Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LouiS22

    veterán

    válasz james008bond #6752 üzenetére

    Ne haragudj meg, de a hozzászólásaidat átfutva nekem nagyon az jön le, hogy az Android nem a te oprendszered. Ezt tényleg nem bántásból mondom, de valahogy semmi nem tetszik érzés fogott el a mostani posztod olvasása közben is.

    Igen, PC-t lehet távolról kapcsolni, bios szinten is kapcsolható. De! Egy olyan PDA-t nem láttam még (se windózost, se Androidost, iPhone-t nem ismerem, de gondolom az sem tudja), ami teljesen lekapcsolt állapotában bekapcsolt volna és ébresztene. De minek is? Ez egy kicsi számítógép, ha félreteszed, átmegy idle módban és minimális az energiafogyasztása. Igen, 1-2 százalék lehet, hogy el fog tűnni, de ez akkora probléma? Oda lehet tenni a töltőt az ágy mellé, és egész éjszaka lóghat a madzagon, ha valakinek az a heppje, hogy folyton 100%-on legyen az akku :)

    Szerintem egyébként azért nincs ez a teljesen kikapcsolt állapotból ébresztő funkció megcsinálna (aztán lehet, hogy nagy baromság), mert a boot folyamat némiképp hosszadalmas, nyugodtan mondhatjuk, hogy percekben mérhető.

    A felsorolt programjaid közül a két játék egészen biztosan megeszik annyi helyet, mint a többi alkalmazásod együttvéve :)

    Az pedig, hogy nyílt oprendszer, nem feltétlenül jelenti azt, hogy olyan megoldások kerülnek bele, amire neked éppen szükséged van. Való igaz, a Google - vélhetően jó okkal - sokáig halogatta a memóriakártyára telepíthetőség lehetőségét. Így értelemszerűen a fejlesztők jó része is csak most, a 2.2 frissítések után kezd el ezzel foglalkozni.

    Én tényleg azt mondom: rootolj, app2sd és lesz helyed.

    PS: Tényleg nem sértésnek szántam, amit írtam. Písz!

    PS2: Nem védem a HTC-t, mert tényleg tehettek volna a készülékbe nagyobb belső memóriát :D

    [ Szerkesztve ]

    Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

Új hozzászólás Aktív témák