Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#301) hejesírásó

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

Szervusztok!

[link]

ezzel kapcsolatban szeretném megkérdezni, hogy akkor ennyi erővel szcientológiás könyvet is lehet hírdetni? mert szerintem ezek amiket megírt és ajánl az író az írásában semmivel sem különbek.

+ nem kevés ingyen reklám szaga van a dolognak, vagy csak én vagyok gyanakvó? :B

köszöntem!

(#302) Racecam válasza hejesírásó (#301) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Már válaszoltam a modkerben is. Nem látom, hogy direkt reklám lenne, én úgy fogom fel, mit egy írást, amiben a szerző leírja az általa üdvösnek tartott viselkedési formát. Ezen lehet, sőt biztosan kell is vitatkozni, kultúráltan, érvekkel. Elég érdekes téma ahhoz, hogy a címlapon legyen.

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#311) DVD Diszont

DVD Diszont
(lelkes újonc)

Moderátorok!

Van egy blogger, aki nem hajlandó leszálni rólam. Nevezetesen: z0d1AK Debrecenből...
Állitólag üzletszerűen üzletelek, és ezt nem tudja bizonyitani... Csak folyamataosan rágalmaz, és letörli a hirdetéseimet. Mert állitólag valaki azt mondta neki, hogy üzletelgetek nagytételben...

Ha ez rám vonatkozik (AMIT NEM TUD BIZONYITANI !!!!!) akkor a HASONLÓ TÉMAKÖRBEN hirdetők 90%-át törölni kellene, mert ugyan azt csinálják mint én, amit szintén nem tud bizonyitani, csak már 2. alkalommal nem hagy békén.....

BIZONYITÉKOT!!!!!! Adiig olvasd el a szabályzatot!! z0d1AK !!!!

Egy hirdető...

DVD Diszkont

(#312) Mercedesz

Mercedesz
(újonc)

Tisztelt házigazdák & moderátorok!

Kérlek szépen hallgass meg utoljára, gondolkoztam a dolgon, és rájöttem arra, hogy maradéktalanul nem tudok most jelenleg beilleszkedni a közösségbe.

Mit is mondtam a múltkor (…), én csak egy „blogot szeretem volna” igen jelenleg is kitartok ezen a tényállás szerint. Egy apróságtól eltekintve, a a közösség egy része a pokol mélyére kíván, és hogy őszinte legyek én sem vagyok velük túl rózsás kapcsolatban, egyikőjükkel sem.
Ahogy mondtam egy blogot szeretem volna, amiben harmóniában vannak a jóhiszemű kommentek.

Nem szeretnék haragban lenni sem a házigazdákkal sem a moderátorokban, és nem szeretnék magyarázkodni, hiszen semmi értelmi tízezerszer újralegelnem amikor úgyis kitesztek, s ez nektek plusz munkába és időbe kerül, és nem utolsó sorban gondolom, hogy hiányzik a plusz aggódás, hogy megint mit fogok alakítani.
Egy valamit kérnék tőletek, csak egy blogot ahova csak én írhatok és senki más (letiltanám a kommenteket), és természetesen nem kívánok kommentelni illetve véleményt nyilvánítani sem hozzászólni a témákhoz, csak írni szeretnék magamnak itt.
Ha nincsenek kommentek akkor nem alakulhat ki flém, és ha nem szólok hozzá egyik témához sem akkor senki sem fejezheti ki az ellennyilvánítását.
Ahogy mondtam, csak egy blogot szeretnék, senki másnak csak magamnak, és csak ennyi lenne, a légynek sem ártanánk (hisz ahogy mondtam nem kívánok kommentelni, és a saját írásomban sem kérnék véleményt).
Türelmesen várom az ön válaszát, és remélem megoldható a dolog, s remélem nem kértem túl sokat (természetesen az írásban szereplő alapelveket maradéktalanul betartanám).

Tisztelettel ,,no name”

(#313) Viktor77 válasza Mercedesz (#312) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Írhatnék csúnyát (ahogy megígértem), kikelhetnék magamból, de rájöttem, nem érsz ennyit.

Nem.

Ja, az újraregeléssel kapcsolatban. 2 gombnyomás eltörölni mindent, amit az adott nick alatt csinálsz. Neked biztos több idő regelni emailcímet, stb.

[ Szerkesztve ]

Bazinga!

(#315) Mercedesz válasza Viktor77 (#313) üzenetére

Mercedesz
(újonc)

"Írhatnék csúnyát (ahogy megígértem), kikelhetnék magamból, de rájöttem, nem érsz ennyit."

Ennyit ér az én becsületem, elég lekezelő választ kaptam tőled, úgy látszik én csak ezt érdemlem.

Én megtiszteltelek, szépen, és ilyen bunkó stílusú választ kaptam. Tudom, hogy moderátor vagy, meg végtelen a hatalmad meg minden, de olyan érzésem van mintha visszaélnél vele (és még megis fenyegetél), én egyenlő kölcsönös tisztelhetett vártam.

Neharagúgy de én végképp nem tehetek róla, hogy a bejegyzés törlése gombra kattintottál.

Nem fórumozgatni szeretnék, hanem magamnak itt egy blogot vezetni (ahol letiltanám a kommentetket), oly nagy kérés ez tőletek?

Küldtem E-mailt még mindig semmi válasz, csak most az egyszer kaptam valami válaszfélét.

Racecammal szeretnénk beszélni, mivel ő az illetékes.

Tisztelettel várom a válaszodat.

[ Szerkesztve ]

(#316) Viktor77 válasza Mercedesz (#315) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Nem fogok válaszolni. Minden, amit el akartam mondani, benne van a privátomban és az ez elötti hsz-emben. És, hogy tudd, nem lesz csevegő ebből a topicból, így ezek a hsz-ek törölve lesznek.

[ Szerkesztve ]

Bazinga!

(#317) Mercedesz válasza Viktor77 (#316) üzenetére

Mercedesz
(újonc)

"A topicban csak az érintettektől született hozzászólások szerepelhetnek, azok is csak a következő felállásban:
- a moderációban érintett, moderált személy kérdése, hozzászólása, panasza.
- az eljáró moderátor/házigazda válasza"

Mi érintettek beszélünk, és a "az eljáró moderátor/házigazda válasza" vagyis Racecam válaszára várok.

"És, hogy tudd, nem lesz csevegő ebből a topicból, így ezek a hsz-ek törölve lesznek."

Akkor egyáltalán mért van a topik? semmi értelme nem láttam még olyan usert akinek egyáltalán még igaza volt itt.

Neharagúgy, de ennek nagyon rossz szaga van.

"ezek a hsz-ek törölve lesznek."

Mért lenének törölve? mi a témában ütköző dolgokról beszéltünk, és azt akarom, hogy legyen valami "nyoma" az egésznek.

Kérem szépen, privátban megmondtam csak akkor. fogom elfogadni a döntéseteket ha mindannyian visszaírtok nekem, csak megérdemlek már annyit, ehelyett te beszélsz mindenki nevében.

Ahogy fentebb is mondtam türelmesen várom a többi házigazda és moderátor válaszát.

(#318) Racecam válasza Mercedesz (#317) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hamarosan megkapod a választ, addig is ez a reged is kitiltásra kerül. De ha azt képzeled, hogy majd mindenki egyenként fog Neked válaszolni, akkor nagyon tévedsz. A végső döntésünket én fogom feléd tolmácsolni. Addig is, ezek a hozzászólások maradnak.

(#319) z0d1AK válasza DVD Diszont (#311) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

Kedves DVD Diszont!

Elsőként leszögezném, hogy nem blogger vagyok, ez a megnevezés maximum a Logout-on férne bele, valamelyik írásom alá. HARDVERAPRÓD vagyok, abból a célból, hogy a Hardverapró szabályos keretek közt működjön, mentes legyen az illegális hirdetésektől, és még inkább a csalóktól.

Nem azért kerestelek meg az üzletszerű felhasználóknak való felszólítással, mert valaki szólt, hogy biztos az vagy, hanem mert ez tükröződött a hirdetéseidből.
Üzletszerűen kereskedőnek minősül minden olyan hirdető (magánszemély, cég vagy vállalkozás), aki rendszeresen, folyamatos haszonszerzés céljából hirdet a HardverAprón.
Azt hiszem, hogy ezt nem kell bizonyítani, te magad megtetted, hiszen nagy tételben árulsz, melyet a weboldalad is prezentál, ami az adatlapodon látható.

Azt hiszem, a szabályzatot valóban nem tudnám szó szerint visszamondani ha álmomból felkeltenek sem, ám tudom mit tartalmaz, mit enged, és mit nem.

Valóban töröltem 3 hirdetésed, de erre ismét csak a szabályzat adott felhatalmazást, melyben szerepel, idézem: "egy terméket egyszer hirdess meg, és aztán azt hozd mindig a lista elejére ("up"-old). A többszörös hirdetéseket töröljük.". Neked 4 darab közel ugyan olyan hirdetésed volt.

Kérlek te is olvasd át, kedves DVD Diszont, itt megtalálhatod.

Nem hiszem, hogy rágalmaztalak volna, bizonyítanom kellene bármit is, szabálytalanul jártam volna el ellened, vagy éppen nem lenne elegendő a szabályismeretem a feladatköröm ellátásához.

ui.: A többi üzletszerű kereskedővel is ugyan úgy járunk el, mint veled szemben.

[ Szerkesztve ]

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4499 forint |

(#320) hejesírásó válasza Racecam (#302) üzenetére

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

köszi a választ.

érdekesnek valóban érdekes.

(#321) Racecam válasza Racecam (#318) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

"no name"!

Közös döntéssel arra jutottunk, hogy nem kívánatos személy vagy itt a PH! Fórumain.
Viselkedéseddel, különösen a kitiltásod óta történtekkel, bőven rászolgáltál arra, hogy semmilyen formában nem szeretnénk Téged visszaengedni. Nem saját magunk miatt, hanem az egész PH! közösség nyugalma érdekében. Elég nagy az Internet és anélkül, hogy konkrét tanácsot adnék, szerntem keress egy másik oldalt, mert rengeteg helyen vezethetsz blogot, de itt nálunk nem. Ez a végső döntésünk, kérlek nyugodj bele, fogadd el és szépen megkérünk, hogy a jövőben ne rombold tovább a Fórumunkat!

Üdvözlettel:
Racecam

(#322) szendru

szendru
(újonc)

Szeretnék leiratkozni az automatikus értesítésről egy témában, de nem találom, hogy hogyan lehet. Ez a téma:DVB-T, DVB-S, DVB-C kártyák (USB, PCI, PCI-e) -- #4426 és nem tudom kikapcsolni az értesítést. Kérem ehhez segítségét! Üdvözlettel: Szendru

(#323) Thrawn válasza szendru (#322) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Van egy kis boríték ikon a topik címe mellett a kedvenceid között, onnan vedd ki a pipát és jó lesz.
Viszont legközelebb inkább itt kérdezd meg, ez a topik más célokra van fenntartva. Ha elolvastad, ezt a pár hozzászólást törlöm is, ne legyen zavaró.

Different songs for different moods.

(#324) Dr. Akula

Dr. Akula
(PH! addikt)

viktor77 kamu indokkal bannolt 3 napra. Kíváncsi lennék milyen elfogadható magyarázatot tudsz adni a tettedre. Ha tudsz.

A sztori a következő (annak aki nem ismeri): karácsonyra venni akartam egy procit, ajándékba. Kinéztem egyet, írtam hogy érdekelne. Aztán ahogy jobban körbenéztem a hirdetések közt, rájöttem hogy ennyiért sokkal jobbat is kapok, így hát lemondtam a vételi ajánlatot. Ez azonban nem tetszett az eladónak, olyannyira hogy a hirdetésén kívül priviben is szükségét érezte flémelni. Ekkor kerestem vissza a hirdetést és reagáltam rá.

Kérdés: ebben mi a bannolnivaló? Miért nem az kapott bant aki a vitát elkezdte (az eladó)? És ha már több embernek is ugyanaz volt a véleménye mint az enyém, akkor azokat is muszáj volt? Ez valami csókos embered volt, akit bevédsz a moderálási alapelvekkel szemben is?

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#325) Viktor77 válasza Dr. Akula (#324) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Világosan le van írva, hogy ha nem tetszik az ár, akkor továbbállsz? Világosan.

Privátokhoz közünk nincs, ha nem tetszik amit írt, tiltsd le, vagy válaszolj ott.

Ja, csókosom nincs a fórumon.

[ Szerkesztve ]

Bazinga!

(#326) Dr. Akula válasza Viktor77 (#325) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

És? Továbbáltam? Igen. Akkor meg? Ja, hogy utána az eladó kezdett fikázni és kénytelen voltam válaszolni? Ez meg mitől az én hibám?

---

De még ha igazad lenne is, akkor se értem miért lenne baj ha megmondják az eladónak hogy drágán adja a cuccot. Az egész PH erről szól, a tesztetkben is leírják a házigazdák hogy pl. az Nvidia kártyák nem érik meg az árukat, akkor ezért is bannolod őket 3 napra?

Ez egy piac, nem márkaképviselet. Azért jár ide mindenki vásárolni hogy reális áron vegyen dolgokat, nem azért hogy lehúzzák mint egy boltban. Miért is baj az hogy a drága cuccról leírják hogy drága? Mert akkor nem lehet olyan könnyen palimadarat fogni hozzá? Hát pont ez a lényege az aprónak, hogy ne is lehessen.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#327) Viktor77 válasza Dr. Akula (#326) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

"Ja, hogy utána az eladó kezdett fikázni és kénytelen voltam válaszolni?" Kényszerítve voltál? Megtehetted volna privátban? Ha nem tetszik az eladó stílusa, szólsz a modkerben, és megtesszük a szükséges lépéseket.

MOD: Ja, és nem kaptál volna 3 napot, csak épp megláttam a korábbi bejegyzéseket az adatlapodon.

MOD2: "De még ha igazad lenne is, akkor se értem miért lenne baj ha megmondják az eladónak hogy drágán adja a cuccot. " Alapelvek: "minden annyiba kerül, amennyiért el lehet adni. Ha ugyanazt a terméket olcsóbban láttad/vetted/adod, akkor se rontsd a más üzletét."

[ Szerkesztve ]

Bazinga!

(#328) Dr. Akula válasza Viktor77 (#327) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

csak épp megláttam a korábbi bejegyzéseket az adatlapodon.
Ja értem, szal pofára ment ez is...

(#329) Viktor77 válasza Dr. Akula (#328) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Nem pofára. De több 1 nap, és több 3 nap után nem fogod megúszni egy ejnye-bejnyével.

MOD: Bocsánat, egyszer 1 nap, kétszer 3, plusz a kisebbek.

[ Szerkesztve ]

Bazinga!

(#330) Dr. Akula válasza Viktor77 (#329) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Miért is nem? 1 bűnért 1 bűntetés jár. Azokért akkor megkaptam ami (nem) járt, te még miért tetézed? Neked csak az aktuálissal kell foglalkoznod. Főleg hogy nem ugyanazon ügy folytatása.

(#331) Viktor77 válasza Dr. Akula (#330) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Ezen azért gondolkodj el.

Mi lenne, ha beszólnál egy (példák jönnek) vidkaris topicban, figyelmeztetünk. Aztán beszólsz a Logouton, figyelmeztetünk. És így tovább. Szerinted ez lenne a normális, elhiszem. Nem is kéne senkit banolni, ha a tettének nincs köze az elözőhöz.

Bazinga!

(#332) Dr. Akula válasza Viktor77 (#331) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Aha, tehát ha kétszer tilosban parkolsz, akkor a 2. alkalommal már kivégzés jár... Ez valami iráni vagy sötét-afrikai jogrendszer lehet. Gondolom szeretnéd ha a magyar bíróságok is eszerint működnének...

(#333) Viktor77 válasza Dr. Akula (#332) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Ok, ezzel a hsz-el bizonyítottad, hogy értelmetlen a további vita.

Bazinga!

(#334) Dr. Akula válasza Viktor77 (#333) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Te pedig ezzel azt hogy értelmetlen az egész topik. Hiába jönnek ide az emberek a problémájukkal, megoldás helyett csak kioktatást kapnak hogy igenis minden szép és minden jó. Akkor meg minek ez a topik? Még nem láttam olyat amikor valaki elismerte volna a tévedését.

(#335) Racecam válasza Dr. Akula (#334) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Na, most fejezd be légy szíves!

Ilyen múlttal a hátad mögött még Neked áll feljebb? :F :U
Komolyan mondom, hogy nem értelek. Privátban fikáztak, erre Te mentél leoltani a topicban. Mivel a privátokat nem látjuk, így teljesen jogos, hogy amit ott írtál azért figyelmeztetés jár. Mivel ez Téged nem érdeket, így ban. Örülj, hogy ennyi "kihágás" után ennyivel megúsztad.
És csak jóindulatúan figyelmeztetlek, hogy légy szíves csiszolj még a stílusodon, mert eddig az összes problémád ebből volt.

(#336) Dr. Akula válasza Racecam (#335) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Privátban IS, topikban IS. Ha priviben nem jön a flém, sose tűnik fel hogy a topikban is van, de így kíváncsi lettem ki tolja ennyire, ezért kerestem vissza. Probléma meg abból van hogy engem bannoltok mert válaszolni merek a flémre, nem azt aki kezdi. Reméltem hogy lehet veletek ésszel beszélni, sajnálom hogy nem. Így tényleg felesleges. /me off, jóccakát.

(#337) Racecam válasza Dr. Akula (#336) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Írtál a modkerbe, hogy (szerinted) flame van abban a topicban, hogy valaki személyeskedik stb.? Nem, Te inkább megmondtad a magadét. Egyébként nem a levegőbe beszélek, utánanéztem az összes törölt hozzászólásnak és látom, hogy mi volt ott.

[ Szerkesztve ]

(#338) Dr. Akula válasza Racecam (#337) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Igen, megmondtam a magamét, és nem gondoltam volna hogy az hogy megmagyarázom miért veszek inkább mást az olyan nagy bűnnek számít. De ha mondjuk mindenkit egyformán bűntettek volna, akkor azt mondanám hogy ez van, de így elég "érdekes". Igazságosabbnak látszana ha mindenkire vonatkoznának a szabályok, nemcsak rám.

Viszont a felvetett kérdésemre nem kaptam választ: egyáltalán miért bűn megmondani valamiről hogy drága, ha egyszer az? Miért számít "üzletrontásnak"? Ha túlárazott a cucc, akkor igenis figyelmeztessen valaki rá mielőtt megveszem, végülis ezért jövök ide. Drágán akárhol tudok vásárolni. Az lenne ennek a piacnak a lényege hogy ne lehessen átkúrni az embereket, nem? Az olcsó árun a fikázás se tud rontani, a drágán meg had rontson. Majd a vevő eldönti kell-e neki, de legyen joga megkapni a döntéséhez minden információt. Épp ezért az üzletrontás sztem értelmezhetetlen.

(#339) Viktor77 válasza Dr. Akula (#338) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

"Majd a vevő eldönti kell-e neki, de legyen joga megkapni a döntéséhez minden információt."

Az információ ott van a neten. A boltban sem mész oda a másik vásárlóhoz, odasúgva neki: "hé, te, itt a melletünk lévő kisboltban 10 forinttal olcsóbb a kenyér". Itt miért teszed? Megmondom. Mert a neten, névtelenül, arctalanul, mindenki sokkal bátrabb.
MOD: A másik magyarázat, sokkal egyszerűbb. Mert az oldal tulajdonosa így hagyta jóvá az alapelveket. Nem kell vele egyetérteni, de mi nem fogunk róla vitaestet nyitni.

(Halkan megjegyzem, Race valószínűleg holnap törölni fogja ezen hsz-eket, mert kezd átmenni chat-be (és off-ba) a topic. Én még nem törlöm, hogy legyen időd elolvasni és reagálni.)

[ Szerkesztve ]

Bazinga!

(#340) Dr. Akula válasza Viktor77 (#339) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Én nem tettem, de ha már megkérdezték, elmondtam. Ez azért nem ugyanaz. Én annyit mondtam hogy azért nem tartom a vételi ajánlatomat, mert másik procit veszek, mivel ennyiért 2x jobbat kapok. Ami igaz is (2 magos helyett 4), sőt még olcsóbb is volt. Az eladó erőltette tovább a témát.

Egyébként meg sokszor kaptam már priviben figyelmeztetést hogy drága a cucc, ne ott vegyem meg, ami igen jól esett. Nem mindenki van tisztában az árakkal, ne kelljen már mindenkinek képzett kofának lennie aki vásárolni akar. Ha orvoshoz megyek mert fáj a mittudoménmim, az se mondja hogy ott a SOTE, végezzem el, aztán majd tudni fogom mibajom van...

Gondolom erre gondolsz az alapelvekből: "minden annyiba kerül, amennyiért el lehet adni. Ha ugyanazt a terméket olcsóbban láttad/vetted/adod, akkor se rontsd a más üzletét." Ez eléggé gumiszabály. A "más" címszó alá a vevő is belefér, nemcsak az eladó, és az se tiszta mi számít üzletrontásnak. Ha tőlem megkérdezik miért veszem A helyett a B-t, akkor tilos megmondanom?

De OK, elfogadom hogy így van, csak nem értek egyet. Részemről az egész törölhető, én a válaszra voltam kíváncsi, azt megkaptam. Písz!

[ Szerkesztve ]

(#344) 1010

1010
(őstag)
LOGOUT blog

Udv,nem tom mennyire illo vagy etikus ha valaki kereskedokent regel,aztan finoman celzasokat tesz kulfodi netes adok veszek oldalak minosegere.Alairasban a webshopja az illetonek ahol tobbszoros aron arulja ugyanazt ill hasonjlo jellegu dolgokat mint amirol szo van.

(#345) tiv83us válasza 1010 (#344) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Konkretum?

Hold the line!

(#346) 1010 válasza tiv83us (#345) üzenetére

1010
(őstag)
LOGOUT blog

[link]
[link]

de a legjobb resz az "Ha elárulod megmondom, hogy miért kérdeztem, de a nem a felszerelésed miatt"

(#347) KTTech válasza 1010 (#346) üzenetére

KTTech
(HÁZIGAZDA)

Udv,nem tom mennyire illo vagy etikus ha valaki kereskedokent regel,aztan finoman celzasokat tesz kulfodi netes adok veszek oldalak minosegere.Alairasban a webshopja az illetonek ahol tobbszoros aron arulja ugyanazt ill hasonjlo jellegu dolgokat mint amirol szo van.

Ha jól látom semmi ilyesmiről nincs szó... mivel nem az adott oldalt szidta, vagy egy adott terméket, hanem a tényeket írta le: ha valami sz*r, akkor garit nem kapsz rá (legfeljebb ha az első kipróbálás után lehet vitatkozni, akkor még van esély, de fél évvel később, ha gond van...?). Ezzel nehéz nem egyet érteni, mert sok esetben így is van. Hirdetés meg nem volt a hsz-ekben. Az más kérdés, hogy engem is vertek át külföldi aukciós oldalon, megbízhatónak tűnő (értsd: több 1000 eladás, 99% feletti megelégedés mellett) eladó, és hiába volt paypal...

[ Szerkesztve ]

www.prohardver.hu - www.kttech.hu

(#348) 1010 válasza KTTech (#347) üzenetére

1010
(őstag)
LOGOUT blog

Igen finoman adagolva.Ceges aliras.Megvedjuk a nepperket.Lehuzzuk az ebayt.
Ott volt 3500ft ert egy forma fordito gyurivel uzerkedett.irtam hogy ez draga lehuzas ennyiert.1000ft a normalis ara ennek a fajtanak.
Erre de itt van[link]

[ Szerkesztve ]

(#349) KTTech válasza 1010 (#348) üzenetére

KTTech
(HÁZIGAZDA)

Nem tiltott az ilyen aláírás, nincs olyan a szabályzatban, hogy ez tilos lenne.

Van egy olyan rész is, hogy ne rontsd mások üzletét, akkor se, ha olcsóbbat tudsz az alapelvek közt: "minden annyiba kerül, amennyiért el lehet adni. Ha ugyanazt a terméket olcsóbban láttad/vetted/adod, akkor se rontsd a más üzletét." Ha ezt nézzük, akkor ezt többször magad is megszegted...

Közvetlen kereskedés az tiltott szakmai topicokban, beleértve az ebay linkelést is, ha nagyon szigorúak akarunk lenni: "szakmai topikokban való hirdetést, saját apróhirdetés, vagy bolt linkelését, vagy bármilyen termék eladásra kínálását."

[ Szerkesztve ]

www.prohardver.hu - www.kttech.hu

(#350) 1010 válasza KTTech (#349) üzenetére

1010
(őstag)
LOGOUT blog

egy webshop az alirasban vagy uzlet oldala is ennek szamit akkor?
hirdetesnek egy szakmai topikban?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.