Kedves KINKY_007!
Írhatnám csupa nagybetűkkel, dőlttel, linkesítve, duplán aláhúzva, de nem szeretném, azt, hogy a hozzászólásaid abban a formában, ahogy elkövetted, üzletrontás vétségét vonják maguk után.
Nem szoktuk "látatlanban" csaló jelzőkel illetni egyik tagot sem.
A privát üzeneteket mi nem látjuk, mindössze a sajátjainkat. Ez alapján pedig ami a két fél között zajlik beszélgetés, az ott is marad.
Hivatkozhatsz te arra, hogy nem akarta utánvétellel feladni, mivel nem látjuk, és nem adható ki a privát üzenet, így nem is fogjuk tudni.
A fekete pont még nem von maga után bannolást.
Ha pozitív diszkriminációt von maga után a piros pont, akkor legyen. Valószínűleg ez nem egy 4 és egy 5 piros ponttal rendelkező felhasználók között fog megjelenni, hanem nagyobb különbség esetében. Ott pedig lehet alapja ennek. A valós üzleti életet is ez mozgatja az ár mellett.
Ahhoz, hogy te ezt az eljárást rossz viccnek titulálod, azzal magad is minősíted.
Elfecsérlem az időm, mert nem válaszolok azonnal a bejelentésedre, ámde azt nem közölted, és másnak kell szólnia, hogy történt ilyen eset.
Én eddig az összes válaszom ellinkeltem neked privátban, így azonnal tudtál értesülni, reagálni. Én tőled ilyet még nem kaptam.
Régebben jöttél ide, mint én?
Valószínűleg mégis én, vagy akár csak Ollie volt az, aki nálad többet tett le itt, és azt a rangom nélkül is állítanám.
Ha neked ennyit ér az egész, akkor nem kell használni a szolgáltatást.
Köszönöm.
z0d1AK
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4499 forint |

) eddig volt tetje a jateknak.. szal sztem szvsz ezt elcsesztetek... ja es Obolony voltam... ha nem lett volna egyertelmu...

Ezekből a hozzászólásokból is látszik hogy aki itt személyeskedni akart, az nem én voltam. 

![;]](/dl/s/v1.gif)