Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#351) KTTech válasza 1010 (#350) üzenetére

KTTech
(HÁZIGAZDA)

Nem, az nem számít ennek.

www.prohardver.hu - www.kttech.hu

(#352) Gergő_

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

Csak annyit szeretnék kérni hogy legközelebb előre jelezze valamelyik moderátor, ha elvi gondjai vannak egy bejegyzésemmel. A topik nem durvult el pusztán elvi szimpatizánsokat kerestem, ahogy a 27. hsz-ban is írtam.
Nyugodtan megírhattátok volna, és töröltem volna a topikot akkor. Nem akarom összeakasztani a bajszomat senkivel. Valakinek akartam segíteni lélekben, ha itt nem jött össze.
Az viszont viszont nem értem hogy valaki beregisztrál 50-edszer és mégis nyitva áll minden bejegyzése mintha része lenne a fórumnak.

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

(#353) Pompi válasza Gergő_ (#352) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nincs mit jelezni, mert teljesen világos, hogy elvi gondok voltak a dologgal. A fórumon szabályok vannak. Az egyedi arcképeknek is vannak szabályai. Teljesen felesleges ez ellen népszavazást indítani és moderációval ellen menni már megint. És nem értem, hogy miért kellene külön kérvényt benyújtani, hogy legyen ez befejezve. Moderációra szorult a dolog és egy moderátor intézkedett. Pont. Ez nem kell előre jelezni meg bejelenteni.

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#354) Gergő_ válasza Pompi (#353) üzenetére

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

Értem. de nekem nem a miért volt a gondom hanem a hogyannal.
Azzal hogy ezt jelezhettétek volna akkor. Vagy pl I_Am kitörölte a posztból a listát, de ennek nem hagyta nyomát.
Úgy látom tényleg gázos a topik ezért most törlöm. :R

[ Szerkesztve ]

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

(#355) z0d1AK

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

tomabear ezen bejelentésére:

Nos, mint a postod után is írták, nem lehet Steam accountot árulni, mint azt megírtam neked.
Ez nem vita tárgya, szabályzatba rögzített tény. Az, hogy a tiéd törlésre került és volt még azon kívül, ami maradt, az annak köszönhető, hogy a tiedet kiszúrtam, a többit még nem.
Nincs itt részrehajlás, nem hiszem, hogy bárki olyan lenne, aki tudna példát mondani arra, hogy ez nem így van.

A Moderátort keresek az aprókhoz topicban tett hozzászólásod pedig azért lett törölve, mert az a topic a szabálytalan aprók bejelentésére lett létrehozva, nem másnak, és ezt írtam is neked.

z0d1AK

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4499 forint |

(#356) Lauda

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szevasz ollie!

Legyszives olvasd el, mielott reagalsz ra!

Irtam tegnap azt a hitleres postot, amiert kaptam toled 1 nap pihit. Nagyon eltulzottnak tartom, hisz semmilyen konkret faji vagy nemzeti kerdest nem tartalmazott. Nem szidtam vagy dicsertem egyiket sem. Egy altalanos velemenyt fogalmaztam meg, hogy nem a valodi szennyet probalta a fold szinerol eltuntetni, hanem artatlan embereket, mert o ugy gondolta, hogy ez a jo, egy elmebeteg allat volt, nem mas. Az adatlapomat megnezve se talalsz semmi olyat, hogy renitens forum es kozossegrombolo lennek, csupan egy 3 oras banom volt yetiketol, szar napom volt, meg is beszeltuk aztan priviben, teljes mertekben elfogadtam a donteset.

Masik amit abszolute nem tudok ertelmezni, hogy Bocaa, 21:25:23-kor beirta szinte 99% ugyanazt es ugyan a postja torolve lett, o maga azota is vigan forumozgat. Felre ne erts, nem az vigasztalna, hogy o is kapna egy napot, csak nem ertem, hogy ha valaki kap egy postert egy nap buntit, akkor a masik szinte ugyanazert miert nem kap semmit. Ha valamit szabad, akkor azt mindenkinek legyen szabad, ha valami tiltott, akkor mindenkinek legyen az, szerintem ez igy korrekt.

Muszaj volt megkerdeznem, mert ha nem valaszolod meg ezeket nekem, nem tudom magamban helyretenni.

Koszonom elore is!

Lauda

[ Szerkesztve ]

(#357) ollie válasza Lauda (#356) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A fő különbség az, hogy te már voltál kitiltva 5 hónappal ezelőtt, ő pedig még soha, ezért csak figyelmeztetést kapott. Ha ez lett volna az első dobásod, téged sem tiltalak ki, csak figyelmeztetlek.

Az meg tök mindegy, hogy rasszista-e a megnyilvánulásod, avagy sem, a népirtás szükségességének hangoztatását nem tűröm el a fórumon. Arról már nem is beszélve, hogy az alapelvekkel is szembe megy.

A kérdéses postod ez volt:

[utólag kitöröltem innen is, nem véletlen moderáltam az eredetit]

[ Szerkesztve ]

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#358) Lauda válasza ollie (#357) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Koszonom a valaszod!

Udv!

(#359) arpadmagic

arpadmagic
(újonc)

z0d1AK írta erre miután törölte ezt a hirdetésem: Sciphone Dream G2 Wifi eladó vagy kifogástalan állapotú PSP-re ...

Mivel a apród az oldalon az egyik nem engedélyezett kategóriába esett, eltávolítottam, kérlek a jövőben ügyelj rá, hogy csak az oldalon engedélyezett terméket/szolgáltatást hirdess!

A klón telefonok árusítása tiltott.

Szeretném elolvasni, a szabályzat azon részét ahol megtalálom mit vétettem a hirdetésemmel.

Kérhetek egy linket?

(#360) z0d1AK válasza arpadmagic (#359) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

Kedved arpadmagic!
"Hasonló megítélés alá esnek a replikák, hiszen itt az áru hamis megjelölése történik, ami ugyancsak törvénybe ütköző."
z0d1AK

[ Szerkesztve ]

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4499 forint |

(#361) Gergő_

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

ezt eredetileg a melyik modot nem bírod?-ba fogalmaztam meg, ezért ilyen formájú:

Melyik moderátort nem bírod?

z0d1AK-ot

- miért nem szeretem?

Kaptam tőle egy pü-t hogy banoltak, 3 órára, éjjel:

Az "Akikkel jó vigyázni üzletelés során" topicban elkövetett offolás nyomán 3 óra pihenő.
z0d1aK (hozzájárult utólag)

A topik első hsz-át többször is átolvastam, és nem találtam olyat hogy ne lehet off hozzászólást írni, ráadásul off-ba téve. Előtte is rengeteg off volt, azok nem voltak cenzúrázva. Egy figyelmeztetésnek jobban örültem volna. Persze hogy off volt hiszen off-ba tettem, előttem pedig senki sem tette abba, annak meg az üzleti vitában lett volna a helye. A másik hogy én ebben a mondatban nem találtam semmilyen állítmányt. Egyébként itt az offolás lenne az indok? Ez a 3 óra veszélyezteti a függőben lévő egyéni avataromat?

- mit javasolok, hogyan változtassatok

Jobban figyeljetek rá kinek adtok hatalmat a fórumon.
Például az új moderátorokkal nagyon meg vagyok elégedve(dabadab, ollie), teljesen korrekt módon tevékenykednek és ennek szerintem van még hatása a minőségre pozitív értelemben. Lehet látni,tudni mivel van gond stb.

Szeretném kérni hogy vagy töröljétek a banomat, vagy pedig legyen nyoma az egyik topikban(esetleg vastagon beleírni az első hsz az offolással kapcsolatos felhívást, mint a modkerben vagy az arckép requestben világosan le van írva), mert ennek így semmi értelme, hogy valaki összevissza osztogatja a banokat( először hozzá sem akart járulni a ban- szöveg közzétételéhez), ráadásul úgy hogy először eltünteti a hsz-t és kb. 4 óra múlva kiosztja a bant.

(#362) z0d1AK válasza Gergő_ (#361) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

Kedves Gergő_!
Válaszomat az Akikkel jó vigyázni üzletelés során topic első hozzászólásából ide vágó idézéssel kezdem:

"Ezekben a topicokban csak az érintettektől született hozzászólások szerepelhetnek, azok is csak a következő felállásban:
- bejelentő posztja
- bejelentett esetleges válasza

Amennyiben vita alakulna ki, azt az Üzleti vita topicban rendezzétek!"

Amennyiben elolvastad az első hozzászólást, minden bizonnyal erről is tájékozódtál.

Előzetes figyelmeztetésként Foglalt név eddigi hozzászólásait ajánlom, nemrégiben emlékeztetőül írtam én is az off jellegű hozzászólások következményeit.
Nem lesz minden 2. hozzászólásban rögzítve ez, mindent tartalmaz az 1 hozzászólás, amit kell, aki azt figyelmen kívül hagyja, az vállalja is a következményeit.

Az, hogy nem akartam hozzájárulni elsőre a privát közzétételére, az nem fedi a valóságot, egyszerűen megérdeklődtem, hogy mire és hova is szeretnéd azt felhasználni, illetőleg tudsz-e arról, hogy alap esetben nem engedélyezett a közzététele.

Azt, hogy az arckép kérésedre nézve van-e következménye, azt Kidus és segítői döntik el, ők rendezik az egyéni avatarokat.
A 3 órás bann utólagos eltörlésre nem kerül, jogos volt, a 4 óra idő eltolódásnak pedig szintén megvolt az ok, de ha te jobban érzed magad, ha este 9-kor kapsz 3 órát, mintsem éjszaka 1-kor, akkor a következő hasonló esetben ezt észben tartom.
Eddig nem mondták, hogy nem volt jogos a moderációm, de amint ezt jelzik az illetékesek, és úgy látom, hogy valóban részrehajló, vagy igazságtalan voltam, akkor le is mondok a posztomról.
Addig viszont továbbra sem lesz engedélyezett az off az adott topicban, és ki lesz osztva a 3 óra, legyen az Újonc, vagy Jómunkásember. Eddig is a többség szó nélkül elfogadta, és elismerte a jogosságát.

z0d1aK

(#363) I_Am válasza Gergő_ (#361) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Megmondom őszintén, hogy az ott tényleg picit elhamarkodott döntés volt, de mivel még két hónapja sincsenek itt a Hardverapródjaink, ne hamarkodjuk el kit szeretünk és kit nem. Mindenkinek bele kell rázódnia ebbe a szerepbe és mivel az Ő hatáskörük pont a határozottabb kezet igényli, bizony be-be csúszik egy-két kisebb baklövés. 3 órás ban miatt még senki nem került hátrébb és valószínűsítem, hogy azért kerültél Te is bele, mert Te is részt vettél abban a vitában, ami törölve lett. (igaz csak egy hozzászólással, ami miatt elég lett volna egy figyelmeztetés is Neked maximum, vagy egy privát)

Szóval egyelőre még ne tegyük le a voksot egyik oldal mellett sem, mert a piac más kezet kíván, mint a fórum. Nem véletlen, hogy külön hatáskört kapott és az sem, hogy a többi moderátor nem ténykedik a piacos területen, kivéve Foglalt_Nevet és engem. Mi segítünk ahol tudunk, de az önállóságot csak idővel és néha hibákkal lehet elérni.

:R

[ Szerkesztve ]

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#364) Gergő_ válasza z0d1AK (#362) üzenetére

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

"Ezekben a topicokban csak az érintettektől született hozzászólások szerepelhetnek, azok is csak a következő felállásban:
- bejelentő posztja
- bejelentett esetleges válasza

Rendben,igazatok van, de kérhetném hogy írjátok bele 3. pontnak(- ....) hogy még az offba tett offoknak sincs helye( ezt teljesen komolyan ajánlom, no offense)
Visszaolvasva az első 50 hsz is tele van off-al. :(((

Az, hogy nem akartam hozzájárulni elsőre a privát közzétételére, az nem fedi a valóságot, egyszerűen megérdeklődtem, hogy mire és hova is szeretnéd azt felhasználni, illetőleg tudsz-e arról, hogy alap esetben nem engedélyezett a közzététele.

-megkaptam az üzentet a banról éjjel
-reggel kérdeztem hogy idézhetem-e, és hova(egymásutáni 2 üzenet)
-megírtad hogy melyik topikba kéne inkább és ebben az üzenetben írtad hogy a privátok közzététele tiltott,ha nem tudtam volna
- utána írtam cinikusan, hogy ?nem tudtam?, nyilván ezért kérdeztem.
- erre mondtad hogy oké lehet vállalod a döntéseidet.idézhetek.
Szerintem így volt, ebben a sorrendben.

Még egyszer írom nekem nem ezzel van a nagyobb bajom. Hanem a privátban ban osztogatással. Legalább a miért moderáltukba írjátok be hogy offoltam x topikban 3 órát kaptam, ha így utólag is jogosnak tartjátok a 3 órát, én nem. :)

(#365) I_Am válasza Gergő_ (#364) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A miért modba ilyen kis dolgok nem kerülnek fel. Az adatlapon azért van neki hely.

Azért meg, hogy még privit is kaptál indoklással csak plusz pontot írhatsz fel, mert nem muszáj megindokolni egy ilyen döntést privátban. ;) Max a topicba egy gyűjtő hsz-be felsrolni, hogy kik és miért kaptak és mennyit.

A lényeg, károd nem származik belőle megnyugtatlak, max pár év múlva elmondhatod, hogy hozzájárultál, hogy jó Hardverapródjaink legyenek. :D :R

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#366) Gergő_ válasza I_Am (#365) üzenetére

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

:D
Engem egyedül a függőben lévő avatárom izgagatott, akkor rendben van. huh :R

(#367) I_Am válasza Gergő_ (#366) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Még az első 50 hozzászólás is tele van offal részre reagálva.

Igen, de a topic átment olyan off-ba egy idő után, ami kontrollálhatatlan volt. Ezért lett menet közben húzva egy határ, amitől fogva az első hozzászólás is megváltozott és kicsit nagyobb fegyelem lett megkövetelve az adott topicban. Ha töröltünk volna mindent értelmetlenné vált volna az egész. :R

(#368) Psychonaut válasza I_Am (#365) üzenetére

Psychonaut
(PH! addikt)

Ehhez kapcsolódóan kérdezném: az Adatlapon ha megjelenik ez a 3 órás ban, akkor az is mellé kerül, hogy mikor és miért kapta az illető?

Ugyanilyen címen kaptam én is 3 órát, és bár személy szerint egyáltalán nem értek vele egyet (mivel tisztán segítő szándékú hsz. volt az, ami később törlésre került, illetve ami miatt a bant kaptam), azt el kell ismernem, hogy a szabályoknak megfelelt az intézkedés - ezért nem is vitatkoztam vele.

UI: esetleg egy ötlet: ha a fórummotor képes rá, a rövidebb banok szövegét (ami a felhasználó neve mellett jelenik meg vastagon szedve, szürkével) át lehetne fogalmazni kissé "Alapelvek durva megsértése miatt" helyett pl. "Szabályok figyelmen kívül hagyása" vagy valami hasonlóra.

[ Szerkesztve ]

(#369) I_Am válasza Psychonaut (#368) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Természetesen, különben nem lenne követhető számunkra az "előélet".

Az csak addig jelenik meg, amig a ban tart, ha tempbanról van szó. Amugy nem olyan könnyű szerintem felprogramozni és Párducnak sok más fontosabb dolga is van, mintsem, hogy ilyesmivel zaklassuk. (egyelőre :D)

[ Szerkesztve ]

(#370) gamerkiller

gamerkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Keldor Papa-t érdekelné, hogy mivel utalt ő arra, hogy milyen verzióval játszik?
Mert semmi ilyet nem írt, annyit írt, hogy tetszik a játék, és meddig jutott el eddig benne.
Eddig soha nem volt ilyen gond, a játék hivatalos megjelenése előtt eddig mindig lehetett írni a játék topikjába. Ez mióta Tilos??

Hol hívjátok erre fel a figyelmet? Mert azt látni, hogy aki utal a warezra az kapja a jutalmat utána, de mi számít utalásnak? Eddig ezt nem lehetett:

-x,y helyről tolthető
-x,y crack működik

Mi számít innentől utalásnak?
Bekerült volna egy új pont az alapelvekbe? Ha igen miért nem írjátok ki, hogy olvassa el a nép újra a friss részt?

Szóljatok akkor mindenkinek, hogy a játék megjelenéséig tilos írni a topicba, mert akkor még jó sok embert kell majd bannolni...

Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4

(#371) daa-raa válasza gamerkiller (#370) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Megjelenés előtt kicsit nehéz lenne nem warez verzióval játszani... Nem tudok ezen játék esetén semmiféle nyílt vagy zárt felhasználói beta tesztről sem. Egyébként ugyan ebből az okból már több hsz lett törölve az ME2 topicból.

Alapelvek nem változtak, viszont nem sokkal az Ő hsz-a előtt szerepel ez: [link] Szóval ki van írva, szép félkövér betűkkel.

És igen, lehet megjelenés előtt írni a topicba. Az erőteljes warezolás miatt viszont már több esetben is előfordult, hogy a megjelenés napjáig be lett zárva a játék topicja. Most csak zéró tolerancia lett kihirdetve.

Si vis pacem, para bellum.

(#372) gamerkiller válasza daa-raa (#371) üzenetére

gamerkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

De ezt kérdezi, hogy mi a célozgatás? Még egyszer leírom: Eddig LEHETETT ezt is írni, miből gondolhatta volna, hogy most már nem lehet? Eddig minden elődötök engedte ezt, csak Te és ollie keményített be feleslegesen és játsszátok az istent (több ember is észrevette) de ez nem is lenne baj, de erről talán tájékoztatni kéne mindenkit! Írjátok akkor bele az alapelvekbe, hogy a személyes tapasztalatot a játékról tilos írni a hivatalos megjelenés előtt. Hol lehet olvasni arról, hogy Zéró tolerancia van, és mit foglal magában?

[ Szerkesztve ]

Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4

(#373) daa-raa válasza gamerkiller (#372) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Szerintem ollie hsz-a elég pontosan definiálja a zéró tolerancia fogalmát.

"bárki, bármilyen módon célozgat a warez verzióra" - Ebben nyilvánvalóan az is benne van, hogy megosztja a vele kapcsolatos élményeit.

A tájékoztatás pedig ott van a fentebb linkelt hsz-ban. Emellett az ME2 topicok kiemelt figyelem alatt vannak (az összes).

(#374) gamerkiller válasza daa-raa (#373) üzenetére

gamerkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát ez azért érdekes, mert nem értem miért szálltatok rá annyira arra topikra. Ennyi erővel a Win7 topik összes lakóját ki lehetett volna csapni, mert megjelenés előtt a fél PH!-nak az volt fent, és megosztották egymással a tapasztalatokat, pedig mindenki számára nyilvánvaló volt hogy nem eredeti verzió, mert nem lehetett az!

Szépen megkér hogy pucold ki az adatlapját, ne legyen ott Email cím, stb, mert nem 24 óráig fogjátok nélkülözni egymást, hanem amíg az élet tart.

Amúgy: A többi moderátor, illetve házigazda tud a Ti kettőtök döntéséről? vagy ez teljesen a kettőtök magánakciója?

És: Nem tudjátok bebizonyítani hogy Warez verzióval játszik, honnan tudjátok hogy nem egy a játék 1000 fejlesztői közül, és éppen tesztelt? Ja hogy nem nézitek ki belőle? És ha mondjuk pont fejlesztő? Az meg már pont nem warez..

[ Szerkesztve ]

(#375) Lauda

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A jovoben ez minden jatekra fog vonatkozni?

Mert ha igen, akkor irjatok ki valahova az infot. Tobb ezer gamer a 2-3 nappal ezelotti allpotrol tud csak, hisz eddig sosem volt ilyen. Csak es kizarolag crackekrol es letoltesi helyekrol nem lehetett beszelni, masrol igen, a megjelenes elott is. En sem igazan ertem miert kell ekkora valtozast hoznotok, a tobbi moderator sosem foglalkozott ezzel.

Szoval ha ez igy marad, tudatni kene a neppel idoben, kulonben nagyon sokan mennek pihenore azert, mert nem tudja, hogy ujak a jatekszabalyok.

[ Szerkesztve ]

(#376) daa-raa válasza gamerkiller (#374) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

A Win7 teljesen más tészta, annál ugyanis (a Vista-hoz hasonlóan) volt nyílt Customer Preview Program. Ergo igen sokan használták a Beta-t és az RC-t, legálisan. Ebből következik, hogy a tapasztalatok megosztása sem ütközött semmiféle alapelvbe. Emellett van több MSDN előfizető is a PH!-n, ők szintén hozzájuthattak nem csak ezen verziókhoz, de további build-ekhez is.

Igen jelentős különbség.

Mivel szerkesztettél, reagálok arra is:

Amennyiben fejlesztő, akkor nyilván köti valamiféle titoktartási szerződés. Emellett szvsz nem azt írná, hogy meddig jutott el a játékban.

Lauda: Sok esetben azért nem került elő a probléma ilyen módon, mert preventíven úgy ahogy volt be lett zárva a topic a hivatalos megjelenés időpontjáig (pl Doom 3 topic). Szóval annyira azért nem új keletű ez.

Emellett több játéknál volt / van zárt beta teszt (pl RA3, C&C4), viszont a beta verziók EULA-ja is tartalmazza, hogy nem adhatsz ki konkrét adatokat a játékról. Az ME2 esetén még csak ilyen beta teszt sem volt.

[ Szerkesztve ]

(#377) zH. válasza Lauda (#375) üzenetére

zH.
(őstag)
LOGOUT blog

Én sem értem ezt az egészet. iPhone topicban is lehet írni a sourcekrol , cydia akármi ,csak a jailbreak menetéről nem. Itt sem írt senki arrol hol a crack ,hogyan kell honnan szedte stb..
Tapasztalatát írta le anélkül ,hogy felhozta volna a warezt. Ki lehet következtetni ,hogy letöltötte ,de miért kell ennyire belekötni ? Megjelent játékoknál is megnéznénk hány felhasználónak van origija igen érdekes statisztikát mutatna.

just be

(#378) ollie válasza zH. (#377) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Amíg egyértelmű, hogy warezról van szó, addig szankcionálni fogunk.

Továbbá javaslom elolvasni eme topik első HSZ-ét neked is.

(#379) Lauda válasza daa-raa (#376) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Valojaban ezzel a problemaval en meg sosem talalkoztam itt, szerintem mas se, ha megjelent ha nem, de barhonnan meg tudta az ember szerezni, akkor jatszott vele es osztottuk meg a tapasztalatokat. No mindegy, ha ezentul igy lesz, akkor majd odafigyel az ember.

Meg annyit szeretnek ehhez kapcsolodoan kerdezni, hogy akkor nem a Mo-i megjelenes szamit, hanem barhol a foldon elerheto hivatalosan, akar az usaban, a ruszkiknal, barhol, onnantol fogva mar mehet rola az infoaradat? Csak hogy tisztak legyenek a szabalyok ezugyben.

(#380) Gergő_ válasza ollie (#378) üzenetére

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

Ebből is látszik, hogy nem egységes a moderáció én ezért 3 órát kaptam, nem figyelmeztetést. (most nyilván érintettként szólaltam meg, de a másikban én is offoltam.) :(

(#381) tiv83us válasza Lauda (#379) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Igen. a nemzetkozi megjelenes a mervado.
Es igen, eddig is ilyen volt, attol meg, hogy nem minden egyes cimbe szerkesztettem bele, hogy jol lathato legyen; "barmi nemu warez = ban". Szerintem tokeletesen egyertelmu, barmely magyar ember szamara ertheto.

Hold the line!

(#382) ollie válasza Gergő_ (#380) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem értem ez hogy jön ehhez a témához, te a csalós topik offolásáért kaptál ban-t. És neked már volt előéleted előtte, vagy emlékeztetnem kell téged arra, hogy több nickedet is ki kellett tennünk?

(#384) daa-raa válasza Gergő_ (#380) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Milyen figyelmeztetésről is van szó? Keldor papa egy nap tempban-t kapott. Mivel már korábban is volt bannolva warezért lehetett volna akár három nap is.

[ Szerkesztve ]

(#385) gamerkiller

gamerkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem értem minek kellenek ezek az új szabályok DIRT2 topik is tele volt a játék megjelenése előtt már infókkal a grafikáról, stb, Két három pár napos modi ezt most kitalálta, és onnantól legyen így. Hehe..

Nem tudom ki törölte az előzőt, de szerkesztettem ám.. Ollie: Ment privát.

(#386) tiv83us válasza gamerkiller (#385) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nézd, attol függetlenül, hogy nem tudunk minden topikra odafigyelni, még nem jelenti azt, hogy nem irtjuk ahonnan tudjuk. Most tök fölösleges más topikokkal példálózni, ha azt meglátjuk és arrol is egyértelműen kiderül, hogy warez, akkor az is repül. Nem "két-három napos" modi találta ki, hanem mindenki.

Hold the line!

(#387) gamerkiller válasza tiv83us (#386) üzenetére

gamerkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Nézd! Attól függetlenül hogy te most azt mondod nem tudtok minden topikot felügyelni még nem így van, mert a DIRT2 topikban is jártatok megjelenés előtt, max nem te, hanem a kollégád.. Nincs elég kapacitás hogy felügyelni tudjátok a fórum működését? Akkor nevezettek ki még több moderátort, aztán ők is majd jól elszállnak, és mindenki repülni fog..
Ez a szabály szerintem (ami hazugság, mert nem csak szerintem) új, és most lett kitalálva..

Béke, én off.. Túl sok a modi a környéken..

[ Szerkesztve ]

(#388) Gergő_ válasza ollie (#382) üzenetére

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

Nem kell emlékeztetni, emlékszem rá, kb. 1 éve volt.
Akkor már tudom hogy tempbanra vagy permanent banra számíthatok. Legszívesebben kérném hogy banoljatok most(mivel ebből avatar már nem lesz), tudom hogy ezt nem lehet és van még egy függőben lévő üzletem a hardveraprón, talán utána.

(#389) tiv83us válasza gamerkiller (#387) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

"Ez a szabály szerintem (ami hazugság, mert nem csak szerintem) új, és most lett kitalálva.."

Jo, akkor kozelitsuk meg ebbol a szemszogbol: Ha uj a szabaly es most lett kitalalva...akkor azt nem kell betartani? :U

Hold the line!

(#390) gamerkiller válasza tiv83us (#389) üzenetére

gamerkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha új szabály van, illik tájékoztatni a kedves vendégeket.. Hol lehet erről olvasni? :B

[ Szerkesztve ]

(#391) tiv83us válasza gamerkiller (#390) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Most komolyan, a topik cime ennyire nem vili?
Ha talan a Pac Man topikba szuletik egy warez, azt nem is bannoljuk, mert ra mondjuk, hogy oke, a csavo nem latta, nem tudta. De amiben vastag betuvel van szedve, hogy "ne csinald!" sot a cimben is virit a balhe es mar csak azert is belewarezolnak, szerintem itt nincs mit magyarazkodni.

Hold the line!

(#392) gamerkiller válasza tiv83us (#391) üzenetére

gamerkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Se füle se farka vita, tudnék rá válaszolni de nem teszem. Nem er annyit az egesz.

[ Szerkesztve ]

(#393) Lauda válasza tiv83us (#381) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ok tiv, erre voltam kivancsi, igy mar tiszta es ertheto, koszonom!

(#394) athomi válasza tiv83us (#391) üzenetére

athomi
(PH! kedvence)

Hello!
A topik címében annyi van, hogy bárminemű warez tevékenységért azonnali bann jár. Na most ha valaki beírja hogyan fut a konfigurációján a játék, az az alapelvek alapján nem meríti ki a wareztevékenység fogalmát.
Az pedig hol kötelező, hogy visszaolvassák az előző hsz-okat mielőtt megosztanak egy tapasztalatot? :F

[ Szerkesztve ]

Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!

(#395) ronati

ronati
(lelkes újonc)

Sziasztok.Nem biztos, hogy ez a megfelelő hely a kérdésemre.Azt szeretném tudni,ha valakit kizárnak,annak az okát hol tudom megnézni?Azt tudom az illetőről,hogy nem megfelelően üzletel,--tapasztaltam--.Ha ezt rendszeresen tette,szeretném a többi becsapottal a kapcsolatot felvenni.
Üddvvvvvvvvvvv

[ Szerkesztve ]

(#396) Winner_hun válasza ronati (#395) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

[Miért moderáltuk?]

Üzleteléssel kapcsolatos infók itt vannak, van egy pár topik, olvasd el azt a hozzászólást, minden benne van.

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#397) ronati válasza Winner_hun (#396) üzenetére

ronati
(lelkes újonc)

Kösz a gyors választ ! Ezeket már olvastam ,de amiről informálódnék az nincs benne.
Üddvvvvv

(#398) philoxenia válasza ronati (#397) üzenetére

philoxenia
(MODERÁTOR)

Itt érdeklődtél már?

(#399) ronati válasza philoxenia (#398) üzenetére

ronati
(lelkes újonc)

Már olvastam,de segítséget tudok itt kérni ,úgy-hogy köszönöm.Én a tagról szeretnék információt ,ha még valakit átvert.
Kösz a gyors segítséget a részetekről !!!
Üddvvvvvvvvvvvvvvv

(#400) anzo

anzo
(senior tag)
LOGOUT blog

Üdvözlöm az urakat!

A logoutból törölve lett két cikkem is azután érdeklődnék, hogy mi okból? Mert ha valami probléma van vele akkor nagyon szívesen kijavítom mert csak remélni tudom, hogy nem az adott cég miatt lett törölve.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.