csak fél giga van, szval nem sanszos, hogy egyáltalán rá lehet majd rakni. Nyilván ez is ki van találva, ha WM7-et akarsz, vegyél csak megint egy új készüléket.

(#142) RI/OS válasza erdoke (#140) üzenetére

RI/OS
(őstag)

TCPMP-vel szerintem menne.
Én is azzal nézek xvides, meg ac3-as csodákat a hd2-őn konvertálás nélkül( egyébként nálam is megy akadás nélkül)

(#143) HardSanyeee

HardSanyeee
(őstag)
LOGOUT blog

Uhh, nem gyenge telefon lett!! :R Kíváncsi vagyok a Dragon milyen lesz :D

K300i ---> K750i@W800i ---> W960i

(#144) zH.

zH.
(őstag)
LOGOUT blog

Tényleg szinte mindent beletett a HTC amit csak lehet ,mind szoftverileg ,mind hardverileg.

Bár nekem 3,2-3,5nél nagyobb kijelző nem kéne ,nem lenne kényelmes zsebben hurcolni ,de ez már csak az én véleményem. :B

WM meg sosem volt szimpatikus ,de ez a felület + 6.5 páros meggyőzött.

[ Szerkesztve ]

just be

(#145) Integra válasza moonman (#122) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

ez alapján amit ulkesh írt, nem tűnik úgy, hogy az apple ne tudná megoldani a dolgokat.
abban pedig biztos vagyok hogy a 4g-ben még egy jókora adag dolgot gyárilag felszabadítanak. (na persze nem önszántukból, csak egyszerűen kénytelenek lesznek)

én egyre inkább azt látom, hogy irodai kommunikációra, irodai alkalmazásokkal való szinkronizációra mind a wm, android és apple platform alkalmas. mert ha nem is az os-sel alapból, de plugin vagy külső app segítségével alkalmas lesz rá.
tehát hol a wm előnye ezen a téren? nekem még homályos, tényleg szeretném megérteni.

(#146) erdoke válasza tuskooo (#141) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Egyrészt nincs még hivatalos WM hardver specifikáció, másrészt most is több, mint fél giga van benne. Ettől függetlenül szerintem se lesz rá WM7 frissítés.

(#147) kukac7

kukac7
(tag)

vicces, hogy 1 ghz-s proci kell ahhoz, hogy a winmo jol fusson. :F

[ Szerkesztve ]

(#148) tuskooo válasza erdoke (#146) üzenetére

tuskooo
(PH! addikt)

Sry, akkor rossz infókra támaszkodtam :B
Ettől függetlenül viszont sajnos én is továbbra is tartom, hogy nem lesz rá WM7 (legalábbis hivatalosan). A hely nem is feltétlenül probléma, Diamondra is ráfér valahogy a Leoból a Sense :)

(#149) DemonDani válasza erdoke (#140) üzenetére

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

eddig is felesleges volt magyaráznod ha csak ezt tudod szajkózni mert én láttam videót a tesztről ahol bizony futott a 720ps film mind a két snapdragonos készüléken.
De fejezzük be akkor maradjon Urban Legend!

asd fgh jkl éáű

(#150) moonman válasza Integra (#145) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

"ez alapján amit ulkesh írt, nem tűnik úgy, hogy az apple ne tudná megoldani a dolgokat.
abban pedig biztos vagyok hogy a 4g-ben még egy jókora adag dolgot gyárilag felszabadítanak."

nem is arról van szó, hogy mit tudnának megoldani, hanem, hogy mire képes a készülék. biztos vagyok benne, hogy ha lesz rá számottevő igény, lesz hívásrögzítés is, bármennyire illegális :) persze majd azt is revolutionary-ként fogják eladni plusz összegekért. de majd 6 generáció múlva.

egyébként mi az, hogy 4G? :D

a WM előnye ott van, hogy nem kell hozzá barkácsolni, míg a többiek egyelőre vagy hiányosan (iPhone: QuickOffice, nincs fájlmentés), vagy sehogy (Android) nem képesek a dolgok többségére, addig a WM-et erre építették.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.