Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#652) Viktor77 válasza kulerr (#650) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Nem.
Újra leírom. Nem fogunk utánajárni annak, hogy kivel lett megbeszélve, vagy kivel nem (könnyű belátni, hogy miért nem).
Nem fogunk mi levelezgetni, meg engedélyt kérni az eredeti hsz írójától. Annak kell (kéne) megtennie, aki kéri a cserét, vagy megírta az új első hsz-t.

[ Szerkesztve ]

Bazinga!

(#653) kulerr válasza Viktor77 (#652) üzenetére

kulerr
(őstag)

értem én mire hivatkozol de egy tény: moderálva lett a post nem Earl által amire nem szolgáltam rá tudtommal, ez az ami bánt...moderálva lett és amint rákérdezek finoman, de el vagyok hajtva, azonban javíts ki ha tévedek ha moderáltatok tök mindegy h miért annak oka van amit megkérdeznék, vagy valamely alapelvet sértettem meg?

UI: még véletlenül se vedd magadra vagy személyeskedésnek a kérdéseimet, mert nem annak szánom, de maga az eljárás bántó hidd el. Fordított esetben ti is megkérdeznétek a miértjét a dolognak úgy gondolom. :R

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

(#654) Viktor77 válasza kulerr (#653) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Direkt kötekszel. Nekem ennyi jön le.

Igen, "moderálva" lett. Nem miattad, nem csináltál semmi olyat. Hanem azért, mert valaki kérte. De ez elötted is teljesen világos.

Amit tudok tanácsolni:
- szokd meg, hogy az első hsz-ek néha változnak,
- ne írj több első hsz-t, ha ennyire szívedre veszed a dolgot.

És nem, nem kérdezném meg miért lett átírva (frissítve, kiegészítve az aktuális információkkal, amik a közösség érdekében történnek) az első hsz-em.

[ Szerkesztve ]

Bazinga!

(#655) kulerr válasza Viktor77 (#654) üzenetére

kulerr
(őstag)

nem kötekszem olvass vissza kértem ne értsd félre, elég szépen normálisan beszéltem sztem...megszoktam már az ilyen mellébeszélő hozzáállásokat, nincs értelme...nektek van igazatok!

Bocsánat ha teleszemeteltem a topikot.

[ Szerkesztve ]

(#656) Viktor77 válasza kulerr (#655) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

A #649-ben világosan, érthetően leírtam mi a helyzet.

Mit szeretnél? Mi levelezzük le az illetővel, hogy ugyan, adjon már engedélyt a hsz-e "moderálására". Ha nem engedi, akkor írjuk meg a módosítást kérőnek, hogy bocs, de az eredeti szerző nem engedi. És így tovább. Abszurd helyzet, amiből mi teljesen kihagyhatóak vagyunk. Ezért írtam, hogy nektek kell lebeszélni ki mit enged, vagy mit nem.

Hol itt a mellébeszélés? Ennél világosabban nem tudom leírni. És úgy gondolom, ezekkel te is teljesen tisztában vagy (megsúgom, te vagy az első, aki ilyenért felszólal).

Töröljük az első hsz-t? Induljon a másodiktól, az #1-esben szereplő információkkal?

Bazinga!

(#658) Racecam válasza kulerr (#655) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szia!

Olvastam a moderálással kapcsolatos topicban a hozzászólásaidat. Igazad van abban, hogy ha rosszul esik, hogy egy topic nyitó kezdő postod átírásra kerül, úgy, hogy erről nem tudtál. Ebben a legnagyobb probléma nem is az, hogy milyen információk kerültek be utólag, hanem inkább az, hogy mindez kvázi a Te neved alatt fut. Viszont abban Viktornak is igaza van, hogy nem várhatod el tőlünk, hogy minden ilyen esetben mi járjunk annak utána, hogy a kiegészítést, javítást kérő felvette-e a kapcsolatot a hozzászólás eredeti szerzőjével és megbeszélte-e a változtatást. Rá szoktunk kérdezni, de amennyiben szakmailag helyes és indokolt a kiegészítés, meg szoktuk ejteni a módosítást. Álláspontom szerint ilyenkor is az eredeti szerző által írt rész alá feltüntetve a nick nevet, illetve minden kiegészítés után az illető nevét.

Amennyiben úgy érzed, hogy akár szakmailag, vagy más szempontból az eredeti topicnyitó hozzászólásod tartalma sérült, azt jelezd a modkerben és mindent meg fogunk tenni, hogy segítsünk rajta, esetleg ha indokolt visszaállítsuk az eredeti állapotot. Azt figyelembe kell venned azonban, hogy egy topic nem kötődik a topicnyitóhoz, legalább is itt a PH!-n nem, legalábbis olyan formában, hogy a továbbiakban az illető bármilyen előjogokat élvezne. természetes azonban, hogy ha ragaszkodsz ahhoz, hogy a leírt mondanivalód továbbra is olvasható legyen mindenki számára. De egy topicnyitó első hozzászólásnak sokszor, különösen, ha az egy szakmai és népszerű topic, az a "sorsa", hogy a lehetőségekhez képest minél nagyobb információ tartalom miatt, módisításra kerül. Ezt tudomásul kell venned.

Remélem, ezt el tudod fogadni, én személy szerint nem vettem kötekedésnek amit írtál és igyekeztem a lehető legkörültekintőbb és kimerítőbb választ adni Neked.

Racecam

u.i.: Először privátban akartam elküldeni, de inkább publikus formában is leírom ide.

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#659) kulerr válasza Racecam (#658) üzenetére

kulerr
(őstag)

Szia!

Teljes mértékben egyetértek veled, és köszönöm h megérted miért is kérdeztem meg eredetileg ....a topik nyitó Hsz ha a közösség vagy a téma úgy kívánja kerüljön kiegészítésre ez egyértelmű ha szükséges, a tartalmának vagy jellegének megfelelően. A kiegészítésnek korrekciónak szvsz minden józan gondolkodású felhasználó csak örülhet, de mint ahogy rátapintottál azon akadtam meg csupán h az eredeti postból egy betű sem maradt, ez az aminek miértjét firtattam, és ezért gondoltam, h igen elvárható lehetne a tájékoztatás ilyenkor. Az h ez hogyan valósulhatna meg ez tényleg más kérdés...
Amit felvetettél h az eredeti post mellett kerüljenek be a kiegészítések, javítások, frissítések, ezt teljesen elfogadhatónak és hasznosnak tartom én is.
Remélem ezzel kapcsolatban Viktor77-ben sem marad majd szálka...

Köszönöm ismét a kimerítő, és megértő válaszod.

Kulerr

[ Szerkesztve ]

(#660) FehérHolló

FehérHolló
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A legutóbb itt felvetett problémámra/problémánkra egész kellemes és jó megoldást sikerült találnotok. Egyrészt gratulálok, másrészt a saját magam és a többiek nevében is köszönöm!

Ember embernek farkasa.

(#661) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

'reggelt!
Megkérdezném, hogy ki és miért törölte az xbox topikból a kérdésem, és a válaszokat?

Ha már itt vagyok:
Az aprós modkerbe a "sima modik" nem moderálnak?
Néha napokig nem jár arra senki.

Milyennapvan?

(#662) Sareth válasza D1Rect (#661) üzenetére

Sareth
(HARDVERAPRÓD)

Csakis a második kérdésre tudok válaszolni, bár ezt már megtette helyettem Zodiak.... :U
Magam részéről ez az idő hiány sajnos azóta sem változott.

[ Szerkesztve ]

„Jézus, Buddha, Lao-ce és Krisna és gonzzo410! ¤ http://www.youtube.com/watch?v=P6UgjLFEOhc ¤ Dubstep® Alliance ¤ Okay, fuck* it, I lied it's drum and bass.. what you gonna do!? ¤ Remélem 129+ értékelés mond neked valamit!

(#663) D1Rect válasza Sareth (#662) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Olvastam korábban. :K
Azért kérdeztem, hogy a "sima" modik nem segítenek-e be?

Milyennapvan?

(#664) Sareth válasza D1Rect (#663) üzenetére

Sareth
(HARDVERAPRÓD)

De igen és szoktak is, de nekik is elég sok dolguk van. Igyekszünk a kéréseket minél hamarabb abszolválni, de sajnos közbe jöhetnek előre be nem tervezett problémák is. Mivel javarészt mindig van itt valaki a kérések előbb utóbb meg lesznek csinálva de addig is szíves türelmedet kérném ;)

„Jézus, Buddha, Lao-ce és Krisna és gonzzo410! ¤ http://www.youtube.com/watch?v=P6UgjLFEOhc ¤ Dubstep® Alliance ¤ Okay, fuck* it, I lied it's drum and bass.. what you gonna do!? ¤ Remélem 129+ értékelés mond neked valamit!

(#665) D1Rect válasza Sareth (#664) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Oksa, nekem aztán nem sürgős, csak mondom, ha már erre járok rákérdezek. :R

Milyennapvan?

(#672) EczkE

EczkE
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szép estét!

Szeretném megkérdezni, hogy Sonky mért lett kitiltva?

Köszönöm! :R

Mindenki hülye a maga módján. || Eladó cuccok: Sony Ericsson Xperia Mini White (ST15i),PS2 játékok, bazár >>> http://href.hu/x/h3kj <<<

(#673) lsc válasza EczkE (#672) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

[link]

Az élet kegyetlen .

(#674) EczkE válasza lsc (#673) üzenetére

EczkE
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszi! :R

Érdekes nekem írt pm-et, hogy félre értés történt. :F

Mindenki hülye a maga módján. || Eladó cuccok: Sony Ericsson Xperia Mini White (ST15i),PS2 játékok, bazár >>> http://href.hu/x/h3kj <<<

(#675) Leonardo91

Leonardo91
(fanatikus tag)

A kérdésem az hogy mért lett kitörölve az EGÉSZ ps2-es hirdetésem?? Az egy dolog hogy írott játékokat adtam hozzá de az nem volt benne az árban vagyis "ajándékba" adtam volna a konzolhoz...tehát nem árúsítottam másolt játékokat pénzért más részére...Sztem aki itt hirdet valamilyen konzolt annak a 90% ad hozzá másolt játékot... :) na kb ennyi a problémám

(#676) z0d1AK válasza Leonardo91 (#675) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

Kedves Leonardo91!

Az általad megvásárolt szoftverről 1 darab biztonsági másolatot készíthetsz jogtisztán. Ezt a másolatot nem adhatod tovább, nem ajándékozhatod el. Amennyiben az eredeti szoftver megsemmisül, vagy továbbadod, a biztonsági másolatot köteles vagy megsemmisíteni.
Azzal, hogy te több másolt játékot adsz a konzolod mellé, szoftverhamisítást követsz el, ami törvénybe ütközik, és börtönbüntetéssel is járhat.
Nem biztos, hogy mindenképpen ki kellene tartanod emellett.

z0d1AK

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4499 forint |

(#677) Leonardo91

Leonardo91
(fanatikus tag)

Elég sok ember hirdet itt ph-n így konzolt "másolt játékokkal" vagy esetleg burkolt fogalmazásban "sok játékkal" abból viszont nem derül ki hogy írott vagy eredeti-e az a szoftver :)

[ Szerkesztve ]

(#678) z0d1AK válasza Leonardo91 (#677) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

Kedves Leonardo91

Azért, mert te már-már kampányolsz a szoftverhamisítás mellett, nem biztos, hogy más is, és a sok játék az nem rögtön írottat jelent.
Amennyiben Alapelveket sértő hirdetést találsz, itt tudod azt jelezni felénk.

z0d1AK

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4499 forint |

(#679) Leonardo91

Leonardo91
(fanatikus tag)

Ez nem kampányolás, nem kell kiforgatni a szavaimat...csak sok olyan hirdetést láttam amik hasonlítottak az enyémhez..akkor talán azokat is törölni kellene. De ha én is úgy fogalmaztam volna a hirdetésemben ahogy már leírtam (burkoltan) akkor az sem jelentette volna azt hogy másoltak a játékaim.

(#680) z0d1AK válasza Leonardo91 (#679) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

Kedves Leonardo91

Nem forgattam ki a szavaid, te írtad le őket. Ismételten csak azt tudom mondani, jelentsd az Alapelveknek nem megfelelő apróhirdetéseket.
Nem hiszem, hogy túl sok törölni való konzolt találnál.

z0d1AK

(#681) Poll Tamás

Poll Tamás
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Szia(!),

Ma, hogy egy hónapja regisztráltam ide, és kíváncsi voltam, hogy észreveszitek-e, hogy bebizonyítsam, tudom normálisan, tisztességesen, emberek módjára fórumozni.

Külön hangsúlyozom, hogy egyetlen egy kihágásom sem volt, sőt még külön ki is lettem emelve, hogy milyen érett vagyok a koromhoz képest. Kérlek olvasd el topikjaimat, bátran átlehet nézni.
Hiszem, hogy ezen feladat részét sikeresen teljesítettem.

Normálisan eltudtam beszélgetni végig, úgyhiszem, panasz erre nem volt.

Az egész Ph! tudta, hogy én vagyok, kérdezz meg akárkit, ha azt mondja, hogy nem, akkor azt nem meri bevállalni.

Nem csak az egész Ph! tudta, hogy én vagyok hanem gondolom ti is, rögtön az elejétől. Tudtátok, hogy én vagyok, még is megengedtétek, hogy tegyek egy szívességet Édesapámnak. Köszönöm nektek, hogy megírhattam, és ez által jobb ember válhatott belőlem.

Bekell valljak valamit, mivel nem él édesapám ezért voltam amilyen. De rávilágított arra, hogy ez emberek nem akartak rosszat, csak segíteni akartak, és ezt csak 15 fejjel tudtam értékelni

Kérdezz a Ph!-n akárkit, senki sem vélekedett eddig rossz szándékot tőlem.

Szeretnék itt lenni, de fel vagyok készülve rá, hogy kifogsz dobni. Nem bírtam tovább titkolózni, egy pár emberel akivel beszéltem, azt mondták, hogy adsz még egy utolsó esélyt.

Üdvözlettel:. névtelen

"A tenger szépsége nem csökken szemünkben attól, hogy tudjuk, olykor hajók süllyednek el."

(#682) Racecam válasza Poll Tamás (#681) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Igen, kapsz még egy esélyt.

Az írásod egyébként nagyon megkapó volt és a fogalmazás is jól sikerült.
Kicsit tagoltam ugyan és néhány helyesírási hibát javítottam, de máskülönben rendben volt.

Ha valóban Te vagy noname, fórumozz, viselkedj úgy, ahogy addig tetted, amióta visszatértél. Ne vedd fel a kesztyűt, ne ragadtasd el magad, ne ess túlzásba, inkább húzódj meg a háttérben és csak akkor szóljm írj, ha úgy érzed feltétlenül kell mondanod valamit. Akkor is gondold meg inkább többször.

Jó fórumozást kívánok!

Racecam

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#686) hegeanabol

hegeanabol
(senior tag)
LOGOUT blog

Üdv.

Az lenne a kérdésem ,hogy őt :lavour miért zártátok ki ?! Mivel nekem is akadt vele egy kis gondom :( .

Cseréltünk egy Nokia N95 telefont egy zenekari mély ládára.... (láda ára kb 35k)

Állítása szerint a telefoné is (35 k) mivel nagyon jó állapotban van .

Elküldte előre a telefont . Meg néztem . Hát a hátlapja le esik magától aksija kb fél napot bír kotyog . Mind 1 a lényeg ,hogy ezek után rá költöttem : elő hátlap 6390.- , aksi 4500.- ,
Füles 3500.- , és azt ígérte ,hogy fizeti . Illetve ad bele ő is .

Erre most látom ,hogy ki van tiltva . Ezek szerint búcsút inthetek a dolognak :(

Meg mondaná valaki miért zártátok ki ?!

Előre is köszönöm

Üdv hegeanabol :R

Emailban keressetek ezek után akinek még van nálam dolga. Köszönöm. hegeanabol@freemail.hu

(#691) daa-raa válasza hegeanabol (#686) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

[link]

Si vis pacem, para bellum.

(#696) vsgaborr11

vsgaborr11
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ollie-tól kérdezném(vagy ha más is tud válaszolni, az is jó), hogy mi volt az a becsmérlő kifejezés, ami miatt bant kaptam?Keresem az Itt szóltam hozzá résznél, és egyszerűen nem találom.

Zune HD 16 GB

(#697) ollie válasza vsgaborr11 (#696) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

"büdös amerikaiak megérdemlik"

Azért nem találod, mert töröltem a hsz-t.

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#698) vsgaborr11 válasza ollie (#697) üzenetére

vsgaborr11
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Óóó, hogy ez volt az?Ez maximum egy pü-ben való figyelmeztetést ért volna, de nem vitatkozom - moderátor lévén neked lehet csak beleszólásod.

Zune HD 16 GB

(#699) BloodyEddie

BloodyEddie
(őstag)
LOGOUT blog

Remélem jó topikot választottam: a modkeres hsz-emre szeretnék reagálni. daa-raa indoklásával teljesen egyetértek, tiszteletben kell tartani mások véleményét, de szerintem pont ő nem tartja tiszteletben másokét. Az "ez egy szar" és hasonló mondatok nem épp rendesen megfogalmazott vélemények.

Ha úgy írná, hogy "szerintem rossz", semmi gondom nem lenne vele. Vagy rögtön az elején indokolja meg amit mond, de ez már a sokadik alkalom, hogy "leszaroz" valamit, indoklás és tekintet nélkül mások véleményére.

"Általában meg szokta indokolni a véleményét."

Tényleg meg szokta, miután vagy én, vagy akárki más kiakad az indoklás nélküli leszólásain. Nem azt szeretném, hogy bannoljátok, vagy ilyesmi, de legalább szóljon rá valaki, hogy kicsit másképp fogalmazzon, mert ez így konkrétan sértő. Szerintem nem szokás csak úgy betrollkodni egy fórumba, hogy "szar amivel játszotok".

Ha az én stílusom sincs rendben, szóljatok, és igyekszem változtatni rajta.

(#700) daa-raa válasza BloodyEddie (#699) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Mivel az első felvetés az övé, és Ti nem értetek egyet azzal, ezért gondolom az Ő véleménye az, amit nektek kellene tiszteletben tartani.

Persze a hangnem tényleg vitatható. Főleg abban az esetben érinti érzékenyen az embert, amikor az egyik kedvencét éri támadás. Felül kell emelkedni. Hibátlan dolog nem létezik, mi is különbözünk egymástól, szóval mindig is lesznek véleménykülönbségek.

Egyébként megközelíthető a probléma másik irányból is. Ő mindig ott van az igencsak explicit véleményével, Te pedig az ezzel igencsak szemben álló saját véleményeddel. Egy jó kis párost alkottok... :) Erre van egy jó megoldás: ignore.

Si vis pacem, para bellum.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.