A saját téma letöltéséből szedtem, miSense néven van ha rákeresel. Szerintem szépen kidolgozott! 
HTC HD2 MIUI-STABLE V5.1 (By Langthang)

A saját téma letöltéséből szedtem, miSense néven van ha rákeresel. Szerintem szépen kidolgozott! 

DE Uraim kérem én azt mondtam hogy:
Winmo6.5 telefonálási hangminőség: 35%
WP7 -> 85%
2.3.x droid 90%
Amikor vettem a telót, gyári 6.5 rom volt rajta, én "turbóztam fel" HSPL 2.08 és a rádió Leo_RADIO_2.15.50.14 aztán Energy rom a Dinkyglass verzió, előtte touch HD volt szintén ilyen rommal.
4 hónap használat után először a párom szólt hogy hígfos a telefonálási hangminőség.
Aztán egyre többen kérdeztek vissza, hogy mit mondasz? mi van? nem hallom! utcán vagy? szélvihar van ? ELőször azt hittem hogy a SIM kártyám kakkantott be, egy 9 éves kártyáról van szó. De nem.
Ekkor jött a MAGLDR és a WP7. Rögtön hívtam anyut
Hát ég és föld, mintha másik készülékkel beszélnék... (páromnak egy Nokia E90-e van)
Aztán mikor "testre" akartam szabni az OS-t jött az inkriminált bejegyzésem, májd rádobtam a készülékre ezt :
update-cm7-leo-20120518.zip
Ezzel még tisztább volt a hangminőség, de hiányzott a Sense 
Most meg bambulok ... havernak Desire HD-je van 768MB rammal 3 nap up time után a free ram 83MB .... most nekem 138MB pedig a teló még "gyári állapotban van semmi más nem hamizza a memóriát csak a Sense, a rendszer 5 órája fut.
Ez normális ?
Android vagy WP7 ez itt kérdés ? ;)

5 óra alatt gondolom meg volt nyitva pár alkalmazás és mivel az androidnak az a lényege hogy a memóriában tartja a programokat hogy gyorsabban el lehessen érni ezért természetesen lehetséges.
Nekem majdnem 10 napja megy a rendszer és néha le-le megy 50 megára majdnem de nem zavar, tudom hogy csak a dolgát teszi...ha valamit régóta nem használok vagy sokat eszik azt bezárja magától.
Ez normális.

Elmondtam többször: szabad ram senkit sem érdekel.
Ha kell agresszívre állítod a ram kezelést és akkor folyton lesz 180 megát, cserébe minden lassú lesz, mert nem memóriából hívja elő a programokat, hanem megnyitja újból. Ezért mondogatom, hogy ha szabad 80 mega akkor annyi, majd bezárja azt amelyik neki tetszik és elkezdi az új processt.
DHD 768MB ramja fullra használható. HD2 droid alatt max 404megát. Ezt vedd figyelembe...
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

A droid memóriakezelése 100%-ban ekvivalens a desktop linux memóriakezelésével ?

Jó, alapja nyilván ugyanaz. Gyakorlatban a lényeg: néz elég sok mindent, futási időt, használatot és társait, na és annak a katyvaszát dobják ide nekünk.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

Rengeteget szívtam míg sikerült megoldani az openSuSe alól vmware emulációban futó winxp-vel a rom frissítést 
Most olvasom hogy elvileg linux alól egyszerűbb konzolból frissíteni az androidos telókat.
1998 óta linux van az otthoni gépeimen 
Azt már látom hogy a kernel módosított desktop 2.6.xx kernel, a legújabb cián mod: update-cm7-leo-20120524.zip 418 megát "lát"
Érdekes dolog ez ...
Úgy formáztam az SD kártyát hogy 1GB ext4 partíció+128MB swap , elvileg a 2.4.xx kernelektől kezdve a linuxok képesek több swap particiót kezelni. A NAND-on lévő 8MB swap
kevésnek tűnik.
32MB lenne elvileg jó szerintem.
Elvileg a nem aktív processzeket kipakolja a swap-ba ha nincs elég fizikai memória, a korlát a fizikai memória 10%-a. Tehát 40 mega szabad memória alatt kivágja a nem aktív procokat.
Olvasgatok olvasgatok .... de még nem jutottam odáig hogy a droid kernele vajon ugyan azt a lemez cache stratégiát használja-e mint desktop társa 

Halihó!
Nem, nálam WinMo alatt is teljesen jó volt a hívások hangminősége.
Vodával.
Üdv: MaCS
[ Szerkesztve ]

Halihó!
A WinMo nálam nem volt éppen atomstabil, valójában akadt vele gondom bőven, de még bőven használható volt.
A NexusHD2 Android jóval, de jóval stabilabbnak bizonyult, ezzel nem volt szinte semmi bajom.
A Hyper viszont esett-kelt.
Üdv: MaCS

Engem ez a ROM:
Stock & Themed Version 3.7
TBD Stock & Themed Sensation XL Gen3 EU & TMO V3.7
Eddig teljesen lenyűgözött ...

Ahogy figyelem a desktop piacot, szerintem a Windows 7 lesz a 2010-es évek XP-je.
Ahol nem érintőpaneles a monitor a Windows 8 mozaikja eléggé kényelmetlen tud lenni.
Szerintetek ki volt az a "csodálatos" elme, aki ez mozaik kézlélőfelület megálmodta ?

Elég OFF a kérdés is HD2 topikban.
Amúgy csak a start menü lett olyan, én is elég ritkán használom 
[ Szerkesztve ]

csak a startmenu olyan, de sok dolgot megnehezitettek benne. pl nem tudom beállitani hogy a saját mediaplayerem induljon bizonyos filmeknél, hanem megnyitja a külön kis ablakját +még 100 hasonló dolog, lehet én vagyok a béna de amennyire tetszett az elején hogy gyorsabb mint a win7, annyira bosszant most már a sok kis g*ciségével 

Várd meg a végleges változatot. Azt ígérték, hogy egérrel is tökéletesen lehet majd használni.
Nokia Lumia 800 | HTC HD2 | Windows Phone 7.5 Mango

Valamiért nálam egy android sem tökéletes.
Újra indulgatnak. Nem tudjátok WP7re lesz közel jövőben Opera Mini? Nem a WM 6.5 portra gondolok. Ha Opera Mini lenne, akkor lényegében már minden általam droidon használt programnak lenne WP7 alternatívája. Skype van, Foursquare van, heteken belül jön Hadur, már csak egy Opera hiányzik a boldogságomhoz. 
HTC HD2 Powered by Google :)

hali! melyiket választanátok ti? htc desire vagy htc hd2? előre is köszi a segítséget... nagyjábol ugyanolyan, de személyes tapasztalatokra építenék főként 

akik itt vannak, természetesen a hd2-őt választják. Azt fogják mondani : mire van szükséged? Ha csak androidra, válaszd a desire-t. Ha mindenféle rendszert telepíteni akarsz, akkor hd2

Bocsánat,hogy közbe vágok.
Sziasztok! Valakinek nincs kedvező áron a Leo-hoz dokkolója eladó amivel +akku is tölthető esetleg?
Köszönöm

Ment privát üzenet, ezzel kapcsolatban!

Pontosítanék,hogy pc-hez való kapcsalódáshoz keresnék dokkolót ha van vkinek elfekvő.
Köszönöm

Én is szerettem az Operát, de a IE jobb a WP7-en jóval... egyedül a tördelése gyengébb, cserébe marha gyors és egyszerű kezelésű 
tYp. - Datsun 240Z / Mondeo / L200 | FilmBuzi + SorozatJunkie © 1992 -

Tisztelt fórúmozók.
Szeretnék egy htc hd2 android 2.3.5 rom-ot telepíteni. Nagyon kezdő vagyok, ezért szeretném lépésről lépésre írná tok lel nekem. Előre is köszönöm a segítséget.

Innen kezdj ismerkedni első körben. Úgy 1-2 hétig elég ok időt bele kell ölni majd, meg megnézni melyik rom tetszik, de utána már csuklógyakorlat.

Köszönöm szépen a segítséget. 

Nincs mit 

Ebay 17-20euro.
- Ti mind egyéniségek vagytok! - Én nem.

igen,asszem ez marad 

Vigyázat! Az ebayen hamis SD kártyákat árulnak! Vettem egy 32gb karit 21 euróért, tudom, mit képzeltem stb, de én még hiszek a mesékben. A karira bármit másoltam mindig krikszkraksz karakterek jelentek meg a könyvtárnevek helyén és a fileok neve helyén.
Találtam egy tesztprogit amit kifejezetten a hamis sd karik miatt írt egy csóka és lefuttattam kb 8óra alatt.
http://fightflashfraud.wordpress.com/2008/11/24/h2testw-gold-standard-in-detecting-fake-capacity-flash/
A progi szerint a kártya csak 1,8gb nem 32. Érdekes. Most a paypalon szerzem vissza a pénzem éppen.
Na szóval ez a csoda nem vált valóra. marad a 16gb.
- Ti mind egyéniségek vagytok! - Én nem.

Ezért nem veszünk kb. semmilyen kártyát ebay-ről, pláne nem bagóért. 200forintot nekem sem érne meg a bosszankodás+utána a szívás.