Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#851) csaresz002

csaresz002
(senior tag)

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne,hogy ha itt (a PH-n) elküldött privát üzenetet a címzett ki printscreen-eli és máshol,más oldalakon reklámozza,az ilyen felhasználóval lehet tenni valammit? :U

××XXx××‎"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!"××XX××

(#852) Tim82

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Itt jó páran rászálltak dragonfx-re (érdemes megnézni a törölt hozzászólásokban azt a fotót alaposabban, amelyiket betettek neki a kedves hozzászólók) - ezért is lett felhívva a figyelem a topikra a modkerben. Dragonfx erre a szívatásra reagált - lehet, hogy a stílusa (és a helyesírása) hagy kívánnivalót maga után, de nem ő kezdte. A kérdésem az volna, hogy ilyen esetben miért ő van ilyen súlyosan szankcionálva és a többiek, akik rászálltak, miért nem?

Köszönettel:

Tim82

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#853) Grafiqs válasza Tim82 (#852) üzenetére

Grafiqs
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Megszólítva érzem magam.
Elôször is nem szeretem, valakit úgy probálnak mentegetni, hogy bagatelizálják a tettét.
Pontosítanék. Egy valaki tett be egy viccnek szánt képet. Amire dragonfx elég modortalan stílusban reagált. Igen valóban néhányan fûztek megjegyzést a képhez, de szerintem közel sem annyira dúrva stílusban mint ahogy dragonfx reagált.
Lehet, hogy nem Ô kezdte, de Ô vette fel a kesztyût, ráadásul a stílus voltak komoly bajok.
Azért kapott 3 nap pihenôt, mert elôtte volt már számtalan figyelmeztetése és 3 felfüggesztése is ( 2 alkalommal 1 napra, 1 alkalommal 7 napra). Ennek fényében a 3 nap középutas büntetés.

G

És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss l Policity.hu

(#854) Tim82 válasza Grafiqs (#853) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Először is, nem próbálok mentegetni senkit.

Másodszor: viccnek szánt képnek eléggé durva volt (ugye, én nem fogom tudni reprodukálni, mert szépen el is lett tüntetve a topikból), másrészt elég régóta dragonfx a többiek célpontja abban a topikban (valószínűleg azért, mert az írásmódja stb. irritálja őket, de ez talán nem dragonfx-et minősíti). Ennek fényében még ha el is fogadható, hogy muszáj rá ekkora büntetést kiszabni, a többiek miért is nem kapnak semmit, akik provokálják? Még egy moderátori ejnyebejnyét sem?

A probléma az, hogy most legalább tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy büntetlenül megtehetik ezt legközelebb is, a moderátori döntésnek köszönhetően. Gondolom, azért nem ezt akartad elérni.

A helyzet teljesen olyan, mintha egy "topis" frizurás szerencsétlen kölköt kipécéznének az általános iskolában a helyimenőcsávók, majd amikor a szerencsétlen visszaüt, akkor a tanár egyedül neki kever le hatalmas fülest. Remélem, érthető hasonlat, nem tudok jobbat találni rá és azt hiszem, így is jól lefedi a szituációt.

[ Szerkesztve ]

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#855) ollie válasza csaresz002 (#851) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Megkérhetjük, hogy ne tegye. Továbbá ha ez rendszeressé válik, akár ki is tilthatjuk a fórumról.

Privátban kérem a részleteket.

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#856) Grafiqs válasza Tim82 (#854) üzenetére

Grafiqs
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Azért mert valakit megviccelnek még lehet kultúrált hangnem reagálni. Az, hogy dragonfx mennyire irritáló figura azt mindenki döntse el saját maga, másrészrôl pedig igenis minôsít mindenkit az, hogyan is mit ír. Ha valaki felül a provokációnak akkor és meg nem engedhetô stílusban válaszol az igenis megkapja a büntetését, ahogy a provokálók is.

Ellenben itt és most fejezzük be dragonfx mentegetését és felmentésére irányuló beszélgetést. Ez a topik arra szolgál, hogy az érintett feltehesse a moderációval kapcsolatos kérdéseit.

G

És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss l Policity.hu

(#857) Tim82 válasza Grafiqs (#856) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ellenben itt és most fejezzük be dragonfx mentegetését és felmentésére irányuló beszélgetést.

Legjobb tudomásom szerint az érintett jelenleg egy moderátori döntésnek köszönhetően 3 napig ezt nem teheti meg, legfeljebb ha egy másik nickkel újra regisztrál a kitiltás ideje alatt, aminek egy végleges bannolást köszönhetne. Azt hiszem, itt már érződik némi probléma. Egyrészt, akit bannolnak, nem élhet jogorvoslattal, utólag meg már mindegy. Másrészt senki más nem kérdezhet ezzel kapcsolatban? Tisztában vagyok azzal, hogy a PH! magánterület, de ezek szerint igencsak korlátozottak a lehetőségek azzal kapcsolatban, hogy bárki bármilyen, akár építő jellegű kritikát fogalmazzon meg a fórum rendtartásával, moderációjával kapcsolatban.

Az eredeti kérdésre visszatérve, ennél nem fogom tudni érthetőbben leírni, hogy a probléma igazából az, hogy miért csak az egyik fél kap büntetést? A másik, amelyik rendszeresen provokálja a most megbüntetett felet, miért is nem? Erre valahogy nem kaptam választ. Ha kapok, nyilván abba fogom hagyni a téma feszegetését. Szó sincs felmentésről, nem értem, miért kell ebbe az irányba elterelni a választ. Ehhez képest csak azt indokoltad eddig meg, hogy dragon miért kapott kitiltást, amit el tudok fogadni, de ezt is írtam lejjebb - csak nem igazságos dolog csak az egyik felet büntetni. (Mondjuk, az előélettel való indoklás azért is érdekes, mert egy másik esetben - ahol pedig egy többszörösen visszatérő, sokadik nickjét fogyasztó fórumozóról van szó, aki flame-keltésével két szakmai topikban teszi lehetetlenné a szakmai párbeszédet és a segítségnyújtást - nem álltál neki szankciót alkalmazni, csak egy általános figyelmeztetés hangzott el tőled.)

Ha esetleg van egy másik topik (ami tudtommal nincsen, mert erre valahogy nem kapunk lehetőséget mi fórumozók, akik éppen nem vagyunk érintettek, de lenne egy-két kérdésünk), ahol feltehetem az erre vonatkozó kérdésemet és érdemi választ is kapok rá, akkor légy szíves, irányíts oda - mert akkor itt tényleg befejezem és ott újra felteszem a kérdést, egészen addig, amíg normális választ nem kapok.

Ha azért, mert ezt a kérdést feszegetem, szankciókra számíthatok, akkor állok elébe. Azért abban bízom, hogy egy normális hangnemben feltett kérdésre inkább érdemi, kifejtett választ kapok, semmint szankciót.

(#858) runner 125 válasza Grafiqs (#853) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Üdvözletem!

Most tűnt fel, h pár percre én is el lettem tiltva, bár ha 3 perccel később érek haza, fel sem tűnik.

Soha, a PH!-s pályafutásom alatt egyszer nem fordult még elő, lám' itt az ideje ennek is.

Az oka számomra egyenesen vicc.

..nem egyszer poénkodtunk már különböző topikokban hasonló fotókkal, sőt más /-direkt nem írok nevet-/ topikba egy ilyen a "belépő". :)
Nem beszélve arról, h smiley-t fűztem a posthoz.

Magyarán, abszolút nem sértésnek szántam, főleg Neked szól Tim82, de ettől biztosan jobb a lelkednek, bár ahogy látom, a BMW-s topiktörténelemben aktívan részt veszel, az eddigi 2 hsz-sal. ;]
...minden bizonnyal ezért szúrta a szemed. (Vagy Te voltál a képen!? ;] :D )

Visszatérve még a hsz.-omra; a közvetlen dragonfx reakciót láttam, totál semleges volt. Sőt, még azt is, h valaki utána megjegyezte neki, h írjon már összeszedettebben, erre ő fölényesen reagált - ha emiatt volt az egész bannsorozat, én ebben miért voltam érintett?

Üdv,M

mod.

Tim82

Elérted a célod, kaptam én is pár percet.

[ Szerkesztve ]

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#859) Grafiqs válasza Tim82 (#857) üzenetére

Grafiqs
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Elôször is javaslom a topik elsô hsz.-ének elolvasását. Ezzel azthiszem megválaszoltam az elsô bekezedésed.

A második részt két részve szedve válaszolnám meg. Elôször is olvasd el kérlek, a Miért moderáltuk topik vonatkozó hsz.-ét.
A kérdéses moderáció kérésed egyik linkelt topikjában már járt egy kolléga. A másikban pedig célzatosan írtam csak ennyit amit, Chris Kiki sztoikus nyugalomként jellemzett valóban az volt. Kivárásra játszom. Bízom benne, hátha ennyi elég. Amennyiben nem akkor jöhetnek a keményebb eszközök. De visszaolvasva a hsz.-eket, elsô körben ennyi is elégnek gondoltam, bár belátom lehet túl enyhe moderáció volt.

A harmadik részhez pedig a Javítsuk a Prohardvert! topikot javaslom.

Szankcióra akkor számíthatsz ha nem tartod be a játékszabályokat, amiket tegyünk hozzá ezzel a hsz. sorozattal eléggé feszegetsz az elsô hsz.-ben megfogalmazottak fényében.
G

(#860) Grafiqs válasza runner 125 (#858) üzenetére

Grafiqs
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Szia,
én voltam aki pihenôre küldött. Jelzésértékûnek szántam az egy órát. Fôleg azért mert eddig soha nem volt szükség ilyen szankcióra veled szemben. Valóban nem volt egy kimagaslóan fôbenjáró bûn amit elkövettél, de hogy mindenki "nyugodtan hajthassa álomra a fejét" adtam az egy órát. Mert azt azért látni kell, hogy a "balhé" a Te általad linkelt képpel indult...

G

(#861) runner 125 válasza Grafiqs (#860) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Hali,

Ok, tisztában vagyok vele. Viszont tényleg.., ha kicsit később érek haza, észre sem veszem.

Tartom magamat annyira intelligensnek, h ha kapok Tőled egy privátot ezzel kapcsolatban, megértem a dolgot és kerülöm a hasonló szituációt.

Egyébként nem ismerem dragonfx-et, néha láttam 1-2 megnyilvánulását más topikban, s h volt már hasonló poén vele kapcsolatban, ezért sem éreztem - főleg nem szántam - sértésnek a képet. (Ha már a képnél tartunk, még a 18-as karikát sem merítette ki, semmi nem látszott a figurán, egy totál átlagos fazon volt rajta.)

Összességében a saját eltávomat most is túlzónak érzem, ahogy fentebb írtam privátból is megértettem volna.

Üdv,M

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#862) Tim82 válasza Grafiqs (#859) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Rendben, itt megtalálható a válaszom.

(#863) BMW001

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jó estét!

Igaz már nem most volt, az utolsó pár órában derült csak ki, hogy kaptam egy szép 1 napos eltávot a BMW topicban történt események miatt.
Igazából nem értem a dolgot... A hozzászólásaimban nem volt személyeskedés, csak kérdőre vontam az illetőt, hogy miért jár oda flamet kelteni, és ráadásban miért néz mindenkit egy darab kutyapiszoknak. Ráadásban megkértem normálisan, hogy fejtse ki, miért is olyan szánalom ez a topic. Egyéb iránt a vita egy képből indult, ami szerintem poénnak lett szánva, csak valaki túlreagálta.
Kérném a kedves moderátort, aki kirakott, hogy indokolja meg miért is száműztek. És nem az alapszabályokra vagyok kíváncsi, mert azokat ismerem, és azok szerint amit én leírtam, bőven megállta a helyét az a pár posztom, amiben emberi formában, a magyar helyesírás szabályainak megfelelően, átláthatóan kérdéseket tettem fel az illetőnek. Kérném azt a megnyilvánulásomat, amiért magát a bant megkaptam.

Üdv, BMW001

MPower // BVB Borussia Dortmund ist Deutscher Meister 2012!!!

(#864) daa-raa válasza BMW001 (#863) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

A megnyilvánulás egészéért kapta mindenki a banját. Részt vettetek egy flame-ben, és egy-két érdekesen megfogalmazott mondat is előkerült. Emellett konkrétan egy embernek címezted a kritikád, ami tetszik, nem tetszik személyeskedés. Már csak azért is, mert a topic témájához semmilyen szinten sem kapcsolódott az egész. Egyébként Te magad is érezted, hogy nem teljesen helyénvaló, amit írsz, mert egy hsz-od végén meg is jegyezte, hogy reméled nem töröljük.

Si vis pacem, para bellum.

(#865) dragonfx

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szép jó napot kívánók!

idekeveredtem

ide keveredtem én is, megpróbálók totál helyesen tartalmilag érthetően írni.ha mégsem sikerül ok valaki ez alapján szűri le milyen lehetek.de ez csak feltételezés mert valóságban míg ténylegesen nem ismer ne pár mondat alapján ítéljen meg.és ez alapján hasonlítson engem egy külsőre nem túl szép emberhez.vagy ha netán a fiúkat szereti akkor szívesen adok magamról képet abban nagyobb örömet fog látni biztosan.Tévedések elkerülése végett wiw.en meg lehet nézni.(Nagy László, dragonfx).sokat napozok, de nem vagyok kisebbségi 5 éve edzek és igen hiú vagyok ha valaki a külsőmet nem is ismerve leszólja, és nem hozzám illő emberhez hasonlítja.Kevés ember aki innen személyesen ismer mind pozítív véleménnyel van rólam.

Visszaolvasva 1 hsz.be foglalom össze véleményem.ebbe a topikban.én vagyok az érintett de mivel mod alatt nem tudok írni csak most tudom ezt a hsz.t megírni.

Tudom a ti döntésetek, de ez nem volt szabályos.ő berak mindenféle ok nélkül egy off hsz.t nem sértettem meg, nem vesz bmw.t nem is fog, nincs is bmw.je odajön beszólni nekem.én megvédem magam szóban ez bűn??, off.ba foglalva(amit ő nem tett meg) és még én vagyok sújtva ő meg nevetséges 1 órát kap?meg a többiek akik rálapátolnak a fikázásra ők 1 napot.ez hol igazságos?? :U .erre kérnék választ.ne a múltból építkezzetek.én nem szóltam be senkinek amíg ő nem én nekem azzal a képpel.és az a kép nem vicces volt.ja még mindig ott van a topikba előtte piros bmw e36 316i eladó falusi feszítős gyerekkel.és ha ő így hirdeti de az adott illető aki belinkeli nem ért hozzá megvenni nem akarja csak leszólni akkor mér ilyenre teliti az idejét??csak hogy flame.t keltsen.mert ez az az!!off hsz. ami őt nem érinti.

köszi Tim.neka védést totál igaza van.És bubu kitiltása is igazságtalan.ő mondta el 100%.osan a tutit amit persze kiszedtetek szintén.én és ő vagyok az igazi bmw.s csak.az ő ötletére én nyitottam meg a topikot.ergo 2en alakítottuk.tőlünk jött az ötlet.ha mi nem vagyunk valszeg nincs a topik.ha mind2en egybehangzóan kérjük a zárást mér hagyjátok meg offolásnak, fikázásnak, flamekeltő homokozónak ahogy ti szoktátok írni?.erre is választ kérnék.
ehhez kapcsolodóan, engem nem szerettek, a bmw.s topikban sem már a tagok.mégis nyáron nem írtam 3 hétig ban+nyaralás miatt 3 hét alatt 3 hsz. volt.és mindenki unta magát felvetette milyen jó ott vagyok, akkor mér akarnak kikezdeni jogtalanul mindig?válasz?

Ja és az anyagi helyzetemet senki ne bírálja.ha több lenen többet költenék rá.ez nem ide tartozik.irigységből nem kell írniuk nekem.ezért is én nem lettem büntetve miért? :U .válasz

Bubu azért nem ír mert értelmetlen tartja mert elege van a sok off.ból gikázásból és nem építő jellegű hsz.ből ami kb a 13000ből az utobbi 6000ből 5000et tesz ki.jogos.ezért mér szólják őt meg?előtte írt.amióta ez megy azóta nem.

[ Szerkesztve ]

Na ééésss?::DDD

(#866) Bubu79

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

daa-raa!

[link]

Linkelnék még egy hozzászólást, amiben nekem címezve elmondtad, hogy ki lettem rakva három napra (halmazati büntetésül - amit kifejthetnél cseppet, mert kicsit ködös, hogy mit halmoztam), majd megkérdezted, hogy miért írok oda, ha nem tetszik (ugye jól sejtem, hogy nem véletlenül lett törölve utólag, nehogy esetleg szemedre lehessen hányni, hogy flame-et keltesz), de nem tudom, mert amint említettem törölve lett.

Bizonyára elkerülte a figyelmedet, hogy mielőtt Gebriel beinvitált az elmész te a jó francba nekem címzett kedves szavakkal (emlékszel, ez az után történt, hogy jeleztem a modkerben, hogy kikezdték dragonfx-et az adott topikban), az utolsó hozzászólásom napokkal azelőtt került a topikba, oda az adott "témával" kapcsolatban akkor egy sort sem írtam, a fenti "invitálásig".

Miután jeleztem a fórumtársnak, hogy ha megmutatja az utat, hajlandó vagyok megnézni a helyet, s majd eldöntöm, hogy maradok-e - mire kifejtette a véleményét, hogy minek járok én oda, ne is menjek arra,, úgysem hiányoznék senkinek, különben is nyugodtan jelezzem ezt is ott, ahol a másik esetet, amit meg is tettem - majd órákig nem történt semmi, maradt a topikban a bájcsevej, senki hozzá nem nyúlt egészen másnap reggelig.

Eközben persze vérszagra gyűlt az éji vad, érkezett pár hozzászólás még a témába, topikhoz nem kapcsolódóan, hangulatkeltő jelleggel, már nem az eredeti problémára válaszolva - melyre való igaz, reagáltam is: kifejtettem sokadszor is a véleményemet arról, hogy mit is ér maga a topik már jó ideje.

Eközben a társaság egy részét, külön kiemelés nélkül lapáttal csapkodó óvodásnak minősítettem (megjegyzem, ezt továbbra is fenntartom), amit az egyébként igen cizellált humorérzékükkel (azóta lekerült a kép, ezen volt az a bizonyos szépfiú a piros bimmerrel, amit dragonfx említett az előző postban), amivel dragonfx-et időnként "kifigurázták", nem tudtak értékelni - sajnos arról nem én tehetek, hogy magukon nem tudnak nevetni, mint ahogyan arról sem, hogy az angol humor sem jön be mindenkinek.

Másrészt aki magára vette, nyilván nem véletlenül tette ezt.

Ami a kérdésem lenne:

- Mit értesz halmazati büntetésen és mitől halmazati?
- Hogyan lehet az, hogy tiszta lappal három napot kaptam, míg mások csak egy napot, noha pontosan tudták, hogy miben vesznek részt?
- Miért lett dragonfx kirakva azért, mert provokálták (és bevallom, az én olvasatomban az elmész te a jó francba is elmegy provokációnak)? Bár ezt Tim82 már megkérdezte Grafiqstól, akit ezúton is üdvözlök és köszönöm neki a korrekt hozzáállást a topikkal kapcsolatban, különösen azt, ahogyan magára hagyta, miután moderátorként eljárt benne és hagyott kibontakozni téged - noha előzőleg jelezte, kész együttműködni a topikbeli rendtartásban. Tudom, bokros teendők, miegymás...

Azt csak halkan jegyezném meg, hogy a felvetésére azóta sem érkezett semmilyen válasz, noha külön kérte, hogy hol jelezze - de ez mellékvonal, ezért is OFF

Nyilván nem egyszerű, hiszen igen hatékonyan ki lett gyomlálva minden - ezért is lehet, hogy idézőjelet csupán nyomatékosításként használtam pár alkalommal, mivel szó szerint nincs honnan idézni. Dőlt betűvel tartalmilag idéztem, de nyilván akad, akinek megvan a teljes "balhé" képernyőmentésben, szerintem ha megkéred őket, szívesen segítenek majd a tisztánlátásban.

Amennyiben esetleg sértőnek gondolnád ezen gondolatokat vagy bármely részét, úgy nyugodtan tekints el ismét a lépcsőzetességtől és bannolj véglegesen, megígérem eszembe sem fog jutni újra regisztrálni sokadik nickkel - ahogyan azt mások már megtették néhányszor ;)

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#867) Ice!?

Ice!?
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Előre leszögezném, hogy neveket nem fogok írni.

Pár napja csináltam egy bejegyzést Blogout-ra poénból, amit meg is jegyeztem az alján, mint ahogy azt is, hogy később törlésre kerül. Ez végül elmaradt, mert megkértek rá, illetve, hogy nevezzem át.
A bejegyzés végül mégis törölve lett egy Moderátor által, amit természetesen nem kifogásolnék, és bár semmiféle magyarázatot nem találtam rá, elfogadtam. Nem tettem, és nem is tettem volna szóvá, ha nem születik egy bejegyzés, ami az enyém kifigurázásaként is felfogható, végigfutva a hozzászólásokat, illetve elolvasva a bejegyzés aljára írt megjegyzést.
Ennek kérném az utánajárását, hisz nem fair, hogy az enyém törlése után egy paródiatopic szó nélkül futhat.

Köszönöm.

♥ prelude

(#868) daa-raa válasza Bubu79 (#866) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Csak azért töröltem azt a hsz-t, mert nem tartozik a topichoz, csak indokolja az ideiglenes zárást (ezeket a hsz-okat máskor is törölni szoktuk). Ha szükségét érzed, akkor visszaállítom.

Halmazati = az alapelvek több pontjának megsértéséért.

"beinvitált": és ez kötelez arra, hogy be is menj? Nem. A flame nem a provokációval kezdődik, hanem a rá adott válasszal. Simán nem kellett volna válaszolni rá. Emellett utána csak a Te nemtetszésed miatt kérted egy közösségi topic zárását. Ezt én bomlasztásnak, közösségrombolásnak tekintem, ami szerintem egy közösségi topic szempontjából elkövethető legnagyobb bűn. És továbbra is fenntartom: ha nem tetszik egy topic színvonala, akkor ne járj oda. Nem az a megoldás, hogy ezt ott hangoztatod, magad is csökkentve a színvonalat, pláne nem a topic zárásának kérése. (Van nem egy közösségi területen levő topic, ami csak azért van még meg, mert kell a közösség miatt. Egyébként több is már zárásra került volna. Sok esetben fontosabb szempont a közösség, mint az adott topic színvonala.)

Ha a többiek szimplán csak személyeskedésért kaptak egy napot, akkor neked értelemszerűen több járt. Egy nap és három között több lépcső nincs (én is gondolkodtam rajta, talán tényleg túlzás. De differenciálni kellett szerintem). A többiek közül korábban csak BMW001-nek volt egy hat órás banja. Nála a következő lépcső lett kiosztva. A többieknél kimaradt több is, egyből egy napot kaptak.

dragonfx esetére nem válaszolok. Nem én vagyok az eljáró moderátor, tehát nem nekem kell erre válaszolnom (a #1 hsz értelmében pedig nem is tehetem meg).

"igen hatékonyan ki lett gyomlálva minden" - Ezzel az a probléma, hogy hatékony a moderáció?

(#869) Bubu79 válasza daa-raa (#868) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

1. Sorold el kérlek azt a több pontot, mert nem igazán látom őket sehol.

2. A törölt hozzászólások között volt olyan, amiben ŐK külön kérték a topik bezáratását. Nyilván miután törölve lett az is, így természetesen nem muszáj emlékezned rá.

3. Mellébeszélésből jeles - javaslom legközelebb nyugodtan rendezd rövidebben - egyszerűen csak idézd a szabályzat idevágó passzusát: "a moderátor / házigazda döntése végleges, fellebbezhetetlen" - így kevesebbet koptatod a billentyűzetet ;)

""igen hatékonyan ki lett gyomlálva minden" - Ezzel az a probléma, hogy hatékony a moderáció?" - lehet, hogy a te olvasatodban ezt írtam, de hadd nyugtassalak meg, csupán arra céloztam, hogy a későbbi kellemetlenségek elkerülése végett az is ment a levesbe, csakúgy mint a többi előzmény.

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#870) kecskesadam

kecskesadam
(lelkes újonc)

Sziasztok,

immár lehet, hogy harmadszor sem találom el a megfelelő helyet, de hátha mégis.

Szóval érdeklődnék, hogy az elmúlt héten indított két témámat hová kellett volna írnom, hogy ne kerüljön azonnal zárásra (a második mindeféle komment nélkül). Csak jelezném, hogy nyilván az én hibám, hogy egy kérdés feltevése előtt nem töltök el órákat a fórum lelkivilágának, szabályrendszerének, és napokat a ki nem mondott, de a "levegőben bennelévő", íratlan elvárások megismerésével. Mivel nem sok vizet zavarok itt, nem kell engem naponta moderálni, szeretnék választ kapni arra, mit csinálok rosszul, hogyan kéne ide írnom, hogy ne csukjatok ki azonnal.

Egyébként tudom, hogy ez nem óvoda, meg szociális közösség, de azért ez a fogadjisten (mármint hogy szó nélkül bezárjátok a témát) nem következett az adjonisten-ből. Tisztességes hozzászólásokat írtam, lehet, hogy nem a megfelelő helyre. Muszáj ezt? Annyira sok itt a moderálnivaló, hogy tényleg senki sem ér rá egy normális mondatot írni, miért zárja a topikot, és hogy hová kellett volna írnom?

[ Szerkesztve ]

(#871) BMW001 válasza daa-raa (#868) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszönöm szépen. Ezzel megkaptam az indoklást arra vonatkozóan, miért egyből 1 napot kaptam, miközben egy rossz szavam nem volt. Off-ban megkérdeztem, hogy ugyan mi a problémája Bubu fórumtársnak a tagokkal, és magával a topical. Szerintem akkor és abban a pillanatban mi ketten tök normális témán voltunk, és a topical kapcsolatos gondokat próbáltuk megvitatni, amíg kedvesen ki nem töröltétek a post -okat. Nem tudom, vagy nem olvastatok bele, hanem az első pocskondiázások után über alles töröltetek mindent, vagy úgy gondoltátok, hogy ebből még további feszkó keletkezhetne, így véget vetettetek neki.
Ezt mind értem is. Két problémám még mindig van, és megint nem vitázni akarok, csak értetlenül állok ez mellett. Általában normálisan fórumozok, de néha egy vita mindenhol elfér, mert emberek vagyunk. Sok helyen mennek ilyen kis eszmecserék, off-ban, amiben én nem látok problémát, ha normálisan csinálják. Szóval még mindig nem értem, mire kaptam büntetést, pedig még a hangulatot is próbáltam oldani egy-két bubunak címzett mondattal.

A másik dolog, amit nem értek, hogy aki kirobbantotta ezt az egészet, az hogy-hogy 1 órát kapott? Ha már mi ki lettünk osztva, de úgy emberesen, akkor egy olyan ember, aki kétes tartalmú képet behúz a topicba cukkolás gyanánt, akkor ő miért nem kapott legalább akkora, vagy még súlyosabb büntetést érte. A képet látta mindenki, fel lehetett fogni humorosan is, és sértőnek is lehetett találni, nem beszélve arról, hogy 18+ tartalomnak is felfogható volt. Ezért járt 1 óra?! :U

De persze Ti tudjátok, mi csak elfogadni tudjuk, tenni ellene semmit nem lehet, nincs beleszólásunk.

Üdv, BMW001 :R

[ Szerkesztve ]

MPower // BVB Borussia Dortmund ist Deutscher Meister 2012!!!

(#872) Bon3ss válasza kecskesadam (#870) üzenetére

Bon3ss
(MODERÁTOR)

Szia!

Megszólítva érzem magam, mivel egy hete, én zártam be az egyik említett témát, nevezetesen: 2 GB-nál nagyobb fájl dvd-re írása - milyen dvd-re?. Jeleztem a "helyszínen", hogy zárásra került a topic, illetve linkeket is beszúrtam, ahogy tette azt egy fórumtárs is.

Nem kell órákat eltölteni a szabályos átolvasására, nem lexikonról van szó. Az alapelvek Jótanácsok része pont idevág. A lényeg, hogy a PH!-en ún. gyűjtőtopicok (kiemelt topicok) biztosítanak teret a felmerülő kérdéseknek.

A másik topicot nem én zártam, viszont ott is elhangzott az indoklás, illetve konkrét linkeket és segítséget is kaptál: [link].

[ Szerkesztve ]

"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

(#873) daa-raa válasza Bubu79 (#869) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

1. Az általad linkelt [Miért moderáltuk]-os hsz-ban is szerepel. Visszakeresve a topicban nem is most először ráadásul (Szerintem már a márciusi flame és személyeskedéshullámban is érdemeltél volna némi pihenőt.). Van néhány visszatérő szófordulatod. Pl amikor nem tetszik valaki véleménye, akkor királylányozol.

2. A topicba összesen (a törölt hsz-okat is beleszámítva) 18 hsz-ban szerepel a bezár szó. A topic zárására vonatkozóan először itt. (Érdekes módon már akkor is rád hivatkozva mint eredeti kezdeményezőre...) A következő a legutóbbi flame-ben került elő, de az már a Te modkeres hsz-odra reagálva, azt linkelve. Ezek után került be a témák közé a topic esetleges zárása. Szóval két esetben kétszer tőled ered az ötlet.

3. Ha ez arra vonatkozna, hogy nem nyilatkozom dragonfx ügyében, akkor ez nem mellébeszélés. Hanem szabály, amit illik betartani (és nem betartani a szabálynak).

[ Szerkesztve ]

(#874) kecskesadam válasza Bon3ss (#872) üzenetére

kecskesadam
(lelkes újonc)

Az előző rendben volt, köszönöm, meg is találtam kb, amit kerestem. Ami pedig a mostani témát illeti, egyszerűen nem láttam a választ, nem frissült valamiért. Kösz, hogy most belinkelted! A jótanácsokat átolvasom.

(#875) Bubu79 válasza daa-raa (#873) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na ezt hívom én mellébeszélésnek.
Ez a második válaszod nekem és ebben sem arra válaszoltál, amit kérdeztem.

Egyrészt gyakorlatilag ezzel a hsz-szel elismerted, hogy most néztél utána dolgoknak a topikot illetően, a moderálás pillanatában csak meglóbáltad a bankalapácsot és kaszáltál egyet magad körül.

Másrészt linkeltél egy hozzászólást a moderátort keresekből, amit egy másik moderátor intézett, majd felülvizsgáltad az adott moderátor döntését - hiszen Grafiqs nem szankcionálta azt a személyes véleményt, ami messze áll egy kéréstől.

"a moderátor és házigazda döntései a fórum területén egymással egyenrangúak" - mondja a szabályzat, mégis simán felülbírálod a másik moderátor döntését, amiben nem szankcionál, ráadásul mindezt utólag, miután kellemetlenné kezdett válni számodra a talaj.

Nem érzed gáznak a dolgot? Szabályra hivatkozni, miközben te magad is teszel a szabályra?

Ha már így elmélyültél a topikban - megnézhetnéd azt is, hogy ezt a topikot miért is nyitotta annak idején (mit tesz Isten, pont márciusban)fekeandras (akitől azóta elbúcsúztunk, bár más néven újra köztünk van)

A királylányért meg kell ám dolgozni, csak úgy nem szokta megkapni senki ;)

Folytassuk és mondasz még pár dolgot, amivel méginkább aláásod a saját tekintélyedet, vagy hajlandó vagy elismerni, hogy nem jártál el elég körültekintően? Nem ciki, házigazda is tett már ilyet...

(#876) daa-raa válasza Bubu79 (#875) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Nem ismertem el ilyesmit. A mostani moderálási kérés során nem vizsgáltam a topicban több mint fél éve történteket. A jelenlegi eset során történteket vizsgáltam, és itt te kérted a topic bezárását. A többiek reakciója ezen kérésed után született. Ők maguk nem kérték a topic zárását, csak azt mondták, hogy ha annyira szükségét érzed, akkor zárasd (egyértelműen azzal a mögöttes tartalommal írták ezt, hogy ezzel bizony nem a topicot, hanem magad minősíted). Az év eleji történéseket valóban csak most vizsgáltam, tágabb összefüggéseket keresve. A jelenlegi moderálást mindez nem befolyásolta. Mindösszesen azon felvetésedre reagáltam, hogy már többször többen kérték a topic zárását. Ez azonban nem igaz!

Grafiqs-t nem bíráltam felül, Ő egy korábbi kérésre moderált, korábbi hsz-okat. Én a második zárási kérésedre reagálva moderáltam a topicban, az utolsó törölt hsz után történteket (személyeskedéssel és flame-mel egyetemben). Külön ízléstelennek tartom, hogy mintegy büszkélkedve linkelted a topicban a zárásra vonatkozó kérésed.

Az adott helyzetnek megfelelően jártam el. Elismerni valóm nem nekem van.

(#877) Bubu79 válasza daa-raa (#876) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

LOL - most ere mit mondjak, hogy megint nem sikerült arra válaszolni, amit felvetettem?

"A jelenlegi eset során történteket vizsgáltam, és itt te kérted a topic bezárását"
"Grafiqs-t nem bíráltam felül, Ő egy korábbi kérésre moderált, korábbi hsz-okat" - már meg ne haragudj, de ez előtt nem volt korábbi kérés, ami a BMW topikot érintette volna - ebben az esetben pedig ő járt el.

Mutasd meg a második zárási kérésemet légyszíves - ugyanis sehol nem látom a moderátort keresekben. Az első esetben Grafiqs járt el.

A második esetben pedig én csak ezt látom: [link] - zárás kérését sehol. Vagy kérhető máshol is topik zárása, vagy intézkedés moderátortól a céltopikon kívül? Mert az nekem új lenne...

"A mostani moderálási kérés során nem vizsgáltam a topicban több mint fél éve történteket."
Valóban nem, azt sem vizsgáltad, hogy miért is lett kérve moderálás, csak belecsaptál a lecsóba. Majd amikor érezted, hogy kezd körmödre égni a dolog, nekiálltál utólag indokokat keresni, hogy miért is moderáltál.

Eközben végeztél egy felületes vizsgálatot visszamenőleg, de még ebben sem voltál elég alapos, mert arra sem vetted a fáradságot, hogy legalább a kereső által kidobott találat környékén egy kicsit olvasgass, másképpen bizonyára feltűnt volna, hogy egy az akkori vitában érintett másik fél nyitott egy tehermentesítő topikot, mert belátta, hogy cseppet messzire tévedt a topik az eredeti témájától. Annak a topiknak a nyitója ma is jár a BMW topikba, noha már más néven (megsúgjam az új nickjét, vagy azt legalább megtalálod egyedül is, anélkül, hogy segítenem kéne?)

Továbbra sem látom indokolva a halmazati jelzőt és a három napot - főleg azok után, hogy ezt te magad nyilatkoztad: "A mostani moderálási kérés során nem vizsgáltam a topicban több mint fél éve történteket." - tisztességes, egyenes, tényekkel rendesen alátámasztott választ várok, hímezés, hámozás, mellébeszélés nélkül, mert amit eddig olvastam tőled, az mese volt habbal - tények nélkül, ráadásul egyik szavaddal agyoncsapod a másikat.

Választ várok egyenes beszéddel, erre a kérdésre: miért halmazati és miért három nap. Alátámasztva tényekkel. És várok egy linket is, amiben azt találom meg, hogy ismételten kértem a topik zárását, miután egy másik moderátor az előzőleg elhangzott személyes véleményt figyelmen kívül hagyva moderált.

Megteheted, hogy ismét mellébeszélsz, ezzel kvázi elismerve, hogy elhamarkodottan moderáltál.

(#878) ABE

ABE
(PH! addikt)

Jó estét kívánok!

Szeretném megkérdezni, hogy ebben a topicban miért lett letiltva a hozzászólás lehetősége? Igaz, hogy megírásakor elfelejtettem a hozzászólásokat magam tiltani, de ha már érkeztek hozzászólások, nem is kértem utólag a blokkolást. Szerintem alapelvet nem sért a topic, ráadásul nem kaptam a zárást végző moderátortól semmiféle jelzést, és nem is találtam erre utaló bejegyzést.

Köszönöm.

[ Szerkesztve ]

Mobilos kérdéssel ne keress privátban, ha problémád adódott, érdeklődj a megfelelő topikban. Köszönöm. - http://abeswords.wordpress.com

(#879) daa-raa válasza Bubu79 (#877) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

A második linked egy olyan hsz-ra mutat, ami azon felvetésedre válaszul született, hogy zárasd a topicot ha nem tetszik. Ezt linkelted a modkerbe a látható szöveggel. Ha ez szerinted nem zárási kérés, akkor mi az?

Szóval összefoglalva: Te nem vagy felelős semmiért, nem követtél el semmit. Legalábbis ezt sugalmazod. Ez azonban nem igaz. Fentebb leírtam már miket követtél el (személyeskedés, flame, rombolás, vagy ha úgy jobban tetszik trollkodás). Mindez egy korábbi (nem egészen egy napos) moderálás ellenére.

Ha vizsgáltam volna a korábban a topicban történteket, akkor valószínűleg végleg kitiltottalak volna. Számomra az a meglepő, hogy mennyi minden meg volt eddig engedve abban a topicban bárkinek is.

(#880) Bubu79 válasza daa-raa (#879) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nézd meg még egyszer azt a törölt hozzászólást és olvasd el figyelmesen, összefüggően a megelőzőekkel.
Nyilván egyszerű úgy belemagyarázni akármit az adott linkbe, hogy már nem vezet sehová...

"Szóval összefoglalva: Te nem vagy felelős semmiért, nem követtél el semmit. Legalábbis ezt sugalmazod."

Látom nagyon megy a mellébeszélés - kíváncsi lennék rá hol vitattam a moderálás jogosságát, miközben a legutóbbi neked szóló kérdésemben is a mértékét tettem szóvá.

Emellett érdekes fogalmad van a flame-ről magáról is, amire hivatkozol:

"A flame nem a provokációval kezdődik, hanem a rá adott válasszal." - eszerint tehát provokálni nyugodtan szabad, hiszen a verekedés is úgy kezdődik ugyebár, hogy valaki visszaüt? Szerintem merengj még egy cseppet ezen, mielőtt másokkal is megosztod, mert nem biztos, hogy a kollégáid is osztják ezen véleményedet.

És persze - bár külön kértem - konkrétumot megint nem látok sehol, tisztességes választ megint nem látok sehol, viszont ismételten kétségbe vontad egy moderátor társad döntését, hiszen azt a kérést feszegeted megint csak, amiben ő járt el.

Nem reagáltál az általad felhozott márciusi vitára adott válaszomra, melyet előtte elmarasztalólag vettél elő további tájékozódás nélkül ( belőve egy öngólt magadnak ismételt felületesség okán ), bár valóban, azt külön nem is kértem a végén, így meg sem lepett, hogy elsiklottál felette - nyilván bokros teendőid nem engedték az értő olvasást.

Amit ismét elolvashattam, az a

"Ha vizsgáltam volna a korábban a topicban történteket, akkor valószínűleg végleg kitiltottalak volna."

Tedd meg, komolyan - hiszen moderátor vagy, tévedhetetlen ;)

(#882) daa-raa válasza Bubu79 (#880) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

"Nézd meg még egyszer azt a törölt hozzászólást és olvasd el figyelmesen, összefüggően a megelőzőekkel.
Nyilván egyszerű úgy belemagyarázni akármit az adott linkbe, hogy már nem vezet sehová..."

Ez megtörtént, és ez is vezetett részben a kitiltásodhoz.

Egyébként már írtam, hogy a három napot én is kicsit túlzónak tartom, de egy nap és három nap között nincs több lépcső. - Kiemeltem, hátha most nem kerüli el a figyelmed.

Nem bíráltam felül senkit, az előző moderáció után történtek alapján döntöttem. Ezt is leírtam már.

Amíg nincs reakció, addig csak provokáció (vagy flamekeltés). Amire nem kell válaszolni, és egyből nem lesz belőle flame. A flamehez minimum két ember kell. És igen, a provokáció sem felel meg az Alapelveknek. De ha ezt nem jelzi nekünk senki, akkor nem tudunk róla. A moderátorok közül ahogy nézem senki sem jár az adott topicba, szóval csak úgy véletlenül nem fogjuk észrevenni. Ezért van a modker, hogy az ilyen problémáitokat jelezzétek. Ez a helyes reakció, nem a provokációra való válasz. Persze amikor már a flame elindulása után jön a kérés, akkor nem megfelelő intézkedés csak a provokátort büntetni.

Egyébként látom, számodra csak az nem számítana mellébeszélésnek, ha azt írnám, hogy tévedtem, neked van igazad, lemondok és egyebek. Erre ne számíts.

BMW001: Igen, a viták elférnek. Egészen addig, amíg nem mennek el személyeskedésbe. Most ez történt, ezért történt intézkedés. (Ahogy más topicok esetén sem avatkozunk bele vitába, amíg az kulturált keretek között zajlik.)

[ Szerkesztve ]

(#884) Grafiqs válasza dragonfx (#865) üzenetére

Grafiqs
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Valóban volt egy off hozzászólás ami egy képet tartalmazott. Ez önmagában tán még vicces is lehetett volna ha nem abban topikban követi el a postoló. A képre érkezett reakciók viszont egyértelmû flémelések voltak. Ezért is lett törölve minden ide vonatkozó hsz. és a képet tartalmazó is. Majd pedig minden résztvevô megkapta a maga büntetését. A büntetések kiszabásakor figyelembe vettem, az adott tag "elôéletét". Te például azért kaptál 3 nap pihenôt mivel korábban volt már 2 egy napos és egy alaklommal pedig egy hetes kitiltásod, illetve több figyelmezetésed is.

G

(#885) kem

kem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Kedves Mr. ollie

Elég rossz stratégiának tartom, hogy ha rászólok valakire aki tökéletesen tudatlan, marhaságokat tanácsol egy szakmai topicban mindenféle felügyelet nélkül, akkor még én legyek moderálva. Elismeren, hogy nem szép dolog valakin nevetni, de hülyét csinálni abból aki segít a fórum minőségét megóvni sem az! Ha valaki nem tudja minek e rövidítése a NB és ezek után processzorokat ajánl(persze rosszat) bővítéshez laptopba, annak nincs helye itt. Igenis érezze magát kellemetlenül ha valaki észreveszi a marhaságait! Talán neki kéne szólni, hogy olvasson, aztán majd a ha képben lesz akkor adjon tanácsot. Egyébként ki(k)nek a feladata a fúrum minőségére ügyelni ha a tagok nem tehetik meg? Vagy ha tehetik, akkor hogyan?

A topic.

Előre is köszönöm a választ!
Jó munkát mindenkinek!:R

(#886) ollie válasza kem (#885) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Szia!

Nem a mondandóddal, hanem a lekezelő stílusoddal volt a baj. Csupán csak ezért moderáltam a hozzászólásodat.

[ Szerkesztve ]

(#887) adalbert1

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy ez a topic miért lehet nyitva, kiindulva abból hogy annak idején szinte minden külön típusnak nyitott topic zárva lett, és nagy gyűjtőtopicokba lettek terelve az adott eszközök gazdái? Van még 3-4 hasonló topic (ami úgy tűnik kívül esik a szabályokon), de ez volt legfelül. :)

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#888) dabadab válasza adalbert1 (#887) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A topikok szervezesenel azt probaljuk meg szem elott tartani, hogy egeszseges meretuek legyen: az se jo, ha nagyon szetaprozodnak (ezert is jott letre az A-Z a korabbi ezernyi x" kepatmeros topik helyett), de ha egy tema eleg nagy, az megerdemel egy onallo topikot. Az U2311H eseteben ez utobbi a helyzet, ennek az egy szal tipusnak a topikja kb. annyi hsz-t general, mint a komplett milyen monitort topik.

[ Szerkesztve ]

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#889) Dospalek

Dospalek
(tag)
LOGOUT blog

Itt egy gyanús eset, föccer javaslatára belinkelem ide is.
Nem a károkozás volt a célom a hozzászólással, hanem a tagok védelme.

Üdv.

http://href.hu/x/h9z8

(#890) Zoltán

Zoltán
(őstag)

Viktor77 !
Ugye téged nem az eszedért szeretnek? Mit gondolsz, abba az 1200 éves gothic2 topicba, ahova átraktad a problémám, hány évente fog valaki betévedni? Nem kellene fórumozási lehetőséget kínálni, ha nem tudjátok normálisan kezeli...

http://just-tea.hu

(#891) ollie válasza Zoltán (#890) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Bár nem vagyok Viktor, de válaszolnék helyette.

Semmivel sincs nagyobb esélyed, ha új topikot nyitsz, mert akit nem érdekel a Gothic, az egy újonnan nyílt topikba sem fog belenézni.

Viszont a személyeskedést nem toleráljuk, javaslom, hogy olvasd el az alapelveket. Most ezért 6 óra pihenőt kaptál.

(#893) Zoltán

Zoltán
(őstag)

LOL. Tiszta óvoda. Ahelyett, hogy a ph érdekét néznéd (nem ez a "munkád"?) inkább személyes sértetségből elűzöd az usereket. 6 PC-n állítottam át, hogy ezentúl nem a ph a kezdőlap. Full óvoda. Bár gondolom föleg azért mert te is hozzáigazodtál (akaratlanul) a ph 14-15 éves kissrác szintjéhez. Ez természetes folyamat, pl.: az óvónők is infantilisek (infat=kisgyerek latinul) lesznek egy idő után. Ráadásul aztán meg nekiállsz üzengetni, mint egy kisgyerek, mondjuk megnézném, hogy szemtől szembe mernél-e cseszegetni :-))) Na mindegy, én nem fogok neked üzengetni, szóval te se tedd légyszi, csak a lezáratlan topicok miatt ugrottam még vissza és akkor láttam ,hogy még üzengetsz is nekem. :-)

http://just-tea.hu

(#894) ollie válasza Zoltán (#893) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem üzengetett semmit, ma reggel olvasta először a szövegedet. Azért vettem a saját kezembe az ügyet, mivel nem akartam, hogy ráfogja valaki, hogy bosszúból bannol téged. Viszont a sértődöttségedből meg eléggé nyilvánvaló, hogy ki a gyerekes. :)

(#895) Viktor77 válasza ollie (#894) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

De, írtam neki egy privátot, hogy a szakmai topicban történő 14 percenkénti uppolás, nem éppen helyénvaló.

Bazinga!

(#897) csaresz002

csaresz002
(senior tag)

Üdv,

Szeretnék érdeklődni,hogy ezzel tulajdonképpen mi is lett. Mert állítolag maszkari egy másodreg. Viszont a Miért moderáltuk? topikban nem láttam,hogy büntetve lett volna sem Ő,sem pedig az eredeti nickje.

Thx a választ

[ Szerkesztve ]

(#898) Ndruu válasza csaresz002 (#897) üzenetére

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Bár nem vagy közvetlen érintett, mégis válaszolok.
Nem találtam bizonyítékot arra, hogy maszkari valakinek a második regje lenne. IP egyezés nincs, a maffiozos nickek alapján pedig szinte lehetetlen kinyomozni, ki lehet. Mivel én nem követem a "játékot", ezért fogalmam sincs kinek mi a nickje ott, és itt a Prohardveren.
Annyit találtam, hogy maszkari anyu46 néven játszott a játékban, de ilyen névvel nem tevékenykedett a topikban senki. Van ugyan egy anyu46 nevű reg, de neki csak ez az egy hozzászólása van.
Az SG fórumon is kerestem, de ott sem találtam meg, hogy ki a fene ez az anyu46, vagy más néven Bator.
Ha nincs konkrét bizonyíték, büntetni sem tudok.

sálálé

(#899) csaresz002 válasza Ndruu (#898) üzenetére

csaresz002
(senior tag)

Ok, köszönöm a választ.
Gondolom a topik zárva marad,ami szvsz nem is lesz baj :)

[ Szerkesztve ]

(#900) Ndruu válasza csaresz002 (#899) üzenetére

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Zárva marad. Nem lenne értelme újra kinyitni és megint a nyavalygást hallgatni, meg nézni a veszekedést.

sálálé

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.