Őőőő, nem, nincs rajta, nem dobtad ki a pénzt 
Nem tudtam hogy övcsipesz is kell.
Én a tokjában szoktam simán zsebre vágni. Mivel baromi vékony, ez kényelmesen megoldható 
[ Szerkesztve ]
Break Driven Development
Őőőő, nem, nincs rajta, nem dobtad ki a pénzt 
Nem tudtam hogy övcsipesz is kell.
Én a tokjában szoktam simán zsebre vágni. Mivel baromi vékony, ez kényelmesen megoldható 
[ Szerkesztve ]
Break Driven Development

Na jó megnyugodtam. Jól rám illesztettél. 
Közben rá kerestem gyorsan egy unboxing videóra, hát jól gondoltam, hogy milyen a gyári tokja.
szvsz semmi értelme. macerás bele tenni és macerás kivenni.
PDA-nál nekem mindig olyan case kell, ami egyrészt övre rá csíptethető, továbbá lehetőleg mágnes záras (tépő zár macerásabb). Így hívásnál csak fel nyitom a fedőd és kikapom a telefont. Mind ezt egy kézzel. Ez a mozdulat szerintem a gyárival lehetetlen (még ha az öv csipesz hiányát leszámítjuk). Szerintem mindenképp kell hozzá 2 kéz hogy kivegye az ember.
Lényegesen másabb mint a gyári:

[ Szerkesztve ]
!!!Légy jó mindhalálig!!!

HTC HD2 case
[link]
[ Szerkesztve ]

Az sem rossz.

háde ha zsebrevágni aakarod akkor minek övcsipesz? :Đ
a gyári 2 kezes bizony...
[ Szerkesztve ]
**Intel Core i7 2600k - 4.8Ghz + Noctua NH-D14* *Asus P8Z68-V Gen3* *8Gb Crorsai Vengeance LP* *ESI Maya44* *EVGA Geforce 560 GTX* *Dell 2405FPW* *Intel X25-M 80 Gb* *WD VelociRaptor 300 Gb* *5.5 TB NAS* *Chieftec 750W**

Nem szeretném zsebre vágni. Lehet félre érthetően írtam a mondatott.
Ápropó, továbbra is minden rendben, megtartod? Ajánlod?
[ Szerkesztve ]

persze, hogy megtartom.
qrvajó. ajánlom 
és asszem ma megyek a gyorsboltba képernyővédő fóliáért, este észrevettem egy apró, szinte láthatatlan karcot, nem akarok többet/nagyobbat.
**Intel Core i7 2600k - 4.8Ghz + Noctua NH-D14* *Asus P8Z68-V Gen3* *8Gb Crorsai Vengeance LP* *ESI Maya44* *EVGA Geforce 560 GTX* *Dell 2405FPW* *Intel X25-M 80 Gb* *WD VelociRaptor 300 Gb* *5.5 TB NAS* *Chieftec 750W**

Hú én azt hittem, hogy nem karcolódik. Gondolom te is láttad a videót amit linkeltem, hogy kulccsal, ollóval és szikével is próbálták karcolni, de nem lett baja.
Ezek szerint kamú?

láttam, de mindent meg lehet karcolni 
nem nagy karc, és csak nehezen lehet megtalálni. de van.
megér nekem 3900at a fólia, hogy ne legyen több karc. hátránya sok úgysincs.

Igaz, hogy még a stock 43-as ROM, de azért zavar: van kb. 400 kontaktom meg kb. 1200 sms-em Outlookban. ha kontaktokat szerkesztem, csúnyán belassul: 1-3 másodpercet késik a gépelés, a Done-ra nyomva 2-3 percig merevrefagyva áll, utána végigcsinál mindent egy pillanat alatt (home, start, home, phone, home, pont, ahogy a HWgombokat nyomkodtam, amíg vártam).
Diamondnál még nem volt ilyen 
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please)
Biztos hogy karc, nem lehet szösz? Nekem szerencsére csak zsírosodik, karc egy szál nincs rajta. Mondjuk mindig a tokban hordom, és még tokostul se rakok mellé semmit 
Egyébként reggel frankón 3 órával tovább aludtam, mert a telefon elfelejtett felébreszteni... Pedig elvileg bejelöltem, hogy némított állapotban is ébresszen. Vagy csak álmodtam azt is? Reggelre nem találtam meg a hozzá tartozó opciót 
[ Szerkesztve ]
Break Driven Development

biztos. (körömmel is érezni, hogy picit megakad benne)
én is tokban hordom.
Én arra várok, hogy csomagban árulják a G-Profile-t és a G-Alarmot, verhetetlen páros. Különösen ha együtt lesz vagy 8 euró (jelenleg 4.99 + 4.99). 
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

inkább kéne valami update g-alarmnak hd2-höz, nekem szeret elszállni...
de azért ébresztéssel még nem volt gond szerencsére.
Én meg nem fizetek 5-8-10 eurót egy ébresztőóráért, de hogy fair legyek, lewarezolni se fogom. Inkább felveszem a hangját a telefonnak éjszakára, most is csak véletlenül maradt lenémítva...
Break Driven Development

klaxon-t próbáld ki, az free...
régen azt használtam
G-Alarm nagy előnye, hogy átállítja a WinMo default órát is, így akár Sense-en, akár MS-ben látszik az ébresztőd...

Kollégám azt mondja hogy az övé csak bekapcsolva ébreszt. Elhiggyem?
3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

igen.
és kikapcsolva telefonálni se tudsz rajta...
Igen, ez egyaránt hardveres és szoftveres "adottsága" az összes HTC eszköznek.
WiZARD: 
[ Szerkesztve ]
Break Driven Development

Köszönöm. Ezt nem tudtam és számomra meglepő volt.
Ha én alszom akkor a mobil is alszik. Csak nem ugyanabban az ágyban.
WiZARD 
[ Szerkesztve ]
3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

ha alszik akkor ébreszt is 
ha kikapcsolod akkor nem.
amúgy nem htc adottság, hanem winmo.
(android, szifon ébreszt kikapcsolva?)
[ Szerkesztve ]
Egyik se ébreszt. Egyébként mivel hardveres támogatás is kell hozzá (RTC, ami képes felébreszteni a hardvert, mint az ATX-es PC-kben), rá lehet mondani, hogy HTC hiányosság.
Break Driven Development

Hozzátenném,hogy régebben ki se lehetett kapcsolni a winmo telefonokat.Max úgy ha kivetted az akksit.Hosszú kikapcsológomb nyomásra legtöbbször csak lekapcsolták a kijelző háttérvilágítását.

nem értem miért írod, hogy htc hiányosság, amikor első mondatodban leírtad, hogy egyik se ébreszt. 
(azt értem, tudom, hogy megoldható lenne...)
Avicularia na hogy állsz a hd2 vétellel?
igo-val próbálgattam gps-t, nem tudom hogy neked tetszene-e, szerintem ugyanúgy késik mint diamond.
bár engem diamondnál se zavart soha, meg HD-nél sem...
(mondjuk ilyennel csak hd2-nél találkoztam, hogy állok pirosnál, és összevissza forog)
[ Szerkesztve ]
HTC és iPhone és egyéb WM hiányosság. Most örülsz? 
Azért írtam a HTC-k explicite, mivel G1-em is volt, és az se ébreszt.
Még jó, hogy nem szoktam kikapcsolni - ezért is volt LOL a péntek reggel.
Break Driven Development
Az Omnia II ébreszt kikapcsolt állapotból is.

a kivétel erősíti a szabályt 

Várom ,hogy a szolgáltatómnál megjelenjen.
2 szolgáltató már árulja ,de a trénél még nincs.Nőm öccse ezeknél dolgozik, és azt mondta december elején érkezik hozzájuk.
Megkapom a 40. születésnapomra ajándékba a barátnőmtől,csak kezdjék már el forgalmazni.
Ez az igo-s dolog elszomorít,nem értem mit szabnak minden kaiser utáni készülékben el,amiért lagol az egész gps

[ Szerkesztve ]

Ha már mindenki a te két értelmű fogalmazásaidon lovagol, én is be szállok a játékba, mert ügy tűnik nem könnyű kihozni a sodrodból.
"HTC és iPhone és egyéb WM", az iphone-ból nincs WM-es verzió (igen, utána néztem).
![;]](/dl/s/v1.gif)
Az "és egyéb" azt sugallja, hogy az előtte felsoroltak ugyan azt a kritériumot teljesítik.
Jó pld.: "...Mélyzöld és fekete és egyéb sötét színek..."
Amit te írtál, az kb ilyen: "...Mélyzöld és fehér és egyéb sötét színek..."
U.I: Wizard vett rá, hogy ezt megírjam

[ Szerkesztve ]

na nehogy már rámfogd. nem is beszéltem veled 2 napja 
mikor veszel már hd2-t? 
(#533) ForRedGlory válasza Avicularia (#530) üzenetére
Melyik két szolgáltatónál kapni a telefont? 
"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]
O2 és Vodafone UK?
(#535) Avicularia válasza ForRedGlory (#533) üzenetére

telia és tele2 előfizuval lehet kapni
(#536) ForRedGlory válasza Avicularia (#535) üzenetére
Azt hittem magyarra gondolsz... 
"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]
(#537) Avicularia válasza ForRedGlory (#536) üzenetére

Írtam,hogy a trénél még nincs,és most ez alatt nem a t-mobilt értettem,hanem a tre nevű svéd szolgáltatót.

Avicularia: Malmö-ban ben lakik
(Svédország) ott már van a szolgáltatóknál.. il. 1-nél még nincs amit vár 
Samsung Galaxy S2

5 szolgáltató van összesen,ha jól tudom itt

Nagy szavak, valóban jó készülék, de win.
Ez a kettő kioltja egymást, totál hidegen hagy.
Ellenben biztosan lesz alternatíva. :]
A Dropbox tárhely kimaxolása 16 GB-ra >> http://tinyurl.com/dropbox16

Az emberek sorsa a HTC kezében van, de vajon megmenekül a világ? Már csak idő kérdése és kiderül: HTC - Dragon 
A kérdés az, hogy a Dragon amiről "hallani" megkapja-e ugyan ezt a hw-t hasonló kialakítással -> XXL képernyő, 2-4 gomb+lapos tepsi combo - nem olyan Hero-s törés+"görgő" az annyira nem jött be. Mindezt a Android alapon. Mert akkor bizony ott lenne a szeren a készülék - igaz, nem lenne benne üzlet, mert amíg forgalmaznának mást is, nem lenne nagy kereslet más után mert addig csak ilyent adnának el
.
Amúgy tetszik a készülék, és várom január - februárt, amikor kijön a winmo7 + dragon + xperia x10 (alternatívák) és utánna beruházok egy SnapD. készülékbe, az akkor legjobbnak tűnőbe.
Szerintem...

wm7 nem nagyon lesz még január-februárban. esetleg 2011 jan-febr.

Ok, tévedtem március:
http://nonstopmobil.hu/windows-mobile-7-hivatalos-a-start-20091120.html
+ a szokásos csúszás -> ápr. de 2011-ig nem várhat a MicroFos, hogy kiadja a WinMo 7-et de kíváncsi leszek, mindenesetre. Amúgy meg ráérek, ha nem most, akkor késöbb egy 1,3 Ghz-s SnapDrag 

a bejelentés, és a megjelenés az nem ugyanaz...
(wm 6.5-öt 2009 februárban jelentették be az MWC-n, valamikor ősszel jöttek az első készülékek 6.5-tel)
Igazad van, játszani vegyél mást.
(#544) WiZARD
Így van, egyelőre ami reális lehet, az a bejelentés Q1-ben, véglegesítés Q2-ben, készülékek Q3-ban.
[ Szerkesztve ]

Szerbiában a 3-ból 2 szolgáltató reklámozza, hogy már van HD2 (telenor és vip)
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please)

Teszteltem ma az iGO-t. Hat vegyesek az erzelmek. Van par dolog amin javitani kell..
pl.>
1.
Ejszakai modban a lakott teruleten kivul vilagosszurke a hatter, ez nagyon zavaro tud lenni ejszaka, sotetben...kiveri az ember szemet.
Varosban egyaltalan nem az, ott fekete a hatter, kek az utvonal. Tobb skint is probaltam, de mindegyikkel hasonlo a tapasztalat. Furcsa, hogy 2D modban fekete, csak 3D-ben tapasztaltam a vilagosszurke magjelenest.(persze ezt hasznalnam inkabb, egyik oka hogy ha mar brutal proci ketyeg a gepben akkor hasznaljam, masik pedig sokkal aranyhubb a 3d navigalas a 2d-nel.)
Valaki tapasztalt hasonlot, esteleg tud megoldast?
2.
Nekem pl madartavlatban olvashatatlanul kicsik a telepulesbetuk (koszonhetoen a csucsszuper felbontasnak), ugy erzem emiatt a felbontast 400x240-re fogon redukalni.
(#548) Avicularia válasza gergotakacs (#547) üzenetére

Lagot tapasztaltál igo használat közben?
1. Legutóbb nekem fekete volt a háttér lakott területen kívül is.
2. Madártávlatot ki szoktam kapcsolni, ha hosszabb szakaszon nincs szükség útmutatásra, inkább az Info oldalt használom.