Tisztelt moderátor!
Meg szeretném kérdezni, hogy : Vakegér85 felhasználó miért lett kitiltva.
Már felvettem vele a kapcsolatot hogy vásárolok tőle.
Válaszát előre is köszönöm!
MBZ - Nyíregyháza

Tisztelt moderátor!
Meg szeretném kérdezni, hogy : Vakegér85 felhasználó miért lett kitiltva.
Már felvettem vele a kapcsolatot hogy vásárolok tőle.
Válaszát előre is köszönöm!
MBZ - Nyíregyháza
Üdv!
Itt találsz némi információt.
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

Bocs a piszkításért, kérdésem a következő: van olyan topic, ahol a nem érintett fórum tagok is leírhatják illetve felhívhatják a vezetőség figyelmét nem megfelelő moderátori viselkedésre?
Biztos nem kerestem rendesen, de nem találtam más topicot az ilyen események felvetésére.
Válaszotokat előre is köszönöm.
http://www.nextlevelshit.atw.hu/
Moderátort keresek! [Az apróhirdetésekkel kapcsolatos kéréseknek külön topic nyílt!]
Moderátort keresek az aprókhoz!
A használati utasításítás mindkét topiknál az első hozzászólásban található.
Falsus in uno, falsus in omnibus.

Lehet, hogy rosszul fogalmaztam:
"ahol a nem érintett fórum tagok is leírhatják illetve felhívhatják a vezetőség figyelmét nem megfelelő moderátori viselkedésre?
Nem moderátort keresek, hanem olyan topicot, ahol jelezni lehet a nem elfogadható moderátori viselkedést a vezetőségnek.
Racecam a moderátorok vezetője, neki tudod jelezni, ha problémád van.
Amennyiben a "vezetőség" felé szeretnéd jelezni az ilyen irányú problémádat, keress meg privátban, vagy e-mail-ben.
Com'è diverso il mondo visto da qui

Üdv,
Köszi az infót!
Racecam: rendben.
Szép napot!
Érdekelne hogy ki dönti el hogy egy hsz személyeskedő vagy nem?
EZ pl. az?
És itt már bárki ban-al fenyegetőzhet?
Arról nem is beszélve hogy tudnék tőle is idézni a bezárt Forza blogban, hasonló hsz-ket. (sőt magam is írtam ehhez hasonló régbben)
Előre is köszönöm a választ.
Forza Racing Hungary--- http://crazyman.hu--- Köridő, Drift és sok Online verseny Forza rajongóknak.

A moderátorok döntik el, Gebriel biztos nem. (Bár szerintem ott valami félreértés lesz, hiszen arra akart utalni, hogy a második bajnokságról van szó, a címben pedig első van. Nem helyesírásra, vagy ilyesmire hívta fel a figyelmet.)
Fenyegetőzni meg fenyegetőzhet, se nem oszt, se nem szoroz. Max. felesleges indulatokat generál a topicban, amiért esetleg őt figyelmeztetjük.
Bazinga!
Köszönöm a választ!
Amúgy csak költözés volt, a másik törölve lesz, emiatt nem második. Ezt tudja mindenki aki tolta a versenyt (köztük ő is).
Forza Racing Hungary--- http://crazyman.hu--- Köridő, Drift és sok Online verseny Forza rajongóknak.
Érdeklődnék, hogy mióta ennyire megengedett a warezolás a PH!-n?
Mert a Bad Company2 topikban folyamatosan az megy. A játék még nem jelent meg, de már mindenki nyomja, és mennek a folyamatos ezt is meg azt is másold be, és menni fog hozzászólások is.
Gusztustalannak tartom, én már kifizettem a játékot, és megvárom a megjelenést, ezek meg már a végén járnak az egésznek, és nem is csinálnak titkot belőle.
A modker topkban 4-szer szóltunk, csak az lett az eredménye, hogy az egyik hozzászólásomat kiszedték a modker topikból, de más eredmény nincs.
Szóval, érdekelne, hogy most engedett vagy nem a warez a fórumon?
Multi-Gaming.Hu - Logitech Season 12 hónapon át tartó nyereményjáték Battlefield3-ban.
Tudtommal a publikus bétával játszanak, de rá fogok nézni a topikra.
A bétának már napja vége, ez már bizony a torrentes single verzió
Multi-Gaming.Hu - Logitech Season 12 hónapon át tartó nyereményjáték Battlefield3-ban.
Ide is beírom:
Nincs semmilyen megbeszélni valónk vele, "no name" véglegesen ki van tiltva, nem jöhet vissza, akármikor és akármennyit is próbálkozik. Mivel felvetette, hogy az írásai a tulajdonát képezik ezért az összes bejegyzését a hozzászólásaival együtt megsemmisítettem, az adatlapjáról minden adatot töröltem.
[ Szerkesztve ]

a Windows 7 topicban [link] kertem moderalast [link], dabadab torolte is, de vele egyutt az egyik enymet is 15561-15568 hsz kozott volt valahol, amiben csak tanacsot adtam, hogy hol es mennyibe kerul egy windows 7
meglehet tudni az miert kerult torlesre?
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
Hozzászólás törlésnél sok esetben a válaszokat is töröljük, mert általában értelmüket vesztik az előző hsz. nélkül. Persze, ha aztán a beszélgetés fonala visszatalál ontopik vizekre (elnézést a képzavarért
), akkor azok maradnak. A konkrét esetben te, Morden24 meg negyedes kb. egyszerre tértetek vissza a témára és mivel Morden24 hozzászólásában benne volt minden, amit ti ketten írtatok pluszban idézte is, hogy mire válaszol (ami fontos, ha nem látszódik az előző hsz.) ill. arra válaszolt S.O.S., ezért az maradt meg - így nem veszett el infó a topikból és az árván maradt hozzászólások száma is minimális.
[ Szerkesztve ]
Falsus in uno, falsus in omnibus.

koszonom a kimerito valaszt
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
Mivel korábban már nyílt topic Gigabyte 785G chipsetes lapnak, ezért ezt most bezárom. A topic beolvad a GIGABYTE AMD 785G chipsetes alaplapok című topicba.
NA srácok. EZT most miért?
Ugye nem haragszol meg ha én viszont bezárom, és egyesítem a GIGABYTE MA785GT-UD3H topickal? A címe pedig legyen mondjuk GIGABYTE AMD 785G chipsetes alaplapok.
Rohadtul nem mindegy, nem lehet chipset alapjan egy kalap alá venni. DDR2 - DDR3 etc...
Ennyi erővel lehetne minden chipsetnek külön topikja és kész. Miért nem lehet ennek az alaplapnak saját topikja? Milyen szabályba ütközik? Eddig miért lehetett?
Ennyi erővel elkezdem gyujteni milyen laptopikokat lehetne egyesiteni. 
[ Szerkesztve ]
http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

Nem bonyolítom a dolgot. Ha az MSI 760G és 785G chipsetes lapok elférnek egy topicban, akkor a Gigabyte 785G-s lapjai is. Főleg ha azt is figyelembe vesszük, hogy igazából nem olyan sok lapról van szó, csak 2-4 PCB különféle kiépítettségben.
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum.
Akkor egyesithető:
Gigabyte GA-MA770T(A)/790XT(A)/790FXT(A)-UD*P
+
Gigabyte GA-MA790(F)X AM2+ alaplapok
+
Gigabyte GA-MA770-DS3 / S3 / DS3P / UD3
Socket AM3 - ide mehet az összes AM3 foglalatos lap
Remélem érted amit mondok és nem kell magyaráznom fél órát.
mod: Főleg ha azt is figyelembe vesszük, hogy igazából nem olyan sok lapról van szó, csak 2-4 PCB különféle kiépítettségben. Most kezdjem el magyarázni, a szamitastechnikaban már ez is mekkora kulonbséget jelent?
[ Szerkesztve ]
http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

Kiválasztottál három, egyenként is több ezer hozzászólással megáldott topicot. Ezek egyesítése már nem megoldható. Egyébként amennyiben jobban megvizsgálod a linkelt topicokat, akkor magad is beláthatod, hogy egyik sem csak egy darab lapról szól, hanem lapcsaládokról. Ráadásul ahogy haladunk a fiatalabb topicok felé, úgy ölelnek át egyre szélesebb kört. A tendencia egyértelmű, ráadásul nem irányított, hanem a felhasználók saját elhatározásából alakul így.
Az AM3 topic általános topic, nem konkrét alaplapokról szól.
Ki a felettesed?
Minden moderátornak Racecam a felettese, egyébként én sem értem, hogy mi a problémád. Ill. értem, csak nem tartom jogosnak.
[ Szerkesztve ]

Ezt most úgy mondod, mintha a 785G topic csak a GB lapjairól szólna.
Egy topic átláthatósága egyébként alapvetően a használóin múlik.
Jó, akkor légyszíves jelezzétek neki.
lsc: pontosan. Igy épp a lényege veszlik el - ezekkel az "egyszerűsítésekkel" - a sokrétű és normálisan használható prohardver fórumnak.
daa-raa: akkor szoljatok Panthernek is, hogy egy legordulő választéklistából kivalasztható legyen mely alaplap-típushoz tartozó hozzászólásokat lássuk... kb akkor lenne értelme az összevonásnak. Aki meg nem hasznalja arrra meg lecsaphatnátok keménykézzel.
#477 : tehat a felhasznalok elhatarozasabol csinaljatok igy. Csak én nem látom a kérések özönét vagy a szavazaskor épp téli álmot aludtam?
[ Szerkesztve ]

"a 785g topic abszolút nem átlátható"
Ezt úgy értelmezem, hogy az általános 785G topicra utalsz.
Nem kell ahhoz kereső, hogy félremenjen az ember. A GB esetén azonos lapok DDR2 és DDR3 változatát mindössze egy T betű különbözteti meg egymástól a típusjelben. Nem egy eltévedt embert kellett már átirányítani a neki megfelelő topicba így is. Szóval nem oszt és nem szoroz, hogy külön vannak-e a topicok választva DDR2 és DDR3 lapokra.
wwenigma: Amennyiben neked van problémád nem értem miért nekem kellene jeleznem azt bárki felé is.
[ Szerkesztve ]
Azért mert ő a főnököd és én a főnököt kértem. Nézzen rá az alkalmazottjára hogy mit csinál. És hogy és miért csinálja.
De a kedvedért irok ra egy privit, ne faradj vele.
A GB esetén azonos lapok DDR2 és DDR3 változatát mindössze egy T betű különbözteti meg egymástól a típusjelben.
Kit érdekel a típusjel, a lényeges különbség nem ez a lapok között.
Szóval nem oszt és nem szoroz, hogy külön vannak-e a topicok választva DDR2 és DDR3 lapokra.
Deeeeeeee és nagyon is. És nem csak egy T betű meg DDR2-DDR3 különbség van.
Vagy pedig akkor egyenlően, a többi egyforma chipsetes lapot is vonjuk össze. Mondom én, rendben van a topik, csak legyen szures adott laphoz tartozó hozzászólásra...
Tessék összevonni a fent emlitett topikokat is vagy pedig kérjük vissza az alaplapunkhoz tartozó fórumtémát... lsc kollega igencsak jol latja a dolgokat.
[ Szerkesztve ]

Jó, szólj neki. De remélem ha Ő helyben hagyja a döntésem, akkor el fogadod.
Sikerült kiemelned egy mondatot, ami nem a lényege volt az adott bekezdésnek. Aztán kihagytad a lényegi tartalmat és az utolsó mondatot megint idézed. Ezt ferdítésnek nevezik. A lényeg az volt, hogy egy betű az eltérés, amit sokan nem is vesznek figyelembe és a nem megfelelő topicban kérdeznek. Szóval mivel is lenne előrébb bárki is ha el lenne különítve a két topic? A jelek és tapasztalatok szerint semmivel sem.
A fent említett topicokat nem vonom össze, mert régen túlnőttek ezen. Ha a topicok látogatói kérnék, akkor talán megtenném (volt már példa ilyenre is (ami azt illeti érintett is vagyok benne), bár azt az összevonást nem én csináltam, lévén még nem voltam moderátor akkor).
Amennyiben javaslatod van a PH! jobbá tételére, akkor azt annak a helyén vesd fel: Javítsuk a Prohardvert!. Aztán ha Panther a nem éppen rövid teendőlistájának a végére ér talán foglalkozik majd vele.
Mi nem alkalmazottak vagyunk. Furcsa is lenne, hiszen nem kapunk semmilyen ellenszolgáltatást a moderátori tevékenységünkért.
Itt vagyok, átnéztem a kérést, a válaszokat. (Isc hozzászólásait töröltem, a topic első hozzászólása értelmében.)
Úgy gondolom az esetben eljáró moderátor helyesen cselekedett, a Prohardver fórumain (az átláthatóság megkönnyítése érdekében) általában alkalmazzuk a gyűjtő topicokat. Ebben az esetben is ez történt. A hasonló típusú alaplapok egyébként még viszonylag kevés hozzászólást tartalmazó topicjait összevontuk, ahogyan ez más márkák esetén is így történt, függetlenül attól, hogy kiépítésükben milyen memóriát támogatnak. Az így megszűnt topic első hozzászólását szívesen átrakjuk a létrehozott gyűjtő topicba, csak kérned kell.
Remélem, megnyugszanak a kedélyek szerencsére ez inkább szakmai vita, mint személyes, így ha nem is értesz egyet, de elfogadod a választ. 
Köszönöm a válaszod, természetesen nem értek egyet de elfogadom, bár így az átláthatóság (?) érdekében a tematikát áldozzátok fel, ami szerintem egy nagy erőssége az oldalnak.
A hsz-áthelyezést pedig megköszönném, legalább nem veszlik el a süllyesztőben a topikkal. (Beletennétek egyúttal a 2 tesztes linket is?) Peace! 
[ Szerkesztve ]
Igen, megmentünk mindent! 

Megtörtént.
[ Szerkesztve ]
Tisztelt Racecam!
Nem hagy nyugodni, ezért kivizsgálást kérnék az ügyben, mivel nem ehhez vagyok szokva a Prohardveren.
Történt, hogy a Battlefield Bad Company 2 béta tesztjét követően a tört verziójú játék felkerült torrent oldalakra, még a hivatalos megjelenés előtt vagy egy héttel.
Mit ad Isten, ez a hullám elérte a PH!-t is, és kértem egy moderálást az ügyben, ami meg is érkezett.
Mivel hogy nem állt le a dolog, más is kért moderálást, és pár hsz-el utána én is újra. Az enyémet egyszerűen törölték, az előttem szólónak meg idéztek, hogy "Az még hagyján"...
Ezt Thrawn szerintem nem úgy értette, hogy az nem baj, ha megbeszélik a játékélményt, hanem hogy nem elég hogy...
Máskor ilyen esetben azzal fenyegették a topikot, hogy bezárják a megjelenésig, illetve kirakják az ügyeseket.
Ehhez képest Viktor77 valahogy nem vette fel a dolgot, pedig a topikban eléggé eldurvult a helyzet a másold be ezt is azt is ide meg oda hozzászólásokkal.
Ráadásul Viktor77 rendszeres olvasója volt a szóban forgó topiknak, így feltételezem, nem kerülte el a figyelmét.
Ide is beírtam, de ollie is csak húzta az időt, mígnem megjelent a játék, és aktualitását vesztette a kérdés.
Semmi értelme nincs utólag bármiféle retorziónak, csak érdeklődnék, hogy szerinted mi történt itt tulajdonképp?
Ki hibázott, mert én szóltam, figyelmeztetés lett, aztán megint szóltunk, nem lett semmi, kivizsgálást kértem, és megint nem lett semmi.
Maradok Tisztelettel, gabipaci!

Race helyett válaszolnék.
Épp a BC2 topic kapcsán elég nagy megbeszélés van/volt/zajlik a Moderátorok és Házigazdák között, hogy mit engedjünk meg és mit ne. Még nem jutottunk dülőre, ezért nem történik minden úgy mint szeretnéd.
Bazinga!
Ez a válasz akkor álná meg a helyét, ha az alapelvekben is lett volna változás. Nem most, hanem a kérdéses időszakban. De amíg nincs új infó ezekről, addig az utolsó szabályok vannak érvénybe. Amit el tusz olvasni az alapelvek menüpontban, ha eddeg nem tetted. Nem tudom linkelni, mert telefonról vagyok.
Racecam álláspontját várnám a moderátori többszörös mulasztásról.
Ha egy véleményen van veled az ügyben, akkor természetesen leszakadok a témáról.

Szép jó estét mindenkinek meg tudhatnám mért és ki banolt engem 
Üdv, Eliot
Én és üzletrontásért.
Szerintem ne ragozzuk tovább ha magadtól nem jöttél rá.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic
Nem értem mit kell kivizsgálni? Nem elsőnek jött elő az utóbbi időben ez a téma és már készültünk rá, hogy BC2-re is előjön, ezért elkezdtük összedugni a fejünket, hogyan állitsunk össze mindenre érvényes egységes rendszert. Ez nem egy nap, elhiheted. Az alapelvek változása meg nem tudom, hogyan kapcsolódott a témához, mikor rengeteg topic egyénileg van moderálva.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic
Most őszintén, mit nem lehet ezen megérteni?
A warez tiltott a PH!-n, nem? (nem azt kérdem, hogy tiltott lesz-e, ha vége lesz a megbeszéléseteknek) wareztevékenységre hívtuk fel az adminok figyelmét, és ködösítés jött intézkedés helyett. Tényleg nem látod a dolgot említésre méltónak?