**Intel Core i7 2600k - 4.8Ghz + Noctua NH-D14* *Asus P8Z68-V Gen3* *8Gb Crorsai Vengeance LP* *ESI Maya44* *EVGA Geforce 560 GTX* *Dell 2405FPW* *Intel X25-M 80 Gb* *WD VelociRaptor 300 Gb* *5.5 TB NAS* *Chieftec 750W**
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Azt nézem közben, hogy az Opera 9.7 a G1 user agentjével egész korrektül be tudja hozni a GMail webes felületét. Mondjuk az alap verzió szépen végtelen ciklusban újratöltötte magát, de az Older version jól néz ki és jól is funkcionál.
Az iPhone-os verzió szét van csúszva, az asztali meg nem igazán mobileszközre való, úgyhogy ez a befutó eddig:
Mozilla/5.0 (Linux; U; Android 1.0; en-us; dream) AppleWebKit/525.10+ (KHTML, like Gecko) Version/3.0.4 Mobile Safari/523.12.2
Break Driven Development
hát látod, nekem meg az omniától lett hányingerem, a rusnya kijelző, a szépen hangzó divx támogatás, ami a valóságban semmit nem ér, a stylus hiánya, a ronda ui stb. persze, elhiszem, nem kell mondani, hogy kinek nem volt baja a videóval, vagy hogy van egér stylus helyett, nekem nem ez volt a véleményem róla. nálam 1000x jobban megállta a helyét a Dia az aOmnia helyett, a sok HTC-s hlyeség ellenére is. Elsőre még én i a HTC-re haragudtam, aztán ahogy próbálgattam a többi wm gépet mind egy rakás szerencsétlenségnek tűnt mellette. persze ez szvsz.
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

Lifeforce
(újonc)
Semmi baj, a diamond 1-nél már megszoktam, hogy akik a követ dobálják, ők az elsők akik megszabadultak a készüléktől 
Egyébként nem hiszem hogy én személyeskedtem volna veled, és hálás lennék ha nem csalóznál le...
Mind a két készüléknél fullra volt állítva fényerő, és az automatika kikapcsolva.
Rögvest válaszolnék is a sz@rozásodra, mivel a fórumok között ugrálsz:
Nem kapcsoltam ki a 16:9-et, de ha kikapcsoltam volna, akkor is ilyen vacak képet csinál.
És nem én írtam, hanem rengetegen bemutatták a fórumokon, és sírnak a botrányos kamerája miatt.
És igen, leírtam... sokkal gyorsabb az i8000-nél, a baj az, hogy az i8000-et sem tudod kihasználni, mert nincs mivel.
Jaaaa, hogy az iGO8 60 sec helyett 20 sec alatt települ, és ennyivel gyorsabban is indul és tervez?
Értem én, és még jó is lenne, ha nem "jah itt kellett volna befordulni" GPS lenne benne.
És hagyd, hogy az iGO8 úgy is javítja, én Garmint használok.
A kezelőfelületet meg végképp nem értem minek hozzam fel, mindenki mást szeret.
És ha hiszed ha nem, 100 emberből 20 HTC sense, 10 TW, az összes többi mind SPB-t használ.
Még meg is érteném, ha azt mondanád, hogy miért nem teszteltem az SPB-t rajta, de így...
És mégvalami... ebből kapom a fizetésem, úgyhogy jó sokat vegyetek belőle, mert csúcs szuper a készülék, hálás köszönöm 
[ Szerkesztve ]
Aki úgy érzi, hogy túl érzékeny a képernyő (mint pl. én), annak erősen ajánlom a következő patchet: [link]. Az agyfasz/másodperc értékem két nagyságrenddel lett alacsonyabb tőle.
Lifeforce: Üdv a fórumon. A widescreenes dolgot csak azért írtam, mert a technikai specifikációk részben 4 MP-nek tűnteted fel a HD2 kameráját, pedig van az 5 is. A számok erősen erre az oldalra billennek, mint egy bili.
[ Szerkesztve ]
Break Driven Development

Lifeforce
(újonc)
Köszönöm, de mindíg jelen vagyok, csak nagyon keveset írok 
Regisztrált
2007-09-23 23:14, azaz 790 napja ― újonc
Elírtam, hibáztam, de javítottam.
Viszont a képeket full felbontásban csináltam, full minőségben, és ez a lényeg.
[ Szerkesztve ]

WiZARD
(őstag)
hol csalóztam?
tényeket írtam.
ez a nem tudja kihasználni mondásod nagyon tetszik 
végülis jól ellennénk ma 386osokkal is, hisz mi értelme hogy picit gyorsabb?
mondjuk egy böngésző elindulása, egy lap megjelenítése stb...
**Intel Core i7 2600k - 4.8Ghz + Noctua NH-D14* *Asus P8Z68-V Gen3* *8Gb Crorsai Vengeance LP* *ESI Maya44* *EVGA Geforce 560 GTX* *Dell 2405FPW* *Intel X25-M 80 Gb* *WD VelociRaptor 300 Gb* *5.5 TB NAS* *Chieftec 750W**
"a rusnya kijelző" nem is dobja el magát fél nap után..., nem is büdös lassú minden alapfunckió 2-5mp... nagy élmény ám. [link]
"a szépen hangzó divx támogatás"
film csak proba miatt érdekelt, corepvel minden ment, Dian uaz a file evvel szembe szaggatott. de ne menjünk ennyire messzire egy nyomorult mp3at nem bír a mai napig szaggatás nélkül lejátszani. mit is mondtál?
"a stylus hiánya"
adtak hozzá, nem mindha használta volna bárki is azok közül akiket ismernék. amúgy is karcolta a kijelzőt...
"a ronda ui" mondjam el neked mi az SPB, fözött rom?
ha tippelnem kéne a havernak van, cseréltünk 1hra után mondasz itéletet. ja igen Omniat tweakelni kel 1-2ht, hogy használható pda-telefon legyen. Diat tweakelhettem 4hetet is akkor is egy bugos, lagos akármi maradt. Szerintem te valós élettapasztalat nélkl mondod amit mondasz én meg nem.
Tévedtem?
[ Szerkesztve ]
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu
mindegyikre tudnék válaszolni, de nem teszem, mert ahogy írtam, a saját véleményem volt. nekem az omnia az, ami annyira használhatatlan lenne, mint neked a dia.
egyébként ne, ne mond el mi a spb meg főzött rom, kb egy éve buherálgatok egy omniát, mert rám van bízva ha csinálni kell rajta valamit, és így mondom, hogy ezerszer inkább vennék Diát, pedig azt is egy hét után eladtam, annyira rossz volt nekem, de még azokkal a korai romokkal is jobban tetszik, mint az omnia bármilyen főzött rommal. és ezek miatt tartom a korábban leírt véleményem. a dián sem lehet filmet nézni, de ott nem is áradoztak róla, ellentétben az omniával. és én igen, így tapasztaltam, hogy arra is konvertálni kell, mert azon is szaggat. az, hogy ilyen AS félék az i8910nél sem vették észre, hogy még a 24 fps sincs meg, az egy dolog. de mondom a többire nem is írok, elhiszem, hogy más mást tapasztalt. én meg ezt. arról meg nem igazán fogsz meggyőzni, hogy azért mert az ismerőseidnek nem kell stylus azért még nekem sem fog kelleni. nekem kellet hozzá. ezért kértem, hogy ne hozd fel az egeret pl, mert nekem az vacak. pont.
Tévedtem?
igen

Lifeforce
(újonc)
Azzal, hogy azt állítod, a HTC fényerejét auton hagytam.
És próbálhatod a szavaimat kiforgatni, így azt mondom akkor csomagolj 386-al, nézz vele filmet, játsz vele...stb.
Ez kb. olyan meddő vita mint az AMD vs Intel.
És ha ezeket megtenné a 386-os, és a böngészőm csak lassab lenne egy kicsit, azt használnám. 30pénzel kevesebb lenne a villanyszámlám 
Nekem baromira megérné.
Szóval köze sincs a két dolognak egymáshoz. 

WiZARD
(őstag)
legalább azt nézd meg, hogy kinek mit írsz, és kit vádolsz személyeskedéssel és csalózással.
a többire meg inkább nem válaszolok, úgyis felesleges.

Lifeforce
(újonc)
"WiZARD: vártam már ki linkeli ide is lifeforce okoskodását."
Esetleg sz@r, béna...stb cikkét.
Azt is tudom, hogy Gondwana állította, csak neked ment.
Az, hogy nem egyezik a véleményünk, nem kell senkit lefikázni.
Fogj egy "online tollat, hass, alkoss, gyarapits" (te is írhatsz cikkeket, teszteket..stb) lehetőséged van bőven... ne más cikkeit vagy tudását fikázd, mert az a legkönnyebb.
[ Szerkesztve ]
Csak egy megerősítés, hogy a zenehallgatás szakadozás nélkül megy vezetékes fülessel is, és bejövő híváskor szépen lelövi a zenét, majd a hívás befejeztével onnan folytatja, ahogy az elvárható. Igazából meg is lepett, mert egy 20 perces telefonhívás után marhára elfelejtettem, hogy előtte zenét hallgattam...
Egy K450-es (?) AKG-n hallgatom, a minőség is rendben van (FLAC).
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke
Írtam is, hogy csak aznap csinálta (azóta mondjuk nem is próbáltam), előtte meg már két nap is hallgattam sikeresen zenét. Az egyik kollégám most valami PocketMusicot ajánlott, hogy ő azt használja X1-en, és neki bevált. Ha majd olyanom lesz, kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
Break Driven Development
Sokan a Microfi Nitrogen-re esküsznek, ha zenelejátszásról van szó. Elég jól skinelhető is.

tuskooo
(PH! addikt)
Szintén tudom ajánlani, egy baja van, közben lassul minden valamiért, de HD2-n már lehet, hogy nincs ilyen gond.
A kamera foltosság szoftveres probléma, erősítette meg a HTC, dolgoznak a Hotfix-en.
Yay, lehet még valami más is, hogy holnap majd azt válaszolják? 
User hiba esetleg?
Mindenesetre boldog lennék, ha tényleg megcsinálnák hamar.
Break Driven Development
Több országban különböző szintű HTC-s emberek erősítették meg, hogy szoftveres, és legkésőbb jövő héten lesz kint valami javítás. Ha van kedved olvasgatni, néhány példát írnak az XDA-n a téma vége felé.

Gondwana
(senior tag)
iSupply-n nem találtam még meg, hogy ki is a kamera gyártója, de ha Micron, akkor nincs több kérdésem. (Micronék - eddig úgy láttam - alapfogalmakkal nincsennek tisztában, még egy normális kamerát nem adtak ki a kezeik közül)
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please)
egen, k*nagy hibákra mint mp3 lejátszás nem reagálsz, mert szerinted az nem fontos és szvszed, másik oldalt meg UIval dobálozol amit ugy szabsz át ahogy akarsz... Elég jó a kontraszt aszem.
nincs vita, sztem böven volt baja, ha jól értem el is fogadod, hogy ez igy van ha máskor véletlen leirom lehetöleg ne folytassuk le ezt az értelmetlen társalgást, ahol mp3 lejátszás nem lényeg usi amit akárhogy átszabhatsz meg igen.
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu
látom mostanában zaklatott vagy (n900, e72 topik) 
de, baj az mp3, szerintem is fontos dolog. viszont az ui átszabást ne emlegessük, mert tehetsz fel spb-t bármit, annyira mélyen nem nyúl bele a rendszerbe mint egy sense, és ha mindenre külön programot keresek, akkor pedig mindnek más stílusa lesz, elütnek. ez a legnagyobb bajom a sense esetében is, túl sok helyen kilóg még mindig a csupasz wm, ami nem csak hogy csúnya, de ha ettől eltekintünk, grafikailag teljesen elüt.
én továbbra is azt mondom, hogy a dia ezerszer jobb kütyü (már bétás rommal is), mint az omnia valaha is lesz. én így gondolom, a saját szempontjaim alapján. te máshogy gondolod, én ezt elfogadom. de ez az utálatoddal átitatott htc mocskolásod nem kell. volt az mp3, és a gps hiba. ebből az első meg is szűnt. szóval nem kell bővenezni, vagy ha igen, akkor az omniánál is lehet.
ha máskor véletlen leirom lehetöleg ne folytassuk le ezt az értelmetlen társalgást
hát pedig ha ilyen megvilágításban írod, akkor de.
[ Szerkesztve ]
"és ha mindenre külön programot keresek, akkor pedig mindnek más stílusa lesz"
hát tény színre.... nem passzolnak tökéletesen, de a rendszer tökéletesen használható és nekem ez a lényeg. Megkockáztatom jobban használható rendszert raktam össze mint amilyen a sense ráadásul nem volt/van k* lassú mint a Dian, ami viszont idegölő.
Evvel szemben Dia anno mp3 lejátszónak is alkalmatlan volt. (és kis szigorral most is.)
"de ez az utálatoddal átitatott htc mocskolásod nem kell."
zaklatott lehetsz.... 100hszt se kell visszanézned, ahol kijelentem, hogyha WM7 menne (és pont linkelte vki, hogy vszeg fog) HD2ön akkor lehet veszek egyet..... jah annyira utálom 170Kért telót veszek tőlük. Csak azért lehet mert N900 annak ellenére, hogy vannak bajai nagyon tetszik, és a Dragon is márciusra itt van... ja az is HTC.
"volt az mp3, és a gps hiba."
meg, hogy letettem a fülemmel naponta 5*, meg az, hogy k* lassú meg, meg.... most lapozzak vissza, hogy mennyi baja volt?
Szép, hogy 2-8hó után a hibák nagyját javították, de bakki 8hónapig bugos az mp3 player? Illeve még most is azaz 1.5év után? vagy mondjak mást?
"hát pedig ha ilyen megvilágításban írod, akkor de"
akkor majd csináljuk. majd kicsit finomítok, összeszedek egy méter hosszú buglistet aztán copy+pastelok. N97 első Fwje ehez képest egy álom volt. Te meg majd kifejted, hogy csunya az alapui.... meg stylust nem lehet belecsusztatni.... izgi lesz....
más: Ahogy az ITCafes olyan címet írok, hogy sokan clickelnek rá nem számít ha ferdítek nem igazat mondok után obilarenara is terjed a dolog. ez nem tetszett, kifejtettem elirtam egy részt és abba sikerült belekötnöd. A lényeg az nem számít arra nem írsz semmit, lényeg, hogy bele tudtál kötni az elirásba... Remek stratégia. Sose védekezz mindig támadj. Kikre jellemző is ez? Troll?
részemröl én itt nem offolok tovább.
[ Szerkesztve ]
hiba hiba hiba
mire nem reagáltam? azt mondtad az mp3ra. azért nem, mert azzal egyetértek. gáz. ezen nincs mit vitázni, nem is reagáltam rá. a többi dolog mind szvsz, ezen kár vitázni. buglistát meg össze lehet szedni bármiről, nagyon sokat. az, hogy a Dia bőven sz*r volt, hatalmas túlzás.
bele tudtál kötni az elirásba.
he
milyen elírás?
Sose védekezz mindig támadj.
azt mondtam, ha valaki indokolatlanul fikázik (te) vagy véd (AS) valamit, annak nekimegyek.
jah annyira utálom 170Kért telót veszek tőlük
ugyan, ez semmit nem jelent. Lirion sem SE telóval járkák ha jól rémlik, meg sefan nevű fórumozó sem, mégis egyértelmű, hová húz a szívük. nálad is.
SEFAN szerencsére felvilágosulni látszik 
Break Driven Development
akkor kérhet egy rednkivüli nick váltást 

Gondwana
(senior tag)
offolok egy kicsit a készülékről, hátha valakiek hasznos lehet: Parlingo kicsinálta a wifit, első resetig rendben volt, utána csak WEP meg nyitott hálózatokat tudott kezelni. Uninstall óta megint jó. A másik felfedezésem, hogy - amit már másokis leírtak - a képernyőkalibrációt úgy kell végigcsinálni, hogy éppcsak hozzáérni a +hoz (volt, hogy 4-5 másodpercig nem mozdult a +) és varázscabok nélkül is javul a túlérzékenység.
Nekem szerencsére nem csinált ilyet. Mondjuk most jött ki egy frissítés hozzá, amit magától telepített, az előtt vagy után akasztotta ki a Wifit?
Más, XDA-n több embernél olvastam, és nálam is előfordul, hogy a Sense zenelejátszója a hangerőgombokat számléptetésként érzékeli egy idő után, nem pedig hangerőállításnak. A reboot megjavítja. Wtf 
Break Driven Development
Nem használom a Sense-es zenelejátszót (megszokásból CorePlayer-t), és így jobban zavar az, hogy ha számot léptetek a fülesen, előugrik a Sense-es, és ott tekeri.
Még keresem, hogyan kell átállítani az alapértelmezett lejátszót, valószínűleg a HKLM\Software\Microsoft\Shell\Rai-n belül kell kutakodni. Talán a : WMPLAYER értékeit kell átírni. 
[ Szerkesztve ]
Az eredeti hírben hírből se volt hiteles forrás megemlítve sajnos 
Break Driven Development

babosmiki
(senior tag)
Én úgy vagyok ezzel mire itt a Winmo7,
addigra lesznek sokkal jobb gépek arra a rendszerre optimalizálva.
"Galaxy Note, Galaxy Tab 10.1, SE LiveView, DELL n5010 "
Egyelőre inkább spekuláció, bár nem jönne rosszul a Microsoftnak pár ezer WM7 béta tesztelő...

WiZARD
(őstag)

Quasi_modo
(PH! addikt)
Egyelőre inkább spekuláció
Vagy lehet, hogy egyfajta reklám.
3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

WiZARD
(őstag)
emlékeim szerint mintha sokáig azt pletykálták volna, hogy sima HD-re lesz hivatalos 6.5 upgrade.
aztán nem lett. (persze xda-sok csináltak rá)

bosstom
(újonc)
Elvileg úgy tudom hogy akkor léptet számot a sense zenelejátszója ha suspend módban állítasz a hangerőn (kikapcsolt képernyő) pl zsebben akkor hangerő fel köv szám hangerő le előző szám. Ha be van kapcsolva képernyő akkor hangerőt állít! Ez azt hiszem rádiónál is így működik bár azt nem próbáltam!
Azt nem tudom hol lehet kikapcsolni hogy mindig hangerőt állítson biztos van rá valami regkey valahol. 

bosstom
(újonc)
Nem lesz ebből semmi!
Sem a HTC sem az M$ majd a Xda-s srácok csinálnak rá romot wm-7el. Már diamond 2-re is csak nagy duzzogva adták ki a 6.5-öt Hd-re meg hivatalosan nem is hiába anno persze be volt igérve "Öreg a hardver meg amugy sem frissítene senki felkiltással"

[link]
[ Szerkesztve ]
Természetesen bekapcsolt, nem suspendelt állapotról van szó.
Mivel XDA-n is sokan tapasztalták, nem én vagyok a hülye.
Break Driven Development

bosstom
(újonc)
Nem mondtam hogy hülye vagy de ahogy érzed 
Amugy ez egy elég eldugott ficsör nem éppen magától értetődő.

bosstom
(újonc)
Lehet hogy akkor csak simán összeakadt valami szoftveresen mert a helyes a működésnek az előzőnek kellene lennie!

bosstom
(újonc)
Hd2 tulajoknak!
Akksi meddig bírja átlagos napi felhasználás mellett? Mert valami olyasmit olvastam hogy okés hogy kissebb akksija van de takarékosabbra is csinálták a gépet kisebb a fogyasztása is
Ha csak telefonálgatok vele, netezni egyáltalán nem, akkor két napig kibírja. Ha sokat nyomkodom, akkor estére már enni kér.
Break Driven Development
Nálam is hasonlóan viselkedik. Annyit tennék még hozzá, hogy a My Location-t érdemes kikapcsolni.

GGGBR
(fanatikus tag)
kicsit részletesebb teszt [link]
I LOVE THIS GAME

Kismaci
(kvázi-tag)
Ezt most miért kellett...? Mármint a Voda UK-t emlegetni. Megnéztem, durva. Most az xe-n a 35 font olyan 10500 huf. Csak meg kell nézni, hogy mennyiért kapod 990-ért a szifon 3GS-t. Legalább 16-17k két éven keresztül.
Ha jobban belegondolok, ez összesen sacc 240khuf, amit kiadsz (2 év alatt!), na de ebben mennyi beszélgetés meg sms van... basszus, 2 év alatt alig fizetsz valamit az előfizetésre! 
Erre mondom, hogy ritka lehúzós egy ország vagyunk...
A telefon szuper, ilyenem lesz, ha minden jól megy! 
Ronda és fiiiinom!

Quasi_modo
(PH! addikt)
Úgy emléxem valaki nemrég e kettő közül próbált választani. Az enyém meg a kollégámé.
[ Szerkesztve ]
3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD
(#398) gergotakacs válasza Quasi_modo (#397) üzenetére

gergotakacs
(újonc)
Miert van az, hogy az iGO-mon ha keresni akarok telepulest, valami A-szeru kepzodmeny jon eloa keresosavban, es csak vinnyog sipol a telo, nem enged a kurzor torolni vagy mas betut beutni...mas is talalkozott hasonlo hibaval? 
[ Szerkesztve ]

Gondwana
(senior tag)
Sokan találkoztak ezzel a gonddal, és sokan meg is oldották - a SYS.TXT volt a megfejtés nálam:
beleírtam, hogy
[device]
type="ALIAS_TOUCH HD"
sdcard_dsk_num=7
Nem magamtól vagyok ilyen okos, másik fórumon mondták.