Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#451) Pistivi válasza erdoke (#450) üzenetére

Pistivi
(lelkes újonc)

Szia, az a helyzet, hogy WM mobilom ez az első, Wm-el még semmi tapasztalatom nincs, pláne nem az igo-val. Szóval nem tudom ez mely verzió ami nekem van de a névjegynál azt írja Nav N Go Igo 8 8.3.4.102680 Aug 13 2009. Na ez most melyik?
És mi a különbség a kettő között?
Nemrég vettem észre a cím bevételénél van egy kis bibi å -betűket ír valamiért.

(#452) erdoke válasza Pistivi (#451) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Az egy PNA-s verzió, ergo csak töréssel futtatható PDA-n, ezáltal kerülendő a megbeszélése is a fórumon...
PDA-s build pl. a 8.3.2.97313, ilyet találhatsz pl .a frissített, hivatalos iGO8 kártyádon. ;)

[ Szerkesztve ]

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#453) Pistivi válasza erdoke (#452) üzenetére

Pistivi
(lelkes újonc)

Nincs itt semmiféle törés. Csak beraktam és megy.

(#454) utomi válasza Pistivi (#453) üzenetére

utomi
(tag)

:D :C :Y

Lenovo Thinkpad W510, HTC One X, Sony Xperia S

(#455) gergotakacs válasza Pistivi (#451) üzenetére

gergotakacs
(újonc)

"Nemrég vettem észre a cím bevételénél van egy kis bibi å -betűket ír valamiért."

Allitsd az igo-ban a hattervilagitast "a keszulek altal hasznalt"-ra, es tobbet ilyet nem csinal.

(#456) Tom1939 válasza gergotakacs (#428) üzenetére

Tom1939
(fanatikus tag)

[itt] van minden hozzá. Állítólag mindenhova postáznak. Írj egy privátot ha megpróbálod és sikerül, én is innen akarom ha összegyűl a pénz új pda telefonomra.

Dell M6600, 2720QM, FHD, 16 GB (1600), 128 GB msata SSD, 2 * 500 gb 7200 non-raid, Firepro M8900, Intel 6300, Dell wireless m5550 minicard.

(#457) Karma

LOGOUT blog

Ha valaki akar más régiók ROMjaival küzdeni, egy rövid ideig ingyenesen lehet gold cardot generálni a HD2-höz! Én nem tudom melyik régió szoftvere lehet jobb a miénknél, de a biztonság kedvéért megcsináltam.

Break Driven Development

(#458) erdoke válasza Karma (#457) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Na ja, de mijaza "SD Card serial"? Közben guglizok is...

(#459) Karma válasza erdoke (#458) üzenetére

LOGOUT blog

Az SD kártya saját belső azonosítója, más néven CID-je. A QMAT nevű cucc trial verziója egyszerűen ki tudja olvasni. Nomeg utána be is tudja írni a kártya MBR-jébe (én mondjuk linuxot szoktam használni, de most majd kipróbálom ezt is.)

Break Driven Development

(#460) erdoke válasza Karma (#459) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Olyasmire gondoltam, ami a PDA-n fut, mert a Qmat-ot jelenleg kenhetem a hajamra... :(

(#461) erdoke válasza erdoke (#460) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

PC-n ez tűnik a legegyszerűbbnek.

(#462) Karma válasza erdoke (#461) üzenetére

LOGOUT blog

Ja, bár mondjuk ha már PC-d van (meg ActiveSynced), akkor a QMAT is működik... Mi is a baj vele?

Break Driven Development

(#463) WiZARD

WiZARD
(őstag)

fólián én is gondolkozok, nemtom érdemes-e

**Intel Core i7 2600k - 4.8Ghz + Noctua NH-D14* *Asus P8Z68-V Gen3* *8Gb Crorsai Vengeance LP* *ESI Maya44* *EVGA Geforce 560 GTX* *Dell 2405FPW* *Intel X25-M 80 Gb* *WD VelociRaptor 300 Gb* *5.5 TB NAS* *Chieftec 750W**

(#464) erdoke válasza Karma (#462) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nincs AS a céges laptopon.

(#465) gergotakacs válasza Tom1939 (#456) üzenetére

gergotakacs
(újonc)

nekem ez praktikusabb: [link]

(#466) Karma

LOGOUT blog

3D driverpack, eddig csak egy OpenGL Testen próbálgattam ki, ami ahol azelőtt szaggatott, most már simán fut.

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#467) GGGBR

GGGBR
(fanatikus tag)

teszt kissé részletesebben [link]

I LOVE THIS GAME

(#468) GGGBR

GGGBR
(fanatikus tag)

HTC HD2 vs IPHONE 3GS [link]

érdekes...

[ Szerkesztve ]

I LOVE THIS GAME

(#469) gergotakacs

gergotakacs
(újonc)

be lehet allitani hogy a led nemfogadott vagy sms eseten ne csak par percig villogjon, hanem addig amig meg nem nezen a notifiction-ket?

(#470) joynetmaster

joynetmaster
(újonc)

üdv
Nem tudja valaki hogy lehet a hivószámkijelzését bekapcsolni mert én már nem tudom hol keressem,mert ugyanis vannak olyan okos telefonos ismerőseim akik nem veszik fel ha nem tudják kik hivják őket).Egyébként jó kis telefon csak energiagazdálkodása gyenge max 1 nap intenziv használat alatt.

(#471) Karma válasza joynetmaster (#470) üzenetére

LOGOUT blog

Menj a Sense-en (vagy Start menüből) a Settingsbe, majd Menu jobb alul, All Settings, Personal, Phone, GSM/UMTS Services, Caller ID, Get Settings, és igény szerint válassz.

gergotakacs: Ugyanitt az All Settings-ben van egy olyan, hogy Sounds/Notifications. Ott azon belül, ha rámész hogy Notifications, Event-nél kiválasztasz valamit, pl. Message: New message, Flash light for... No limit.

Elvileg.

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#472) joynetmaster

joynetmaster
(újonc)

Köszöntem az infót

(#473) WiZARD

WiZARD
(őstag)

új, hivatalos (nem test) gyári 1.48 rom

ha valaki próbálta, az írjon róla...

[ Szerkesztve ]

**Intel Core i7 2600k - 4.8Ghz + Noctua NH-D14* *Asus P8Z68-V Gen3* *8Gb Crorsai Vengeance LP* *ESI Maya44* *EVGA Geforce 560 GTX* *Dell 2405FPW* *Intel X25-M 80 Gb* *WD VelociRaptor 300 Gb* *5.5 TB NAS* *Chieftec 750W**

(#474) Karma válasza WiZARD (#473) üzenetére

LOGOUT blog

Nem szokott ezekhez changelog lenni?

Break Driven Development

(#475) WiZARD válasza Karma (#474) üzenetére

WiZARD
(őstag)

nincs még kint htc weblapján, de ha kiteszik akkor se szoktak changelogot írni :(

(#476) Karma válasza WiZARD (#475) üzenetére

LOGOUT blog

Én bevállalom, a goldcardom úgyis megvan már.
Vicces lesz újrarakni mindent mondjuk... Álmatlanság rulez.

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#477) WiZARD válasza Karma (#476) üzenetére

WiZARD
(őstag)

én majd csak holnap, reggel korán meló....
de lehet hogy melóhelyen megcsinálom, ha nagyon unalmas nap lesz :)

(#478) Karma válasza WiZARD (#477) üzenetére

LOGOUT blog

190 MB az update :Y
A frankó kis netemmel 20 perc, amíg lejön. Azaz már csak 8 :)

Közben unaloműzésként nézegettem, mit írnak a frissítésről itt-ott. XDA-n bugfixeket meg gyorsulást emlegetnek, HTCPedián semmit, hát kíváncsi leszek.

Lehet hogy újszülött effektus, de találtam egy ilyet, valamint a választ a korábban válasz nélkül maradt kérdésemre, igen, lehet programozni a multitouchot :Y

Break Driven Development

(#479) Karma válasza Karma (#478) üzenetére

LOGOUT blog

Update In Progress...

Tök ismerős képernyő, G1-en is pont ugyanígy nézett ki az SPL, amikor flashelt. De legalább a goldcard biztosan működik. Lehet veszek majd egy QMATot, még hasznos lehet, hogy támogassam a srácot.

Break Driven Development

(#480) Karma válasza Karma (#479) üzenetére

LOGOUT blog

Fenn van!

Egy bug már biztosan elmúlt, simán be tudtam jelentkezni YouTube-ra, amit eddig nem engedett csatlakozási hibát kiáltozva. Kettő, a Facebook minden ismerősömet összepárosította azonnal, anno kézzel kellett matatni. Három, a zenelejátszó se indexel mindig újra.

Állítólag volt valami naptáras bug, de azt én nem vettem észre, lehet hogy az én gyári verziómban már javítva volt. Mindenesetre most is megy.

Viszont úgy tűnik, hogy a mobilarénás értesítők még mindig zajként jelennek meg a Sense felületen, így az a fül le lesz kapcsolva mindjárt :(

A kameráról most késő éjjel már inkább nem alkotok véleményt, nem tudom eldönteni, hogy javult-e vagy sem.

Egyébként elég gyors még mindig.

Break Driven Development

(#481) gergotakacs válasza Karma (#471) üzenetére

gergotakacs
(újonc)

koszi :D

(#482) Karma válasza Karma (#480) üzenetére

LOGOUT blog

És még nincs vége!

A Bluetooth sokkal gyorsabban kapcsol ki és be.
A WLAN nem kapcsol ki sleep módban (cserébe 30%-ot merültem éjszaka).
Az ébresztőóra most már kapásból az ébreszttődallamot játsza, nem nyom előtte egy notification hangot (tipikusan arra ébredtem, nem a dallamra).

Az érzékenység jobb lett, de még mindig jobb volt a patch-csel.
A LEDet nem javították meg.
A 3D most is szaggat.

Break Driven Development

(#483) WiZARD

WiZARD
(őstag)

fent van mégtöbb régióba szánt 1.48 rom. köztük east-europe english is...

remélem ma este lesz időm feldobni hd2-re.
(csak most hozott ide ismerős egy notebookot hogy most vette, telepítsek neki vindózt meg offiszt. fuck)

[ Szerkesztve ]

(#484) Andrew4400

Andrew4400
(újonc)

Üdv!
Egy kis segítség kellene azoktól,akiknek van HTC HD2-jük.
Azlenne a problémám hogy a beérkezett üzeneteket telefonmemóriába menti,és akárhol kerestem nemtudtam átállítani hogy a memkártyára mentsen.
Aki tudna némi segítséggel szolgálni annak hálás köszönet.

(#485) erdoke válasza Andrew4400 (#484) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Az email csatolmányok tárolási helyének meg tudod adni a kártyát is.

(#486) gergotakacs

gergotakacs
(újonc)

Mi a akulonbseg a Europe es az Easteurope kozott?

Juteszembe, mi az a gold card, es mire jo?

[ Szerkesztve ]

(#487) WiZARD válasza gergotakacs (#486) üzenetére

WiZARD
(őstag)

alapvetően semmi.
régiónként változó hogy milyen rommal adják a készüléket, és csak a hozzávalóval lehet frissíteni hivatalosan, hspl nélkül....

itthon easteurope cuccokat szoktak árulni.

goldcarddal elvileg fel lehet tenni mindenféle gyári romot, és nincs megkötve, hogy csak easteu romot tudsz felrakni.

[ Szerkesztve ]

(#488) gergotakacs válasza WiZARD (#487) üzenetére

gergotakacs
(újonc)

ertem, koszi a kimerito valaszt. :R

Vannak jo jatekok erre a telora? Olyanokra gondolok, mint az szifonon, amik kihasznaljaka g sensort, vagy accelerometert....

(#489) Karma válasza gergotakacs (#488) üzenetére

LOGOUT blog

Na ez engem is érdekelne - bár erősen szkeptikus vagyok, mivel az XDA-sok is csak most fejtették vissza a multitouchot, az iránytűt meg a G-szenzort (accelerométer = G szenzor egyébként).

Break Driven Development

(#490) WiZARD válasza Karma (#482) üzenetére

WiZARD
(őstag)

auto lock müxik neked rendesen?
mert nekem nem lockol ha kikapcsolom a kijelzőt...

nappal bepróbálok egy hard resetet, hátha én kúrtam el valamit...

(#491) WiZARD válasza WiZARD (#490) üzenetére

WiZARD
(őstag)

reggelre megjavult :D

(#492) WiZARD válasza WiZARD (#491) üzenetére

WiZARD
(őstag)

mint xda-n kiderült, a boot sorrenden variáltak valamit új romban, és ebbe kavarhat be utólag feltett progi, ezért nem töltődik be screenlock.dll és ezért bizonytalan. de ha betöltődik (pl hosszú gomb+lock betölti) akkor utána jó.

szintetikus teszt szerint 10%-kal gyorsabb az új rom.

(#493) Karma válasza WiZARD (#492) üzenetére

LOGOUT blog

"(pl hosszú gomb+lock betölti)"

Ezt kifejtenéd máshogy?
Egyébként én eddig megúsztam, mindig lockolja magát :)

Break Driven Development

(#494) WiZARD válasza Karma (#493) üzenetére

WiZARD
(őstag)

kimaradt egy szó :)
szóval hosszan nyomva kikapcs gombot, feljön ugyebár menü, hogy kikapcsolni akarod-e, vagy lock vagy...

bár lehet hogy start menü - lock is müxik.

(#495) gergotakacs

gergotakacs
(újonc)

Van valahol leiras hogyan kell feltenni az uj ROM-ot?

Magyar t9-et nem tudja valaki honnan lehetne szerezni a kuyuhoz? Nagyban segiteni a gepelesi/elutesi hibakat....

(#496) WiZARD válasza gergotakacs (#495) üzenetére

WiZARD
(őstag)

activesync módban csatlakoztatod pchez a telefonod.
legyen legalább 50%-ig töltve az akku
exe-t elindítod. kell kb 3 ok/next és vársz 5 percet amíg felteszi :)

kb ennyi.
persze előtte ments le minden adatot.

magyar t9 nincs, nem is lesz szerintem.

(#497) oalex válasza WiZARD (#496) üzenetére

oalex
(senior tag)

HD2 még nincsen nekem, de rendeltem ma hozzá egy ilyen csúfságot ha mégis véletlen egyszer terem a zsebembe annyi pénz, hogy meg vehessem, akkor ne az legyen a legnagyobb bajom, hogy nem tudom zsebre vágni :DDD :DDD
Alakulnak a dolgok, úgy hogy optimista vagyok. :B
Bízunk az ügyfelek év végi hajrájában ;] , ha nekik jó, akkor nekünk is :C ügye Wiz kolléga?

[ Szerkesztve ]

!!!Légy jó mindhalálig!!!

(#498) Karma válasza oalex (#497) üzenetére

LOGOUT blog

Miért jobb ez, mint a gyári tokja?

Break Driven Development

(#499) WiZARD válasza oalex (#497) üzenetére

WiZARD
(őstag)

gyári tok egészjó, én azt használom.
bár nem nagyon szoktam tokba tartani telefont...

(#500) oalex válasza Karma (#498) üzenetére

oalex
(senior tag)

baszki, nem mondjátok, hogy a gyárin is van öv csipesz???
Akkor most kidobtam az ablakon 4 fontot (+ szállítás) :W :W

Miért nem olvastam utána rendesen, azt hitem, hogy a gyári csak tok, de nem öv tartó is egyben. :O :O

!!!Légy jó mindhalálig!!!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.