Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#201) ngabor2 válasza FehérHolló (#200) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

de ha már felhoztad, akkor légy szíves, mutass olyan régi, bannolt tagot, akit szerinted úgy raktunk ki, hogy nem folytatott előtte alapelvekbe ütköző dolgokat, akár többször, egymás után. ha ilyet nem tudsz, akkor nem értem a felháborodásodat. ha viszont nem tudsz, akkor inkább a felháborodásod tűnik "úgy hallottam" típusúnak.

amúgy honnan veszed, hogy 2008 decembere óta körülbelül megszázszorozódott a véglegesen kitiltott régi tagok száma? illetve mihez képest?

hiába van valaki szakmailag a toppon, ha képtelen a közösségbe, a kulturált fórumozásba bekapcsolódni. ha csak személyeskedik, flamel, mert "én vagyok a szakértő, ti meg nem értetek hozzá", akkor az nem lesz kívánatos a fórumon.

ki fogja objektíven megmondani, hogy ki az, aki hülyeségeket ír, és ki az, aki mindig igazat?

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#202) FehérHolló válasza ngabor2 (#201) üzenetére

FehérHolló
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

amúgy honnan veszed
Ezelőtt az oldal előtt számold össze, majd utána. Utána könnyebb, mert "nagyobb a sűrűség". Gondolom, egy régi tag kidobása mindig volt akkora horderejű, hogy illett volna beírni oda az okát. De mondom, nem csak a végleges banokról beszélek. Egy jogtalannak érzett 3 napos kitiltás is ugyanúgy elveheti valakinek a kedvét elég sok ideig.

hiába van valaki szakmailag a toppon, ha képtelen a közösségbe, a kulturált fórumozásba bekapcsolódni. ha csak személyeskedik, flamel, mert "én vagyok a szakértő, ti meg nem értetek hozzá", akkor az nem lesz kívánatos a fórumon.
A kívánatosság hozzáállás kérdése, a közösségbe bekapcsolódás és a kultúrált fórumozás felmérése pedig szubjektív. Lehet róla órákat vitatkozni, de sehova nem jutnánk. Te vegyész, én mérnök, ez pedig a bölcsészek dolga lenne. (Hopp, most politikailag inkorrekt voltam...)

ki fogja objektíven megmondani, hogy ki az, aki hülyeségeket ír, és ki az, aki mindig igazat?
Írtam erre pártíz sort, de maradnék abban, hogy nem adok ötleteket, megoldás szempontjából semleges maradok. Nem kell megmondani senkinek. Valahogy vissza kellene állítani azt a pár éve lerombolt állapotot, hogy ha valaki hülyeséget mond (akár szaki, akár nem), legyen kijavítva.

Most mennem kell. Holnap este érek rá annyira, hogy hosszabban válaszoljak.

[ Szerkesztve ]

Ember embernek farkasa.

(#203) ngabor2 válasza FehérHolló (#202) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

mivel nem akarom ismét chat-topikká alakítani ezt a topikot (és konkrét, téged érintő moderációval kapcsolatos kérdés nem volt), ezért maradjunk annyiban: akad néhány dolog van a moderációval kapcsolatban, ami nincs a nagy nyilvánosság tudtára adva... nem véletlenül.

épp ezért pár nap múlva ezt a kis csevejt törölni fogom, mivel nem tartozik ide.

[ Szerkesztve ]

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#204) FehérHolló válasza ngabor2 (#203) üzenetére

FehérHolló
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jól esett veletek chatelni. Köszönöm, hogy a közösség érdekét nem szolgáló, magánjellegű hozzászólásainkat törlöd majd!

Egyébként nem érdekel, hogy mit hoztok nyilvánosságra és mit nem. Csak hosszútávon érződik a jelenlegi rendszerben, hogy valami nem jó irányba viszi. Ezért írtam ide. Köszi, hogy időt szántál rám.

[ Szerkesztve ]

Ember embernek farkasa.

(#205) FehérHolló válasza FehérHolló (#204) üzenetére

FehérHolló
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mivel vissza lett csinálva a dolog az ON Topicban, ez a hozzászólás semmis.

[ Szerkesztve ]

Ember embernek farkasa.

(#206) qdak

qdak
(őstag)
LOGOUT blog

ez most miért ?
:-(
Uj topic nyilt, ami jobban atfogja a temat.
nem értem amuyg sem a mai zene hogyan fogja át jobban a témát ?

[ Szerkesztve ]

ஃ°˙*˙°ஃ WiN XP SP2 MoD @ SP3 @ DvD ;) ஃ°˙*˙°ஃ MaZdA 626 2.0 ஃ°˙*˙°ஃ Op3L Om3gA B 2.5 TD ஃ°˙*˙°ஃ

(#207) qdak válasza qdak (#206) üzenetére

qdak
(őstag)
LOGOUT blog

megoldva

ஃ°˙*˙°ஃ WiN XP SP2 MoD @ SP3 @ DvD ;) ஃ°˙*˙°ஃ MaZdA 626 2.0 ஃ°˙*˙°ஃ Op3L Om3gA B 2.5 TD ஃ°˙*˙°ஃ

(#208) tildy

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Szeretném kérdezni , miben sértett alapelveket az a hozzászólásom, amelyben rámutattam arra, hogy no_name írásai esetleg fals információkat tartalmazhatnak , ami bizony nem biztos , hogy az oldal szempontjából is jó. Mégha személyes blog is. Úgy érzem , nem volt semmi sértő benne, ha elnéztem valamit ezügyben, akkor elnézést kérnéka zavarásért. Illetve egy korábbi kérdésem úgy látom nem lett megválaszolva.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#209) I_Am válasza tildy (#208) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem sértette az alapelveket, de a beszélgetés egyik része Rólad szólt, másik része meg egy olyan példa ami egy személyes blogban felesleges off. (főleg ha azt vesszük, hogy végre rendet szeretnék no_name körül és elegem van a Vele szemben csak okoskodni tudó és kötözködő egyénekből)

Drága tildy. Ne keresd már mindenfelé, hol tudsz belénk kötni, mert igaz, hogy ismerjük egymást, de már számomra is unalmas, igy őszintén. Azt látom, hogy mindenhol csak azt várod el, hogy azért mert számodra csak a 150ezer%-os dolgok a tökéletesek, mások számára is csak azok legyenek a jók amik szintén 150ezer%-osak.

A világ se nem körülötted forog, se nem mások körül. Nem igaz, hogy nincs vidámabb elfoglaltságod az életben, mint állandóan a keserű pirulát szopogatni. Nézz szét és keresd a körülötted lévő jó dolgokat és feletkezz már meg néha arról, hogy csakis 150ezer%-os komolysággal lehet élni az életet. Hidd el működni fog, ha lazábban veszed az életet. És talán Téged is lazábban vesznek majd mások.

Mert már én sem látok mást belőled, csak, hogy olyan lettél mint egy hárpia. Bocsi, hogy megengedem magamnak ezt a jelzőt, de remélem ismerjük már egymást annyira, hogy tudd, hogy ha ki kell mondani valamit akkor ismerősökkel főleg nem fogok köntörfalazni.

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#210) oldfox69

oldfox69
(újonc)

Hello!
Nem tudom hogy jó helyre írok e de egy felhasználó kitiltásával kapcsolatban szeretnék infót kérni.Az illetővel van egy csereüzletünk folyamatban amit pár nap múlva tudnánk lebonyolítani,viszont most letiltották najd regisztrált új néven és azt is letiltották.
Így már nem szivesen vágnék bele a cserébe.Azt szeretném megtudni hogy miért lett kitiltva a PH ról.
Róla lenne szó[link],[link].

[ Szerkesztve ]

(#211) Winner_hun válasza oldfox69 (#210) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

[KLIKK]

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#212) oldfox69 válasza Winner_hun (#211) üzenetére

oldfox69
(újonc)

Köszönöm így már tárgytalan a vele kötött üzlet. :R

(#213) tildy válasza I_Am (#209) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ismerjük persze, de azt hiszem régen is ilyen voltam, sőt mostanában inkább ráhagyom az emberre, ha ... Az őszinteséged, és az, hogy mindezt mégis korrekten fogalmazod meg, az meg tiszteletreméltó.

Amúgy értem, tényleg részben off volt, azt viszont sajnálom, hogy nem lehet megfogalmazni korrekt hangnemben negatív kritikát az illetővel kapcsolatban. Még akkor sem ha javító szándékú .De megértem, nem kér belőle, és ti sem nézitek szívesen.

Keserű pirula meg nincs, csak annyi, ami szerintem nem jó irány, azt szóváteszem. De hidd el tudok örülni a jó dolgoknak ;)

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#214) I_Am válasza tildy (#213) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Lehet korrekten megfogalmazni negativ kritikát, de ne túlozd már el, hogy valaki onnan irjon házidolgozatot. :D

Érted? Én ezektől a túllövéseidtől megyek már a falnak. :D

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#215) tildy válasza I_Am (#214) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Én nem gondolom túllövésnek, túlzásnak, mert éppen simán megeshet, mert miért ne ? De rendben.

(#224) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hello!

Nem találtam jobb helyet a kérdésemnek ezért remélem hogy nem gond ha itt teszem fel. Pár hete már Racecam-nek egy logout-os írás topikjában nehezményeztem hogy jópár több éve vagy hónapja aktív tag (őstag, PH addikt, stb) notórius szokása hogy nem ismeri a szerkesztés gombot illetve meghaladja a képességeit a több hozzászólásra egy hozzászóláson belüli válaszadás módja. Ennek köszönhetően szerintem jónéhány topik meglehetősen átláthatatlanná és nehezen olvashatóvá válik ergo zavaró. Emlékszek hogy régebben valamelyik moderátor aláírásában benne volt hogy az öt percen belüli egymást követő hozzászólásokat autómatikusan törlöm (vagy valami ilyesmi) de ez azóta eltűnt. A konkrét kérdésem az lenne hogy jelenleg van-e valami hivatalos módszer vagy szankció az ilyen esetekre illetve egyénekre?

Üdv: Olivér

[ Szerkesztve ]

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#225) Racecam válasza Oliverda (#224) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Egyszerű, jelzed nekünk, mi megnézzük és figyelmeztetünk. Ha nem használ, komolyabban figyelmeztetünk. Nem vagyunk jelen minden topicban folyamatosan, ezért is kell a segítségetek. Mi sem szeretjük a felesleges hozzászólásgyártókat. :N

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#226) Oliverda válasza Racecam (#225) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ez rendben van, én jelzem csak valamiért attól félek hogy ez mindig annyival lesz elintézve hogy "használd a szerkesztés gombot". Sajnos több okból kifolyólag is kétségeim vannak. Azt nem tudom hogy az ilyen eseteket például jegyzitek-e az adatlapon. Még ami eszembe jutott ezzel kapcsolatban, és talán könnyen megvalósítható lenne az az, hogy ameddig x tagnál egy adott topikban lehetőség van a szerkesztés gomb használatára addig ne használhassa az ÚJ gombot. Vagy rá lehessen kattintani csak mondjuk kiírná neki azt hogy "használd a szerkesztés gombot". Így talán a moderátoroknak is kevesebb gondjuk lenne ezzel illetve a tagokat is könnyebben rávezetné a szerkesztés gomb mögött rejlő végtelen lehetőségekre. :)

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#231) Lenry

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

szeretném megkérdezni a moderátori csapatot, hogy miért lett törölve ez a topik?

tudom, persze, cigányozás ment benne. de ez a válasz nem igaz!
nem ment benne, teljesen kulturált társalgás volt.
nem igazán válasz az se, hogy "mert úgyis az lett volna belőle".
legalább egyszer várjuk már meg, hogy tényleg legyen belőle valami komoly, és akkor egy szót nem fogunk szólni, mert akkor tényleg jogos lesz. de miért kell olyan topikot is törölni, ami a közelében sem volt ennek?
esélyünk nincs kulturáltan sem beszélni erről, mert jön valaki, és törli. ha volt tényleges ok, ha nem.

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#232) Racecam válasza Lenry (#231) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

De igaz, cigányozás ment benne. Bőven és durván.
Most inkább nem idézek, mert erre nincs időm, de tudomásul kell venni, hogy ezen a Fórumon, ahogy a politikának, ennek sincs létjogosultsága.
KB. 10 ezerszer körbejártuk már ezt a kérdést.

(#233) Lauda

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

I_Am es Racecam!

Melyik alapelvet sertette a kutyas topikbol kiszedett postom?

Es Racecam, megkerlek ne fenyegetozz.

(#236) Racecam válasza Lauda (#233) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A jó ízlést sértette, ahogy azt szóvá is tették.
És bizony fenyegetőzni fogok, ha úgy gondolom, hogy olyasmit művelsz, ami rombolja, akadályozza a Fórum normális működését. Sőt, amennyiben ez nem használ, ki is foglak rakni a Fórumról.

(#237) Lauda válasza Racecam (#236) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ok, ertem! :D Multkor fogott egy vakondot is, de inkabb azt se teszem mar be, hatha valakinel az is kiveri a biztositekot. ;] :P

(#238) Lauda

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szeretnek meg kerdezni valamit.

Ha nem ertek egyet a hazigazdai, moderatori dontessel, azt hol lehet szemelyesen ugymond megreklamalni, tehat a PH! vezetosegenek, aki felugyeli a hazigazdak, moderatorok tevekenyseget, elerhetosege-t szeretnem megkerdezni.

(#239) Lenry Elolvastad a hsz-t amire reagaltal? ;)

[ Szerkesztve ]

(#240) Foglalt név válasza Lauda (#238) üzenetére

Foglalt név
(MODERÁTOR)

Alapelvek:

a fórum moderált, a moderációért a moderátorok és házigazdák felelnek.
moderációval kapcsolatos kérdéseket kizárólag a Moderálással kapcsolatos kérdések - válaszok [Mielőtt írsz, olvasd el az első hozzászólást!] topikban lehet feltenni

Azt hiszem ez elég világos.

Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!

(#242) Lauda válasza Foglalt név (#240) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igen ez vilagos, de nem pontosan ez erdekelt volna. Mindegy, mar megoldodott. :R

(#243) Szabesz

Szabesz
(őstag)

Üdv

Lehet tudni, miért és hova tűnt ez: "[brutaka:] Megszűnik a Danubius és a Sláger Rádió" a topic?

(#244) Racecam válasza Szabesz (#243) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szerintem a szerző törölte az írást... :F

[ Szerkesztve ]

(#245) Szabesz válasza Racecam (#244) üzenetére

Szabesz
(őstag)

Valakinek válaszolni szerettem volna még. Nem értem miért törölte a szerző.
Azért köszönöm.

(#249) Ice!?

Ice!?
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Nem biztos, hogy ide kéne írnom, de a félreértések elkerülése miatt (mielőtt még banolnátok duplareg miatt:D), inkább szólok, hogy Prelude és én egy IP-ről fogunk felnézni néha, mert ő a bátyám.

Üdv.

Feljegyeztem az adatlapokra.

[ Módosította: philoxenia ]

♥ prelude

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.