Hát igen, és ez nem is annyira off.
Más:
Nem akarok demagóg lenni, de jól értem hogy kiadtak -és a cikkben körülrajongtak- egy telefont, ami telefonálás közben állandóan bugzik, kínszenvedés rajta sms-t (e-mailt, akármit) írni, és nem bírja túl sokáig szuflával? A fotók botrányos minőségét meg sem említem, mert végülis ez csak egy (okos)telefon. De épp emiatt, legalább telefonálni/üzenni lehessen már vele normálisan, nem? Vagy csak én vagyok rosszul összerakva?
Egyvalamit látok, hogy maga a hardver ígéretes: gyors proci, sok ram, nagy és szép multitouch kijelző, sok apró extra. De ha a szoftver ezt nem képes megfelelően kezelni, akkor nem is akarok jelzőket keresni, hogy mire jó az egész.
Más:
Valaki írta, hogy a WM előnye az, hogy kismilló program van már rá. Javítsatok ki ha tévedek, de ezen programok hány százaléka fut is a HD2-n pl?? Gondolok itt az újabb generációs hardverre, eltérő verziójú OS-re, kijelzőfelbontásra, képerányra, mint lehetséges problémaforrásokra.
''A kocsmáros ért ehez, mert itt már öltek orvost is -régi étterem'' Rejtő: Piszkos Fred, a kapitány

Azért nem semmi, ha nem számítana a pénz, már rendelném is.

nem bántás de ekkora csiraságot max egy 10 éves ír indoknak)
Mondom bakker, egy 75K-s telefonnál már hagy ne én alkalmazkodjak a telefonhoz, milyen szögből lehet lenyomni a gombot! 

a HTC elött, hogy ilyen gépet összeraktak. Ugyan ezt Android alapokkal 200+ felett mérnék. Hero is mennyibe kerül és közelében sincs HW-ban ennek. Ott az OS-t és az szifon szerű hype-ot fizettetik meg.