Szia(!),
Ma, hogy egy hónapja regisztráltam ide, és kíváncsi voltam, hogy észreveszitek-e, hogy bebizonyítsam, tudom normálisan, tisztességesen, emberek módjára fórumozni.
Külön hangsúlyozom, hogy egyetlen egy kihágásom sem volt, sőt még külön ki is lettem emelve, hogy milyen érett vagyok a koromhoz képest. Kérlek olvasd el topikjaimat, bátran átlehet nézni.
Hiszem, hogy ezen feladat részét sikeresen teljesítettem.
Normálisan eltudtam beszélgetni végig, úgyhiszem, panasz erre nem volt.
Az egész Ph! tudta, hogy én vagyok, kérdezz meg akárkit, ha azt mondja, hogy nem, akkor azt nem meri bevállalni.
Nem csak az egész Ph! tudta, hogy én vagyok hanem gondolom ti is, rögtön az elejétől. Tudtátok, hogy én vagyok, még is megengedtétek, hogy tegyek egy szívességet Édesapámnak. Köszönöm nektek, hogy megírhattam, és ez által jobb ember válhatott belőlem.
Bekell valljak valamit, mivel nem él édesapám ezért voltam amilyen. De rávilágított arra, hogy ez emberek nem akartak rosszat, csak segíteni akartak, és ezt csak 15 fejjel tudtam értékelni
Kérdezz a Ph!-n akárkit, senki sem vélekedett eddig rossz szándékot tőlem.
Szeretnék itt lenni, de fel vagyok készülve rá, hogy kifogsz dobni. Nem bírtam tovább titkolózni, egy pár emberel akivel beszéltem, azt mondták, hogy adsz még egy utolsó esélyt.
Üdvözlettel:. névtelen
"A tenger szépsége nem csökken szemünkben attól, hogy tudjuk, olykor hajók süllyednek el."