daa-raa!
[link]
Linkelnék még egy hozzászólást, amiben nekem címezve elmondtad, hogy ki lettem rakva három napra (halmazati büntetésül - amit kifejthetnél cseppet, mert kicsit ködös, hogy mit halmoztam), majd megkérdezted, hogy miért írok oda, ha nem tetszik (ugye jól sejtem, hogy nem véletlenül lett törölve utólag, nehogy esetleg szemedre lehessen hányni, hogy flame-et keltesz), de nem tudom, mert amint említettem törölve lett.
Bizonyára elkerülte a figyelmedet, hogy mielőtt Gebriel beinvitált az elmész te a jó francba nekem címzett kedves szavakkal (emlékszel, ez az után történt, hogy jeleztem a modkerben, hogy kikezdték dragonfx-et az adott topikban), az utolsó hozzászólásom napokkal azelőtt került a topikba, oda az adott "témával" kapcsolatban akkor egy sort sem írtam, a fenti "invitálásig".
Miután jeleztem a fórumtársnak, hogy ha megmutatja az utat, hajlandó vagyok megnézni a helyet, s majd eldöntöm, hogy maradok-e - mire kifejtette a véleményét, hogy minek járok én oda, ne is menjek arra,, úgysem hiányoznék senkinek, különben is nyugodtan jelezzem ezt is ott, ahol a másik esetet, amit meg is tettem - majd órákig nem történt semmi, maradt a topikban a bájcsevej, senki hozzá nem nyúlt egészen másnap reggelig.
Eközben persze vérszagra gyűlt az éji vad, érkezett pár hozzászólás még a témába, topikhoz nem kapcsolódóan, hangulatkeltő jelleggel, már nem az eredeti problémára válaszolva - melyre való igaz, reagáltam is: kifejtettem sokadszor is a véleményemet arról, hogy mit is ér maga a topik már jó ideje.
Eközben a társaság egy részét, külön kiemelés nélkül lapáttal csapkodó óvodásnak minősítettem (megjegyzem, ezt továbbra is fenntartom), amit az egyébként igen cizellált humorérzékükkel (azóta lekerült a kép, ezen volt az a bizonyos szépfiú a piros bimmerrel, amit dragonfx említett az előző postban), amivel dragonfx-et időnként "kifigurázták", nem tudtak értékelni - sajnos arról nem én tehetek, hogy magukon nem tudnak nevetni, mint ahogyan arról sem, hogy az angol humor sem jön be mindenkinek.
Másrészt aki magára vette, nyilván nem véletlenül tette ezt.
Ami a kérdésem lenne:
- Mit értesz halmazati büntetésen és mitől halmazati?
- Hogyan lehet az, hogy tiszta lappal három napot kaptam, míg mások csak egy napot, noha pontosan tudták, hogy miben vesznek részt?
- Miért lett dragonfx kirakva azért, mert provokálták (és bevallom, az én olvasatomban az elmész te a jó francba is elmegy provokációnak)? Bár ezt Tim82 már megkérdezte Grafiqstól, akit ezúton is üdvözlök és köszönöm neki a korrekt hozzáállást a topikkal kapcsolatban, különösen azt, ahogyan magára hagyta, miután moderátorként eljárt benne és hagyott kibontakozni téged - noha előzőleg jelezte, kész együttműködni a topikbeli rendtartásban. Tudom, bokros teendők, miegymás...
Azt csak halkan jegyezném meg, hogy a felvetésére azóta sem érkezett semmilyen válasz, noha külön kérte, hogy hol jelezze - de ez mellékvonal, ezért is OFF
Nyilván nem egyszerű, hiszen igen hatékonyan ki lett gyomlálva minden - ezért is lehet, hogy idézőjelet csupán nyomatékosításként használtam pár alkalommal, mivel szó szerint nincs honnan idézni. Dőlt betűvel tartalmilag idéztem, de nyilván akad, akinek megvan a teljes "balhé" képernyőmentésben, szerintem ha megkéred őket, szívesen segítenek majd a tisztánlátásban.
Amennyiben esetleg sértőnek gondolnád ezen gondolatokat vagy bármely részét, úgy nyugodtan tekints el ismét a lépcsőzetességtől és bannolj véglegesen, megígérem eszembe sem fog jutni újra regisztrálni sokadik nickkel - ahogyan azt mások már megtették néhányszor 
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast