Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#751) ABnormal

ABnormal
(őstag)

Mi a baj az aláírásommal? Grafiqs moderátor kitiltott és törölte is,de nem találom a miért moderáltunk topikba,a következő volt ( emlékezetből írom,lehet nem betű szerint ):

"hogyan legyünk gyorsan pH félistenek:regisztráció után jellemünknek megfelelően válasszunk egy patkányra hasonlító avatart,szóljunk bele minden topikba,témába és szorgalmasan jelentgessük fórumtársainkat a moderátort keresek topikban :D"

kifér 3 sorban,nincs benne személyeskedés,mi a gond vele?

http://href.hu/x/ggsb <-- eladó cuccaim

(#752) I_Am válasza sanyi44444 (#750) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ahogy nézem nem csak ez a nicked volt eddig, hanem vagy 10.

Ez is ment a levesbe, már csak az eldobható mailcimed miatt is.

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#753) I_Am válasza ABnormal (#751) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Konkrétan körbeírtál egy személyt és most az utolsó kis hajszálba kapaszkodva próbálod az ártatlan adni.

Hülyének lehet nézni minket de nem szeretjük.

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#754) ABnormal válasza I_Am (#753) üzenetére

ABnormal
(őstag)

Kit? Én nem tudom kire gondolsz...

Amúgy szabad itt beszélgetni,mert az első hozzászólásban az szerepel,hogy csak a bejelentő és az intézkedő moderátor...,nehogy gond legyen...

(#755) I_Am válasza ABnormal (#754) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Moderátor. Látom én is mi történt, ahogyan bármelyikünk. Egy csapat vagyunk, néha kisegítjük egymást, ha csak szimpla egyszerű és nem túl bonyolult kérdésekről van szó.

A kit kérdésedre nem válaszolok, mindketten tudjuk kiről szólt, ne játszd az ártatlan kisbárányt, mert ezzel már csak magadat égedeted nem minket.

(#756) Grafiqs válasza ABnormal (#754) üzenetére

Grafiqs
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Bíztam benne, hogy egy ilyen egyszerû kérdés könnyû tisztázni privát beszélgetés keretében is. Nincs szükség arra, hogy kellemetlen perceket szerezz saját magadnak a többi forumozó elôtt.
De sajnálattal látom, hogy nem sikerült. :(

Akkor konkrétan idézem a kérdéses pontját az Alapelveknek: "a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólásokat (a hozzászóláshoz értve a nicknevet, aláírást és egyéb, a felhasználó által megadott adatot)"

Bízom benne, hogy elég érthetô voltam!

G

I_Am: Köszi megjöttem. ;)

És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss l Policity.hu

(#757) ABnormal válasza I_Am (#755) üzenetére

ABnormal
(őstag)

Már meg ne haragudj,de nem vagyok gondolatolvasó,hogy tudjam,hogy Te / T i kire gondoltatok,és hülyének sem nézlek,csak szeretném ha Te írnád ki a nevét...

Közben az illetékes moderátortól megkaptam privátban amit vártam.

(#758) ABnormal válasza Grafiqs (#756) üzenetére

ABnormal
(őstag)

Nekem ezek nem kellemetlen percek,csak bebizonyosodik,hogy van akinek mindent lehet itt a fórumon...komolyan mondom elmegyek besúgónak én is...

és látod:mire elolvastam a privátodat és bele is írtam a válaszba már jöttél ezzel a dumával...ejj...ejj...

[ Szerkesztve ]

(#759) Grafiqs válasza ABnormal (#757) üzenetére

Grafiqs
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

1. Nem vagyok illetékes "csak" érintett.
2. A saját magad által írt mondatban mondasz ellent saját magadnak. Azt állítod: "nem vagyok gondolatolvasó" ez ugye azt jelenti, hogy nem tudod ki a konkrét személy akirôl az inkriminált aláírás szól. Ellenben a mondatod második felében azt írod: "csak szeretném ha Te írnád ki a nevét..." ezzel viszont azt sugallod, hogy nagyon is tudod, hogy ki az adott forumozó, de elvárod, hogy I_Am kolléga postolja a nevét mert Te nem akarod.

G

MOD: Besúgó a te értelmezésedben, a forumot jobbá tenni kívánó az én értelmezésemben. Hatalmas különbség.

[ Szerkesztve ]

És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss l Policity.hu

(#762) ABnormal válasza Grafiqs (#759) üzenetére

ABnormal
(őstag)

Elnézést kérek a pontatlan fogalmazásért,helyesen : "csak szeretném ha Te írnád ki a nevét..." annak akire Te gondolsz.

Már meg ne haragudj,de azzal nem lesz jobb a fórum,ha valakik csak azért szaladnak a moderátorokhoz mert mondjuk valakik az aláírásukat olyan hosszan töltik ki,ahogy a fórummotor engedi,akkor tudnám elismerni építő hozzászólásnak,ha azt írták volna a moderátort keresek topikba,hogy srácok,gond van a fórum motorral,mert túl hosszú aláírást enged,de nem ez töténik,direkt csak azt nézi,hogy kit jelenthet... ez nálam visszaeső személyeskedés.

[ Szerkesztve ]

(#763) Grafiqs válasza ABnormal (#762) üzenetére

Grafiqs
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Elmagyaráztam már, mi az, hogy személyeskedés.

Ha valami általad vélt hibát fedezel fel a forum motorjában akkor arra megvan a megfelelô hely, hogy jelezd: Bugok a RIOS R5 PH! motorban.
A felvetésedre válaszként egy újabb idézet az Alapelvekbôl: "amit tiltunk fórumunkban: minden olyan beavatkozást, mely hátrányosan változtatja meg a fórum megjelenését, illetve akadályozza annak rendeltetésszerű használatát." Ezt és az ehhez hasonló "hibákat" jelezni számunkra segítség, hogy így is segíthessük a forum mûködését.

De most már örülnék, ha egyszer vennéd a fáradtságot és végigolvasnád az Alapelveket, ne kelljen már sorban ide beidéznem minden részletét.

Személyeskedés: "A személy támadására épülõ érvelésrõl, röviden személyeskedésrõl beszélünk, amikor a másik személyét, gyakorlatát, szándékait kritizálják, és e kritika alapján utasítják el az illetõ álláspontját, érvelését."

(#765) wutuka

wutuka
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Szeretném már megkérdezni,hogy miféle moderálási szabályok vannak érvényben? Akinek tetszik a véleménye maradhat,akinek nem,azt töröljük,szankcionáljuk?
Szeretném megkérdezni,hogy a csaló topikban a következő számú hozzászólások miért is nem chatelések?
5198,5199,5201,5203,5204,5205,5206,5207,5208,5209,5210,5211,5213,5215
Továbbá érdeklődnék,hogy miképpen is,és mikor is fog megváltozni a Hardverapró szabályozása,ami emlegetve lett már elég régen? Ugye emlékszünk,azért hogy ne legyen ennyi csaló.Vagy már el lett felejtve?

Forza Inter!

(#766) Pizzu

Pizzu
(tag)

Sziasztok!

Az a kérdésem hogy moderálás milyen szabályok, irányelvek alapján vannak?

:R

Törött notebook... :)))

(#767) Ndruu válasza Pizzu (#766) üzenetére

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A fórum alapelvei alapján, amit ugyebár mindenki elolvas és elfogad a regisztrációnál.

sálálé

(#768) Pizzu válasza Ndruu (#767) üzenetére

Pizzu
(tag)

én is így tudtam :R

Törött notebook... :)))

(#769) wutuka

wutuka
(fanatikus tag)

Üdv!
A 765-ös hozzászólás moderálással kapcsolatos kérdés.Választ is fogok kapni? :U :R

Forza Inter!

(#770) SyntaxeError

SyntaxeError
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Üdv, egy Moderátort kérnék hogy szóban figyelmeztesse a következő "kollégát" néha
mert:

Pár napja az egyik termékére tettem egy KPs ajánlatot, erre minősíthetetlen modorban válaszolt (konkrétan lecigányozott ami ugye tilos) ezek után én kértem bocsánatot hogyha megsértettem az ajánlatommal. Pár perc múlva talán még becsmérlőbben válaszolt miután írtam neki kulturált hangon hogy az itt PHn nem szokás és tiltottam.

Ezek után az adott hirdetéséhez írtam hogy a kolléga modortalan, mindezt persze off topicban, ahogy kell.

Ezek után ő volt olyan kedves és az összes hirdetésem alá beírta idézném: Komolytalan ember komolytalan ajanlataival! Senkinek sem ajánlom!!

Ha lehetne finoman érzékeltessük vele hogy mi a szokás az ilyen alakokkal itt...

▄▀▄ Az Apple egy életérzés

(#771) ollie válasza SyntaxeError (#770) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Rossz helyre írtad, de töröltem a hsz-eit. Viszont te is sáros vagy, mert 2 hirdetésébe is írtál degradáló megjegyzést, és te voltál az első.

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#772) SyntaxeError válasza ollie (#771) üzenetére

SyntaxeError
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Köszönöm. :R

▄▀▄ Az Apple egy életérzés

(#773) wutuka

wutuka
(fanatikus tag)

Jó Reggelt!
Moderálással kapcsolatos kérdéseket tettem fel,választ nem kaptam.gondolom,hogy lehetett látni,mert az utánam kérdező kapott választ.Igaz én nehezen megválaszolható kérdéseket tettem fel,amire korrekt választ nem is kaphattam volna.Legfeljebb egy elnézést kérő válasz érkezhetett volna,de arra azt hiszem hiába várnék.
Szomorú.mutatja,hogy milyen is a moderálás színvonala,és hogy a szabályok bizony valakire vonatkoznak,valakikre nem.
Ezért kár moderálással kapcsolatos topikot fenntartani. :((

Forza Inter!

(#774) zsivagooo

zsivagooo
(fanatikus tag)

Gratulálok a moderatúrának.

Felhívnánk továbbá még egyszer a figyelmet arra, hogy a szabályzat egyértelműen tiltja a warez-t és annak elősegítését. Ennek értelmében az ilyen tartalmú aprók figyelmeztetés nélkül kerülnek törlésre, többszöri elhelyezésük az oldalon pedig komolyabb szankciót von maga után.
Hasonló megítélés alá esnek a replikák, hiszen itt az áru hamis megjelölése történik, ami ugyancsak törvénybe ütköző.

Miután jeleztem 3x az égvilágon semmi nem történt 3 nap alatt,illetve pontositok 2 moderátor kolléga engem oktatott ki.

A továbbiakban nem kivánok ezen az oldalon jelen lenni.

az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik

(#775) Sareth válasza zsivagooo (#774) üzenetére

Sareth
(HARDVERAPRÓD)

A dolog azon részére ami rám tartozik akkor válaszolnék is (az ezek szerint süket fülekre talált közel 8 privi után) ha már burkoltan, de meg lettem említve.

Annyit kértem pusztán (amit le is írtam) hogy a fórumot ne szemeteld tele mert az nem arra van kitalálva és megalkotva. Az általad említett, és méltán idézett szabályzat erre is kitér: „A topic nem csevegésre, kizárólag csak moderáció kérésre van, ezért az összes nem ide illő hozzászólás törlésre kerül és az elkövetője figyelmeztetésben részesül!” Érthetően jelzeték feléd hogy a problémádat, észrevételedet és minden más az üggyel kapcsolatos dolgot privibe közöld. Mindezek után naivan kérdezném hogy szerinted hol volt ez kioktatás?

A moderálás további részére irányuló kérdésekben pedig az ügyben eljáró kolléga fog neked válaszolni.

[ Szerkesztve ]

„Jézus, Buddha, Lao-ce és Krisna és gonzzo410! ¤ http://www.youtube.com/watch?v=P6UgjLFEOhc ¤ Dubstep® Alliance ¤ Okay, fuck* it, I lied it's drum and bass.. what you gonna do!? ¤ Remélem 129+ értékelés mond neked valamit!

(#776) littlelion21 válasza zsivagooo (#774) üzenetére

littlelion21
(VIP)

Megszólítva érzem magam:

Nos, Magyarországon a szoftver PC-re való telepítés nem minősül illegális cselekménynek és jelen pillanatban az "Alapelvek" sem tiltják.

Továbbá szeretném "örömömet" kifejezni hogy az itt megfogalmazott kérésemnek ilyen szinten nem sikerült eleget tenni.

[ Szerkesztve ]

(#777) zsivagooo válasza littlelion21 (#776) üzenetére

zsivagooo
(fanatikus tag)

Ezt kellene elolvasgatni addig is amig a prohardver és az Apple magyarország képviselői tisztázzák a kérdést.

További kérdésekkel lehet zaklatni:
Apcom

az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik

(#778) littlelion21 válasza zsivagooo (#777) üzenetére

littlelion21
(VIP)

De azt ugye nem gondolod komolyan hogy egy kaliforniai bíróság döntése bármilyen szempontból irányadó MO.-n...?

(#779) vsgaborr11

vsgaborr11
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Kb. egy-másfél hétig nem szúrta a szemét senkinek, hogy itt aztán warez lenne(megjegyzem egy egyszerű tréfa volt, sem a bejegyzésben nem említettem warezt, sem a kommentben). SZVSZ a legidiótább moderálás volt... De most komolyan. Beírom ide, hogy LiBERTY, és wareznek számít? Nem, főleg nem egy ;] kíséretében. Mert hogy ott ez történt, egy egyszerű mondatocskára rá kiáltotta egy VIP tag, hogy WAREZ!!!!444%%!!4, és már repültem is 3 órára. Eléggé a LOL kategória ez, kérem szépen :W

[ Szerkesztve ]

Zune HD 16 GB

(#780) KrenAtesz válasza vsgaborr11 (#779) üzenetére

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ugyan nem én moderáltam, de már a bejegyzésből lesüt a warez... ("Sokat szenvedtem ezzel a verzióval")

Így én nem lepődnék meg.. :) Annak tekintetében meg főleg, hogy az adatlapod se tiszta, már volt 3 órás banod is, így nem lehetett a figyelmeztetéssel kezdeni..

Túl kell lépni rajta, legközelebb nem írsz ilyet, azt akkor mindenki boldog lesz :)

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#781) vsgaborr11 válasza KrenAtesz (#780) üzenetére

vsgaborr11
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Az adatlapom miért is nem tiszta? Eddig egy egy napos bannom volt, azért mert azt mondtam, ********.Bezzeg, amikor szemét AMD-skednek, meg szemét Inteleskednek, akkor még a modik is beszállnak. A 3 órás bannomat is most kaptam...
Amúgy az alapelvekben(amit ugyebár mindenki elolvas regisztráció előtt, nemdebár?) ott van, csak akkor számít valami wareznak, ha a használatát elősegítem(nem történt meg), vagy a használatára buzdítok(nem történt meg), illetve segítséget kérek a beszerzésében(nem történt meg).
Ezért én úgy gondolom, hogy az egész PH! moderálási rendszere úgy, ahogy van rossz. Vagy akkor le kéne írni azalapelvekbe(másodszor linkelem, hogy meg tudd nézni Te is, és a T. Moderátorok), hogy "Warezra sem utalni nem szabad, sem azzal vicceskedni"

[ Módosította: Racecam ]

Zune HD 16 GB

(#782) madstunt

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én azt szeretném kérdezni hogy az olyasmi mennyire megengedett hogy valaki nyíltan reklámozza az adott topikban hogy ez meg az hozzáférhető nála és pmben szíves örömest küld warezlinket

www.quiznight.hu Ingyenes kocsmakvíz bajnokság az ország 5 pontján, Budán, Pesten, Szentendrén, Szegeden és Pécset

(#783) Racecam válasza vsgaborr11 (#781) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Igen, és az Alapelvekben a csúnya szavak sincsenek tételesen felsorolva. Ne poénkodj warezzel, ne reklámozd kvázi és akkor nem lesz probléma.
És, ha még egyszer leírod, azt a kifejezést, amire egyszer már kaptál 1 napos bant, én teszlek ki, de lehet, hogy végleg... :U

madstunt: Semennyire, de ezzel légy szíves a modkerbe fáradni.

[ Szerkesztve ]

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#784) wutuka

wutuka
(fanatikus tag)

Moderálás,vagy moderálatlanság?

Tiszteletteljes módon kérdeztem a 765-ös hozzászólásban.Lassan két hete.769-773 hozzászólásban ismét megtettem.Remélem sokan olvasták.A moderátorok viszont talán nem? nem méltatnak válaszra sem,pedig azt hiszem kötelességük volna az alapelvek szerint... Mindenki gondoljon mindezek alapján arra,hogy kinek van jogában moderálni? :o

Forza Inter!

(#785) C4mp3r

C4mp3r
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kidus szerint van egy figyelmeztetesem amit nem nagyon tudok mire velni, kernem az illetekes moderatort magyarazza meg mivel erdemeltem ki.

Koszonom

If God is for us, who can be against us? Romans 8:31

(#786) Viktor77 válasza wutuka (#765) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Megnéztem már miről van szó. Baromi egyszerű a válasz.

Egy igen komoly vita alakult ki, a PH! talán legnagyobb csalásával kapcsolatban.
Két eset lehetséges ugye.

1. Nem töröljük ezen hsz-eket, ekkor te felemeled a szavad.
2. Töröljük ezen hsz-eket, ami viszont nem vet jó fényt ránk, mert amolyan nyomeltüntetésnek tűnne, amivel igazolva érezhetné magát a másik fél.

Vannak esetek, amikor jobb meghagyni az ilyen hsz-eket. Az meg, hogy "Akinek tetszik a véleménye maradhat,akinek nem,azt töröljük,szankcionáljuk?" azért nem igaz, mert nem tetszés-nem tetszés alapján moderálunk. De még ha így is tennénk, nem minden moderátornak tetszene ugyanaz, azaz én akár törölhetném is, amit mondjuk I_Am meghagyott.

A másik kérdésre a válasz amolyan Blizzardos. Nem is adhatnék másmilyen választ. When it's done.

Hidd el, akinek ez a dolga, dolgozik rajta. Attól, hogy többször megkérdezed (emlékeim szerint nem oly rég már lefutottuk ezt a kört), nem lesz elöbb kész. Nekünk is könnyebb lenne, mi is várjuk.

Bazinga!

(#787) wutuka válasza Viktor77 (#786) üzenetére

wutuka
(fanatikus tag)

Én mint egy károsult hozzászóltam a vitához.Az enyém ,és mások hozzászólása is törölve lett,mert chatelésnek lett minősítve,viszont a többi chatelés simán megmaradt.Igaz abban egynéhány moderátor is benne volt,nekik talán lehet.
Azt gondolom,hogy egyenlő mércével kell mérni.Mindenki véleménye lehet fontos,főleg,ha olyanokról van szó,akik a jobbítás szándékával szólnak hozzá a témához.

Valamin feltettem azt a kérdést is,hogy DAA-RAA remélem jól írtam,ha nem elnézést kérek érte moderátor azt írta,hogy megváltozik a PH,hogy ne lehessen a csalók otthona.ennek már jó ideje,mégsem történt semmi.Ezt vetettük fel többen is,de 0 eredménnyel. A Blizzardos hasonlat jó,kedvem lenne rajta nevetni,de aligha vígasztal bárkit is,akit kár ért,nem beszélve arról,hogy milyen vélemények alakulnak a hardver-apróról,amit aztán már tényleg nem lehet nem észrevenni. :K

Forza Inter!

(#788) daa-raa válasza C4mp3r (#785) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

[link] Mindösszesen ennyi miatt. De nevezzük nevén a gyereket: warez.

wutuka: Nem a PH! változik meg, csak a Hardverapró. Itt olvashatsz róla többet. Mi sem tudunk többet, jelenleg ennyi publikus a dologról.

[ Szerkesztve ]

Si vis pacem, para bellum.

(#789) C4mp3r válasza daa-raa (#788) üzenetére

C4mp3r
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem emlékszem hogy beírtam volna bármilyen termékkulcsot, csupán reagáltam egy kommentre, hogy "detto", tudtommal ez nem tiltott.

(#790) daa-raa válasza C4mp3r (#789) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Szerepelt a hsz-odban, még ha csak idézetként is. Annyira nem tartottam súlyos vétségnek a dolgot, ezért is csak figyelmeztettem az elkövetőket (mindet). Warez-ért normálisan minimum egy 1 órás ban-t ki szoktunk osztani.

(#791) C4mp3r válasza daa-raa (#790) üzenetére

C4mp3r
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Rendben, nem emlékeztem az idézetre, így jogos. 1500 nap után azért illik egy figyelmeztetést begyűjteni. A 2000.-et bannal ünneplem. :D

(#792) daa-raa

daa-raa
(MODERÁTOR)

Megelőző csapás: ^Clown "Akik örülnek a kolontári katasztrófának" illetve wwenigma erre válaszul született "Gratulálok!" című bejegyzéseit töröltem, mivel láthatóan csak a hangulatkeltés volt a célja mind a kettőnek.

(#794) ^Clown válasza daa-raa (#792) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Magát az írásomat egyáltalán nem kellett volna kitörölöd, szépen megkértem a nagyérdeműt, hogy normális hangnemben legyenek szívesek véleményt nyilvánítani. Elég lett volna - ha már ott remegett a kezetek a törlés gomb felett - a hozzászólásokat törölni.

A hangulatkeltésről pedig annyit, hogy amíg meg nem érkeztek a moderátorok, normális volt a topik hangneme. Szépen felhergelték a népet a topikban, ezzel is kiprovokálva, hogy minél hamarabb ki lehessen törölni a kényes témát érintő írásomat, és a kapcsolódó topikot. Mesteri terv volt, ezúton is gratulálok! :R

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#795) ^Clown válasza daa-raa (#792) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszönöm, hogy megadtátok az esélyt arra, hogy reagáljak...

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#796) ollie válasza ^Clown (#794) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Hopp, elnéztem a topikot, azért töröltem eredetileg ezt a hsz-t.

De itt a válasz:

Ott követtük el a hibát, hogy nem töröltük rögtön, a - csak - hangulatkeltésre jó bejegyzést. Annak nincs értelme, hogy utálatot szítsunk embercsoportok iránt, mint ahogy annak sincs, hogy néhány hozzászólásból általánosítsunk. És pont ezt érte el a bejegyzés.

Ja, és semmiféle terv nem volt, jobb dolgunk is van annál, mint hogy ilyen hülyeségeket találjunk ki.

[ Szerkesztve ]

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#797) ^Clown válasza ollie (#796) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Oké, a véleményemet azért fenntartom:

Minden jót!

(#798) daa-raa válasza ^Clown (#794) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Tulajdonképpen a hibát ott követted el, hogy a bejegyzésbeli idézetek nem gyengén egyoldalúak voltak. Mert mint az egyik hsz-ból kiderült maga a forrás egyáltalán nem volt az! Ez így hangulatkeltés tetszik, nem tetszik.

Egyébként már ott elbuknak az ilyen bejegyzések, hogy meg kell kérni a többieket a kulturált véleménynyilvánításra. Ebből egyértelműen kiderül, hogy a szerző is tudja, hogy az írás provokatív.

A "felhergelés" pedig jelen esetben is csak annyiból állt, hogy valaki ellenvéleményt fogalmazott meg, rávilágított a már említett egyoldalúságra. Addig tényleg nagyon jól elbeszélgettetek a topicban, a bejegyzés hangvételéhez megfelelően...

(#799) iknight

iknight
(senior tag)

Kaller1 Apród Úr, kifogásta a hirdetésem, amit az apró szabályzatának többszöri átolvasása után sem találtam jogosnak, a részletek:
[link]

Jahh és ha már megnézik, Land Úr hozzászólását nem lehetne törölni, mert még mindig nem dolgozta fel a múltkori sérelmét.

[ Szerkesztve ]

Akik jó békét tudnak kötni, azok sohase győznek a háborúban.

(#800) Grafiqs válasza iknight (#799) üzenetére

Grafiqs
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Teljesen egyértelmû a szabályzat. 1 terméknek egy darab hirdetése lehet. A hirdetéseket naponta két alkalommal szabad (lehet) a sor elejére hozni (upolni). Természetesen nem úgy, hogy 1-2 naponta érvényteleníted a hirdetést és újat csinálsz.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.