Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#252) brutaka

brutaka
(tag)

Na jólvan.
Van egy problémám.
Beírtam a fórumba.
Törölték.
Beírtam megint.
Törölték.
És megint.
Törölték.
Jó oké, rám írtak, hogy ha ilyenekkel akarok foglalkozni, nyissak blogot.
Jó oké.
Nyitottam blogot, de mivel másokat is érdekelt a dolog beírtam a blog linkjét, és hogy ez a téma ott folytatódik.
Törölték.
Oké, akkor beszéljünk a blog-on.
Oké.
Erre most meg azt törölték, hogy mégis inkább a fórumra írjak, csak máshova.
Egyéb óhaj-sóhaj.. ??

TEHÁT a blog témája ez volt:

Mivel ki lett törölve INDOKLÁS NÉLKÜL a hozzászólásom a megfelelő topicból, megbeszélés nélkül, így akkor nyitok egy blogot, mert nem egyedül én estem áldozatának ilyennek, és nem egy ember kérdezte mi van az üggyel, és most már senki nem találja a dolgot.
Akkor hajrá.

Ezt írtam amit kitöröltek:
Hosszas utánajárás után ( azok, akik ki vannak írva a megbízhatósági listán, hogy ők frissítik, visszaírták, hogy bocs nem, szóval a 4. ember akit megpróbáltam tudott valamiféle választ adni) kiderült, hogy a moderátori döntés a fekete pontom, mivel engem is hibásnak találtak.. (elméletileg)
Micsoda? Engem hibásnak találtak? Hát mégis miben? Egyedül én voltam aki jelentette, hogy rosszul jártam, és anyagi károm lett. Én senkinek sem okoztam anyagi kárt. Nehogy már a moderátorok önkényesen kiosszanak egy fekete pontot mert ők úgy gondolják.
Az a szabály, hogy az kap fekete pontot, akit valaki bejelent, és anyagi kár éri. Semmilyen más esetben nem, még sírnak is, hogy senki ne írja be amit akar csak ha anyagi kár érte és van link az üzletről. Ez lenne a szabály, nemde?
Ez így baromira nem fair. Kicsoda egy admin, hogy eldöntse, hogy az én üzletem hogyan zajlott? NE az admin ossza már ki a fekete pontot, hanem a károsult... És csak akkor járjon fekete pont ha anyagi kár érte.
Mostmár az én szememben teljesen értelmét vesztette ez a pirospontos katyvasz.

Szerk.: Ha már hibásnak találtak, nem kellett volna szólni, hogy bocs.. téged ért a kár, de téged is hibásnak találunk mert lehúztak, és kapsz egy feketét?

Válaszként erre:
Az egyik moderátor rám írt privátban, hogy az "ügy alakulása miatt" (Semmiféle ügy nem alakult. Engem anyagilag megkárosítottak, csinált egy balhét a srác, aminek a legvégén elismerte, és bocsánatkérésként segített nekem valamiben. Nem alakult az sehogy..) és azt, hogy "fekete pont éppen az egymással kötött üzlet véleményezésére van." Bezzeg ha valaki beírja hogy feketét ennek-annak, az nem kapja meg. MERT CSAK AZ KAP AKI ANYAGILAG MEGKÁROSÍTOTT VALAKIT. Vagy most már mégsem?

Hamarosan sikerül közzétennem a hozzászólásokat, ami így a blog törlésével ugyebár, majdnem elvesztek.

Hozzátenném: ÉRTELMES válasz még nem érkezett. Biztos vagyok abban, hogy itt sem fog.. Vagy törölve lesz a hozzászólásom, vagy menjek máshova, vagy fogadjam el a moderátori döntéseket vagy hasonló lesz a vége. De hamár a házigazda linkelt, akkor adjunk egy esélyt a dolognak.

Üdv: Brutaka //Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?//

(#253) brutaka válasza brutaka (#252) üzenetére

brutaka
(tag)

Aki elolvasná, miről beszéltünk a törlésre kerülő blogban:

[link]

Üdv: Brutaka //Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?//

(#254) Foglalt név válasza brutaka (#252) üzenetére

Foglalt név
(MODERÁTOR)

Volt egy üzlet, amiben mindkét fél inkorrekt volt, ezért feketét kapott. Pont.
Szemet hunytam afelett, hogy csalni próbáltál a fekete és piros pontokkal, utólag belátom hiba volt.
Közben neked segítő fórumtársakat is megvádoltál.

Az, hogy ezek után nehezebben tudsz üzletelni, az én szememben annyit jelent, hogy a pontozós rendszer, ismert és ismeretlen hibái ellenére is, működik.

Az első két bekezdésed, azon a megjegyzésen kívül, ami arra utal, hogy Racecam ide irányított, nem igaz. Konkrétan tíz hozzászólásod volt a nem megfelelő topikban, amiből négyet töröltünk és közben privátban kaptál választ, majd a blogban is kaptál választ, a logoutra viszont tudtommal semmilyen illetékes nem irányított. Óhaj-sóhaj ezek után annyi, hogyha a továbbiakban is az oldal tagja akarsz maradni, próbáld tolerálhatóvá finomítani a stílusod.

Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!

(#261) Psychonaut

Psychonaut
(PH! addikt)

Sziasztok!

I_Am, főleg hozzád intézem kérdésem/kérésem. Akkor a "drogtopicnak" végleg befellegzett ezennel? Van esetleg esély az újranyitására valamikor később?
Azzal egyetértek, hogy a jelenlegi helyzetben nem sok értelme van a topicnak, tekintve, hogy nem lehet észérvekkel meggyőzni a másik oldalt, de valami figyelmeztetés esetleg mehetne a címbe, vagy az 1. hsz-be, hogy kultúráltabban, észérvekkel, vagy ilyesmi...akkor talán normálisabb irányba terelődne a társalgás.

Üdv:
Psycho

(#262) Flame_ válasza Psychonaut (#261) üzenetére

Flame_
(tag)
LOGOUT blog

Én is ezzel kapcsolatban írnék. Kérdeznék pár dolgot.... Szóval hogy is van az, hogy mondjuk egy - I_Am leírása alapján visszaeső módon - alapelveket sértő ember miatt záródik egy topik? Így elzárva jópár másik ember elől is a lehetőséget a diskurzusra. Sőt, nem először történik meg: " (...) a politika topicban is nagy részt vállaltál, hogy megszüntessük." Számomra nem tűnik logikusnak ez a fajta kollektív bűnösség. Igaz relatíve új vagyok (bár egy ideje már lurkolok itt). Ez a szokásos eljárás?

Arról nem is beszélve, hogy ha ez az eljárás, akkor! Tfh Gipsz Jakab fekete lelkű PH!-s ezt látva gonosz tervet forral. Elmegy a barátnőjéhez, regisztrál Veér István álnéven, és jókedvűen bezárat pár topikot ezek után, a létező gyakorlatot kihasználva. Biztos, hogy jó ez így és tényleg a közösség javára válik? Vagy csak ennyire alacsony lenne a troll resistetek? :) Tessék továbbképződni akkor :DD

Az esetleg előforduló megfogalmazási furcsaságokért és elgépelésekért pedig elnézést kérek, e hát szombat hajnal van és pár ezrelék :))

[ Szerkesztve ]

(#263) puttputt válasza Flame_ (#262) üzenetére

puttputt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Engem is elgondolkodtatott...
Például, ez a válasza: [link]
Akit érdekel, nem sokkal alatta megtalálja az előzményeket. Nem akarok feltétlen "lázítani", ezért nem linkelgetek.
(Az hozzátartozik, hogy az utána elküldött reakcióimra ugyanúgy nem érkezett viszontválasz..., mert "megunt" bennünket. Mi a 30 perces, továbbra sem kellően megokolt, beszedett, némiképp igazságtalanul kiosztott ban után sem untuk meg a PH-t...)
Mindössze szintén furcsállom, hogy miért nem néz utána jobban a dolgoknak, embereknek, helyzeteknek, mielőtt lehúz embereket, már kiépült közösségeket (ld. előbbi hsz.) és kollektív, "konkretice" véleményt formál és irányít... :U
Úgy tűnik számomra is, hogy időnként minket magunkat is jobban ismer, önnön magunknál.
Már elnézést. :U
Remélem, sikerült elég kulturáltan fogalmaznom ahhoz, hogy "ne kapjak szemellenzőt".

Egyébként, meg hozza a "Mikulás" mindenkinek azt, amit megérdemel. :D Sry. :B

Hogyha nagyon szúrja "valakiknek" a szemét ez a hozzászólás, nyugodtan lehet törölni, nem fogom megreklamálni.

[ Szerkesztve ]

:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. // http://logout.hu/bejegyzes/puttputt/bakay_gergely_zeneszerzo_2/friss.html

(#264) bandus

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[link] :F

|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

(#265) Psychonaut

Psychonaut
(PH! addikt)

Flame_, puttyputty: én nem erről beszélek, most maradjunk szigorúan a topicnál, és ne menjünk bele abba, hogy személyesen kinek mi szimpatikus és mi nem.

(#266) kisalma20

kisalma20
(újonc)

[link]

Mivel abban a bizonyos hozzászólásban nem sértettem meg senkit, és nem is voltam vulgáris, sőt, még offba is tettem, abszolút de nem jogos a ban, pláne egy végleges ban!
Esetleg még 2 tempban, utána végleges. Talán.
Maximum ehhez volt köze, amire te utaltál, philoxenia:

-minden olyan hozzászólást, amely faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást sért.

-a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólásokat (a hozzászóláshoz értve a nicknevet, aláírást és egyéb, a felhasználó által megadott adatot).

NEM SÉRTETT SEMMILYEN HOVATARTOZÁST!!!

Azt, hogy leírtam, hogy cigá..., de nem anyáztam le senkit, nem küldtem el a fenébe, és még csak átvitt értelembe se volt semmi szabályszegés!

Politikai hovatartozást sem sértett, csupán azt írtam, hogy úgyis a fityisz fog nyerni(még csak nem is fideszt írtam...), abban semmi sértő nincsen!

Ezekután szeretnék megkérni egy másik házigazdát, vagy moderátort, mivel úgyis megtudja nézni a problémás hsz-t, nézze meg, olvassa el az alapelveket mégegyszer, tételesen, és oldja fel azt a végleges bant, mert egyáltalán nem jogos.
A multkori tempban oké, igaz, jogos volt, de ez nem az.

Ráadásul pont mikulás napján, esetleg egy 6 órás tempbant érdemelnék, oké, legyen, elfogadom, sőt, akár 3 nap is, de ne végleges, mert semmilyen szabályt nem sért... :(

(#267) kisalma20 válasza kisalma20 (#266) üzenetére

kisalma20
(újonc)

Mellesleg úgy gondolom, hogy mióta itt vagyok, 2 botlásom volt, de ezen kívül, amiben tudtam segítettem másoknak, jókat beszélgettünk, jól éreztük magunkat, soha semmilyen probléma nem volt, még egy figyelmeztetésnyi sem, a noname esetet leszámítva.
Sok olyan tagok tudok, akik ennél sokkal többet megengednek maguknak, és semmit nem kapnak érte, ahhoz a bizonyos hozzászóláshoz hasonlóból rengeteg van, úgy gondolom, ennél többet érdemlek. :(

Nagyon kötődik hozzám az a nick, nem is a rang miatt, nem érdekel, hanem a név miatt, mindenhol ezt használom, nagyon szerettem, rengeteg barátra tettem szert azon a nicken keresztül, mind virtuálisan, de a valóságban is jópár emberrel megismerkedtem. :(

Én úgy gondolom, hogy amennyit segítettem másoknak szakmai részen, ez a kis botlás ahhoz képest semmi. :O

(#268) Racecam válasza bandus (#264) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mi a kérdés? :F

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#270) zack

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha lehetséges, meg szeretném tudni, miért lett 2 hozzászólásom törölve innen: [5953hsz,5955hsz]

Továbbá azt sem értem, ha a kedves moderátor úr 2 napja offol, és vitázik velem, akkor a többi kapcsolódó off hsz-t miért hagyta bent? :( Nem igazán értem ezt a fajta moderálási irányvonalat amit ő képvisel. Nem hinném hogy személyeskedtem, és flame-et keltettem volna, amire igazából hivatkozott, és amiért figyelmeztetésben részesített. Bár a célja egyértelműen egy burkolt üzenet volt, megértettem, és többet nem fogok odaírni.
Elég szomorú, hogy ilyen módon közli, kicsit éreztetve, hogy a vitában így vagy úgy, de csak ő kerekedhet felül. Nem korrekt.

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

(#271) zack

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Illetve csak az 5953. Mert az 5955. az csak válasz volt a "moderációra".

Azt is érdekesnek találom, hogy kaphatok figyelmeztetést, ha előtte nem kapok normális kérést arra, hogy fejezzem be a témát. Bár ilyet nem kaphattam mivel a moderátorral vitáztam, tehát ha szólt volna azzal magát is moderálja. :U

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

(#272) tiv83us válasza zack (#270) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Csak ugy halkan offban megjegyzem, hogy a moderator "ur", az moderator holgy :)
De majd o jon es valaszt ad kerdesidre.

Hold the line!

(#273) Kidus válasza zack (#271) üzenetére

Kidus
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Tobbszor utaltam ra, hogy meddo a vita.
Azt is mondtam, tegyuk at privat csatornara.
Ha ez nem eleg keres arra, hogy eleg volt, akkor nem tudom, meg mit lehet eziranyban tenni.

Amig a vita arrol szolt, amibol kiindult, semmi off nem volt benne.
Amig haladt valamerre, vagy volt ra esely, hogy majd jut valamerre, volt ertelme is.
Onnantol, hogy atmentel flame-be, es szemelyeskedesbe ( amit tovabbra is minden mas moderator lat ), toroltem, de nem szankcionaltam, mint latod.

Nem erzem ugy, hogy az a hangnem es stilus, amit megutottel az utolso 2 postodban, helyenvalo lenne a topicban, vagy barhol mashol publikusan, ezert kiszedtem.

Azt is leirtam, hogy a privat csatorna tovabbra is nyitva, bar ertelmet nem latom.
Semmi szukseg ott arra, amibe kezdtel belemenni.

Assuming Control

(#274) zack válasza tiv83us (#272) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ajaj...ezt nem tudtam. :B :DDD
Akkor végkép nem értem. Engem általában szeretnek a csajok, csak is a fórum anonimitására tudok gondolni, hogy ebben az esetben más irányba mentek a dolgok. ;] Ettől függetlenül a "macskák könnyen meghalnak" mondatot mint blamát fenntartom, egy állatorvosi aszisztens szájából. ;)

[ Szerkesztve ]

(#275) Kidus válasza zack (#274) üzenetére

Kidus
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ha gondolod, privatban megbeszeljuk ezt a kijelentest, valoszinunek tartom, hogy kicsit felreerted, mire gondolok.

Assuming Control

(#276) kisalma20 válasza kisalma20 (#266) üzenetére

kisalma20
(újonc)

up? :U

(#277) RedWing

RedWing
(fanatikus tag)

Tisztelt I_Am Moderátor Úrhoz szeretném intézni kérdésem!
Muszáj megint eltűrnünk az ilyen hozzáállást és stílust, főleg, hogy egy már zárt topic témáját feszegeti?
Általánosságban jellemző a linkelt topic több fórumozójára, hogy leszólják a saját nézeteikkel ellentétes véleményeket. Nem egyszer, nem kétszer.

Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint bírkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi!

(#278) philoxenia válasza kisalma20 (#266) üzenetére

philoxenia
(MODERÁTOR)

Az inkriminált hozzászólásban gyakorlatilag volt egy direkt politikai állásfoglalás, egy erős sértés egy népcsoportra nézve, aminek bár félig írtad ki a nevét nyilvánvaló volt a megnevezése, ezen kívül még egy politikai csoport felé is tettél egy erősen sértő kijelentést.... Sértésnek nem az számít, amit Te annak érzel, hanem amit a jellemzett csoport vagy személy annak érezhet, itt viszont kívülállóként is sértő szándékot éreztem a hozzászólás mögött, ráadásul tisztán politikai tartalmú is volt a hozzászólás, semmilyen más tartalmat nem találtam benne.
Önmagában ez a hozzászólás még nem ért volna végleges bant persze, azonban ezt egy hétnapos ban után rövid idővel tetted, ami a Fórum szabályainak a szándékos megszegéseként tudtam csak értelmezni.

(#279) kisalma20 válasza philoxenia (#278) üzenetére

kisalma20
(újonc)

Csak simán leírtam a lényegre törő tartalmat, elvégre az érintett személy is elismerte, hogy az érintett népcsoporthoz tartozik, sértés abszolút nem volt benne, ez 100%. Csak ki akartam fejezni, hogy úgyis veszett fejsze a remény bármilyen szinten a jövő évi választásokon. :(

Nem akartam én megszegni, direkt próbáltam nagyon óvatosan tenni, és még offba is tettem, nehogy valaki félreértse, de mégis sikerült. :O

Valahogy Voyage nickemet nem lehetne visszahozni? :O
Nem szegtem meg szándékosan a szabályokat, hisz semmi értelme nem lett volna, próbáltam akkor is a szabályok szélén maradni, hogy ne legyen semmi gond belőle. :(
Eddig sem volt semmi ilyesmi probléma, és ezentúl se lesz, ezt garantálhatom! :K

(#280) bandus válasza Racecam (#268) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

miért a ban? :F mondjuk igazából nem oszt, nem szoroz, csak úgy mégis meglepődtem, még sosem voltam kirakva semmiért.

|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

(#281) Racecam válasza bandus (#280) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A törölt hozzászólásodban leírtakért, amit most nem idéznék, nem véletlenül lett törölve. Szándékos személyeskedés volt kismillió figyelmeztetés ellenére.

(#282) Huma

Huma
(őstag)
LOGOUT blog

Ez miért lett törölve?

"valaki a jövőbe látott..."

Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

(#283) Racecam válasza Huma (#282) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

:F

u.i.: Nem emlékszem ilyen írásra. :( De ha volt is, azt nem én töröltem. És nem is mi. Talán kérdezd meg a szerzőt. :U

[ Szerkesztve ]

(#284) Louro

Louro
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nem érdekel, hogy moderálásra fog kerülni ez a post (1. post elolvasva), de akkor se értek egyet Cherilady banolásával. Ő pont nem az, aki ártana a PH-nak, hanem ő is "népszerűsítette" és aktív tagja volt. Az, hogy nem jön be 2-3 esetleg több embernek....hát istenem....Elég nagy butaság volt szerintem. Szerintem legközelebb mielőtt banoltok valakit, olvassatok vissza a hozzászólásaiban és kérdezzetek meg több embert. (Lehet csak cherit egy rossz pillanatban kaptátok el).

Mess with the best / Die like the rest

(#285) puttputt válasza Louro (#284) üzenetére

puttputt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szintén korteskednék mellette, de persze csak finoman, az előző hsz.-szel összhangban.
Nem lett volna elegendő egy 7 napos kitiltás, egy privát/email üzenet kíséretében, hogy még egy dobása van és..., stb.?
Bocsánat, hogy "beledumáltam", csak véleményezés, nem "követelőzés".
Nekem ő személy szerint semmit sem ártott, illetve ha volt is köztünk korábban meg nem értés, akkor még ő volt az, aki privátban, normális hangnemben rendezte az ügyeket.
Épp ezért érdekelne - többek között -, hogy kapott-e kitiltása(i) előtt figyelmeztető üzenetet.
Nem hinném, hogy azok után, hogy esetlegesen leszúrtátok a helyenként valóban nem odaillő viselkedésével, nem moderálta volna magát valamelyest.
Érdekes, hogy a "macskás topik flémháborújába" pl. egyáltalán nem folyt bele..., nem is olyan régen :U
Ott szívesen látnánk pl., annak régóta aktív és kedves tagja volt.
(Topikból kitiltás nem működik? Arra gondolok, hogy le lenne korlátozva... teszem azt, nem írhatna a "Nők..." topikokba, de a többibe igen.)

[ Szerkesztve ]

:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. // http://logout.hu/bejegyzes/puttputt/bakay_gergely_zeneszerzo_2/friss.html

(#286) Racecam válasza puttputt (#285) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az egyet nem értőknek néhány dolog.

1. Mivel nem vagytok érintettek, legfeljebb közvetve a dologban, ezért nem is reklamálhatnátok. Ez a topic nem a moderáció elveinek általános megvitatására lett létrehozva, hanem ahogy az első hozzászólásban is szerepel, az érintetek vitathatják a döntések jogosságát. (A végleg kitiltottak e-mail üzenetben például.)

2. Egyszer már kapott 30 perc tembant Kalandortól "bunkózásért". Most ennél is durvább 2 azaz kettő hozzászólásért tőlem 1 napot. De nem, hogy tanult volna belőle, azonnal regisztrált (tempban alatt) és ott folytatta, ahol abbahagyta. Mégis mit kellett volna tennem, megsimogatni a buksiját? :U Ha valaki képtelen uralkodni az indulatain, semmibe veszi a figyelmeztetéseket, nem fogja fel, hogy mit lehet és mit nem, azzal az emberrel nem tudunk mit kezdeni, függetlenül attól, hogy lány (hölgy) ugyanazok a szabályok vonatkoznak rá, mint bárki másra.

3. Állandóan jöttök a "figyelmeztető üzenetekkel". Világosan le van írva az Alapelvekben, hogy mit lehet és mit nem. Ha valaki ezt kvázi az aláírásával elfogadta a regisztrációkor, akkor annak durva megsértéséért miért is kellene figyelmeztetni a sokadik alkalommal?

4. Cherilady saját magának okozta a "bajt", senki más nem tehet róla, kizárólag önmagát hibáztathatja. Viszont ezzel ezt a témát itt zárjuk is le. Legközelebb másvalaki kitiltásának a miértjére az egyetlen válasz a "Miért moderáltuk" topicban található. Ebben a topicban csak az érintett kérhet magyarázatot.

[ Szerkesztve ]

(#287) hommeros

hommeros
(senior tag)

Janoska26 törölte a hirdetésem, holott szerepelt benne, hogy dobozos játékot hirdetek. Fontos megjegyeznem, MMORPG játékokról van szó, amelyek már lejártak, és nem tudok belépni, hogy ismét leírjam, pontosan miket tartalmaznak a játékhoz a karakterek. Ezen ő jól szórakozik és vigyorog. Most fizessek elő 1-1 hónapot, hogy el tudjam adni, csak mert nem tisztelitek és semmibe veszitek más anyagait? Ezt hívják szándékos károkozásnak.

Hihetetlen pofátlanság és nyegleség, hogy még le is szól, hogy nem kérhetem számon, és ha megteszem, akkor kitöröl.

Magyarország az a hely, ahol 4millió miniszterelnök, 4millió jogtudós és 4 millió vezetési oktató él.

(#288) Csakénvagyok válasza Racecam (#286) üzenetére

Csakénvagyok
(őstag)

Izé, én úgy tudom hogy egyszer megbocsátnak annak akinek dupla regje van, kérheti eggyik törlését lásd őt ki úgyszintén régebbi tag dupla reggel.

Ebben a topicban csak az érintett kérhet magyarázatot. Nem tudhatom de meglehet csak a banra akart magyarázatott kapni (a moderáció tényleges okáról lecsúsztam, nem tudom miért lett kitéve).

Elnézést ezért a posztért, igyekszem read onliban maradni.

(#289) Racecam válasza Csakénvagyok (#288) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Komolyan, most melyik részét nem értetted? :F

Egyrészt, nincs megbocsátva annak, aki tempban alatt regisztrál, ez az egyik legsúlyosabb vétség. nyilván nem azért lett kirakva, hogy utána mintha mi sem történt volna, regisztráljon egy új nevet. Ezt soha nem fogjuk tolerálni. ("no name" nem tempban alatt regiszrált, a szabályok egyértelműek.)
Másrészt, magyarázatot kérhetett volna a ban lejárta után is, mindössze 1 napra lett kitéve, nem igaz, hogy ezt nem lehetett volna kivárni. :U Vagy írt volna egy e-mailt.
Harmadrészt, szó sem volt magyarázat kérésről, csak beolvasás volt, hogy milyen bunkók is vagyunk mi.

De ami ennél fontosabb, ez nem vita tárgya és senki sem Cherilady ügyvédje itt, úgyhogy a további ezzel kapcsolatos hozzászólásokat, ahogy az összes többit, amely nem felel meg az első hozzászólásban leírtaknak, törölni fogom.

[ Szerkesztve ]

(#290) Racecam válasza hommeros (#287) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az acc árusítása tiltott az aprón, ezért hirdetésed törölve lett. Legközelebb ne hirdess ilyesmit. Semmilyen szándékos károkozás nem történt. Amennyiben nem vagy megelégedve a Hardverapró szabályaival, ahol egyébként teljesen ingyen hirdethetsz (már nem sok ilyen oldal van), akkor ne vedd igénybe a szolgátatásait.

(#292) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

van rá mód, hogy megtudjam, mi van a rovásomon?

akár privátban is

üdv, köszönöm

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#293) philoxenia válasza Mr.Csizmás (#292) üzenetére

philoxenia
(MODERÁTOR)

Ment pü.

(#294) ludsimon

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Most gép előtt vagyok, úgyhogy leírom a dolgokat...

Erre reagálnék.

Akkor szép sorban először linkelem az előzményeit:
1, 2, 4, 5, 6, 7, 8 ->

Innen kezdődött az egész.
Mellesleg nem is neki válaszoltam (!), hanem úgy nagy általánosságban mondtam ("Van aki használja is az eszét.")! De Istenem, ha magára vette, arról én tehetek??

Személyeskedésért külön elnézést kértem, de én úgy érzem nem csak nekem kellett volna!

Én már a "vicces vagy" kifejezést is kóstolgatásnak vettem, és én kimondottan utálom, ha kóstolgatnak.

A másik, meg, hogy meg mertem mondani, hogy túl sokat postol, majdnem minden hozzászóláshoz van valami hozzáfűznivalója a dologhoz.

Mellesleg elhagytam a topikot, oda többé be nem teszem a lábamat, sok unszimpatikus fazon egy rakásra.
Ha nem teszik az igazság, vagy fáj, akkor nem értem, hogy miért kell rögtön letámadni?

[ Szerkesztve ]

"Sports! Live your life to be proud yourself. And your life will turn to a happy life. Train yourself!" by me http://goo.gl/Rz9vX

(#295) ludsimon válasza ludsimon (#294) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tisztelet a kivételeknek! :R
Mellesleg volt már egyszer tag az illető. :U

[ Szerkesztve ]

"Sports! Live your life to be proud yourself. And your life will turn to a happy life. Train yourself!" by me http://goo.gl/Rz9vX

(#296) Racecam válasza ludsimon (#294) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem nagyon értem, mit szeretnél? :F

A moderálással van probléma? Mert akkor írd le, hogy konkrétem melyik szankcióval, intézkedéssel nem értesz egyet, hol történt, ki volt a moderátor stb.
Ha egy fórumtársaddal van problémád, azt nem ebben a topicban kell lerendezni. Ha úgy érzed megsértette az alapelveket, a modkerbe linkeld, ha csak nem bírod a stílusát, beszéld meg vele privátban, vagy ignoráld.

(#297) ludsimon válasza Racecam (#296) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szia!

Már megoldódott, megbeszéltem egy modival, de nem történt semmi.
Csak felfújtam a dolgot.

Köszi,

Üdv,
Simon

(#300) vorik

vorik
(kvázi-tag)

Szeretnék megkérni egy kedves admint, hogy keressen meg privátban, akadt az egyik moderétorral egy kis véleménybeli különbségünk, és szeretném, ha pontot tenne a vitánk végére.

Köszönöm előre is :R

Nem mindig vagyok itt, hiába írja ezt az oldal. A "mindent tudó PH guruk" figyelmébe: http://phupper.com/ (Nem olvasok emailt!)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.