Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#6001) slynevem válasza erdoke (#6000) üzenetére

slynevem
(tag)

Én is így vagyok vele csak ismerősnek nagyon fontos lenne mivel 0 angol tudása van.
Valaki más esetleg?Magyar nyelvű WM6.5?

(#6002) erdoke válasza slynevem (#6001) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

PFC-n linkelte egy srác a saját magyar (főzött/clean) ROM-ját az XDA-ról. Próbáld megkeresni valamelyik oldalon.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#6003) slynevem válasza erdoke (#6002) üzenetére

slynevem
(tag)

Megtaláltam közbe.Azt hittem van valami language pack amit csak rátelepítek és kész.Nagyon nem használtam WM-et ahogy már korábban említette, de ő ragaszkodik hozzá.

(#6004) Tyca válasza slynevem (#6001) üzenetére

Tyca
(fanatikus tag)

Én anno ezt próbáltam, ide is járt a kollága, aki főzte

[EU|TMOUS][ROM|KITCHEN|21690] Shady313 Custom ROM [WWE][HUN|Hungarian|Magyar][06/03]

(#6005) slynevem válasza Tyca (#6004) üzenetére

slynevem
(tag)

Ezt ajánlottam én is neki.Neked bejött?Elég stabil?

(#6006) Tyca válasza slynevem (#6005) üzenetére

Tyca
(fanatikus tag)

jó volt, mintha az FM rádió nem ment volna...de amúgy csak SD-s Android indítására használtam jószerivel

(#6007) adidas4death

adidas4death
(tag)

én a Rafdroidot használom ( a hozzá való 1.9OC ROM-al) és kb 3 hete megy stabilan 0-24 1536Mhz-n a prockó és meg vagyok vele elégedve. :C ;]

a procit természetesen mindenki saját felelősségére tuningolja. :K

HTC HD2 Sense 3.5, 2.3.5 --> [Jan 5-2012][MAG/CLK] RCMix3D Runny v5.1 [Official Runny Sense 3.5][Marc1706 v0.1.5]

(#6008) slynevem válasza adidas4death (#6007) üzenetére

slynevem
(tag)

Gondolom simán 1 gigán is megy :D

(#6009) adidas4death válasza slynevem (#6008) üzenetére

adidas4death
(tag)

természetesen megy simán 1Ghz-el is :D csak hajtott a kiváncsiság, ezért OC-ztam. ;] :DDD

HTC HD2 Sense 3.5, 2.3.5 --> [Jan 5-2012][MAG/CLK] RCMix3D Runny v5.1 [Official Runny Sense 3.5][Marc1706 v0.1.5]

(#6010) koveradam

koveradam
(fanatikus tag)

Miskolcon van valaki aki tud segíteni ROMOLNI a HD2-t? Most vennék újonnan egyet mert szeretem a telókat romolni és ezt látom lehet rendesen.

(#6011) adidas4death válasza koveradam (#6010) üzenetére

adidas4death
(tag)

Tudástár

Természetesen ha valahol elakadtál, állunk rendelkezésedre. :K

(#6012) Typhoon47 válasza koveradam (#6010) üzenetére

Typhoon47
(senior tag)

egyedül szarabb romolni mint ketten? :F

tYp. - Datsun 240Z / Mondeo / L200 | FilmBuzi + SorozatJunkie © 1992 -

(#6013) slynevem válasza koveradam (#6010) üzenetére

slynevem
(tag)

Hidd el, hogy egy csomóan vagyunk akik szeretünk segíteni szóval ha elakadnál szólj.
Amúgy ha romolgatni szeretsz ez biztos a te telefonod lesz :)

(#6014) CoY

CoY
(újonc)

Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy WinMO alatt az e-mailjeimet szeretném magam törölni. Gyárilag ugye magától törli bizonyos időközönként, amit nem értek. Hol lehetne ezt beállítani, kikapcsolni?

(#6015) erdoke válasza CoY (#6014) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Az adott email fiók beállításainál tudod hangolni.

(#6016) CoY válasza erdoke (#6015) üzenetére

CoY
(újonc)

Én nem találtam erre vonatkozó beállítást sehol. :((

(#6017) erdoke válasza CoY (#6016) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Bármelyik fiókban Menu/Tools/Options

(#6018) CoY válasza erdoke (#6017) üzenetére

CoY
(újonc)

Két lehetőség van. Vagy nálam nincs ilyen opció, vagy ennyire hülye vagyok.
USA T-mobilos ROMot használok, még a gyári. Hátha ez segít

(#6019) erdoke válasza CoY (#6018) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Jobbra lent van a Menu gomb, amikor bármelyik email fiókban (Inbox-ban) vagy. Arra rákattintasz, és lefelé van a Tools (talán görgetni is kell). Ott a legalsó az Options (talán ehhez is görgetni kell). A felbukkanó beállítás ablakban a kérdéses email címre böksz, és feljön 3 opció (ha nem böksz, alul az aláírásokat tudod szerkeszteni):
Edit Account Setup
Send/Recieve Schedule
Download Size Settings

A középsőnél tudod állítani, milyen időközönként ellenőrizze, és mennyi időre visszamenőleg szedje le a leveleket. Ill. az Advanced alatt még pár dolgot, a másik két fenti opciónál pedig értelemszerűen amit jelentenek.
Mindegyik fiókot külön-külön lehet állítani, de a beállítási lehetőségek eltérhetnek attól függően, hogy POP, IMAP, vagy Exchange fiókról van szó.

Nekem WinMo 6.5.3 és Mobile Office 2010 van a készüléken, de ezek a beállítások nem sokban térnek el a különböző verziók között.

[ Szerkesztve ]

(#6020) CoY válasza erdoke (#6019) üzenetére

CoY
(újonc)

Tehát, ha jól értem, akkor az Send/Recieve Schedule\Download messages: "All Messages" lesz a nyerő, és akkor nem törli ki nekem háromnaponta az e-mailjeimet.
Köszönöm a segítséget. Másik útvonalon ugyan, de idáig eljutottam, kivéve: "A felbukkanó beállítás ablakban a kérdéses email címre böksz, és feljön 3 opció"
Csak az alsó menüsort nézegettem.

Lenne még egy kérdésem: USTMO a telefonom, DE a Hardware Information részben RAM size 448 MB, Flash 1024... Felraktam a legfrissebb RADIO-t is. Mit lehetne még tenni az ügy érdekében, hogy 576 legyen? Bevallom eddig semmi bajom nincs a 448al, csak ugye gyárilag többnek kellene lennie. A telefont én használtam először, vagyis akitől vettem, az UNLOCK-olta.

[ Szerkesztve ]

(#6021) erdoke válasza CoY (#6020) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ha az eredeti US TMO ROM van rajta szintén US TMO rádióval, akkor 576 MB-nak kell lennie.
Azt nem tudom, mi történik, ha nem eredeti ROM van rajta, és te lefrissíted azzal, talán újra lockolja.

(#6022) Tyca válasza erdoke (#6021) üzenetére

Tyca
(fanatikus tag)

TMOUS HD2-re nem lehet olyan rádiót flash-elni, ami ne szabadítaná fel az 576 megát (51-es közepűt), mert az téglásítja a telót, tudtommal...gyanús, hogy nem amerikai verzióról van szó, lehet, csak a kasztni lett kicserélve...

szerk.:
ja, 1024 mega rom van benne most olvasom, akkor az tuti amerikai...akkor nem tudom, mi lehet a rammal

[ Szerkesztve ]

(#6023) CoY válasza Tyca (#6022) üzenetére

CoY
(újonc)

Tuti USA verzió, eredeti dobozával amerikában lett vásárolva. És a Transformers 1-2 gyárilag rajta volt, sőt, azt hiszem még 2010-s Office kódokat is kaptam hozzá. Ezek azt hiszem csak a TMOUS-hez járnak.

(#6024) Shady313

Shady313
(fanatikus tag)

Akinek szüksége van leírásra, hogy miként juthat hozzá (szinte azonnal) a WP7-es aktiváló kulcshoz, írjon rám egy privit.

Figyelem!
Angol nyelvtudás szükséges! Nem én fogom minden egyes embernek igényelni a kódot, mindenki szépen magának! :)
Én csak egy gyors, barátságos módot tudok a kód igényléséhez. Természetesen én is így jutottam a kódhoz, de ezt a leírást még sehol nem láttam (mindenki telefonon akarja igényelni, meg emailben...)

Nem óhajtom ide bemásolni a metódust, nem jól venné ki magát, ha emiatt a későbbiekben ez a megoldás lehetetlen lenne.

További szép napot mindenkinek!

(#6025) Shady313 válasza CoY (#6020) üzenetére

Shady313
(fanatikus tag)

Tipp: HSPL 3.03 van rajta.

Tegyél fel 2.08at és 576 ramod lesz. :K

(#6026) Shady313 válasza slynevem (#6003) üzenetére

Shady313
(fanatikus tag)

Language pack-et nem ajánlom, az én ROM-om alapértelmezetten magyar, ergo nincsenek inkompatibilitási, félrefordítási hibák, a rendszerben nem összevissza vannak másolgatva a fájlok.

Ami utólag kerül telepítésre teljesen lezúzza a rendszert. Ugyanis az utólagosan telepített fájlok elérése lassabb, valamint nem is biztos, hogy a megfelelő verzióhoz készültek.

Az Interwrite esetében rengeteg félrefordítási hiba van, használhatatlan. (Ilyen fatálisak mint pl a Szombat az nekik = a Telítettséggel)

(#6027) slynevem válasza Shady313 (#6026) üzenetére

slynevem
(tag)

Te melyik romot használod?

(#6028) Shady313 válasza slynevem (#6027) üzenetére

Shady313
(fanatikus tag)

Értelemszerűen a sajátomat :)

Most viszont egy jó pár napja WP7-et nyomkodok, kezdek beleszeretni főleg, ha a hiányosságokat pótolni is fogják :)

(#6029) slynevem válasza Shady313 (#6028) üzenetére

slynevem
(tag)

A WP7 nekem is nagyon bejött, de a MIUI mégjobban és az most a kedvenc nálam.

Azért kérdeztem melyik romot használod, mert ismerősnek kellett volna magyar WM6.5.

(#6030) Shady313 válasza slynevem (#6029) üzenetére

Shady313
(fanatikus tag)

Ok, az enyém nem jó? :) Már linkelték, de megteszem mégegyszer:

[EU|TMOUS][ROM|KITCHEN|21690] Shady313 Custom ROM [WWE][HUN|Hungarian|Magyar][07/21]

[ Szerkesztve ]

(#6031) slynevem válasza Shady313 (#6030) üzenetére

slynevem
(tag)

Azt írta, hogy sokszor lefagyott egyszer meg recsegett a mikrofon.Nem tudom mit csinálatott rosszul.

(#6032) Shady313 válasza slynevem (#6031) üzenetére

Shady313
(fanatikus tag)

Az első ilyen visszajelzésem :F

3 készüléken fut a teszt általam + sok más ember szokta kérni a "Beta" változatokat is menet közben.

Senki nem tapasztalt ilyesmit.

[ Szerkesztve ]

(#6033) slynevem válasza Shady313 (#6032) üzenetére

slynevem
(tag)

Én is pozitívat olvastam róla és nem tudom mitől lehet neki.

(#6034) Shady313 válasza slynevem (#6033) üzenetére

Shady313
(fanatikus tag)

Tipp:

Gyári 3.14!!! ROM vissza.
HSPL 2.08
Task29
Én ROM-om.

(#6035) CoY válasza Shady313 (#6025) üzenetére

CoY
(újonc)

Nyertél! Köszönöm szépen a megoldást!

(#6036) Shady313 válasza CoY (#6035) üzenetére

Shady313
(fanatikus tag)

Igazán nincs mit, sokan beleesnek ebbe a csapdába :)

Egy kis ingyen reklám magamnak :)
Eladó 2db HD2! Linkek: [link] [link]

(#6037) slynevem válasza Shady313 (#6034) üzenetére

slynevem
(tag)

Nem 3.08 kell hozzá, mint a gyárihoz?

(#6038) pcnet

pcnet
(tag)

Sziasztok!

Ismét kérdésem lenne. 8 gigás kártya van a telefonomban, de nagyon kicsinek bizonyult. Ha vennék egy 16 gigásat és átmásolnék rá mindent a jelenlegiről, gondolom nem működne, mert a 8 gigás kártyából alapból 5,9et lát a Win 7. Megnéztem Lemezkezelővel, de nem lát rajt rejtett particiót. Szóval a kérdésem az lenne, hogy tudnék átcuccolni 16 gigás kártyára, anélkül, hogy az egész android telepítős ceremóniát végig kellene játszani?

Előre is köszönöm!

HTC HD2 Powered by Google :)

(#6039) slynevem válasza pcnet (#6038) üzenetére

slynevem
(tag)

Szerintem simán ha átmásolod az elég.Az androidos fájlokat mikor másolod akkor azok látható mappák lesznek a kártyán.Ha meg NAND-ba tetted fel az androidot akkor az meg a telón van és nem a memóriakártyán.Amúgy az az 5,9 gyárilag reálisnak tűnik nekem.Szerintem az a teljes kapacitása.Max 1 gigát képzelnék még oda.

[ Szerkesztve ]

(#6040) Shady313 válasza slynevem (#6037) üzenetére

Shady313
(fanatikus tag)

Nem :)

De kicsit részletesebben:
3.03 azokat a romokat teszi stabilabbá amelyek csak az EU-s driverekkel készültek.
2.08 pedig az 576 ram miatt a TMOUS driveres készülékekhez passzol.

Javarészt mki TMOUS drivereket használ (mert kompatibilis mindkét készülékkel) de, ha mégse azt használná a ROM készítő, akkor is csak akkor tedd fel a 3.03-at, ha instabilitást tapasztalsz.

576 RAM-hoz 2.08 kell.

(#6041) kisocsi válasza adidas4death (#6007) üzenetére

kisocsi
(kvázi-tag)

Szia!

Én is feltettem 1r9_OC kernelt,és nem tudom hogy hogyan lehet állítani a proci sebességét. Tudnál nekem segíteni hogyan kell állítgatni?!

Üdv.

(#6042) kisocsi válasza Shady313 (#6036) üzenetére

kisocsi
(kvázi-tag)

Végleg kilépsz a HD2 táborból? Ezután winmó-wp7 rom készítése is befejeződik?

(#6043) Shady313 válasza kisocsi (#6042) üzenetére

Shady313
(fanatikus tag)

Nem lépek ki, csak az egyik készülék lesz eladva, lehet válogatni :D

HD2 nekem az abszolút #1, ennél jobbat hova kívánjak? Windows Mobile és WP7, ezt a két rendszert használom, de mostmár nagyon átkéne szokni a WP7-re. Várom tőle a megváltást. Ha már teljesen használható lesz az én igényeimhez szabva, akkor esetleg ellehet felejteni a WM-t, de a HD2-t még akkor se biztos :P Egyszerűen nincs jobb készülék nála, ennyi. Az meg nem érdekel, hogy papíron mi tud többet.

A párom viszont váltani fog v. Touch Pro 2 v. HTC 7 Pro. Mindenképp QWERTY-t akar. Én csak piszkálom, hogy ne lefelé fejlesszen, hanem felfelé, de ő nehezen barátkozik a WP7-tel. Androidot meg kifejezetten utálja (legalább erről nem kell vitázni :D). Még meglátjuk mi lesz.

WP7 fejlesztés... Már boncolgattam, nézegettem, de túl sok érdemi változtatást nem lehet benne eszközölni. Szerintem nincs is mit kiboncolni belőle (most az alap rendszerről beszélünk) inkább csak hozzáadnék alapértelmezetten pár HTC-s alkalmazást és csókolom. De annak sincs értelme mert jönnek rá az update-ek, ROM cserénél a Zune/Marketplace automatice mindent visszatelepít szóval.... Mit is akarhatnék ennél többet?

Meglátjuk MS mennyire fogja teleszemetelni, de eddig okésnak tűnik a rendszer. Mindenesetre hiányozni fog a romozás, ha tényleg olyan tökéletes lesz minden ahogyan azt várom :)

(#6044) pcnet válasza slynevem (#6039) üzenetére

pcnet
(tag)

NAND-ban van az android, nem kártyáról fut. Az az 5,9 giga egy 8 gigás kártyától szerintem nagyon kevés. (Ezért gyanakodtam rejtett particióra) Most nézek egy másik 8 gigás kártyát, arra 7,57 GB-ot ír a Win. Megpróbálok arra átcuccolni, ha elindul a telefon vele, akkor elvileg 16 gigásra is át lehet költözni.

(#6045) Shady313 válasza pcnet (#6044) üzenetére

Shady313
(fanatikus tag)

Ha átcuccoltál róla próbálj egy Low Level Format-ot. Hátha meglesz az ami elveszett :)

[link]

(#6046) kisocsi válasza Shady313 (#6043) üzenetére

kisocsi
(kvázi-tag)

Ennek az infónak nagyon örülök!! :C Nekem csak az kavart be,hogy 2db HD2 eladó,a párodé és a tiéd. Vagy 3 készülék figyel otthon? :Y

Most a droidot kóstolgatom,de semleges. Tetszik is,meg nem is,a winmóból már nem lehet kihozni sokat,a wp7 pedig még szerintem nagyon béta.

A WP7 nekem még nem szimpatikus 1lőre. Várom a Mango frissítést. Az a baj még offline navi sincs rá. Lehet hogy én vagyok vak,de nem találtam olyan menüt,ahol meg lehetne nézni hogy mi van a memókártyán.
Kipróbáltam a te romodat,és szimpi volt. Gratula hozzá,és persze a többi munkádhoz is(xperia x1)!! :R

[ Szerkesztve ]

(#6047) Shady313 válasza kisocsi (#6046) üzenetére

Shady313
(fanatikus tag)

Az Xperia előtt Artemis is volt, de most nem az a lényeg, köszönöm az elismerést :R

Csak két készülék figyel, de mivel oly' mindegy, hogy melyik marad meg vagy megy el, így meghirdettem mindkettőt - megkétszerezve az eladási esélyeimet :) A 3. teszt készülék egy ismerősömé ami USA változat :K

Asszonyé 55k-ért megy már, ennél lejjebb nem fogom nyomni az árat, mert így is rendkívül olcsó. Doboza, papírjai megvannak, headset, dokkoló, szóval mi kell még? :)

Szerk: Az offline navira egyre több megoldás születik, ez ne legyen visszatartó erő. De valójában én is a Mango-tól várom, hogy valami történjen, remélem nem lesz nagy a pofára esés :)

[ Szerkesztve ]

(#6048) kisocsi válasza Shady313 (#6047) üzenetére

kisocsi
(kvázi-tag)

Van már valami navi ami már használható rendessen? Fájlkezelő van a wp7,vagy csak én nem találom? Mert nekem tetszik a rendszer 1szerüsége,és a te fordításodnak hála el is lehet rajta igazodni. Csak a buherálás hiánya hátrány 1 kicsit.

A Rilphone.dll mire jó? Nekem az diamond időkből rémli,hogy a gps pontosságát javította(ha jól emlékszem). Próbáltam felmásolni párat,de utánna nem talált hálózatot. 2.15.50.14 radio rom van fenn.

[ Szerkesztve ]

(#6049) Shady313 válasza kisocsi (#6048) üzenetére

Shady313
(fanatikus tag)

A rilphone a radio rommal van összefüggésben. Készülékspecifikus, nem kell azt piszkálni.

Fájlkezelő gyárilag nincs, esetleg a TouchXplorer. De nekem eddig nem volt rá szükségem.

(#6050) pcnet

pcnet
(tag)

Sajnos nem működik a kártya másolásos módszer. :( Mégiscsak lesz ott valami rejtett partició. Keresek valami programot amivel meg tudom nézni. Bootnál bejön RafDroid logo és megáll, nem töltődik be a rendszer.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.