Nekem is eléggé akad,a hangot letörölve is. Bár jobb mint elötte,a játszhatóság határán van,de alatta.(gta)
(1.2ghz tytung_r13,nexushd2 3.2a nand. 2.3.7.) van fent.
Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában

Nekem is eléggé akad,a hangot letörölve is. Bár jobb mint elötte,a játszhatóság határán van,de alatta.(gta)
(1.2ghz tytung_r13,nexushd2 3.2a nand. 2.3.7.) van fent.
Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában
Ja, értem...
Azt tudom, hogy a HD2 Leo, csak azt hittem van másik neve is...
A DHD-ban pedig ugye jobb a kamera is, a miénkben QSD8250 van, Adreno 200-as GPUval, míg a DHD-ban MSM8255 van Adreno 205-tel... Ez nem tűnik soknak, de sokkal erősebb... Mondjuk nincs is rá annyi főzött ROM
Nekünk az a szerencsénk pl. a WP7-tel, hogy a HD7-nek csont ugyanaz a hardvere mint a HD2-nek, így egész könnyű volt portolni...
HTC™ Incredible S, The WP7 "Killer" -> Virtuos Affinity v2.0.5, Sense 3.5, Android 2.3.5, 1,1Ghz; LAG? What?

Hali! Ezt a romotkóstolta már valaki?
Meló után átnézem a fórumját, hogy mit írnak!
HTC HD2 MIUI-STABLE V5.1 (By Langthang)

Olvass vissza, nekem ez illetve 2.6 és 2.7 beta volt fenn eddig is. 3.0-val elég sokat kell "maszekban" dolgozni, de sokkal gyorsabb a többi romnál, ezt bizton állítom 
Grafikában jobb, ezt elismerem
Viszont sokkal több a ROM és van egy rakat oprendszer, ami azért sokkal jobb 
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

én is már kb 1.6->1.8-as kora óta foglalkozom vele és nagyon jó szerintem 
ha neked esetleg nem kell valami akkor ajánlott picit mégjobban kitakaritani Titanium Backuppal, és abszolút jó cuccot tudsz belőle igy csinálni, viszont ha benne hagysz mindent akkor is egész jó. 
HTC HD2 Sense 3.5, 2.3.5 --> [Jan 5-2012][MAG/CLK] RCMix3D Runny v5.1 [Official Runny Sense 3.5][Marc1706 v0.1.5]

Sziasztok!
Ma jött meg a drága a szervízből,és már neki is áltam mókolni. A Blue Droid V3.0 romot hegesztem most fel.
Szia Tikakukac! Kell még mókolni a rommal hogy mennyen,vagy már javították ami az első hsz. van? Dorimanx kernellel működik rendesen?
Előre is köszi a válaszokat!!
Üdv.

Akkor azt mondjátok, hogy annál ami most van fent, annál mindenképpen jobb?
Muszály neki az ext4, ext 2nem jó?
Az internet megosztás wifin, illetve kábelen, megy benne ugye? Nekem fontos lenne!
Köszi a válaszokat!

ÖÖö, stock romot most nem is tudsz szedni, én reggel még lekaptam és megcsináltam rajta a szignózást, így fasza.
Előtte Themed változat volt fenn, meg kell csinálni az updater átírást, meg a dalvik engedélyezést és az is fasza 
A Stock verzióban Misc opció tweakben omlik, illetve nincs crt effekt. Elviekben minden más megy, bár alig volt időm tesztelni.
Dorinmax kernelt nem néztem hozzá, de sztem marad a gyári, jó ez így 
Peti N95: Natívban nem biztos, de külső progikkal mindenképp. Előző változatokban ment
Amúgy van fasza recovery hozzá, mindent szépen meg tudsz vele csinálni. Amúgy sztem megeszik minden fajta ext-et csak ext4-re van optimalizálva.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

Szerk: Akkor az új Recovery-ből is tudok csinálni ext 4et?
Ez a Tolkit dolog sem tiszta még nekem teljesen, ha Magldr-ből játszok, akkor hogyan kell a progiban a pipákat berakni felül? 
[ Szerkesztve ]

Ha BDT romot raksz, ahhoz van egy moddolt recovery. Azt csak felrakod, és azon belül tudsz majd memkarit is formázni.
Ebben az esetben Toolkit felejtős is lehet, én sem használom egy ideje 
Sorrend:
task29
radio frissítés
magldr felrakás
nand formázás adott méretre (ehhez elviekben van külön kis progi a romhoz)
recovery felrakás (szintén adja a rom melléklete)
kari formázás
telepítés
örvendezés 
[ Szerkesztve ]

És ezt hol találom?

Alatta elviekben kint vannak a recovery-k, clk/mgldr EU/USA telókhoz. Max nézz meg egy 2.6-os romot, nekem még az ahhoz való van, csak a config fájlban írtam át a méreteket amikre formázni kellett. Így is tök jó

Egyenlőre a rom letöltési linkjét sem találom 3.0!!, 
Rádiót is kell frissítenem?
[ Szerkesztve ]

Köszi az infót!
Nem irogatok 1enlőre semmit át,inkább kipróbálom az Energy romot. Windóznál mindig az ő műveit használtam,remélem olyan jó droidot is csinál?!
Megvárom míg kijavítják a Blue Droid V3.0 romot,aztán utánna azt is kipróbálom.
December közepe óta volt szervízben a drága,nagyon ki vagyok éhezve a romolgatásokra.

Stock romnak már nincs fenn a linkje, mert eléggé el lett baszcsizva, így utólagosan hegesztgettem én is össze. Themed verzió is elég hepehupás, de elviekben azt 2 kisebb korrekcióval helyre lehet rakni.
Rádióból nem árt a legfrissebb, bár van egy fülesem, miszerint egy kicsit korábbinál jóval több lesz az akksi-idő. De majd még meglátom 
A Themed verzióban egy fájlt át kell írni. Utána pedig Terminálban majd aktiválni a Dalvik cache-t. De egyik sem nagy művészet, raktak leírást hozzá. Meg azokhoz is linket 
kisocsi: No igen, még a romolgatások nekem is beleférnek, de a tököm kivolt már a terminálokkal meg a fájlok átírásával. De mondjuk így nekem van működő Stock romom, többieknek meg nincs ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Mit kell rajta javítani?
Tikakukac Milyen korrekcióval?
Akkor feladtam ezt a projektet, ez nekem túl bonyolult!! 
[ Szerkesztve ]

Csak egy picit, de mondjuk tegnap hajnalban én is elmókáztam vele egy pár órát, mire sikerült rájönnöm a titok nyitjára 

Ez ami az aláírásomban van, tökéletes lenne nekem, de a wifi hotspot nem megy, és kellene!
Meg néha Asztali gépre se ártana kábellel megosztani a netet!

Külső progival sem jó?

Tudsz olyat, ami nem kerül 2500huf-ba? Kipróbálnám... 

Minden megoldható, sajnos a fórum keretein belül nem szabad 

Bocsi,de nem értem a kérdést?!
Az Energy rom szépen felment,és eddig nagyon tetszik. Remélem nem lessz vele gubanc.
Nézegettem a WP7 romokat is,sok új mű elkészült már. Holnap fel is tolok 1et,kipróbálom hogy milyenek.

Feltoltam az Enegy romra a Dorimanx-V3.6-ULTIMATE-HD2-MAG-CLK kernelt,és előjött a graphics glitches probléma. Találkozott valaki vele,vagy én telepítettem valamit rosszul?

Nekem is volt. Okát nem ismerem 

Nekem hálistennek eddig kopp-kopp nem volt bajom a Dorimanx kernellel,
bár egyedül csak Energy-vel nem próbáltam, minden mással igen. 
Kezd tetszeni ez az 1612Mhz
főleg hogy most itthon vagyok nagyrészt és nem nagyon kell törődnöm az akksiidővel 
[ Szerkesztve ]
HTC HD2 Sense 3.5, 2.3.5 --> [Jan 5-2012][MAG/CLK] RCMix3D Runny v5.1 [Official Runny Sense 3.5][Marc1706 v0.1.5]

Na kijavították a hibákat, most már mókolás nélkül is felmennek a romok. A 3.0-t tegnap kicsit hegesztgettem, már az is sokkal gyorsabb volt a többi Sense romnál, de ez a 3.1 talán még egy fokkal jobb. 1-2 óra és kiderül 

Kíváncsian várjuk a tapasztalatokat Kolléga úr, lehet ma már én is nekirugaszkodom 
A stoc-ot rakod? El a lájtosabb, kipucolt verzió ugye?
[ Szerkesztve ]

Ááá messze van még ez attól. Mivel a srácok folyton keverik a romokat ezért a stock is themed verziós lett. Meg van még itt mindig egy pár bugocska. Akinek nem fontos várjon vele, mert még ezeket is hegeszteni kell. De a 3.0-t tegnap lequadrantoztam, és 1450 pöttyöt dobott. Amit én még nem láttam Sense alapú romtól. Szóval az alap nagyon gyors, csak nem tökéletes a dolog. Most felraktam a 3.1-et, de ez egy hétig marad, amíg meg nem csinálták rendesen, ezzel a pár buggal meg együtt élek. Meg amúgy is vizsga lesz pénteken. Nem érek rá romolni 

Igen, épp most olvasgatom xda-n, vannak még gondok 

Sziasztok!
Van arra mód, hogy kideritsem a telefonom gyártási idejét? Pl IMEI vagy sorozat számból...?
HTC HD2 Powered by Google :)

A legtöbb kacatnál kideríthető, amin van valami hosszú számsor. Gondolom ez igaz jelen esetben is. De többet én sem tudok 

Sziasztok,
még lenne egy hülye kérdésem, a múltkori memóriakártya vásárlással kapcsolatban,
most mondta ismerős, h Kingston nincs jelenleg, csak Adata és Samsung... Melyiket lenne érdemesebb megvenni a kettő közül? (Mind2 CL10es és 16 gigás ugye..)
Melyiket kezelheti jobban a teló - mind win, mind droid szinten - , és melyik a megbízhatóbb?
Előre is köszi a választ! 
PDA: HTC HD2 > Dorimanx-ROM-HIGH-END 3.1.7 / Gép: P5Q Deluxe|C2D E6600@3.6Ghz|Gainward GTX460GS@"Goes Like Hell"|4GbGEILUltra|Samsung40D5000
Mindkettő megbízható márka. Nekem Adata van nem rég óta, azt javasolták, de főképp azért, mert abból volt class6-os is, amit kerestem, mert class10 nem kellett.
iPhone & mobil tartozékok, iPod zokni, tok /már 500-tól/ - > http://href.hu/x/gj36 | Eladó termékeim -> http://href.hu/x/gqfi | Megbízhatóságom az adatlapomon! | LG P990@CM7.2 & Etana 3.0.31 kernel + Sansa Clip+ & Brainwavz M4

Class 6 és 10 között akkor nem sok különbséget fogok észrevenni?
Nálad jól kezeli Adata-t akkor? Mert szerintem akkor meg is rendelem! 
PDA: HTC HD2 > Dorimanx-ROM-HIGH-END 3.1.7 / Gép: P5Q Deluxe|C2D E6600@3.6Ghz|Gainward GTX460GS@"Goes Like Hell"|4GbGEILUltra|Samsung40D5000

Szvsz nem lesz nagy különbség. Nekem perpill class2-es 16-os kari van bent és semmilyen negatív érzésem nincs vele kapcsolatban. Előtte cl6-os volt. Írásban természetesen lassabb, de olvasásban bőven elég lesz az a cl6-is 
Jól kezelte. Mivel már nincs meg a HD2.
Class6 kis fájlok irásánál/olvasásánál gyorsabb, mint a class10, ez a programok szempontjából lehet fontos. Class4-gyel is jó volt nálam, Kingston, szóval nem hiszem, hogy nagyon hátrányát fogod érezni a CL10-nek, de a pontos különbségeket (értékben) nem tudom megmondani.
iPhone & mobil tartozékok, iPod zokni, tok /már 500-tól/ - > http://href.hu/x/gj36 | Eladó termékeim -> http://href.hu/x/gqfi | Megbízhatóságom az adatlapomon! | LG P990@CM7.2 & Etana 3.0.31 kernel + Sansa Clip+ & Brainwavz M4

Jól van, köszönöm mindkettőtöknek! 
Akkor megrendelem az Adata-t szerintem... 
Na, feldobtam ezt a ROMot: [link]
Nem is olyan lassúcska, mint amilyennek mondtátok, bekapcsolt animációkkal is hozza az Energy ROM sebességét...
Egyelőre tesztelgetem, de lehet, hogy ez hosszabb távon marad! (Azért cseréltem le az Energy-t, mert nem tetszett, hogy az egész kék, jobban bejön a sima HTC skin...
)
HTC™ Incredible S, The WP7 "Killer" -> Virtuos Affinity v2.0.5, Sense 3.5, Android 2.3.5, 1,1Ghz; LAG? What?
Most akkor mid van? HD2 + SGS?

HTC ROMolni, SGS használni... Mondjuk a végén csak egy maradhat, de nem tudok dönteni...
[ Szerkesztve ]

Adata és Samsung elvileg ugyan az. Samsung gyártja az Adatát is. Legalábbis külső winchestereket biztosan. Mikor a külső vinyómat vettem, akkor mondta a számtech boltos. Nemrég vett haver másik boltban szintén Adata külső HDD-t és neki is azt mondták Samsung.
Ez itt nagyon off, de megkérdezem, mielőtt meghirdetem:
Megjött az Andida 1600-as akku. Érdekel valakit?
Engem majd lehet, hogy érdekelne! 
Mennyiért adod? 

szezso15 volt az első jelentkező, így természetesen övé az elsőbbség, de ha neki nem kell, engem valószínűleg érdekelne.

Azt szeretném kérdezni, h ha most fel szeretném rakni ezt a romot:
Energy Android
, akkor kell valamit ügyeskedni előtte a memóriakártyával, h azzal a valamilyen Panasonic sd formatter progival 2 partíció + más fajta formázás kell neki, vagy mindent elintéz majd a HD2Toolkit most már helyettem?
Szerk:
Kép
Végül is látom, h asszem megoldja, de akkor a leírtak alapján nekem csak rá kell bökni a bal oldali listában a megfelelőre, amit ír a telepítés, és minden megy majd magától?
[ Szerkesztve ]

Ordasmocskosan gyors ez a Winmo7.5
De elég ingerszegény, Sense 3.5 után majd bealszok rajta. De tetszetős kis koncepció, nem rossz 

2 óra szarakodás, meg szomszéd telójának segítségül hívása (microSD-re másolás) után végül megoldódott, és tök jó ez az EnergyDroid rom! 

Annyi kérdés lenne még, h van valami progi mostanság, ami jól kezeli a telefonkönyv és még esetleg az sms-eket, és át tudja vinni androidra őket, hibátlanul?
Mert olvastam, h a PIM backup megcsinálja úgy, h .zip kiterjesztést adok neki, majd kimásolom a contact nevűt, átnevezem .csv kiterjesztésre, majd Google mail címtárába be tudom importálni, csak éppen nem sikerül, nem csinál semmit vele... Semmi hibaüzenetet nem ír, h miért nem rakja fel őket... 
Valakinek valami ötlet?
Fel tudod szinkronizálni az alap cuccból is google címtárba. 

Nem jó egyáltalán!
megcsináltam 3 féle kiterjesztést, volt ez a sima, amit csinál a program: PIMBackup_20120114.pib , aztán kimásoltam belőle a contacts_20120114.pbc-t és át is neveztem contacts_20120114.csv-re, mind3at megpróbálva ugyanúgy elkezdi feltölteni, majd nem ír ki semmit...
Utána mondom megnézem a leírást itt: Google leírás
Ennek megfelelően megnyitottam Office-al, és valami irgalmatlan összekevert betűsorozatokat találtam rengeteg kóddal, néhol láttam egy két nevet a telefonkönyvemből, de sehogy se jó! 
1 éve kb itt említette valaki, h van pont erre egy program, h windowsból felrakom, szinkronizálom, majd androidon is be tudok vele lépni, és onnan leszedni rendesen az összeset. Nem tudja véletlen valaki mi lehetett ez?