Hirdetés

Aktív témák

  • Karima

    őstag

    Köszi az infokat a nagylátóval kapcsolatosan, megmondom őszintén, hogy nekem az ára és az átfogása alapján a Sigma a szimpatikusabb, viszont képminőségre (meg a tesztek alapján) a Tokina, de szerintem sem lenne szükségem a 2,8-as fényerőre, azért meg nem szívesen fizetnék plusz pénzt, amit nem használok. :)

    aleister: Köszi az ajánlatodat, de még csak gondolkodok rajta, szóval ha beszerzek egy nagylátót azt max szept-okt környékén teszem meg (de akkor már minek, akkor várjuk meg a tavaszt:)). Viszont ha egyszer egy füredi hétvégére leboltolnánk egy tesztelést, az nem lenne rossz:)
    Egyébként lehetett látni a Vénuszátvonulást, bár nem volt valami látványos. Sajnos a B+W ND1000-es szűrőm, csak a 18-105re passzolt, így a 70-200-at nem tudtam bevetni erre a célra, hogy közelebbi képet csináljak, szűrő nélkül pedig esélytelen volt (legalábbis más 5.15kor nagy ereje volt a Napnak).
    Végül is ilyen lett. (Mondom, hogy nem látványos, de az obi nem volt piszkos, azok napfoltok. A legnagyobb "kosz" pedig a Vénusz maga:))

Aktív témák