Szia VIktor!
Sajnos rosszul latod, es az intezkedo moderator is rosszul latja.
Miert is?
Csak mert NEM vette a faradtsagot ahhoz hogy vegigolvassa azt a par bejegyzest....
Esetleg ha valaki venné a fáradtságot....
Az egész itt kezdődött hogy az ember újra közvetlen warezt linkel.....
Erre kulturaltan kozoltem hogy ez egy nagyon veszelyes darab lehet a meretebol adodoan, es en nem ajanlanam...
Ezek utan meg szakmailag is paran kerdeztek a kiherelt romokrol, warez romokrol amire valaszoltam.... ezek utan jott az ember azzal hogy lefaszparasztozott, illetve eletveszelyesen megfenyegetett privátban, ezt olvashatjátok a privátjaim között, kérésre el is küldöm.
ezek után az ember NEM lett kitiltva, folytatta a kis warez témáját, én viszont 7 napra igen... miután ma visszajöttem, és újra megkértem hogy ne folytassa ezt (törölve még mindig, és azóta sem lett) akkor is újra elkezdett személyeskedni, illetve visszautalt a privát üzenetében való fenyegetésre hogy megkeres személyesen. ezt mar jelentettem.... erre most kapott húúú 24 óra kitiltást...
amúgy a közvetlen warez linkek az elmúlt 9 napból még mindig fent vannak.
amúgy meg érdemes elolvasni a közösség véleményét az emberről....
"Szegénységi bizonyítvány kiállítva....Sajnos nem először...
Természetesen sauser, alias grippen53-ra gondolok...."
"Sajna időnként mindig előkerül valaki aki szétzúzza ezt az egyébként kulturált fórumot. Mire jó?"
"Nem értem én sem... Főleg azt, hogy miért kell kizárólag direktlinkeket dobálni a fórumba főzött ROM-okról... Így nem tudhatunk meg róla semmi infót, még egy changelogot sem.
Továbbá azt sem értem, hogy miért kell a CSC fájlcseréket szorgalmazni. Nagyon könyen el lehet vele rontani a telefont, aztán majd lesz meglepi."
Innentől olvashatóak
Természetesen, tudom hogy az operátorok szava szent, és kiragadva egy szövegkörnyezetből, az előzmény pár bejegyzés elolvasása után könnyű erre a következtetésre jutni, de ettől ez még mélyen igazságtalan, és nem hiszem hogy ez lenne a operátori munka csúcsa, vagy a célja. Hiszen mind a közösségben, mind az egyénben azt a képet festi, hogy aki a PH!-ért kiáll, és az itteni szabályokért, és nem kisegér, nem hagyja magát leugatni a szabadon warezelők által, az rögtön flamel, illetve személyeskedik. (főleg miután már elküldték személyeskedve a jó büd** pi**ába, illetve életveszélyes fenyegetést kap privátban)
majd jól beállok a kussoló bólogató jóskák közé, hogy majd pár hózzászólás után sajat avatart koldulhassak. mert ugye ezek az emberek a JO TAGOK, akik meg kinyitjak a pofajukat a PH! es a tobbi forumozo, illetve azoknak az anyagi javai megvedesenek erdekeben, az csak rossz kitiltando lehet.
Nem lehet hogy ezt át kéne gondolni?
Köszönöm a figyelmet
[ Szerkesztve ]
"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***