Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#251) erdoke válasza Karma (#250) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ok, nekem nem hiányozna a muiltitács, inkább engedélyezném a slider zoom-ot...

Fring helyett Palringo?

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#252) Karma válasza erdoke (#251) üzenetére

LOGOUT blog

Hol lehet bekapcsolni? A beallitasokban nincs semmi relevans... Meg a G szenzorra se reagal, szinten beallitasi lehetoseg nelkul. :F

Break Driven Development

(#253) erdoke válasza Karma (#252) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Címsorba beírod: opera:config
Bepipálod, hogy jelenítsen meg minden beállítást, és ott aztán lesz temérdek opció. Ha még ott se találsz valamit, akkor a registryben HKLM/Software/Opera alatt biztosan. ;)
BTW, a Back gombb szépen léptet visszafelé Operában. Az XDA-n találsz bőven tippeket HD2-höz, közülük néhány az Operát finomhangolja.

(#254) joey20 válasza erdoke (#233) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

lesz ebben végre home/end funkció?
meg összeütnek végre valami olyat (mondjuk ez nem (csak) az opera dolga lenne), hogy mindenféle zoom nélkül pl a ti fórumotokon egy topikban az oldalszámot (igen a kicsit lent/fent) el lehessen találni? Meg remélem javítanak valamit a zoomoláson, ne legyen ilyen kicsit véletlenszerű.

Én inkább az esetleges N900 utódtól várom a trónfosztást, ha tényleg lesz benne multitouch, cp kijelző és álló mód. :R

no meg abban Firefox van, ami nálam nagy pirospont, bár el kell ismeri, most még az opera a király a safarit nem nézve mobilokon.

[ Szerkesztve ]

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#255) bosstom válasza erdoke (#253) üzenetére

bosstom
(újonc)

Sajnos az about:config alatt nem fog a zoom sliderrel kapcsolatos beaállításokat taláni.
ha jól emlékszem az opera registry beállításainál kapcsolható ki vagy be!

(#256) erdoke válasza joey20 (#254) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Azt most is be lehet kapcsolni, hogy a linkek kattinthatók legyenek zoom nélkül (lásd előző XDA-s link).

(#257) Karma

LOGOUT blog

Megint nem találok valamit... Lehet a Bluetooth-t felderíthető állapotba rakni? Van egy ON-OFF kapcsoló, de ha rábökök a feliratra, azonnal keresni kezd, a menüben meg semmi releváns :F

Viszont érdekes, ahogy párosodott a MacBookommal: nem kellett számokat beírogatnom, hanem kitaláltak egy hatjegyű számot, és csak azt kellett nyomnom mindkettőn, hogy megegyezik-e a szám. Ez határozottan pozitív, más eszközön még nem láttam ilyet.

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#258) erdoke válasza Karma (#257) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Azt hiszem, gyári állapotban csak a BT beállításainál (WM Settings) lehet látható módba tenni. Én kiraktam ezt a BT ikont a WM Start Menu indítójára.

(#259) joey20 válasza erdoke (#256) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nem a ki/be kapcsolás a lényeg (mármint értem, hogy a funkció elérhető), hanem, hogy működjön is kényelmesen! :)

[ Szerkesztve ]

(#260) moonman válasza erdoke (#232) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

tudom, pont azon rohogok.

Sent from my Windows Phone

(#261) erdoke válasza joey20 (#259) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Hogy a fenébe lehetne eltalálni zoom nélkül, ha egyszer kicsi, és sok van közel egymás mellett? Erre két dolog lehet jó: az oldal mobil verziója, vagy az Omnia egere.

(#262) chapo válasza Migee (#215) üzenetére

chapo
(kvázi-tag)

Hali Nekem ma volt szerencsém megtapogatni mindkettőt, amoledfanok kövezzenek meg, de élőben nagy különbséget nem láttam a két kijelző között, mindkettő gyönyörű. Viszont a HD2-őt én sokkal könnyebben kezeltem, nagyon el lett találva az érzékenység. Én a HTC-vel sokkal jobban kijönnék szerintem, bár tény hogy pl a samsung ugye kamerában jobb...

[ Szerkesztve ]

T230 ---> K700i ---> K750i ---> N95 8gb ---> HTC HD2

(#263) joey20 válasza erdoke (#261) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

[link]

ez csak pl persze. a lényeg, hogy egy safariban jóval később kell zoomolni a pontos találathoz, mint bármely más böngészőben. pedig ez ugye a pontatlan cp kijelzővel elvileg nehéz kéne, hogy legyen. meg van még sok más apróság ami kényelmessé teszi ezt a böngészőt, és ezért teszi ki nagy részét a mobilnet forgalomnak a safari

[ Szerkesztve ]

(#264) Gondwana

Gondwana
(senior tag)

Ismeritek azt az érzést, amikor Homer Simpson előveszi a farzsebéből a listát, meg a ceruzát, és akkor kipipálja?
Nem lepődnék meg, ha ma kétszámjegyű százalékkal emelkedett volna meg a Szerbiában beüzemelt HD2-k száma...

... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please)

(#265) Karma válasza Gondwana (#264) üzenetére

LOGOUT blog

Az igazat megvallva én nem értem miről beszélsz :F

Break Driven Development

(#266) benyozje

benyozje
(újonc)

sziasztok,

Alapvetőleg nem most hanem nyárig lenne nagy szükségem egy új telefonra, de ez a htc hd2-es nagyon megtetszett a mérete és a tulajdonságai miatt. Az lenne a kérdésem h érdemes e ezt most megvenni, vagy várjak inkább egy kicsit amíg kijön az új winmo 7, vagy esetleg a hd2-t is lehet majd erre az operációs rendszerre frissíteni.

válaszotokat előre is köszönöm

(#267) emvy válasza benyozje (#266) üzenetére

emvy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

várjak inkább egy kicsit amíg kijön az új winmo 7

Ja, ha neked egy ev az kicsi, akkor vard meg.

while (!sleep) sheep++;

(#268) erdoke válasza emvy (#267) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Augusztus vége még beleférhet, korábban szinte biztosan nem lesz WM7.

(#269) Gondwana válasza Karma (#265) üzenetére

Gondwana
(senior tag)

Amikor megvettem a Polarist, volt eufória, hogy smartphone,meg jé, még ezt is tudja, meg hasonlók, Diamondnál már kevésbé, a HD2-nél meg semmi érzelem,csak tudomásulvettem, hogy pont az, amit elvártam.
:K

(#270) úúútálatos

úúútálatos
(kvázi-tag)

Sziasztok!
Régen írtam hsz., mivel szakmailag nem értek hozzá! Felhasználói oldalról néz(ném)em! :) Nekem ez a gép a 99%-s álom! Csak hááát: szép vagy rózsám, mint az álom, hol a melled nem találom!? :D
És a melle alatt a másodlagos kamerát értem! :(((
Vagy engedi egyáltalán használni a kamerát az MSN használata közben a telefonoknál?
És a Skype-nél?

(#271) erdoke válasza úúútálatos (#270) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Előlapi VGA kamera és TV-out nincs! Ezzel a tudattal kell vásárlásba fogni.

(#272) WiZARD

WiZARD
(őstag)

asszem elkövettem egy nagy hibát.
elmentem megnézni a gyorsboltba :(

mindig így kezdődik... pedig a sima touch-csal is jól megvoltam, aztán megnéztem a diamondot, aztán a HD-t, most meg ezt...

tetszik, nagyon. qrvajó gyors.
írni is próbáltam rajta, nekem jól ment, nem hibáztam többet a kitett példányon, mint a HD-men szoktam...

**Intel Core i7 2600k - 4.8Ghz + Noctua NH-D14* *Asus P8Z68-V Gen3* *8Gb Crorsai Vengeance LP* *ESI Maya44* *EVGA Geforce 560 GTX* *Dell 2405FPW* *Intel X25-M 80 Gb* *WD VelociRaptor 300 Gb* *5.5 TB NAS* *Chieftec 750W**

(#273) erdoke válasza WiZARD (#272) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

És még gyorsabb lesz némi megszokás után. Haptic feedback be volt kapcsolva?

(#274) mfranky

mfranky
(senior tag)

Sziasztok!

Dia2 tulaj vagyok, csak azért néztem be, hogy megkérdezzem, a DIA2-re is felmenne az iránytű program a LEO-ból, vagy nincs benne az a hardver, valami proximity sensor...
Ez felel az iránytű működéséért? Mert a többi szenzor a DIA2-be is megvan... :F :R

Toshiba L505-110 -- Samsung Galaxy i9100 -- XBOX360 Elite

(#275) WiZARD válasza erdoke (#273) üzenetére

WiZARD
(őstag)

hogy érted, hogy még gyorsabb lesz? mondjuk lesznek rá jó kis főzött romok, az is jó lesz :)
(gondolkoztam aceren is, meg toshiba tg01-en, de xda által nyújtott support/romok miatt csak htc jöhet szóba nálam)

haptic fb be volt kapcsolva.

[ Szerkesztve ]

**Intel Core i7 2600k - 4.8Ghz + Noctua NH-D14* *Asus P8Z68-V Gen3* *8Gb Crorsai Vengeance LP* *ESI Maya44* *EVGA Geforce 560 GTX* *Dell 2405FPW* *Intel X25-M 80 Gb* *WD VelociRaptor 300 Gb* *5.5 TB NAS* *Chieftec 750W**

(#276) erdoke válasza WiZARD (#275) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

A gépelésre gondoltam, némi megszokás után még gyorsabban megy majd.

(#277) Karma válasza erdoke (#276) üzenetére

LOGOUT blog

Sőt tegnap azt olvastam az XDA-n, hogy egy szerencsés tagnak valódi OpenGLES driverek vannak gyárilag az eszközén (nem árulta el, melyik régió), nem tartom kizártnak, hogy előbb-utóbb mindenhol lesz. :K

Bár tegnapra csak 4 órát aludtam, lehet hogy félreértelmeztem, többszöri újraolvasással is. Az biztos, hogy a natúr magyar állapotában pl. az Opera is nagyon durván szaggat, ha az ember bekapcsolja a GLESt.

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#278) WiZARD válasza erdoke (#276) üzenetére

WiZARD
(őstag)

jah.
nem tűnt szokatlannak, vagy sokkal másabbnak, mint HD-n.

(#279) erdoke válasza Karma (#277) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Elég veygesek voltak a tapasztalatok a TG01-ről áthekkelt driverekkl, úgyhogy várjunk még. Egyelőre csak bizonyos játékok (amik nem közvetlen HW eléréssel dolgoznak) hiányolják, a UI és az Opera elmegy izomból gond nélkül. Engem meg játék szinten már egy régebbi PDA is kielégített, max. gyémántokat tologatok vagy pasziánszozok, esetleg egy Spb Quads figyel be a repülőn...

(#280) Karma válasza erdoke (#279) üzenetére

LOGOUT blog

Na, ma újraolvasva kiderült, hogy a WWE csak annyit jelzett, hogy abba tákolta bele a TG01-es drivereket. Kár érte :(

Break Driven Development

(#281) phaet0n válasza mfranky (#274) üzenetére

phaet0n
(tag)

A proximity sensor a "kijelzőhöz" (pontosabban a kijelző felett lévő érzékelőhöz) legközelebb lévő pont távolságát méri a kijelző elsötétítéséhez "letakaráskor". Nem valószínű, hogy ezt használja az iránytű.

#282: hát.. ja.

[ Szerkesztve ]

(#282) Karma válasza phaet0n (#281) üzenetére

LOGOUT blog

Az iránytűhöz iránytű szükséges :K:P

Break Driven Development

(#283) Quasi_modo válasza Karma (#282) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

:C
Hát ez tetszett...

3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

(#284) Gondwana

Gondwana
(senior tag)

Másokkal is előfordul, hogy amikor csörög a HD2, húznám a csúszkát balra, egyszer csak elugrik jobbra és már küldené is a letagadommagam sms-t? (ez ma 13 bejövő hívásból 6x fordult elő velem)

(#285) Karma válasza Gondwana (#284) üzenetére

LOGOUT blog

Nekem nem volt ilyen egyszer se, szerencsére.

Break Driven Development

(#286) erdoke válasza Gondwana (#284) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nem, 2 hét alatt egyszer sem. Egy lefagyásom volt eddig ismeretlen okból, amikor a tokban + zsebben volt híváskor. Mire kihalásztam, a hívó képernyő látszott, de nem reagált semmire. Azóta se tudom, mi okozta, talán megnyomtam több gombot és a kijelzőt egyszerre. :F

(#287) moonman

moonman
(Jómunkásember)

ez azert igy vicces. :)

http://pocketnow.com/tweaks-hacks/hd2-capacitive-screen-too-sensitive

(#288) erdoke válasza moonman (#287) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Olvasd el rá a reakciót az alján linkelt XDA fórumon. Simán lehülyézik a Pocketnow emberkéit, mondván, minek írnak valamiről, amit fel se fogtak? :D

(#289) moonman válasza erdoke (#288) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

jó hát kapacitívnél nincs olyan, hogy érzékeny meg érzékenyebb, de szerintem kicsit túlreagálták az xda-s srácok is. mindenki érti, miről van szó.

mindenesetre ebből is látszik, hogy van ezzel problémája másnak is.

(#290) bosstom válasza erdoke (#279) üzenetére

bosstom
(újonc)

Na ne már ebben már megint nincs normális grafikus driver! Fél év múlva megint megy majd vele a szenvedés!
Én nem értem a HTc miért nem tudja ezt normálisan elrendezni egyszer!

(#291) bosstom

bosstom
(újonc)

Most olvasom az xda-n: HTC once again denied us of a fully working 3D graphics driver from Qualcomm.
EZT nem hiszem el ****va HTC most még nem gond mert megoldja a proci izmbol de jó lenne ha majd fél év múlva az új szemcukorkás UI-k is mennének rajta normálisan!!
Nem értem miért nem lehet normálisan licenszelni egy chipsetet úgyis szinte ők a legnagyobb qualcomm felhasználók nem értem!
Megint jön majd a szőrözés egy 180k-s géppel egy fél év múlva mert akadnak rajta dolgok.
Nem lenne baj a winmowal ha ilyen apró gyökérségek nem hagynának mindig ott egy kis " majdnem jó de van egy bibi"-t.
Remélem addig észbekapnak de kétlem mert az előző sorozatnál is leszarták gondoltuk na majd a következőben! :O :O

[ Szerkesztve ]

(#292) moonman válasza bosstom (#291) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

mondjuk én úgy tudom, hogy MSM7201A (Touch HD) óta benne vannak a driverek. csakhát azok még alapból gyenge procik voltak.

(#293) rankesz válasza moonman (#292) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

Pedig nem, olvass XDA-t, HD-hoz is nem véletlen fejlesztget a közösség driverpack-ot.

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#294) erdoke válasza bosstom (#290) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Beleteszik a Toshiba TG01-ét az XDA-n, osztjóvan. :)

(#295) moonman válasza rankesz (#293) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

olvasom, tag is vagyok, ha jól emlékszem, pont ott hozták szóba.

(#296) Karma

LOGOUT blog

Na ez a LOL. Az előbb hallgatom a sima MP3-amat, amit már párszor meghallgattam ezen az eszközön is, erre reccs egy akadás. Aztán megy tovább, fél perc múlva (random), még egy akadás, meg még egy, pedig más nem is futott a háttérben :F

Kilőttem a Data Connectiont a menedzserben, és most azóta jó.

Azt vettem észre egyébként, hogy ha adatforgalom van a háttérben, az egész rendszer durván belassul. Ami azért ilyen hardver, meg az "ódeszuper multitaszkos modern oprendszer" mellett elég gáz :(

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#297) Karma válasza Karma (#296) üzenetére

LOGOUT blog

Bakker, most már semmi nem fut, nincs adatkapcsolat, se semmilyen más, mégis meg- megszakad egy kicsit. Én fix helyzetben ülök, nem a fülesem kontaktos. :O

Ilyenkor mi a töcs van?

Break Driven Development

(#298) erdoke válasza Karma (#297) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ma kb. egy órát hallgattam zenét A2DP-n (miután ugyanezen a fülesen telefonáltam úgy fél órát), és semmi hasonlót nem tapasztaltam, pedig push email megy + sok egyéb, ami netet használ. Kicsit lehalkul, amikor a bejövő email vagy SMS hangját bejátssza, más jelenség nem tűnt fel.

(#299) Karma válasza erdoke (#298) üzenetére

LOGOUT blog

Az is eléggé "modern OS" szagú, hogy van Ring és System hangerő, de pl. nincs külön Media, ha már a zenelejátszónál tartok. Egyébként tegnap meg előtte nekem se volt baj vele, csak ma szivat.

Tegnap vicces volt még, ahogy a billentyűzet nem volt hajlandó nagybetűket írni. Reboot megoldotta azért.

Break Driven Development

(#300) erdoke válasza Karma (#299) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Mi a ROM verziód? 6xxxx vagy 7xxxx a vége?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.