Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#904) Dr. Akula

Dr. Akula
(PH! addikt)

Krenatesz!

Ez a dezz gyerek neked valami csókos haverod hogy ennyire elfogultan moderálsz? Nem elég hogy folyamatosan flémel, de még sérteget is, ráadásul privátban is zaklat hogy nézzek már oda a topikba hogy biztosan vita legyen belőle. Mindezért nem kap semmit, de az hogy megfenyegetm hogy moderátort hívok rá, azért én 3 nap bannt kapok? WTF?? Flémelni szabad, csak megvédeni magamat nem? Hol is van ez leírva az alapelvekben? Te nem azért kaptad a moderátori jogaidat hogy azt csinálj amit akarsz, hanem kizárólag az alapelvek betartatására, tehát leszel szíves ezt elfogulatlanul tenni! Neked igenis feladatod megnézni ki kezdi a vitát, nem csak ugrani egy árulkodó szavára, aki előremenekülve pofátlanul elsírja magát a modkerben hogy "jól bírom többszörös inzultust" - ja persze, nem csoda hogy jól bírja, ha ő csinálja. Csak akit inzultál, az nem.

Akinek nem világos, erről van szó.
Az ilyen #85 dezz: "csak egy ócska troll vagy" sértegetés szerinted "de még ez is tűrésen belül van". Kettős mérce?

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#905) ollie válasza Dr. Akula (#904) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Az a baj, hogy a panaszod már az első mondatod miatt nem lehet komolyan venni. Nem jön ki jól, hogy sértegetéssel próbálsz érvényt szerezni az igazadnak.

[ Szerkesztve ]

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#907) Dr. Akula válasza ollie (#905) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Már bocs, de nem sértegettem senkit, csak hangot adtam a felettéb érdekes moderálási gyakorlatnak (1 adott moderátor, 1 adott esetében). A hsz további részében pedig részletesen kifejtettem hogy miért állítom azt amit. Tudomásom szerint a moderálási alapelvek mindenkire egyformán érvényesek - ennek ellenére ennek pont az ellenkezőjét tapasztalom. Ha megváltoztatni nem is lehet a döntést (az alapelvekben lefektetett pápai tévedhetetlenség miatt), azért szeretnék egy normális indoklást a büntinek, kíváncsi vagyok miért egyenlőbbek egyesek másoknál. Másra ugyanis nem tudok gondolni, csak haveri összefonódásra.

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#908) philoxenia válasza Dr. Akula (#907) üzenetére

philoxenia
(MODERÁTOR)

Itt kezdted a flamet. Mielőtt meggyanúsítanál, még nem volt konzolom és valószínűleg nem is lesz. Így nézett ki az adatlapod vonatkozó része.

(#909) Dr. Akula válasza philoxenia (#908) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Hol van itt flém?? Ez egy sima hozzászólás, mindenféle személyeskedés nélkül. Ellentétben dezz hsz-eivel, ami tényleg flém.

Az adatlapomat meg nem én szerkesztem, azt írtok bele amit akartok. A többi "személyeskedés" is pont ugynilyen volt mint ez, én kaptam büntit az elkövető helyett. Az én "bűnöm" csak annyi volt, hogy leálltam észérvekkel vitatkozni olyanokkal akiknek az egyetlen "érve" a másik lehülyézése, sértegetése. Azok persze sose kapnak semmit érte...

(#910) philoxenia válasza Dr. Akula (#909) üzenetére

philoxenia
(MODERÁTOR)

Neked a borzasztó hosszú fórumos múltaddal is hiányos fogalmaid vannak ezek szerint.
Flame. Személyeskedés. Korábbi tevékenység. Itt az összes hozzászólásod. Itt ki is gyűjtöttem. Innen nagyjából húsz hozzászólásod törölve lett, nyilván itt is pikkelt Rád a moderátor...
Összesen eddig hét különböző moderátor figyelmeztetett, vagy bannolt a fórumbeli tevékenységed miatt.
Nem gondolod esetleg, hogy itt, ezen a Fórumon, esetleg a Te stílusoddal lehet baj?
Bizonyára sok olyan fórum van szerte az interneten, ahol ez a stílus elfogadott, minthogy nyilván sok olyan is, ahonnan már az első flamed után kitettek volna...
Konkrétan itt egy hír topikjában kezdtél értelmetlen vitába egy hardver, később már az összes konzol ellen szítva a tüzet....
A tények makacs dolgok . Az ideológiai "érvek" nem pótolják a felkészültséget egy olyan témában, amihez mint a hozzászólásaidból még laikusként is látom, nem is konyítasz, de "vitázni" tudsz róla....

(#911) Dr. Akula válasza philoxenia (#910) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Az a korábbi "tevékenység" pont nem jó példa, mert mint utólag kiderült éppenhogy nekem volt igazam. A történet: Vettem egy Acer notebookot, ami - mint utólag kiderült - szériahibás volt. 3DMarkon kívül minden 3D-s játékkal lefagyott a gép. Az eladó ki is cserélte volna, csak egy papír kellett a szervíztől hogy igazolják a hibát. A szervíz persze nem adott, mert "elképzelhető hogy van olyan program amivel nem fagy le". Holott javítaniuk se kellett volna, csak papír. Ezt én leírtam a fórumon, amit akkor WN31RD "sírásnak" minősített, ekkor kaptam ezt a figyelmeztetést. Csakhogy: utána a többi tulaj is letesztelte a gépét, és mint kiderült náluk is kivétel nélkül(!) jelentkezik a probléma, csak eddig nem játszottak rajta, így nem is vették észre. Az Acer Hungary aztán a saját szervíze ellenében is kicserélte a gépet, nyilván nem a semmi miatt. Így azért egész más a dolgok állása, a bejegyzés viszont nem került le az adatlapomról, aki nem ismeri a teljes történetet, az képes tévesen megítélni a dolgot.

Ahogy a többi esetnnél is nyilván lehetne. Tény hogy szoktam vitatkozni - de érvekkel. Erre való a fórum. Sajnos olyanokkal is leállok akiknek hamar elfogynak az érvei, és személyeskedéssel pótolják. Ti azonban nem szoktátok megnézni ki kezdte, ki mit csinált, csak azt hogy kik a résztvevők, és kinek milyen "múltja" van. Régi bejegyzések alapján ítélsz meg, nem az adott esetben játszott szerepem szerint. Mint a Kasier Ede meg a móri bankrablás, a múltja miatt logikus volt hogy csakis ő lehetett az elkövető - aztán kiderült hogy mégse.

Nem láttam még egy indokot se arra hogy a jelenlegi esetben miért is érdemeltem én nagyobb büntit mint dezz. A lentebb idézett hsz-emben pl. te mit találtál flémnek? Én újból átolvasva se látok mást mint tények közlését, amik helyett akár egy-egy PH-s cikket is lehetne linkelni, mert ugyanaz van bennük. És az se derült ki hogy dezz "ócska trollozása" és hasonló sértegetései mitől jobbak, miért érdemelnek kevesebb (azaz semmi) büntit. Főleg ez utóbbi b.ssza a csőrömet.

[ Szerkesztve ]

(#912) philoxenia válasza Dr. Akula (#911) üzenetére

philoxenia
(MODERÁTOR)

Ha valaki nem azért ír valahová, hogy érdemben hozzátegyen a topikhoz, hanem azért, hogy vitát gerjesszen, azt hívjuk flémnek... Ezt tökéletesen teljesítette már az első, majd a második a sokadik hozzászólásod minden topikban amit linkeltem...
Az, hogy igazad van-e ebből a szempontból mellékes... A véleményed kifejtésének helye, utána általában a módja kifogásolható...

"Többrül többre, szórul szóra,
Majd szitokra, majd karóra,
Majd mogorván
Átugorván
Ölre mennek, hajba kapnak;"

Gondolom ismered....
Azonban, ha olyannal kezdesz, aki ezt először csinálja, nem kérhetsz egyenlő elbírálást, mivel mi általában a visszaesőket erősebben büntetjük, ezt meg is értheted, ha a saját esetedtől el tudsz vonatkoztatni.
Annak aki évek óta azzal jön, hogy ő csak visszaütött, az egyszeri ember esetét hozhatnám fel:[link]
Ne menj olyan topikba, ahol nem tudod megállni, hogy ne érdemi érvekkel a témáról vitázz!

(#913) Dr. Akula válasza philoxenia (#912) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

A moderálási alapelvek szerint:
"minden olyan hozzászólást, amely "flame"-nek minősül. Ide értve az erőteljes érzelmi töltettel ellátott, személyeskedő, felesleges indulatokat gerjesztő, öncélú, a másik fél lejáratására és a közösség rombolására alkalmas, észérveket nélkülöző, provokáló hozzászólásokat."
Azért azt gondolom te is elismered hogy ezt 100%-ban kimerítette dezz folyamatos sértegetése - függetlenül attól hogy nekem mit rósz fel. (Ráadásul az alapelvek ezt is flémként definiálják.) Ennek ellenére az elkövető már jóhogy nem dícséretet is kapott érte, holott ez bevallottan tiltott dolog. Ha ő is megkapta volna érte a bant, egy szavam nem lett volna. De ez így kettős mérce. Erre szerettem volna valami elfogadható magyarázatot kapni, de úgy látom hiába várom.

Még annyit hogy ha szerinted én flémeltem, akkor mégis miért dezz küldögette nekem a privát üzeneteit hogy már megint telespammelte a topikot, olvassam el? Már rég lezárult ott a vita mikor dezz megjelent és kényszert érzett a flémelésre.

[ Szerkesztve ]

(#914) philoxenia válasza Dr. Akula (#913) üzenetére

philoxenia
(MODERÁTOR)

Privát üzenetekhez annyi közünk van, mint az e-mailekhez kb.....
A "kettős mérce" az előéletből adódik... Ha tehát egy friss reg határokon belül vét, kisebb a büntetés, mint aki "tudva és akarva" követi el ugyanazt....
Egy régi reg, aki eddig nem keveredett belé flame-be olcsóbban megússza, mint aki "égési sebekkel van tele"...... :U
Nem arról van szó tehát, hogy ez esetben dezz kisebbet hibázott, hanem arról, hogy ezt nem sokadszorra követte el.....

[ Szerkesztve ]

(#915) Dr. Akula válasza philoxenia (#914) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Tudom hogy a privi nem moderált, de - tartalmától függetlenül - maga a tény hogy valaki priviben is fontosnak érzi egy rég lezárt témát újranyitni, és odarángatni másokat vitázni, egyértelműen jelzi hogy ki is flémel valójában.

Az alapelvekben kiemelten említett szankcionálandó cselekedet (személyeskedés) az határokon belül van?? Ezt te se gondolod komolyan. Dezz nem friss reg, és én még csak hasonló flémekben láttam felbukkanni a nevét, nem csak itt és nem csak velem. Feltehetően akkor is gratulációt kapott bünti helyett, ezért üres az adatlapja.

(#916) Lord Vader

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ezzel kapcsolatban lenne 1-2 kérdésem. Szeretném látni azokat a hsz-eimet amikben flémeltem. A másik érintett személy belinkelte a modkerbe a privát üzeneteimet, erre megkérdeztem, hogy tehet ilyet, ez abszolút szabály ellenes.
A dolognak természetesen van előzménye, éppen ezért szeretném látni a flémkeltő hsz-eimet.
A moderálás jogtalan volt, és szeretnék panaszt tenni az eljáró moderátorra.

Gigabyte 880GM-D2H, AMD PH2 955 BE, VTX3D HD6850 PCS+, 2x4 giga Kingmax Nano Gaming 1600 CL9, Samsung F3 500giga, Samsung F1 500giga, Raidmax O2, Hipro 480, FuSi L22W

(#917) Lord Vader válasza Lord Vader (#916) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez az eset megtévesztésig hasonlított arra mikor Rijkaard leköpte Vollert és a bíró mindkettőjüket kiállította, mert Rudi reklamált.

Gigabyte 880GM-D2H, AMD PH2 955 BE, VTX3D HD6850 PCS+, 2x4 giga Kingmax Nano Gaming 1600 CL9, Samsung F3 500giga, Samsung F1 500giga, Raidmax O2, Hipro 480, FuSi L22W

(#918) daa-raa válasza Lord Vader (#916) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Visszaállítani nem fogok törölt hsz-okat, akiknek szükséges látják.

Az alapvető probléma nem a Milyen videókártyát? topicban történtek, azért figyelmeztetést, maximum pár óra kitiltást adtam volna. A probléma az, ami utána a modkerben történt. Oda egy ügyben egy kérést lehet írni. Nem kettőt, nem hármat, nem többet. Illetve a modkerben lezajló legkisebb vita is flame-nek minősül. A modker ugyanis csak és kizárólag moderálási kérések számára van hely, mint írtam egy ügyben egynek. Azzal, hogy az ellentéteteket átvittétek oda, elkövettétek a flame nevű cselekményt.

A modkert figyelik a moderátorok, szóval az ott történt szabálysértéseket (és úgy általában bármit) tilos kommentálni. Idézet a modker #1 hsz-ából:

"A topic nem csevegésre, kizárólag csak moderáció kérésre van, ezért az összes nem ide illő hozzászólás törlésre kerül és az elkövetője figyelmeztetésben részesül!"

Mivel már voltál figyelmeztetve korábban (személyeskedésért) és volt már egy hatórás kitiltásod is, ezért az egy napos kitiltásod teljes mértékben indokolt volt.

Si vis pacem, para bellum.

(#919) Lord Vader válasza daa-raa (#918) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Pontosan tudom mire való a topik, ezért is fordultam segítségért egy személyeskedő tag miatt oda kétszer is. Másodszor azért mert nem hagyta abba, gondolom nem lett neki szólva, csak ki lett törölve a hsz-e. Harmadszor pedig belinkelte a privát üzeneteimet, erre írtam, hogy milyen dolog ez, mert ugye az szabálysértő.
Nem írtam semmi flame-keltőt, továbbra is azt mondom, olyan dologért büntettél amit nem követtem el.

(#920) miresz

miresz
(őstag)
LOGOUT blog

Tiszteletem az Uraknak!

Tegnap este ki lettem tiltva a fórumból (persze jogosan) mert kicsit elszaladt velem a ló!Kérdezném,hogy az értetlenkedő "kollégát"-kat miért nem szűri meg a moderátor?
Jó pár topicban találkoztam olyan emberekkel akinek egyetlen egy építő jellegű hozzászólása sincs.Javasolnám (ha tehetek ilyet) az értetlen vagyok nem értek semmihez topic megnyitását .Ott értetlenkedhetnének az ilyen emberek egymással! Persze mindenkinek el kell kezdeni valahol,de az értetlenségnek is van határa szerintem! Én is sok mindent megkérdezek másoktól akik az adott témában jártasabbak,és én is segítek másoknak amiben tudok!De nem értetlenkedem,kérdezem meg ugyanazt számtalanszor!Mikor tisztán le van írva!

Tisztelettel:Kovács Zoltán

AMD smarter choice.

(#921) daa-raa válasza miresz (#920) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Mert a moderátor nem olvas végig minden a fórumra érkező hsz-t, ez ugyanis egyszerűen lehetetlen. Vannak rendszeresen látogatott topicjai minden moderátornak, amelyekben látja mi zajlik. A többit általában csak akkor látogatja, ha valami bejelentés érkezik a modker-ben.

Egyébként meg egy dolog, hogy valaki értetlenkedik. Ez alapvetően két dologra vezethető vissza:
1. Nem eléggé érthető, amit leírnak neki.
2. Kicsit nehéz a felfogása.

Egyik esetben sem az a megfelelő megoldás, hogy leugatjuk, hanem türelmesen, szájbarágósan elmondjuk neki mi is a szitu. Ha ez sem elég, akkor meg nem kell törődnöd vele. Add át a pályát másoknak, akik talán több sikerrel tudják neki elmondani.

(#922) Speed(R) válasza daa-raa (#921) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

'estét!

[link]

Érdeklődni szeretnék, végülis konkrétan mi az oka a végleges kitiltásának?
Nem találtam nyomot a modkerben ill. a nemrég felkerült javítós logout hozzászólásai közt sem..emiatt felmerült a kérdés, mi volt az ok?

Tisztában vagyok vele, hogy a javítgatós móka elharapódzott kicsit és sokan konkurálnak, ill. hogy hibás elképzelés az, hogy egy régi tag kigolyózhat moderátori segítséggel egy törekvő újoncot..de talán egy erélyes közlés (a nyitott piacra és az egyenlő elbírálásra vonatkozóan) elegendő figyelmeztetés lenne, nem?
Ha esetleg lemaradtam a "végső" figyelmeztetésről, akkor én kérek elnézést.

Nem célom propagálni és pártoskodni, mindenesetre ismerem hegeanabolt és a munkásságát, nekem is segített már, nem örülnék, ha végleg eltűnne innen..szerintem 100+ megérdemelt pozitív után túl erős pofon a név elvesztése..
Légyszíves változtass, ha van rá mód, nem egyedül szeretném ezt, szvsz.
A többiek nevében is köszönöm, ha átgondolod és változtatsz a döntésen!

üdv

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

(#923) daa-raa válasza Speed(R) (#922) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Már nem először akarta eszközként használni a moderátorokat, hardverapródokat a konkurencia ellen. Mindezt szinte követelőzve. Szóltunk már neki emiatt!

A bejegyzés topicjában történteket üzletrontásnak minősítette, amivel gyakorlatilag elismerte, hogy a bejegyzést hirdetési célzattal írta. Ez nem elfogadott Logout-on.

Ez már egyébként a negyedik regisztrációja volt, a korábbiak adatlapjai nem gyenge terjedelemmel rendelkeztek. Utolsó felhasználóját egyébkét is egy korábbinak a tempban-ja alatt regisztrálta, már ezért végleges kitiltás járt volna.

Hirtelenjében ennyi.

[ Szerkesztve ]

(#924) bercii

bercii
(újonc)

Sziasztok!

Sajnálattal vettük észre, hogy kaller1 fórumtárs kitiltotta vateraarus nevet, mivel második regisztrációnak vélte ami sajnos nem teljesen helyén való! (valószínűleg azért, mert egymás után bejelentkeztem mindkettő névvel)
A kitiltás itt olvasható!

A két név 2 különböző embert is takar: az egyik a testvéremé a másik az enyém. Egy helyen lakunk mindketten tudjuk mindkettőnk felhasználónevét és jelszavát nem tudom ilyenkor mit lehetne tenni, vagy hogyan tudjuk bizonyítani, hogy ketten vagyunk? Személyi másolatot küldjünk Nektek esetleg? A szabályzatot ismerve ez egy egyedi eset ezért remélem lesz megoldás amit a jövőre nézve is kivitelezni tudunk.
Szerencsére kettőnkön kívül más nem használja a ph-t pedig jó páran lehetnének még erről a gépről!

Remélem találunk valami megoldást, mert ez így pláne karácsonykor nem éppen kellemesen érintett pláne, hogy jogtalannak érezzük.

Akár nézzétek meg a ph-n a megbízhatóságomat/véleményezéseimet és kérem a vateraarus név mihamarabb visszaállítását, mert így most jogtalanul megvonták egyikünk a nevét!

További szép és kellemes napot kívánok és remélem kérelmünk pozitív elbírálással zárul!

Üdv

bercii

http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?sfor_all=bercii&submit= EMAIL: headset1000@hotmail.com TELEFONSZÁM: 06-20-543-1969

(#925) kaller1 válasza bercii (#924) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Szia!

A legnagyobb probléma ebben az esetben, hogy a két felhasználói fiók belépései között rendre 0-1-2 perc eltérés van, amire én joggal következtethetek, hogy azt csupán egy ember használja. Ez pedig az Alapelvek szerint tilos. Ebben az esetben, még ha valóban külön regisztráltatok is, miért lépsz be a testvéred fiókjába, ráadásul minden esetben amikor Te is jelen vagy? Lényegében olyan aktivitást nem láttam, amikor csak az egyikőtök lett volna bejelentkezve, minden esetben perceken belül online volt mindkét fiók, és ebből számomra az volt nyilvánvaló, hogy azt egy személy használja.

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#926) bercii válasza kaller1 (#925) üzenetére

bercii
(újonc)

Szia!

Egyébként ha jobban megnézed van, hogy máshonnan is van bejelentkezés testvérem szokott máshonnan is netezni és akkor is mindkettő fiókba belép, hogy amikor én nem vagyok gépközelbe megnézi az én dolgaimat is! Evidens, hogy ha gép előtt van valamelyik kötünk és megnézni mindkét fiókot is és e között nem sok idő tellik el mivel megvan nyitva a lap és csak az egyikből kilépve a másikba lépünk át ami úgye a hibát okozta..
Sajnos ezt nehezen tudom / tudjuk bizonyítani ezért szeretnék erre valami megoldást találni!

Várom válaszodat!

Üdv

http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?sfor_all=bercii&submit= EMAIL: headset1000@hotmail.com TELEFONSZÁM: 06-20-543-1969

(#927) kaller1 válasza bercii (#926) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Idézet az alapelvekből: # a felhasználónév nem adható el és nem ruházható át.
Azzal, hogy megnézitek egymás címét, épp az átruházás történik meg.
A felállás egyszerű: 1 személy 1 használt nick.
Mivel megszegted/megszegtétek az alapelvek ezen pontját, ezért került kitiltásra a fiatalabb regisztráció.

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#928) bercii válasza kaller1 (#927) üzenetére

bercii
(újonc)

Szia!

Szerintem ez nem átruházás hanem egymás segítség nyújtása, hogy mindig ez csekkolja le aki gépnél van! De a jövő nézvere akkor meg tudjuk az tenni ha én ülök a gép előtt csak az enyémet nézem meg ha ő ül a gép előtt csak az övét nézi meg igaz ezzel a kommunikáció lassabb, mivel nem tudunk mindketten mindig gépközelbe lenni, de kivitelezhető lenne!
Megoldható lenne a név reaktiválása?

Várom válaszodat!

Üdv

(#932) Speed(R) válasza daa-raa (#923) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Tudtommal az utolsó regje külön engedéllyel élhetett a tempban alatt, tekintettel az épp zajló adásvételeire, szóval emiatt nem kellett volna..
Ami a logoutos írást illeti..nem hírdetésnek szánta, de nyílván van reklámértéke..hiszen a munkájáról ír. Viszont ilyen alapon engem is kitehettek volna a 4850X2 írás miatt..hiszen az eladás előtt került logoutra a cikk, akarva-akaratlan, de reklámot csináltam vele..ez se jó indok így..
Az "ugráltatás" miatti ellenérzésedet aláírom, de erősnek láttam a végleges bant rögtön emiatt..egy dörgedelmes rendreutasítás megtámogatva kis tempbannal nagyobb hatást ér el..szerintem.
Mindegy, te/ti látjátok mi merre itt, maj lesz valahogy eztán is.
Köszönöm azért a visszahelyezést, bármeddig is éljen a joga!

üdv

[ Szerkesztve ]

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

(#933) Kis Joe

Kis Joe
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Ma 6 órára fel lettem függesztve.

Azt szeretném megtudni, hogy mi ennek az oka, nem szeretném ha legközelebb is elő fordulna.

B.U.É.K.

Üdv

phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd! - http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Kis%20Joe - Nálam üdülési és étkezési csekkel is fizethetsz! Csere is akár, de csak kellő feltételekkel! 

(#934) tiv83us válasza Kis Joe (#933) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Hi,

Ugy latom, hogy beszortal nehany hirdetest az iPhone szakmai topikjaba, ami ellenkezik az Alapelvekkel, ezert lettel da-raa altal 6 orara kitiltva.

Hold the line!

(#935) daa-raa válasza tiv83us (#934) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Pontosan. De itt az eredeti indoklás: [link]

(#936) Kis Joe válasza daa-raa (#935) üzenetére

Kis Joe
(fanatikus tag)

Köszi és elnézést! Jogos....
Amúgy azért írtam oda, mert korábban ott volt szó róla hogy valaki keres dokkolót....
Mellesleg korábban egyszer sem kaptam figyelmeztetést... :F

phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd! - http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Kis%20Joe - Nálam üdülési és étkezési csekkel is fizethetsz! Csere is akár, de csak kellő feltételekkel! 

(#937) dzsozefo

dzsozefo
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Üdv! Kaller1 moderátor ide irányított.

Volt nekem " dzsozefo " nicken 2db iphone kiegészítős hirdetésem a párom munkáját segítettem vele. A párom úgy gondolta felregisztrál mert nem turkálunk egymás dolgaiba igy a privátjaimat se olvassa csak közvetítek. Felregisztrált , ' Fóliás ' majd meghirdette a termékeit. Majd ma délután törölték.

A kérdés a következő. 1 gépről vagyunk de 2 nickel. Én eltávolítottam a hirdetéseimet, de őt miért kellet törölni egyből? Gondolom volt pár privátja és érdeklődője.

Várom a megoldást és magyarázatot.

Privátot még mindig nem hozunk nyilvánosságra... :U

[ Módosította: littlelion21 ]

(#938) dzsozefo válasza dzsozefo (#937) üzenetére

dzsozefo
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

+ ip csekkoljátok amiről a nokiás képek lettek küldve, és amivel én vagyok belépve! :(

(#939) kaller1 válasza dzsozefo (#937) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Kedves dzsozefo!

Kezdeném azzal, hogy a legnagyobb probléma ebben az esetben az, hogy mindkét nicken erős kereskedelmi tevékenység zajlott, egyértelmű átfedéssel. Nem tudom mi indokolhatja ebben az esetben ugyanazon termékek eladásra kínálását két felhasználói néven.

Idéznék a szabályzatból:

amit tiltunk fórumunkban:

egynél több regisztráció használatát. Ha egy felhasználó több nicket regisztrál, akkor mindegyik végleg kitiltásra kerülhet. Ha egy felhasználó ideiglenes felfüggesztése (temp ban) alatt regisztrál új nicket, minden felhasználóneve azonnal végleg kitiltásra kerül.

Egy egyszerű kérdés:

Mivel állításod szerint egy pár vagytok(ezt nem is kérdőjelezem meg), mi az a dolog, ami miatt feltétlenül 2 fiókra van szükségetek az üzleteléshez?

(#942) caizzz

caizzz
(senior tag)
LOGOUT blog

[link]

Amíg nincs aktuálpolitika, rasszista, uszító hsz, szerintem mehet tovább, nem tudom miért kellett bezárni. Ha sok az off, és töröltök azt megértem, de egy moderátor szubjektív soksokezer km-ről megalkotott véleménye ne legyen már alapelv felülbíráló erejű.

Persze nem ígérhetek meg semmi, hisz sokan írtunk eddig is a topikba, de szerintem ez nem jó és nem szimpatikus eljárás, nem részletezem miért. Persze amint van valami, lehet rá ugrani.

Köszönöm.

c

marakujás kőbányai

(#943) gamek!ller

gamek!ller
(őstag)
LOGOUT blog

Miért kellett bezárni ezt a topikot? Semmi rosszat nem csináltunk, csak beszélgettünk az esetről. Rengeteg olyan topik van ami már rég eltért az eredeti témáról, ki lett beszélve a dolog de még sincs bezárva..

A zene az életem szerelme, totális kiszabadulás, a zene egy másik dimenzióba visz, ami tele van meglepetésekkel.

(#944) tiv83us válasza caizzz (#942) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

"Amíg nincs aktuálpolitika, rasszista, uszító hsz, szerintem mehet tovább, nem tudom miért kellett bezárni."

Khm.

Ps:
Ha elmondod, hogy miert relevans az, hogy valaki 5 avagy 10.000km-rol posztol, akkor kinyitom (nem).

[ Szerkesztve ]

Hold the line!

(#945) Morris válasza tiv83us (#944) üzenetére

Morris
(őstag)

Szép jó reggelt!

Egy kérdésem lenne, a lokál témákban nem mehetnek az OFF szerű hozzászólások?
Illetve ha írok pár off hozzászólást az ismerősöknek és ezzel egyidejűleg szakmai topikokban is jelen vagyok, akkor már mindenképpen meg van bélyegezve az ember, hogy offoló és hsz gyűjtögető?

Komolyan mondom nem értem!
A tegnapi egy órás bannomra gondolok!

5m HDMI-HDMI (1.3) kábel eladó

(#946) gamek!ller válasza tiv83us (#944) üzenetére

gamek!ller
(őstag)
LOGOUT blog

Szóval akkor nem válaszolsz a konkrét kérdésre?

A zene az életem szerelme, totális kiszabadulás, a zene egy másik dimenzióba visz, ami tele van meglepetésekkel.

(#947) Grafiqs válasza Morris (#945) üzenetére

Grafiqs
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Szia,

mint a privát üzenetben is kifejtettem, a baj nem azzal van, ha offolsz, hanem azzal ha azt teljesen értelmetlenül teszi valaki, mert az hsz. gyüjtôgetés.

Ezért kaptad figyelmeztetôleg az 1 órát.

G

És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss l Policity.hu

(#948) tiv83us válasza gamek!ller (#946) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Azert, mert egymas uszitasan kivul semmi mas ertelmesre nem jo a topik. Egy emlek topiknak indult, ami lassan /:U/ atalakul ciganyozos, kurucozos, talalgatos, osszeeskuveses, offos topikka. Tuti van harom olyan .blog.hu oldal, ahol mennek meg ezek a vitak, ha tenyleg ennyire ragni akarod meg a csontot, akkor ott tuti szivesen varnak, itt eleg volt a konkretum nelkuli mocskolodasbol.

Hold the line!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.