Egy PDA nem tud ilyen hardverrel stabilan zenét játszani?
Egyáltalán mi a PDA definíciója? Egy buta kütyü, aminek minden hiányosságát takargathatjuk azzal a felkiáltással, hogy "nekem ez így tökéletes", vagy "ezt így találták ki" vagy "a fő az, hogy megy"?
Egyébként pont azért keresek egy "convergence device"-ot (magyar szót nem tudok rá hirtelenjében), hogy ne kelljen annyi mindent a zsebemben hordanom. A G1 mellett is hordtam az iPod Touchomat, mert ExtUSB-jack adaptert nem akartam venni, és egyébként is lehalt volna az akku igen hamar.
Egyébként a Messenger mellett a Palringot is használom, hát az is érdekes. Felmegy a notifikáció a státuszsávra, rábökök, utána rábökök a Palringo feliratra (eddig még jól néz ki), aztán kijön egy fehér "buborék" két csík nyomógombbal, már amennyi maradt belőle. Nehéz leírni. De legalább ingyen tud Google Talkot, nem 40 dollár, mint az IM+.
Inarus: Kösz a tippet, kipróbálom. A Slicket még S60-ra nézegettem, a szokásos ronda LCG UI (már most félek hogy lehet HD2-n irányítani
) meg durva ár volt a jellemzője, ingyen azért szimpatikusabb 
Más: Opera 9-ben csak nekem szar a Mobilaréna hozzászólásíró doboza? Nagyon nehéz úgy görgetnem, hogy a billentyűzet felhozása után is lássam, hogy mit írok
Az IE6 meg csak simán lomha, lenyomom a betűket, és legalább egy másodperc, amíg megjelennek. Ezt az Opera is tudja. Meg a G1-en az Android Browser is pl.
[ Szerkesztve ]
Break Driven Development