Na jólvan.
Van egy problémám.
Beírtam a fórumba.
Törölték.
Beírtam megint.
Törölték.
És megint.
Törölték.
Jó oké, rám írtak, hogy ha ilyenekkel akarok foglalkozni, nyissak blogot.
Jó oké.
Nyitottam blogot, de mivel másokat is érdekelt a dolog beírtam a blog linkjét, és hogy ez a téma ott folytatódik.
Törölték.
Oké, akkor beszéljünk a blog-on.
Oké.
Erre most meg azt törölték, hogy mégis inkább a fórumra írjak, csak máshova.
Egyéb óhaj-sóhaj.. ??
TEHÁT a blog témája ez volt:
Mivel ki lett törölve INDOKLÁS NÉLKÜL a hozzászólásom a megfelelő topicból, megbeszélés nélkül, így akkor nyitok egy blogot, mert nem egyedül én estem áldozatának ilyennek, és nem egy ember kérdezte mi van az üggyel, és most már senki nem találja a dolgot.
Akkor hajrá.
Ezt írtam amit kitöröltek:
Hosszas utánajárás után ( azok, akik ki vannak írva a megbízhatósági listán, hogy ők frissítik, visszaírták, hogy bocs nem, szóval a 4. ember akit megpróbáltam tudott valamiféle választ adni) kiderült, hogy a moderátori döntés a fekete pontom, mivel engem is hibásnak találtak.. (elméletileg)
Micsoda? Engem hibásnak találtak? Hát mégis miben? Egyedül én voltam aki jelentette, hogy rosszul jártam, és anyagi károm lett. Én senkinek sem okoztam anyagi kárt. Nehogy már a moderátorok önkényesen kiosszanak egy fekete pontot mert ők úgy gondolják.
Az a szabály, hogy az kap fekete pontot, akit valaki bejelent, és anyagi kár éri. Semmilyen más esetben nem, még sírnak is, hogy senki ne írja be amit akar csak ha anyagi kár érte és van link az üzletről. Ez lenne a szabály, nemde?
Ez így baromira nem fair. Kicsoda egy admin, hogy eldöntse, hogy az én üzletem hogyan zajlott? NE az admin ossza már ki a fekete pontot, hanem a károsult... És csak akkor járjon fekete pont ha anyagi kár érte.
Mostmár az én szememben teljesen értelmét vesztette ez a pirospontos katyvasz.
Szerk.: Ha már hibásnak találtak, nem kellett volna szólni, hogy bocs.. téged ért a kár, de téged is hibásnak találunk mert lehúztak, és kapsz egy feketét?
Válaszként erre:
Az egyik moderátor rám írt privátban, hogy az "ügy alakulása miatt" (Semmiféle ügy nem alakult. Engem anyagilag megkárosítottak, csinált egy balhét a srác, aminek a legvégén elismerte, és bocsánatkérésként segített nekem valamiben. Nem alakult az sehogy..) és azt, hogy "fekete pont éppen az egymással kötött üzlet véleményezésére van." Bezzeg ha valaki beírja hogy feketét ennek-annak, az nem kapja meg. MERT CSAK AZ KAP AKI ANYAGILAG MEGKÁROSÍTOTT VALAKIT. Vagy most már mégsem?
Hamarosan sikerül közzétennem a hozzászólásokat, ami így a blog törlésével ugyebár, majdnem elvesztek.
Hozzátenném: ÉRTELMES válasz még nem érkezett. Biztos vagyok abban, hogy itt sem fog.. Vagy törölve lesz a hozzászólásom, vagy menjek máshova, vagy fogadjam el a moderátori döntéseket vagy hasonló lesz a vége. De hamár a házigazda linkelt, akkor adjunk egy esélyt a dolognak.
Üdv: Brutaka //Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?//

Sry. 

Ettől függetlenül a "macskák könnyen meghalnak" mondatot mint blamát fenntartom, egy állatorvosi aszisztens szájából.