Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#301) Karma válasza erdoke (#300) üzenetére

LOGOUT blog

70124.

Egyébként a Messenger hangjai System vagy Ringnek számítanak? Szeretném, ha zenehallgatás közben úgy tudnék MSNezni, hogy nem sipákol bele minden üzenetnél.

Nem próbáltam még, lehetséges egyáltalán?

joey20: Remek... Jók a kilátások, ahogy néztem Diamond2-nél a mi régiónkban mindig később jönnek a frissítések is.

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#302) joey20 válasza Karma (#297) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ez anno a diamondnál is előfordult. 1-2 frissítés után jött helyre. de ott sem mindenkinél jelentkezett a probléma, de azért elég sok embernél.

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#303) erdoke válasza Karma (#301) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Az újabb, mint az enyém...

Ki lehet kapcsolni a notifik hangját, de még sose próbáltam ezt a médialejátszástól függővé tenni, úgyhogy egyelőre passzolnám a kérdést. Én főleg repülőn szoktam zenét hallgatni vagy játszani, ott meg ugye flight mode van...

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#304) Karma válasza erdoke (#303) üzenetére

LOGOUT blog

Megvan a válasz, a zenelejátszás és az MSN is a System kategóriába tartozik, ergó kézzel ki kell kapcsolgatni az MSN hangját, ha az előbb említett módon szeretném használni :(

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#305) erdoke válasza Karma (#304) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ha nálad ez nagyon fontos, és nem akarsz vele mindig vacakolni, vegyél mp3 lejátszót. ;)
Nekem sokkal fontosabb egy okostelefonon az email értesítés vagy emlékeztető egy találkozóról, mint a felhőtlen mp3 hallgatás. Ha valamelyiket ki kell kapcsolnom, akkor az egyértelműen a zene lenne. Persze MSN szintű progikban le lehet lőni a hangot, annak a fontossága még a Red Hot Chilli Peppers-ét is messze alulmúlja. :D

[ Szerkesztve ]

(#306) Karma válasza erdoke (#305) üzenetére

LOGOUT blog

Tudod van egy másik platform, ami i-betűvel kezdődik, és kompromisszummentesen lehet vele zenét is hallgatni :U De igazából minden más platformon külön lehet ezt kezelni, egyáltalán nem tartom kósernek, hogy üzleti telefon felkiáltással buta a rendszer mint a segg.

De még van bennem kitartás.

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#307) Inarus válasza Karma (#304) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Esetleg kipróbálhatnád az LCG Slick nevű msn/aol/gtalk/stb... klienst is. ott külön állítod a hangokat be és meg lehet adni hogy csak rezegjen az egyes eseményekre, vagy akár néma legyen mint a hal. :)

Szerk:ingyenes

[ Szerkesztve ]

myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

(#308) erdoke válasza Karma (#306) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Más a koncepció. Az alap felállás itt nem az, hogy van egy iPod, amin lehet telefonálni, hanem van egy PDA-d, amin tudsz telefonálni. Ha ez élből nem tetszik, sürgősen cseréld le, ez a WM7-ig biztosan nem fog megváltozni.
Ettől függetlenül megoldható rajta minden, csak a fentieket szem előtt kell tartani.
A rendszer egyébként nem tehet arról, hogy te buta MSN klienst használsz, amiben nem lehet külön állítani a hangot. Biztosan van másik, amiben ez benne van (én passzolom, PC-n se MSN-ezek).

Hallgass i-betűs szifonon kompromisszum mentesen zenét, amikor navigálsz, és bejövő hívásod van.. Mert az olyan okos, hogy nem kell hozzá semmit buherálni, csak éppen feltörni. LOL, jó példa volt. :D

[ Szerkesztve ]

(#309) rene0619 válasza erdoke (#303) üzenetére

rene0619
(fanatikus tag)

A 2. adag HD2 már újabb ROM verzióval jött (minden verzió frisebb, radio ROM stb)...viszont még hivatalos ROM upgrade nincs hozzá...

Mibő van Sylvester Stallone memóriája? .... RAMbó... :D .::Apple iPhone 4::.

(#310) Karma válasza erdoke (#308) üzenetére

LOGOUT blog

Egy PDA nem tud ilyen hardverrel stabilan zenét játszani? :U Egyáltalán mi a PDA definíciója? Egy buta kütyü, aminek minden hiányosságát takargathatjuk azzal a felkiáltással, hogy "nekem ez így tökéletes", vagy "ezt így találták ki" vagy "a fő az, hogy megy"?

Egyébként pont azért keresek egy "convergence device"-ot (magyar szót nem tudok rá hirtelenjében), hogy ne kelljen annyi mindent a zsebemben hordanom. A G1 mellett is hordtam az iPod Touchomat, mert ExtUSB-jack adaptert nem akartam venni, és egyébként is lehalt volna az akku igen hamar.

Egyébként a Messenger mellett a Palringot is használom, hát az is érdekes. Felmegy a notifikáció a státuszsávra, rábökök, utána rábökök a Palringo feliratra (eddig még jól néz ki), aztán kijön egy fehér "buborék" két csík nyomógombbal, már amennyi maradt belőle. Nehéz leírni. De legalább ingyen tud Google Talkot, nem 40 dollár, mint az IM+.

Inarus: Kösz a tippet, kipróbálom. A Slicket még S60-ra nézegettem, a szokásos ronda LCG UI (már most félek hogy lehet HD2-n irányítani :P) meg durva ár volt a jellemzője, ingyen azért szimpatikusabb :)

Más: Opera 9-ben csak nekem szar a Mobilaréna hozzászólásíró doboza? Nagyon nehéz úgy görgetnem, hogy a billentyűzet felhozása után is lássam, hogy mit írok :( Az IE6 meg csak simán lomha, lenyomom a betűket, és legalább egy másodperc, amíg megjelennek. Ezt az Opera is tudja. Meg a G1-en az Android Browser is pl.

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#311) Karma

LOGOUT blog

Egyébként azt hiszem ez a nehéz szerelem esete, vagy inkább már "csak párkapcsolat", a szokásos kompromisszumokkal. Külsőre nagyon tetszik még mindig :B

De nem vetném meg, ha időtállóbb lenne.
Ezért kéne az a fránya 3D driver, vagy egy Android port.

Break Driven Development

(#312) joey20 válasza Karma (#306) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

egyre jobban örülök, hogy nem engedtem a csábításnak.
mint kiderült a zene nem olyan jó rajta, se az emailt nem lehet normálisan beállítani gmail cím esetén, se a net nem olyan jó rajta. nekem meg ez a 3 legfontosabb. legalább már nem töröm rajta az agyam, hogy megvegyem-e, ezért köszönöm neked a beszámolókat. :D

(#313) Karma válasza joey20 (#312) üzenetére

LOGOUT blog

Nekem ment a GMail beállítása, bár emailt küldeni nem próbáltam róla. Viszont a TouchFLO-n nagyon furán jelentek meg a Mobilarénás értesítő levelek :F A simákkal nem volt baj. Egy threaded view nem ártana mondjuk neki.

Break Driven Development

(#314) joey20 válasza Karma (#313) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nekem az elküldött levelek pakolgatásával van bajom, meg hogy nem minden mappát lehet szinkronizálni hiába jelenik meg.

(#315) erdoke válasza Karma (#310) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Az a gond, hogy pont tegnap és tegnapelőtt próbáltam ki 1-1 órán át, és nem volt gondom. Illetve egy mégis, az alapértelmezett lejátszót nem tudom megváltoztatni, akkor is azt vezérlik a BT füles gombjai, ha a CorePlayer-en hallgatom a zenét. :F

Chat ügyben sajnos nem tudok segíteni, nagy ritkán Skype-ot szoktam használni PC-n és PDA-n is, mást sehol.

Az Opera 10 bétája nekem nagyon bevált, csak két dolgot szeretnék még bele, mégpedig bármilyen custom zoom-t (pinch, slide, egyéb, mindegy) ill. Opera Link szinkronizálást.
Szövegbevitelnél is lényegesen megbízhatóbb, és ez jellemző rá úgy általában, konzisztensen viselkedik.

[ Szerkesztve ]

(#316) moonman

moonman
(Jómunkásember)

http://www.mobiletechworld.com/2009/11/21/confirmed-htc-hd2-camera-suffers-from-hardware-defect/

Sent from my Windows Phone

(#317) Karma válasza moonman (#316) üzenetére

LOGOUT blog

Remek...

Kapcsolódó kérdés: az XXL-nél azt mondták, hogy a HTC garanciához regisztrálni kell valahol az eszközt. Hol is? Meg vajon az ilyen cserét hogy is kell nekem lebonyolítanom?

Ugyanis a lila szín nálam is kijött, de érdekesmód a következő két dolog egyike megoldotta: 1) megtöröltem a lencsét 2) kikapcsoltam a manuális fehéregyensúlyt. Ettől függetlenül hardverhibás eszközzel nem szívesen szaladgálok.

Break Driven Development

(#318) Karma válasza Karma (#317) üzenetére

LOGOUT blog

Még valami. Tudom nagyon menő szidni az iPhone-nál a Bluetooth OBEX és FTP hiányát, de azért ez az eszköz se egyszerű ezen a fronton.

1) A HTC Albumsban nincs rá mód, hogy BT küldj képet, fájlkezelő kell hozzá.
2) A Resco File Explorer hibával elzavar a picsába, hogy szerinte ki van kapcsolva a Bluetooth. Tegnap, amikor ezzel szívtam, a gyári fájlkezelő simán átküldte a fájlt, ami ma nem akar összejönni, ugyanis...
3) Ráböktem a Send via Bluetooth-ra, mondja, hogy ki van kapcsolva a Bluetooth (tegnap be volt, idáig oké), szeretném-e bekapcsolni. Hogy a viharba ne? Rányomok, bejön a négyszínű pörgő, teker két percig (befagyasztva a telefont), majd kidobja, hogy "Failed to load Bluetooth stack. (0x1)".
4) Oké, próbáljuk újra. Ráböktem megint a Sendre, megint kérdez, megint pörög, és már harmadik perce teker. Persze a lock-képernyő is befagy tőle, de a task managert be tudom hozni. A filekezelőt ki tudtam lőni, ekkor a tekerés abbamaradt, de most elindulás helyett újra csak teker :W

Még megpróbálom a Comm. Managert buzerálni, aztán jön a reboot...

Egyébként lőttem egy képet a fehér járólapról, szerencsére nekem nem tűnik lilásnak. Sajnos nagy felbontásban nem tudtam megnézni az előző történet miatt, de dolgozom az ügyön.

Szerk.: A Comm Manager is befagyott, jöhet a reboot...
Szerk. 2.: Reboot után méltóztatott működni. Szeretem a megbízható dolgokat :U

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#319) moonman válasza Karma (#318) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

egyre inkabb az az erzesem, hogy selejtes darabot kaptal. 10 ev alatt nem futottam ennyi hibaba.

(#320) Karma

LOGOUT blog

Na csináltam pár tesztképet, szép rózsaszín nálam is :W Viszont csak akkor, ha a vaku ki van kapcsolva, bekapcsolt (kényszerített) vakuval elmúlik. Gáz, cserélni kéne, csak tudnám hogyan... Minigaléria.

moonman: Vagy legalábbis én vagyok a leghangosabb. Ahogy néztem, ezekkel a bajokkal nem vagyok egyedül. A garanciás kérdésre nem tudod a választ esetleg?

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#321) moonman válasza Karma (#320) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

nem kell hozza regisztralni.

(#322) ForRedGlory válasza Karma (#320) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"Vagy legalábbis én vagyok a leghangosabb."

Azt azért kétlem. Most egy olyan kütyüről beszélsz, ami a tesztekben mindent vitt. Kétlem, hogy ilyen rossz lenne, mint a Tied. Egyszerűen lehet hogy selejtes. Van ilyen.

"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]

(#323) Karma válasza moonman (#321) üzenetére

LOGOUT blog

Zsír, és akkor hova vigyem?

ForRedGlory: Nézd meg az XDA-t is, nem vagyok egyedül. A hibák nagy része egyébként is szoftveres jellegűnek tűnik, nem tudom mi lehet selejtes a koncepción kívül :(

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#324) ForRedGlory válasza Karma (#323) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem azt mondtam, hogy nincsenek hibái, mert vannak. Együtt érzek Veled, engem is szétb@szna az ideg, ha kiadnék érte egy rakás pénzt és nem lenne jó. Márpedig készülök venni egyet valamikor.

"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]

(#325) Karma válasza moonman (#321) üzenetére

LOGOUT blog

Az OFF jelzés és a hangnem ellenére ezt a kérdést komolyan kérdeztem, eddig még sose kellett telefont szervizeltetnem :R

Break Driven Development

(#326) erdoke válasza Karma (#320) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ha vakuval nem lila, akkor az szoftveres probléma...
Egyébként nekem nagyon úgy tűnik, hogy a második szállítmány ROM-ja inkább visszalépés az enyémhez képest. Elég sok apró különbség van, és szinte mindegyik problémásabb az újban. :F

BT-nál az Obex valóban le van tiltva energiatakarékossági okokból, és a Resco Explorerben sajnos nem lehet állítani, hogy más profilt használjon. :(

(#327) Karma válasza erdoke (#326) üzenetére

LOGOUT blog

Szerintem a File Explorer is OBEX-el küld, legalábbis a gépem nagyon úgy viselkedett rá. Fura mindenesetre. A kamerám képe viszont kísértetiesen hasonlít a moonman által linkelt képekre is, azokon sincs vaku szemmel láthatólag.

Szóval az XXL-be vigyem? Vagy a speedshophoz (HTC viszonteladó)?
Vagy kenjem a hajamra? Remélem a megőszült hajszálaimat takarja.

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#328) erdoke válasza Karma (#327) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Vagy a boltba vidd, ahol vetted, vagy az E-Care Kft-hez (hivatalos szerviz).

(#329) moonman válasza Karma (#323) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

en olyanokrol beszelek, minthogy kifagy a bt stack es hasonlok. en a beepitett explorert hasznalom, de szepen lehet fajlt kuldeni. ha a bt nem aktiv, bekapcsolja es 10 perc tetlenseg utan ki. namindegy.

itthon az e-care a hivatalos htc szerviz: http://www.e-care.hu/kapcsolat.html

ja nekem pl a forum is jol jelenik meg.

[ Szerkesztve ]

(#330) Gondwana válasza Karma (#327) üzenetére

Gondwana
(senior tag)

Régesrégen vettem a szegedi Extrém Digitalban egy HTC Polarist. 3 hónaposan nyomásérzéketlen lett a képernyője. Közben jött egy lehetőség (éppen Pesten jártam, meg elég hun$ is volt nálam), vettem egy Diamondot a Gyorsboltban, de közben rákérdeztem, hogy tudnának-e vele valamit kezdeni. Jelentem, minden papír nélkül is tudtak! (gépből dátumra megmondták, hogy Edigital mikor vette tőlük) Annyit mondtak csak, hogy a garanciapapír nélkül nem fogom tudni felvenni javítás után. Egy hét múlva készen várt a Polaris.
Ha a garancia menetén nem változtattak 2008 ősze óta, akkor levonhattad a tanulságokat.

... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please)

(#331) erdoke válasza moonman (#329) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Opera 9.5/9.7-hez van egy kis hack, ami azt akadályozza meg, hogy az ablakban gépelt szöveg kilógjon jobbra, magyarul mindig lásd, amit gépelsz. Majd beírom az XDA-s címet, ha összefutok vele.

(#332) moonman válasza erdoke (#331) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

a kepen nem latszik, hogy hasznalom? :)

(#333) erdoke válasza moonman (#332) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Arról jutott eszembe. ;)

(#334) Karma válasza moonman (#332) üzenetére

LOGOUT blog

Gyanúsan nem így néz ki nálam a hozzászólásírás :DDD

Break Driven Development

(#335) moonman válasza Karma (#334) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

javascript nelkul is jo, csak nem szabad tulsagosan razoomolni.

(#336) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Itt is van , I8000 kijelzője napfényben sem rosszabb mint a HD2 , MINDEN MÁSBAN MEG JOBB.
link

Note 2 ?

(#337) Karma válasza AS (#336) üzenetére

LOGOUT blog

Mármint ugye azt akarod mondani, hogy a HD2 jobb minden másban (főleg kinézetben és a paramétereiben, nagyon mást nem lehet összehasonlítani ezeknél), csak a tesztelő elfogult és/vagy nem ért hozzá? Pl. a kamera 5 megapixeles a HD2-ben is, ugyanazt a felbontást tolja, mint az i8000, csak ki kell kapcsolni a Widescreen opciót :U

Mondjuk a tesztképeken is látszik a rózsaszíneződés középen :(

Ez meg csak simán LOL:
"Ennek oka igen egyszerű, mindkét készülékben olyan erő lakozik, amit egyhamar nem használunk ki, és ezt rögtön ki is fejteném. Az ilyen készülékeket főként telefonálásra, navigációra, és üzleti programok futtatására használjuk (office...stb). Játékok (3D), vagy nagyobb "energiaigényű" programok futtatására (videó lejátszás) ritkább esetben használjuk, de sokan egyáltalán nem futtatnak ilyen programokat."

Persze, mert nincs mivel. Amíg a fanatikusok lerázzák annyival, hogy dehát ez egy üzleti készülék, nem is kell ilyeneket tudnia, addig nem is nagyon lehet várni, hogy a platform elterjedjen.

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#338) joey20 válasza AS (#336) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

I8000 kijelzője napfényben sem rosszabb mint a HD2
rossz a szemed, vagy csak simán samu köd van megint?

egyébként ez egy roppant elfogult teszt, hiába írja, hogy ő aztán semlegesen nézi.

(#339) WiZARD válasza AS (#336) üzenetére

WiZARD
(őstag)

lol.
vártam már ki linkeli ide is lifeforce okoskodását.
persze arról valahogy 1 szót se ír, hogy mennyivel gyorsabb a hd2. végülis nem fontos. meg hogy milyen ratyi a samsung féle ui, és melyikben mennyi memória van...

**Intel Core i7 2600k - 4.8Ghz + Noctua NH-D14* *Asus P8Z68-V Gen3* *8Gb Crorsai Vengeance LP* *ESI Maya44* *EVGA Geforce 560 GTX* *Dell 2405FPW* *Intel X25-M 80 Gb* *WD VelociRaptor 300 Gb* *5.5 TB NAS* *Chieftec 750W**

(#340) Karma válasza WiZARD (#339) üzenetére

LOGOUT blog

A szomszédba is AS linkelte :U

Break Driven Development

(#341) WiZARD válasza Karma (#340) üzenetére

WiZARD
(őstag)

én másik szomszédra gondoltam akkor :D

**Intel Core i7 2600k - 4.8Ghz + Noctua NH-D14* *Asus P8Z68-V Gen3* *8Gb Crorsai Vengeance LP* *ESI Maya44* *EVGA Geforce 560 GTX* *Dell 2405FPW* *Intel X25-M 80 Gb* *WD VelociRaptor 300 Gb* *5.5 TB NAS* *Chieftec 750W**

(#342) Dare2Live válasza joey20 (#302) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

"ez anno a diamondnál is előfordult. 1-2 frissítés után jött helyre."

hát csak arra a frissitésre kellett várni fél évet és utána is csak k* ritka lett a dolog és nem teljesen eltünt. ráadásul volt más probléma is bőven...
Volt viszont fözött rom amivel zene nem szaggatott de avval meg más volt a szar.... :)

Nálam a HTC support válasza csapta ki biztosítékot a "vegye meg a következő készülékünket szöveggel". (Ami amúgy a HD2.... rotfl :)) )

[ Szerkesztve ]

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#343) Dare2Live válasza Karma (#311) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

"Ezért kéne az a fránya 3D driver...."
Nem csak az hiányzik....

[ Szerkesztve ]

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#344) joey20 válasza Dare2Live (#342) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

bőven. azért nem kell túlozni. (persze ahogy mondtam, Qualcomm meg HTC szóval nem meglepő, hogy ellenszenves neked)

[ Szerkesztve ]

(#345) Karma válasza Dare2Live (#343) üzenetére

LOGOUT blog

A picsánrúgás hiányzott igazán, amikor felmerült bennem, hogy megveszem.

Break Driven Development

(#346) erdoke válasza AS (#336) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Vajon miért a HD2 látszik laposabb szögben? Az eredeti képet megnéztétek a kijelzők mellé? Mindkét készülék színhűsége elég gáz...

(#347) Gondwana

Gondwana
(senior tag)

Ebben a Samuban tényleg nincs automata fényerőállítás?
(csak max. fényerős összehasonlítás lehetne hiteles - a HD2ben ez sötétített be)

... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please)

(#348) Dare2Live válasza joey20 (#344) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Visszanéztem, bő fél év kellett, hogy ne szaggasson az mp3... 8hónap :Y 8hónapnyi idegbaj, márha zavar, hogy reccsen elhalgat, recsen ujraindull.... 120Kért... nekem vicc.... és 8hó utána is szaggatott csak ritkábban: 5-10percenként egy elhalgatás indulás..... bazki ezt egy 10.000Ftsmp3 lejátszónak nem nézem el.....
De mint mondtam nem csak ez volt a probléma vele ami engem nagyon zavart az a navi része.... GPS fix is 8hó volt, addig nem csak zenelejátszónak, Navinak is mérsékelten volt használható.
többi anomáliámat amiböl van bőven nem mesélem, mert ha eleget turkálok registrybe talán azok megoldodtak volna, hozzáteszem nem tartom normálisnak semmilyen mobil-pdanal azt, hogy napokat kotorásszak registrybe.
Sebességet inkább nem ecsetelem mit mondjak Diara, ha Omniat se tartom gyorsnak?

Diat, Omniahoz tudom legkorektebben hasonlítani, mindkettő WM..... amilyen Omnia volt az volt az első FWvel (ami elénézést de bugos szar volt), na kb olyan lett a Dia miután szívtál vele 8hónapot....

Qualcommal nem tudom mit jösz ehez semmi köze. Ha pedig nem korrekt amit mondok jogos a "nem melglepő" ha igen akkor meg?

szerk: offba raktam

[ Szerkesztve ]

(#349) Dare2Live válasza joey20 (#344) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ja más a bőven..... mind1 listát nem írok, a kettő amit elmondtam nálam kizáró ok, ezen hibákat egy legolcsobb 45.000Fts érintős/gpses okostelónak se nézem el.

Karma: És én még nem is a bugok miatt írtam, hogy nem értem a döntésed..... ez olyan mindha bambano WMet választana Maemo helyett... :DDD

Erdoke: HD2t kvázi csak boltba nyomogattam, erről a részröl fogalmam sincs.... + egyelőre marad az Omnia. Majd jövőre veszek vmit ami vagy WM7 vagy Androide2 vagy Maemo. Ill a HD2ö is játszana ha WM7 majd menne rajta 100%ig.... (Ezért is kutakodtam annyit ezen témakörben.)

[ Szerkesztve ]

(#350) erdoke válasza Dare2Live (#348) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

A HD2 elég messze van szinte minden szempontból a legutolsó főzött ROM-os Omniához képest is...

Az én 69828-as ROM-omban a felmerült hibálból csak a kameráéval találkoztam eddig, a többi furcsa módon "hiányzik". Azóta már vannak újabbak, majd össze kell vetni, melyikben mit javítottak.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.