Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#151) moonman válasza kukac7 (#147) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

400 MHz-en is "jól" fut. csak ugye akkor még nem kellett egy TouchFlo/Sense nevű mammutot cipelnie a hátán.

Sent from my Windows Phone

(#152) Integra válasza moonman (#150) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

4g-t csak a naming convention alapján mondtam, fene tudja hogy mi lesz a neve:)
jah hát a revolutionary az max applenál revolutionary, de azon túl, hogy kiröhögtem magam, utána meg van és kész.
azt értem hogy a wm-ben meg benne van, ez jó. de nekem már iszonyúan hiányoznak média és felhasználói oldalról dolgok.
most ha külsős alkalmazás megoldja, de megoldja, akkor engem nem zavar. hiszen a sense is egy külsős alkalmazás. ha nem lenne sense, szerintem ujjal se piszkálná meg senki sem a hd2-t, mert ránéznek és rosszul lesznek. tehát nekem annyira mindegy, hogy 1 vagy 2 vagy 3 alkalmazás fut a háttérben, ha az stabil és teszi a dolgát.
persze, elméleti síkon egyértelműen az az ideális, ha minden már beépítve magától megy és nem peccselve mindenféle külső alkalmazással. de a hd2 is kapásból bukik ebben a kérdésben már a sense-nél:) ezért is igyekszem másik oldalról megközelíteni már a dolgot, hogy mi az eredmény az én kezemben.

(#153) tuskooo válasza kukac7 (#147) üzenetére

tuskooo
(PH! addikt)

A 6.5 400 megahertzen is hasít, egyedül az üzenetkezelő felület megnyitása lassú, de az azért nem csoda.

(#154) Stunts666 válasza moonman (#125) üzenetére

Stunts666
(fanatikus tag)

:D Ez tetszett.

Ugyse lehet semmit írni az Iphone-ról mert úgyis azt mondják, hogy minek úgyse használják.

HTC Desire - Sandisk microSDHC 16GB ..::Battlelog - WinGab::..

(#155) Beerwolf

Beerwolf
(senior tag)

Nagyon tetszik! Még egy i8910 HD-val a zsbemben is elgondolkoztam a cserén. :)

Clear Eyes, Full Hearts, Can’t Lose

(#156) moonman válasza Integra (#152) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

"nekem már iszonyúan hiányoznak média és felhasználói oldalról dolgok"
konkrétan mik? a szép, elegáns, sikamlós (igen, épp dícsérem) UI-t leszámítva, mi hiányzik?

"ha nem lenne sense, szerintem ujjal se piszkálná meg senki sem a hd2-t, mert ránéznek és rosszul lesznek"
fura dolog ez, egyrészt a Sense-t a HTC bevallottan a Microsofttal közösen fejleszti, másrészről a Microsoft bénázik összevissza a 6.5-össel. (persze nem tudjuk, lehet, hogy a 7 meg nagyot durran majd). mindenesetre a lényeg, hogy gyárilag szép UI-val kapod, tehát kvázi tekinthető a rendszer részének is.

"persze, elméleti síkon egyértelműen az az ideális, ha minden már beépítve magától megy és nem peccselve mindenféle külső alkalmazással. de a hd2 is kapásból bukik ebben a kérdésben már a sense-nél ezért is igyekszem másik oldalról megközelíteni már a dolgot, hogy mi az eredmény az én kezemben."
igen, én sem keveset tweakeltem a HD-t, amíg kezesbárány lett, de most hogy megvan minden, nagyon kellemes kezelni. ehhez egyfajta affinítás kell. :)

(#157) Integra válasza moonman (#156) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

hidd el, tényleg kíváncsian várom a wm7-et, csak a szkepticizmus is bennem van, mert amit eddig láttam, az ms nem erőlteti meg magát, nem kapkod, a 6.5 is finoman szólva vicces user oldalról. aztán lehet hogy már eleve telibeszarták a 6.5-öt és rég a 7-re koncentrálnak. majd kiderül, csak jöjjön már:)

nekem egyre fontosabb az ergonómia, tanulom is részben, mert van lehetőségünk rá és nagyon érdekel ez a terület. és igen, ebben az apple szarrá ver mindenkit. szvsz. hiába nem komálom a márkát, ezt aláírom. a sense áll legközelebb hozzá, ez is tény.

te hülyére tudod tweakelni, de neked meg is van hozzá a tudásod és gyanítom sokat is foglalkozol ezekkel, én csak egy átlag júzer vagyok, aki fogékonyabb talán a bütykölésre, de messze elmaradok mögötted. nagy különbség. :)
érted, én 30 évesen kódoltam ki vérizzadva életem első telefonját, más fele ilyen idősen már pentagont hekkel.. ez van, inkább csajozom:DDD

(#158) moonman válasza Integra (#157) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

á, nem vagyok én akkora nagyágyú, csak szeretek bütykölni. (csajokat is :D)

a WM7-tel kapcsolatban nekem is vannak aggályaim, az egyetlen hír, ami tartja bennem a lelket, hogy vektorgrafikus lesz az egész, ez pedig azt sugallja, hogy tényleg teljesen újraírták az egészet. majdmeglássuk.

[ Szerkesztve ]

(#159) SEFAN84

SEFAN84
(fanatikus tag)

Ez a teló nagyon oda*asz.Állatian jó teló :C Amikor néztem a teszt videót leesett az állam :Y
Köszönöm a tesztet.
a zenei ízlésvilágotok nagyon tetszik Radiohead,Portishead, :)

[ Szerkesztve ]

Viva La Vivaz :)Spiro: ha ZENE kell!http://www.szerencsesnap.blogspot.com/

(#160) madarasz92

madarasz92
(őstag)
LOGOUT blog

Hát tényleg koppant az állam.. Olyan bitang egy cucc..
De kiprobálnám... :K

Volkswagen Bora 1.9TDI - HTC Sensation

(#161) Ulkesh válasza moonman (#150) üzenetére

Ulkesh
(őstag)

"míg a többiek egyelőre vagy hiányosan (iPhone: QuickOffice, nincs fájlmentés)"

?????
Már miért is nincs fájlmentés??? Akkor én hogy mentem el az abban készül cuccaim???? :D

"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman

(#162) moonman válasza Ulkesh (#161) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

nemúgy, email-ből vagy webről nem tudod lementeni, megszerkeszteni és visszaküldeni. legalábbis úgy tudom.

(#163) Ulkesh válasza moonman (#162) üzenetére

Ulkesh
(őstag)

Ha már úgyis olvasod az iPhone topic-ot akkor olvasd el mit írtam erre.
Ma volt kérdés.

Egyébként lehet, bár valóban nem olyan egyszerű.

Gondolom előbb-utóbb enged a szorításból az Apple és lesz egy közös adatterület amit minden alkalmazás láthat és USB-n is elérhető, erre valóban szükség lenne. Ehhez még a biztonságosságból sem kéne engednie.

"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman

(#164) moonman válasza Ulkesh (#163) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

elárulok egy titkot: ha lenne a WM-hez hasonló fájlkezelő és fájl-mentés-másolás stb. funkció, ahogy egy rendes OS-ben illik, már lehet hogy rég iPhone-on tolnám. :)

(#165) lunaticz válasza Stunts666 (#119) üzenetére

lunaticz
(tag)

Előszőr is nyugodj meg valószínűleg nem te tervezted ezt a telot és még a profitból sem fogsz részesedni úgy hogy nem tudom mire ez a nagy sértődés :DDD
Egy érintő képernyős telefonban azért mégis csak az érintőképernyős vezérlés a legérdekesebb úgy hogy szerintem alap dolog a multitouch.
Másik ami nagyon fontos szerintem a gyorsaság mivel egy érintőképernyős mobilt gyorsabban lehet kezelni mint egy hagyományost ha minden megfelelő, ha ezek megvannak a funkcionalitás szinte mellékes az iphone rá az élő példa hogy alap dolgok nélkül is elég sokat megvettek belőle.
Nincsen iphone-om és valószinűleg nem is lesz és htc hd2-m se.

(#166) Dare2Live válasza moonman (#158) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

"a WM7-tel kapcsolatban nekem is vannak aggályaim, az egyetlen hír, ami tartja bennem a lelket, hogy vektorgrafikus lesz az egész..."

Az érdekes lesz.... de így legalább érthető mind dolgozik az a k* sok ember ennyit.

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#167) plus44

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nehéz az ártól eltekinteni, de ha megtesszük, akkor csak ennyi: :R

Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

(#168) Stunts666 válasza lunaticz (#165) üzenetére

Stunts666
(fanatikus tag)

Csak azt nem értem, hogy ha valami jó és tényleg jó akkor miért kell mindig azt keresni, hogy miben veri meg az Iphone a telót. Sebesség a videók alapján meg van, kijelzője bőven megvan, multitouch meg van.
Egyik hozzászólásban valaki elkezdte, hogy hát az Iphone alkalmazás parkja nagyobb. Ha elérné a WM is azt a mennyiséget akkor kitalálnának mást az emberek, hogy véletlenül se legyen jobb teló az Iphone-nál. Ha már kiadott egy 3GS-ért 180ezret akkor nehogy már legyen nála jobb.

[ Szerkesztve ]

(#169) joey20 válasza Stunts666 (#168) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ez ellenkezőleg is igaz. :U

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#170) Stunts666 válasza joey20 (#169) üzenetére

Stunts666
(fanatikus tag)

De akkor is igazam van. :))
Eddig nem volt ellenfele az Iphone-nak. Nem félek bevallani. De úgy látszik, hogy kezd leáldozni az Iphone ideje. Ha ezt megcsinálja a HTC androiddal is akkor meg....

Úgy érzem, hogy a HTC-re már mondhatom az innovatív szót.

[ Szerkesztve ]

(#171) tDr1v3r válasza Stunts666 (#168) üzenetére

tDr1v3r
(senior tag)
LOGOUT blog

"az Iphone alkalmazás parkja nagyobb"
Nagyobb, de ha az összes eddig megjelent WM-alkalmazás benne lenne a marketplace-ben... 2x (vagy többször) tulszárnyalná a szifonét.

XBL/OnLive: tDr1v3rHUN - Steam/Xfire: tDr1v3r - DeviantART: ben22eyes

(#172) joey20 válasza Stunts666 (#170) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ez tény, nem véletlen "aktívkodok" én is megjelenés (vagyis már az első pletykák óta) óta, nagyon érdekel és tetszik.
megsúgom: ráuntam már nagyon rég az iphonera egyébként. csak nincs mire cserélni, mert akármit használok pár napon belül eladtam. ezért félek a HD2től is, sok apró dolog van ami nekem fontos és az nehézkesen/sehogy nincs megoldva ebben. a flame elkerülése végett (bár ahogy olvasom a topikot mindegy lenne :D ) magamban tartom.

de csak csábít a "kis" rohadék. :DD

(#173) kricsi81

kricsi81
(senior tag)

ennyi pénzt kiadni rá egyszerűen nem éri meg :N
sokkal inkább iPhone, és még mindig jóval olcsóbb...

BLOG: www.kovacsrichard.hu/blog

(#174) zH. válasza kricsi81 (#173) üzenetére

zH.
(őstag)
LOGOUT blog

Egy 3GS nem olcsóbb ,és gyakorlatban kevesebbet is tud.

Kisebb kijelző ,kisebb felbontás ,kamera mérete/minősége stb..
Persze akiket ez nem zavar az szubjektívan dönt ,konkrétan én is az iPhonet favorizálom ,de ez többet tud. :R

[ Szerkesztve ]

just be

(#175) Ulkesh válasza tDr1v3r (#171) üzenetére

Ulkesh
(őstag)

"Nagyobb, de ha az összes eddig megjelent WM-alkalmazás benne lenne a marketplace-ben... 2x (vagy többször) tulszárnyalná a szifonét."

Egy felmérés szerint a WinMo 5-től felfele kompatibilis alkalmazások száma 25-26 ezer.
Messze alatta van az App Store 100 ezres mennyiségének.

Persze az App Store-nak jelentős része szemét, de a gond az, hogy nagyjából ugyanilyen arányban van semmire sem jó program WinMo-ra is.

A következtetést levonhatod magad is…. :)

Az App Store önmagában nem sokat érne egy jól használható SDK nélkül, az SDK meg megfelelően felépített rendszer és következetes UI nélkül.
A Microsoft ott rontja el a dolgot, hogy Mekk Mester módjára fordítva építkezik, létrehozza a Marketplace-t, de annak nincs mire támaszkodnia, nincs egységes UI, nincs jól használható SDK és az a rendszer amire a későbbiekben valóban támaszkodhatna még el sem készült.

---

Sokan az Apple-t mobilgyártóként akarják azonosítani, pedig nem azok, Ők szoftverben utaznak, az iPhone csak egy platform amire építkeznek. Amíg a gyártók ezt nem értik meg és a készüléket próbálják másolgatni, addig úgy járnak, mint a szakács amikor a konkurens étteremben járva nem az ételt figyeli, hanem a tányért amin feltálalják.

(#176) Ulkesh válasza joey20 (#172) üzenetére

Ulkesh
(őstag)

"megsúgom: ráuntam már nagyon rég az iphonera egyébként. csak nincs mire cserélni"

Szintén zenész :D

Én most az n900-at lesegetem, hátha...

(#177) Ulkesh válasza zH. (#174) üzenetére

Ulkesh
(őstag)

"Kisebb kijelző ,kisebb felbontás ,kamera mérete/minősége stb.."

A kijelző mérete sokak számára ideálisabb, mint a HD2-é, a felbontása meg ekkora fizikai mérethez megfelelő. Ha a két készüléket egymás mellé teszed, akkor meg fogsz lepődni, mert az iPhone-nak lesz szebb képe.

A kamera meg csak papíron jobb, mint a 3GS-é. Ha WinMo-nál jó kamerát akarsz, akkor egy koreai cégnél próbálkozz :D

(#178) zH. válasza Ulkesh (#177) üzenetére

zH.
(őstag)
LOGOUT blog

Nálam a fizikai méret miatt a kijelző összességiben szebb ,pláne mert teszt szerint semmi baj sincs vele. :)

Az viszont igaz ,hogy nekem pl. túl nagy ,de biztos van itt fórumon is jó pár ember ,akinek nem lég a 3.5 hüvelykes kijelző. :)

Kamera meg engem nem érdekel ,a 3G-vel sem csináltam még 10 képet.
Nem néztem még a minőségüket.

[ Szerkesztve ]

just be

(#179) plus44 válasza ByB (#29) üzenetére

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ahhoz képest, hogy első nagyon jól sikerült, az első videón meg dőltem. (sniccer, ilyennel mondjuk nem sűrűn találkozik a telefon...:DDD)

Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

(#180) Integra válasza Ulkesh (#163) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

felfogják ezt oldani.
maguk alatt vágják ezzel a fát. mármint vesztenek el amúgy potenciális vevőket.
rákell jönniük nekik is, hogy nem a különcködésben és az ebből fakadó szopásban van a megoldás, hanem az együttműködésben. collaboration. erre már sokan rájöttek. az apple még baszik rá.

(#181) Integra válasza Ulkesh (#177) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

huhh, ez kibökte a szemem, nincsen olyan hogy ideálisabb.
csak ideális. :)
vagyis inkább használjuk a jobb szót :K

(#182) Ulkesh válasza Integra (#180) üzenetére

Ulkesh
(őstag)

"maguk alatt vágják ezzel a fát. mármint vesztenek el amúgy potenciális vevőket."

Az a baj, hogy a fokozott biztonság miatt meg ugyanennyit nyernek, szóval nekik nem létkérdés. De a remény hal meg utoljára :D
(A 3.2-es rendszerről elég nagy a csend, remélem lesz benne néhány meglepetés) :)

"huhh, ez kibökte a szemem, nincsen olyan hogy ideálisabb."

Jogos.

(#183) Integra válasza Ulkesh (#182) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

na ez az amit én csak marketing hablabablának tartok valamiért.
millio másik készüléken futnak teljesen jól amiket az apple nem enged. mindenféle biztonsági gondok nélkül. nekem nem kell megmagyarázniuk meg nem érdekel hogy haha ciki vagy sem, mikor engedélyezik, egyszerűen csak engedélyezzék. majd rájönnek úgyis.

(#184) phhh

phhh
(kvázi-tag)

és akkor most vissza a HD2-höz! :))

A munkával gond van, a gond bajjal jár, a bajt pedig kerülni kell!!!

(#185) Pantal

Pantal
(senior tag)

Hát szerintem jó kis telefon ez, soha nem tetszettek a WinMob-ok, még a HTC se annyira, de ez a telefon (az árán kívül) megérdemel egy dicséretet! :) Nekem ugyan nincs Androidos telefonom, se iPhoneom, de van egy iTouchom, és ha választani kéne iPhone vagy HD2 között inkább a HD2 kéne. Árban szerintem pár hónap és iPhone al egy árban lesz kb., egyedüli hátrány az iPhone al szemben véleményem szerint csak az appstore. Nem vagyok üzletember, így irodai programokat nem igényelek semmilyen szinten, appstoret is max játékok miatt használtam, de eljutottam oda, hogy már nem hoz lázba a sok játék ami ott található. Szóval nem is tudom hol akarok kilyukadni, a lényeg, hogy itt már csak a szimpátia dönt :) Mind2 telefon jó, kinek melyik tetszik jobban. Ja és hozzáteszem még így utólag, szinte elvakultan "utáltam" a winmob-ot, de ez a 6.5 sokkal barátibb, pláne a HTC megoldásával. Nekem tetszik, legyen olcsóbb, bár nekem úgyse lesz soha ilyenem :( :D

A kijelzővédő fólia a telefonon olyan, mint gumival a szex. Biztonságérzetet ad, de valahogy mégsem az igazi.

(#186) joey20 válasza Ulkesh (#176) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

az nem az én világom. fizikai qwerty nem kell, rs kijelző szintén nem kell, az meg, hogy csak fekvő mód van végleg kiüti. no meg nokia. az utóbbi időben ez a márka nem éppen a kiváló termékekről marad híres számomra...

persze egy hétig elpötyögnék vele.

[ Szerkesztve ]

(#187) asadasad22

asadasad22
(PH! addikt)

kar h WM fut rajta..

(#188) emvy válasza moonman (#158) üzenetére

emvy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igazabol nekem nincs aggalyom. A Microsoft ezer dolgot elb*szott mar, de foleg strategiai szempontbol, azaz nem forditottak ra elegendo figyelmet. Kritikus pillanatokban eleg jok (lasd Windows 7). Szoval szerintem a fo problema az lehet, hogy elkesnek.

[ Szerkesztve ]

while (!sleep) sheep++;

(#189) róland válasza asadasad22 (#187) üzenetére

róland
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezen ez fut. A HTC prezentálta a jelenlegi lehetőségeket a WM-mel. Valószínű hamarosan Androiddal is kiadnak hasonlót. (Hasonló csúcs vassal.)

IPhone ugyan nem kellene, bár nagyon jól összerakott rendszer.

Valaki kipróbálná a Russa-t a HD2-n? Vagy más túrázós navi programot?

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#190) gyomordzsák válasza ByB (#29) üzenetére

gyomordzsák
(fanatikus tag)

Nem rossz a teszt amit csináltál, nagy grat. érte! (persze amit Bocha-ék csináltak az sem piskóta :DD )
Egy kicsit el is tűnődtem, hogy az általam sokat szidott Diamond után csak megpróbálnám ezt az új csodát, de egy kicsit nagynak találom, és a készenléti ideje is aggaszt egy kicsit. Annyira jó dolog hogy a mostani 3 éves, de ezidáig alig használt Nokiámat hetente egyszer kell megetetni.

Eladó Origen AE S10V fekete high-end HTPC ház

(#191) Integra válasza gyomordzsák (#190) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

akksiban a nokiák mindig is jók voltak.

(#192) gyomordzsák válasza Integra (#191) üzenetére

gyomordzsák
(fanatikus tag)

Ha a felső kategóriás, nagy kijelzős, hatalmas tudású telefonjait nézzük, akkor ott sem olyan rózsás a helyzet. De az én low-end hategóriás, cstn kijelzős készülékem más tészta, más gyártó hasonló kvalitású mobiljai is birná addig, pl. Philipps egyes készülékei.
Persze ha egyszer a Htc is átáll az amoled-re, talán javulni fog a készenléti idő valamelyest.

Eladó Origen AE S10V fekete high-end HTPC ház

(#193) xrvman

xrvman
(fanatikus tag)

A GPS vevő milyen Qualcomm vagy Sirf Star III?

Ugyanis egy haverom Nokia N85 -ben sokkal érzékenyebb GPS vevő volt mint a Touch Proban. Személyes tapasztalat volt.

(#194) moonman válasza xrvman (#193) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

Qualcomm aGPS

(#195) Integra válasza gyomordzsák (#192) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

persze, én is a standard szutyok nokiákra gondoltam, nekem is van belőle valamilyen 5xxx számú szarom, az oda-vissza verte minden telefonom üzemidőben:DDD
a htc meg azért szégyellje magát ezért az akksiért. de nagyon úgy tűnik, hogy még sok évig szopoág van az akksikkal, semmi előrelépés, semmi érdemi, kézzelfogható megoldás.
amoledet meg jelenleg a samu tud egyedül nagy tételben gyártani, úgy tűnik

[ Szerkesztve ]

(#196) kics1

kics1
(fanatikus tag)

Király telefon, látom benne az Omnia utódját.
Ha Ulkesh N900-t vesz és beválik neki, akkor arról kell minden érintős telefonnál 100hsz-ket olvasni kényszeres önigazolásként? :S :( Komolyan miért írtok még neki vissza?

[ Szerkesztve ]

(#197) BloodRay

BloodRay
(PH! addikt)

Nagyon tetszik a készülék.
Számomra ő az új etalon.
Kár, hogy ilyen rettenetesen drága. :(

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#198) Runo

Runo
(őstag)

Klassz kis játékszer! Kár hogy 3 hónapot kellene dolgoznom érte :DDD

[ Szerkesztve ]

(#199) erdoke válasza róland (#189) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nem adnak ki ugyanilyet Androiddal. Lassabb proci, kisebb kijelző lesz, akárcsak az Acernél.

Iránytű és Google Maps jó eltévedés ellen. :D

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#200) Aftereffect válasza Ulkesh (#63) üzenetére

Aftereffect
(tag)

"Lehetséges, hogy a technológia is hibás, mivel ránézésre is teljesen más a kijelző, mint amit az iPhone, vagy a Hero használ (kis szögben nézve a HD2 kijelzőjén látszik egy kb. 5 milliméteres rácshálójú érzékelő, ilyen a többi kapacitív rendszerek esetén nincs, valószínű eltérő a technológiai megvalósítás is)."

Van ilyen rács az iPhone kijelzője elött is. Nézd meg tűző napfényben, vagy egyéb erős fényben.[link]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.