Szerintem te más topikot olvastál. Na mind1, biztos igazad van.
A zene az életem szerelme, totális kiszabadulás, a zene egy másik dimenzióba visz, ami tele van meglepetésekkel.
Szerintem te más topikot olvastál. Na mind1, biztos igazad van.
A zene az életem szerelme, totális kiszabadulás, a zene egy másik dimenzióba visz, ami tele van meglepetésekkel.
Sziasztok, azt szeretném megkérdezni, hogy kitehetem-e a Dr. Regős Péter, a MZSVSZ (volt?) szóvivőjének versét a személyes bejegyzéseim közé. Hozzászólást nem engedélyeznék természetesen. Keressetek rá, itt egy részlet:
Panaszkodnak, nyavajognak,
Ök sehová sem tartoznak,
Mindenki az ellenségük,
Nincsen nekik kistestvérük.
Köszi! 
u.i.: inkább előbb megkérdezem, remélem jól döntöttem.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
Sziasztok ! 
A kérdésem az lenne, hogy ponuda kolléga mért kapott örökös bannt? Nem most volt a dolog, csak most találtam a totyikot.
★☆★ Régi / hibás alaplapokat, processzorokat veszek ★☆★
Nem.
Falsus in uno, falsus in omnibus.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Üdvözlet minden Moderátornak!
A problémám leírása kicsit hosszabb lesz a megszokottnál és előre megjegyezném nem állt szándékomban ebbe a topikba megírni ezt a bejegyzést (csak és kizárólag Racecamot akartam megkeresni ez ügyben, a vége felé érthető lesz, hogy miért), de sajnos úgy alakult, hogy én is érintett lettem.
A történet első fele ott kezdődik, hogy a napokban őstag lettem és gondoltam élek az oldalt által felkínált lehetőséggel, mely szerint választhatok magamnak egyéni arcképet. Az ennek rendelt topikban fel is tettem a kérdést és a mai nap Kidus válaszában azzal fogadott, hogy október közepén kaptam egy figyelmeztetést és majd áprilisban kérhetek ismét. Mikor ezt elolvastam csak bámultam, mint borjú az új kapura, hogy ez mégis micsoda? Aztán kis gondolkozás után rájöttem (túl sokat nem kellett agyalnom rajta, figyelembe véve azt, hogy hány hozzászólásomat kellett moderálni), hogy valószínűleg erről a hozzászólásomról lehet szó, melyet egy off topikban írtam és bolondember moderált. A probléma ott kezdődik, hogy én nem kaptam sem privát üzenetet, sem e-mailt, sem pedig figyelmeztetést abban a topikban és a Miért moderáltuk topikban sem. Direkt írtam ezzel kapcsolatban bolondembernek, hogy akkor ez most rákerül az adatlapomra, kapok figyelmeztetést, vagy valami, de ő csak annyit írt, hogy nem szabad (szabályzat ide vágó pontja?) ilyen képeket linkelni és ennyi. Én megnyugodtam és megjegyeztem, hogy ha legközelebb off topikba tévedek akkor ilyet nem linkelek (szakmai topikokban ilyen eszembe se jutna).
A történet másik fele ott kezdődik (tulajdonképpen ezzel kapcsolatban akartam írni Racecamnek), hogy aktívan látogatom a modker topikot, főleg az újoncok által feleslegesen nyitott új témák miatt és ha már ott vagyok, akkor megnézem, hogy mit ír a többi fórumozó és azt is, hogy egyes esetekben hogyan döntenek a moderátorok (ha már időm nagy részét itt töltöm a fórumon szeretnék tisztában lenni a működésével). Az elmúlt héten egy fórumozó linkelt egy adok-veszek-beszélgetek (lokál, tehát off) topikból egy pár hozzászólást a modker topikba, ami teljesen felesleges volt. Ez ott kapcsolódik az én problémámhoz, hogy ez a jelzés eléggé felkavarta az indulatokat az adott topikban és littlelion21 megírta ezt a hozzászólást. Itt felkeltette a figyelmemet ez a mondta: "Ezért is kértem az Urakat hogy vigyázzanak azokkal a bizonyos dolgokkal, mert mint látható bármikor bárki benézhet, aki aztán..." Gondoltam, ha már ott vagyok akkor visszaolvasok az adott topikban, hogy mire gondolhatott littlelion21 és mit találtam? Hát ezeket:[link], [link], [link], [link], [link], de nézzünk egy-két októberit is, ami körülbelül egybeesik az én hozzászólásommal: [link], [link]. Vagy akár meg lehet nézni, hogy littlelion21 kérése után milyen hozzászólások születtek az adott topikban. És még egy eset ami szintén érdekes számomra:[link] és [link].
A kérdésem az lenne, hogy akkor most hogy is van ez? A szabályzat nem tiltja +18-as dolgok linkelését, de egyes off topikban mégis moderálják az ilyen jellegű hozzászólást, amelyik topikot meg nem látogatnak rendszeresen moderátorok (ami nem teljesen igaz, mert littlelion21 rendszeresen látogatja azt a topikot ahonnan a példákat linkeltem és annak ellenére, hogy ő az aprókkal foglalkozik szvsz ezért szólnia kellene, ha már tisztában van azzal, hogy ezekért bármikor figyelmeztethetik a fórumozókat) ott bármit lehet? Előbb lehet linkelni szétszakadt emberekről videót, mint félmeztelen nőket? Vagy ha éppen nem bolondember jár abban a topikban nem kapok figyelmeztetést, de ha más akkor akár még ki is tesznek? Ráadásul nem kapok értesítést, hogy figyelmeztetve lettem?
Értem én, hogy nem lehet beleírni mindent a szabályzatba, hogy kevés moderátor van és nem lehettek ott mindenhol, hogy a moderátoroknak eltérő az értékrendjük és ami nincs benne a szabályzatban, de mégis kilóg a fórum egészéből az egyéni elbírálás alá kerül, hogy az off topikokban kicsit lazábbak a szabályok, de egyes helyeken véleményem szerint már túl lazák. Teszem azt, hogy én békéscsabai lennék és újoncként rendszeresen látogatnám azt a lokál topikot és látom, hogy ott miket lehet linkelni és én ennek mintájára másik off topikban linkelek félmeztelen hölgyeket akkor mi van? Hiába hozom fel példának, hogy de hát máshol nem lett moderálva hasonló hozzászólás, ezt az érvelésemet semmibe veszik? Pedig tudtommal a szabályzat az egész fórum területére érvényes, bár igaz, hogy ilyen dolgokkal kapcsolatban semmi nem szerepel benne.
Tudom, hogy a moderátorok döntése végleges és nincs is ezzel problémám, így jártam, várok még az egyéni arcképre, de ha én most az összes ilyen jellegű hozzászólást összegyűjtöm a fentebb említett (vagy lehet, hogy van ilyen más topikban is) topikból, akkor az érintett személyek végleg ki lesznek téve, annak ellenére, hogy szakmailag is hozzájárultak a fórum egészéhez? Vagy ők is kapnak egy figyelmeztetést, mint én, de erről nem lesznek értesítve, vagy pedig minden ilyen jellegű linkjük kap egy 18-as karikát és ezzel meg van oldva a kérdés? Mert akkor ennyi erővel nekem sem járt volna a bejegyzés az adatlapomra, vagy tévednék? Gondolom ez tényleg csak azon múlt, hogy bolondember rendszeresen látogatja azt a témát és őt zavarta a linkem, más moderátor meg kiszedte a balesetes videót a hsz-ből, más meg csak egy 18-as karikát rakott a linkhez. Hiányolom az egységes szabályozást ezzel kapcsolatban.
Félreértések elkerülése végett: nem a moderátorok döntéseit kritizálom (bár az zavar, hogy nem kaptam világos értesítést arról, hogy bejegyzés került az adatlapomra, vagy félreértettem valamit és nem kötelesek a moderátorok értesíteni, hogy ha ilyen történik?), nem azt kérem, hogy vegyék le a bejegyzést az adatlapomról, nem azt kérem, hogy legyenek figyelmeztetve a fentebb linklet fórumozok, hanem egy egységes szabályozást ami világosan kimondja, hogy nem linkelünk 18 éven felülieknek szóló dolgokat a fórum egyetlen-egy topikjában sem.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l
Sziasztok !
Ha nem jó helyre írok, kéretem töröltetni!
Az volna a kérdésem, hogy az Apróba lehet olyan hirdetést feltenni, amiben egy szolágáltató által banolt telefont hirdetek ? Előre is köszönöm 
★☆★ Régi / hibás alaplapokat, processzorokat veszek ★☆★
Szeretnem megkerdezni, hogy mi a baj a vv4 topikkal, miert nem fer el a faradt gozben?

Nem lenne vele probléma ha normális hangnemben zajlana a társalgás. Ez azonban a jelek szerint nem megy.
Többieknek: nem chattopic! A többi hsz emiatt lett törölve.
Si vis pacem, para bellum.
Igaz 1-2 user nem uti meg a szinvonalat, de ez a hsz-ek igen elenyeszo szazaleka, marmint az anyucika meg a hovatartozas emlegetese. A hulyules persze megy dosztig, de hat ez a musor ilyen, egy kozossegi topikban el kellene fernie. Kar lenne a erte, sok ember szorakozasa lenne tonkreteve.
Esetleg szamithatunk ra, hogy ki lesz nyitva, vagy fatylat ra?

Az a probléma, hogy egy ilyen intenzitással pörgő topic folyamatos ellenőrzése legalább egy, de inkább két moderátort folyamatosan lekötne. Ez pedig nem megoldható. Gondolom annak sem örülne senki, hogy folyamatosan bannolgatnánk a felhasználókat.
Plusz ugye Te is megtaláltad a póttopicot. Emellett a Logout-on is van erre a célra egy bejegyzés és a hozzá tartozó topic. Semmi sem indokolja a topic újra megnyitását. A póttopic címe ráadásul nem árulkodó, szóval az egyszeri fórumozó nem is fogja megtalálni.
A topic zárva marad.
Rendben.
de közben az új topik lezáródott. a logoutos topik alatt carlo009-ére gondolsz? legyen tehát az az új vv topik? (mondjuk kérdés ő mennyire örül majd ennek)
amúgy szerintem elég fura indoklás a zárásra, hogy túl népszerű volt és így túl sok hsz keletkezett... vagy ez egy általános szabály itt? ha túl sok a hsz, akkor figyelembe véve, hogy amúgy is egy nem szakmai, tisztán szórakoztató jellegű, főleg poénkodós dologról van szó, nem lehet megoldás, hogy csak akkor néz be a mod, ha valakinek panasza van?
we all deserve a bit of luck.
"amúgy szerintem elég fura indoklás a zárásra, hogy túl népszerű volt és így túl sok hsz keletkezett..."
Ez így önmagában tényleg furcsa lenne: a teljes indok az, hogy ebben a sok hsz-ben túl sok olyan hozzászólás volt, ami nem való a fórumra.
Ha sokan szólnak hozzá normálisan egy fórumhoz, az jó.
Ha ezek között van pár nem odaillő hsz., az már nem olyan jó, de kigyomláljuk.
Ha viszont annyi gyomlálandó hsz. van, hogy nem tudjuk* ezt egyes hozzászólások vagy fórumozók szintjén kezelni, akkor viszont bezárjuk a topikot, volt már ilyen.
*vagy nem akarjuk: senkinek sem hiányzik, hogy nagyüzemben osszuk a banokat
"nem lehet megoldás, hogy csak akkor néz be a mod, ha valakinek panasza van?"
Az Alapelvek nem véletlenül születtek, azok az egész fórumra érvényesek.
Falsus in uno, falsus in omnibus.
Kettő darab HSZ van abban a topicban amit töröltek (én ennyiről tudok legalábbis).
Ennyi erővel már a fél Fáradt Gőzt be lehetne zárni, mert szinte mindegyik topicban több túlkapás történt mint itt, had ne soroljam melyikek állnak az élen.
A másik dolog, ami elég furcsán veszi ki magát, hogy már ketten felszólaltatok moderátorok az ügyben, de az aki bezárta nincs sehol. 
Szerintem sokunk tőle várná az indokot és nem azoktól, akik nem kompetensek az ügyben.

Egyébként nem igényel hosszú távú figyelmet a moderátorok részéről a topik szemmel tartása 2-3 hónap múlva vége a játéknak és az egész aktualitását veszti
Daa-raa hamarabb válaszolt, mint ahogy én válaszoltam volna, és az én válaszom sem tartalmazott volna semmi extra érdemi információt, ezért feleslegesnek láttam elismételni még egyszer azt, ami már le volt írva.
A topik nem 1-2 hsz miatt lett bezárva. Az tény és való, hogy egy bizonyos hsz miatt kerültem oda, melyet rögtön töröltem, de aztán elkezdtem olvasni a topikot, és elég nyilvánvaló volt, hogy mennyire elszaladt a ló. Gyakorlatilag a topik negyedét lehetne törölni, és mivel nincs kapacitásunk arra, hogy valaki állandóan azt a topikot felügyelje, jobbnak láttam zárni.
Megjegyezném, hogy mi mindnyájan önkéntes alapon moderálunk, vagyis a szabadidőnkből áldozunk arra, hogy színvonalas maradjon a fórum. Érthetően nem akarunk még többet áldozni arra, hogy egy olyan topikot felügyeljünk, mely amúgy sem tud sok értéket felmutatni.
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***
"Érthetően nem akarunk még többet áldozni arra, hogy egy olyan topikot felügyeljünk, mely amúgy sem tud sok értéket felmutatni."
Ez eléggé szubjektív vélemény szerintem.
én továbbra is meglehetősen önkényesnek érzem a dolgot. semmi olyat nem írtatok, hogy konkrétan mi volt a baj, nem volt konkrét figyelmeztetés sem, hogy mi az amit a jövőben ne stb. és nyilván nem olyan fontos az egész, de tök jól elszórakoztunk ott és erre jön valaki és hip-hop lezárja.
ollie: de ez milyen dolog már, hogy azt mondod, hogy nincs kedvetek egy témát felügyelni, mert titeket nem érdekel, vagy szerintetek értéktelen és ezért zárjátok. tudtommal ez a mod dolog nem egy ilyen ízlés alapú dolog, hogy a fórumban azok a témák maradnak, amik érdeklik a modokat...
ezt említette daa-raa sztm...nyugodtan lehet itt folytatni ha jol vettem ki a szavakbol és ezzel le is zárhatjuk a reklamálást.
A barátok olyanok mint csillagok az égen...sok van belőlük de kevés ad a söréből...

Tehát nem számít , hogy a topik népszerű , nem számít , hogy a topik gerincét adó társaság több éve fórumozik a PH-n gondolom az sem , hogy időnként néhány moderátor is humoros posttal emelte a színvonalat . Csak mert néhány moderátor szerint nem mutat fel értéket már kapásból el kell kaszálni . Szerintem az is értéknek számít , hogy estéről estére jó kedvre derítettük egymást a villalakók viselt dolgaival kapcsolatban . Bele olvastam az u.n ON topikba és a hasonló megnyilvánulásokat semmilyen formában nem torolják meg a kedves moderátorok . Az említett topik szintén nem rendelkezik "valós" értékekkel . Egyébként meg tisztelet jár neked és a többi moderátornak , hogy a szabadidőtöket áldozzátok a fórum színvonalának megtartásáért , de nem biztos , hogy korrekt csak a nektek tetsző fórumot/fórumokat moderálni ami számotokra "értéktelen" (sokaknak viszont értékes) azt meg bezárni . Kérném , hogy még1x gondoljátok át a döntéseteket .

azért jó lenne ha adnátok még 1 esélyt a topiknak , ha ezek után is ugyanazt tapasztalnátok akkor én is azt mondom hogy zárjátok végleg!
"mely amúgy sem tud sok értéket felmutatni" az egész vv nem tud értéket felmutatni mégis nézik közel 2 millióan
[ Szerkesztve ]
de egyáltalán tudjuk mi az az "ugyanaz", amit tapasztaltak és ami ellene megy az alapszabályoknak? a legkonkrétabb dolog az volt, hogy értéktelen.
amúgy most így belegondolva én spec azt sem írom alá, hogy ne egy értékes témáról lenne szó
csak itt nem látom, hogy miért érdekes, hogy ki szerint mi értékes és mi nem. bár szalai annamária biztos látná 
Belenéztem a való világ műsorba..., szerintem azonnal zárjátok be az erről szóló blogoutos topikokat is 
Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.
ollie, dabadab, da-raa!
Én elég rendszeresen látogattam a VV-s topikot és az eddigi 2 hónap alatt nem is volt jelentős probléma.
Annyi személyeskedés, mint ott volt, bőven van akármelyik másik fáradt gőzös topikban. Focis, nőügyes topikban még talán több is (ezeket szoktam olvasgatni).
A VV-s topikban maximum a rengeteg hozzászólást lehet felróni, de ezt talán Ti is beláthatjátok, hogy teljesen áttekinthetetlen lenne, ha mindenki beleszerkesztgetné a mondanivalóját egy hsz-be. (volt rá példa, hogy 5 perc alatt ~50 hsz érkezett)
Abu is járt ott többször, ahogy láttam, és nem igazán volt problémája a hangnemmel, hozzászólásokkal.
Ahogy néztem a modkert csak két kérés volt, az is két ember miatt, akik odajöttek arcoskodni.
Emiatt megszüntetni egy nagyon jó társaságot, ahol sok fórumtag jó haverságokat kötött butaság, nem lenne szabad.
Ez a magánvéleményem, remélem azért még egyszer megfontoljátok.
Köszi, hogy elolvastátok.
The world outside can burn in flames.
mint érintett hozzászóló a topikban, nekem is lenne javaslatom:
tényleg nem egy intellektuális téma és rengeteg anyázó hsz volt, de amint bezártok egyet két másikat nyitnak. egyetlen topikot szabadna meghagyni, és ott sem engedni a csetelést/hozzászólás-gyűjtést, amit páran folytatnak.
"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."
Üdv!Nem tudom jó helyre írok-e?Az lenne a kérdés hogy ebben a topicban a 20. hozzászólást mért távolították el?
[ Szerkesztve ]
Eladó Lego 7893!!!! //// "Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha //// Peace!

Sziasztok!
Szerettem volna lecserélni az avataromat, de van egy rossz pont az adatlapomon az alábbi eset miatt:
[link]
Természetesen kaptam a törlésről Sareth moderátortól egy privátot, de nem hittem, hogy emiatt kapok egy fekete pontot.
A szabályzatban viszont semmiféle ilyen tiltásra vonatkozó passzus nincs:
# a következő termékek adásvételét: (lő)fegyver, kényszerítő eszköz, jövedéki termék (üzemanyag, alkohol stb.), gyógyszer, gyógyhatású termék, üdülési csekk, vagy bármi más termék, melynek internetes árusítását jogszabály nem engedélyezi.
# ugyanazon apróhirdetés 30 napon belüli ismételt feladása (helyette használd az UP-olási lehetőséget!)
# egy termékhez több apróhirdetés feladása
# tilos hamisított (klón, replika, stb.) termékek adás-vétele (jogszabály szerint)
# játékok accountjának, vagy tipikusan MMORPG játékban használatos tárgyak (karakter, pénz, egyéb item) eladása
# az ingyenes hirdetést vállalatok, vállalkozások vagy üzletszerűen hirdető magánszemélyek részére. Számukra Médiaajánlatunk itt elérhető!
Amit kiemeltem annak semmi köze nem volt az általam hirdetett, és egy pár példányban eladott kódokhoz(vadi új az összes ha érdekel valakit akkor tudok linket adni honnan vettem a kódokat).Ennyi erővel akár törölhető lenne az összes GameCardal foglalkozó ember hirdetése is.
Soha senkit nem csaptam be a kódokkal, mindegyik teljesen új volt.
Így nem érzem jogosnak a fekete pontot, de gyanítom, hogy muszáj lesz kivárnom a fél évet
.
Walter White is Bad*ss!!

Nem szüntettünk meg semmilyen társaságot. Csak egy topic (illetve most már kettő) került zárásra.
A rengeteg hozzászólást nem lehet felróni egy topicnak, ha mindennek van értelme, nem chat és értelmes hangnemben zajlik. Itt lendületből legalább kettő hibádzott. Egy dolog, hogy valamire van igény. Van sok egyéb dologra is, amiket törvények tiltanak. Az ilyen műsorokat éppen nem, de ettől még az igény, mint a fennmaradás indoklása igen gyenge lábakon áll.
Emellett az állandó felügyelet szükségessége az, amit nem tudunk biztosítani, erre ugyanis nincs kapacitásunk.
És abban a topikban volt jó pár régi fórumozónak az esti találkozóhelye, ergo a társaság is megszűnt, illetve megszüntettétek.
Ahogy olvastam, RoyalFlush figyelmeztetése után teljesen kulturált mederben folyt a fórumozás, ezért duplán nem értem miért kellett bezárni...
A fáradt gőzös topikok nem arra valók, hogy se a felhasználók, se a moderátorok ne vegyék olyan komolyan a dolgokat, és ki lehessen ereszteni a áradt gőzt?
A fennmaradás igénye miért áll gyenge lábakon?
Miért kell állandó felügyelet?
Én töröltem azért, mert egyértelműen degradáló hangnemben írtál valakiről.
A VV4 topikot újra megnyitom, mert nincs értelme zárva tartani úgy, hogy 3 másik topik is foglalkozik a témával.
Köszönjük szépen.
Megpróbáljuk betartani és másokkal is betartatni a szabályokat 
Nézd a jó oldalát, így nyertetek pár önkéntes moderátort 
Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.
Rendben!Köszönöm a választ. 
Eladó Lego 7893!!!! //// "Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha //// Peace!

Erre ne is várjak választ? 
Walter White is Bad*ss!!
Szeretném kérdezni, hogy az mnyp topikban történő hozzászólástakarításban mi rosszat vétett az a hozzászólásom, amelyben azt írtam le , hányszorosára nőtt a keresetem 2002-2011 közt? Nem volt politika benne.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain