Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#103) localhost

localhost
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

[link]

Jeleztem a kellemetlenkedőt és párhuzamosan én is figyelmeztetve lettem a jelzők használatért.
Elfogadom! :R

<<<DE!>>>
Tervezi-e csapat, hogy bármilyen módon hatékonyan lép fel ilyen esetekben, (preventíven!), hogy bennünket megvédjen a nemkívánatos zaklatástól...? Talán ha nem lenne privátspam, engem nem idegesítene, én sem írnék bemószeroló postot, jelzőket meg pláne nem!
Ok/okozat :))

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#104) ngabor2 válasza localhost (#103) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ha tudsz hatékony módszert az ilyen privát spam ellen, akkor szívesen várjuk a javítsuk a ph-t topikban. én személy szerint semmi ésszerű módszert nem tudok, sajnos.

viszont az a post jelző nélkül is pontosan ugyan annyit jelentett volna, és a felhasználó ugyan úgy ki lett volna tiltva. minden további nélkül elhiszem, hogy zavart a pü, engem is zavarna. de imho emiatt nem érdemes az ő szintjére lesüllyedni ;)

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#106) nixx-21

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

Üdvözletem minden modinak! :R :R

Szabad tudnom miért zártátok a topikot? :U
ha egy ember garázdálkodik attól függetlenül az egész ottani csapatot szerintem nem kéne megfosztani a beszégletéstől..... :U :K

Kérhetném a megnyitását és ha netán mégegy ilyen alkalom előfordulna akkor nem topik zárását hanem az illetőt kirakását 1-2 pihenő napra? :U :R :R

előre is köszönöm,
ATi topik apja :R :R

[ Szerkesztve ]

Ati VGA tulajok baráti klubja topik.  Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3

(#107) Foglalt név válasza nixx-21 (#106) üzenetére

Foglalt név
(MODERÁTOR)

Mivel egyszerre több topikban is erről folyt, összefüggően a téma, technikai jellegű volt a zárás. A topik ismét nyitva. Mivel a nevezett user eléggé a határon táncolt és a másik topikban nagyon sokakat rántott volna magával egy erősebb figyelemztetés mellett döntöttem. A ti topikotokban viszont sajnos valaki annyira elragadtatta magát, hogy nem volt más választás. A kezdeményezést viszont, hogy nem kívántok partnerek lenni az ilyen felhasználók messzire vivő flame-jében teljes mellszéllességgel tudom támogatni :R

Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!

(#108) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Miért lett zárva ez a topik?

Mivel az újranyitásra magyarázatot adó kérésem a modkerből eltűnt. :F

Beírom újra ide, részletesen:
2db kártya jelent meg azokból amiről a topik szól, van még legalább féltucat, ami jó ideig nem lát napvilágot.
Konkrétan, ami nagyon valószínű, hogy lesz:
HD 5450
HD 5650
HD 5670
HD 5770
HD 5870X2

HD 5890?
HD 5830?

[ Szerkesztve ]

Milyennapvan?

(#109) Foglalt név válasza D1Rect (#108) üzenetére

Foglalt név
(MODERÁTOR)

Frissítettem, bocs, hogy lemaradt a második link :R

Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!

(#110) D1Rect válasza Foglalt név (#109) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Oké, így érthető.

Milyennapvan?

(#111) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Kaptam ma egy 2-3 órás bant, és nem is tudom, miért. merthogy hozzászólásom meg nem lett törölve. :D

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#112) philoxenia válasza Jim Tonic (#111) üzenetére

philoxenia
(MODERÁTOR)

(#113) Jim Tonic válasza philoxenia (#112) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

De mit? Mert hozzászólásom nem tűnt el. :)
[link]
Ez? Na, jó. Röhejesek vagytok. Komolyan.
[link]
Esetleg Parci blogjai? Azok beleférnek??? Ember, de komolyan.

[ Szerkesztve ]

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#114) Kalandor válasza Jim Tonic (#113) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Töröltem a sort.
Mellesleg a ban előtt bazdmeg volt ott, csak szerkesztetted, amíg én odaértem.

A személyes blogbejegyzések miatt Racecamot keresd.

[ Szerkesztve ]

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#115) Jim Tonic válasza Kalandor (#114) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Boldog vagyok.
Olyan csúnya dolgokat írtam, meg kellett büntizni. :D
Amúgy a ban előtt már kijavítottam, magamtól. Legalább megnézted volna.

[ Szerkesztve ]

(#116) Kalandor válasza Jim Tonic (#115) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Amúgy a ban előtt már kijavítottam, magamtól. Legalább megnézted volna.
A jövőbelátási képesség hiányát még nem kérték számon rajtam.

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#118) RootRulez

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Sziasztok! Engem Foglalt név bannolt 3 órára, konkrétan nem értem miért.

Van egy gyerek, aki már sok mindenkit vert át egy bizonyos név/számlaszámmal (egyik barátomat is). Összeakadtam vele hardveraprón és megpróbált engem is lehúzni. Nem dőltem be neki (sejtettem, hogy ő az), de a tárgyalást addig nyúztam, míg nem kaptam meg a nevet/számlaszámot. Ez nem egyezett a korábbival, de ugyanazokat a stilisztikai/helyesírási hibákat vétette mint barátommal folytatott szomorú kimenetelű korábbi tárgyalásában, még előző nickjével, így tudtam, hogy emberünk már másik számlaszámmal is tevékenykedik.

Tehát megvolt a csalónk jelenleg használt számlaszáma és neve, na ezt a nevet írtam ki a jelentsd a csalókat topikba, hogy aki utánanéz a névnek, megtalálja és ne utaljon neki.

De ha nem ezért kapta, akkor meg nem tudom :N

[ Szerkesztve ]

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#119) Foglalt név válasza RootRulez (#118) üzenetére

Foglalt név
(MODERÁTOR)

Olvass!

Mielőtt válaszolnál olvasás helyett: [link]

Elnézést a gorombaságért, de számtalanszor kértem, hogy ne kelljen napi 20 hsz-t törölnöm. Mivel abból senki sem ért, konkrétan te sem tudod, miért repültél, ezért muszáj volt más módszerhez nyúlni.

[ Szerkesztve ]

(#120) csuha

csuha
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Törölték az 1ik mai hozzászólásomat ebből a hirdetésből üzletrontásra hivatkozva. Nem e célból írtam hanem hogy válaszoljak eme hozzászólásomra (vagyis meg akartam venni) és tudassam az eladóval hogy mégsem tartok rá igényt mert találtam a hardveraprón olcsóbban. Rendben ha ő annak veszi és törölteti, de ezért én miért kaptam figyelmeztetést?

wehehehe.... no comment :-)

(#121) yetike válasza csuha (#120) üzenetére

yetike
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Üdv!

Egyrészt azért, mert már tegnap ugyanoda beírtál egy ugyanolyan tartalmú hozzászólást, amit szintúgy töröltek, másrészt azért, mert az, hogy mindenki által látható módon beírod, hogy "ittésittolcsóbb", bármilyen célból is, az aprón üzletrontásnak minősül, ami gondolom érthető.

Ilyenkor az szokott lenni a gyakorlat, hogy vagy privátban jelzed, hogy már nem kell, mert ittésitt olcsóbban be tudod szerezni, vagy pedig, ha azt szeretnéd, hogy mások is látják, annyit megejtesz, hogy köszönöd, már nem aktuális.

[ Szerkesztve ]

(#122) csuha válasza yetike (#121) üzenetére

csuha
(lelkes újonc)

Én meg azt hittem nem működött rendesen a net és azért írtam be újra... ugyanis akkor senki sem szólt 1 szóval se... Na mind1 megértettem ennyi. Kérdésem az ha ezután beírnám esetleg azt hogy remélem hogy rádrohad akkor már bannolva is leszek?
Üdv.

(#123) yetike válasza csuha (#122) üzenetére

yetike
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Normál esetben azt, aki visszaír egy törölt hozzászólást, rövid pihenőre küldjük. Mivel számoltam a lehetőséggel, hogy esetleg nem vetted észre, hogy töröltük, úgy gondoltam, a figyelmeztetés bőven elegendő.

De emiatt nem kell aggódni, mindössze feljegyeztük, hogy ilyesmit is csináltál, de gondolom ha már tudod, hogy figyelmeztettük miatta, nem fogod máskor elkövetni ugyanezt.

És jól látod, ha ezek után olyat írsz be, akkor jó eséllyel pihenőt kapsz.

[ Szerkesztve ]

(#124) csuha válasza yetike (#123) üzenetére

csuha
(lelkes újonc)

:-) köszi, megértettem :-)

Üdv.

(#125) yetike válasza csuha (#124) üzenetére

yetike
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

:)

(#126) bambano

bambano
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az lenne a kérésem, hogy legyen már egységes a moderálás.
ha valaki egy linux fikázással nyit egy topicban, ne csodálkozzon már, ha beszólnak neki, másrészt meg ne csak az [link], aki visszaüt.

a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

(#127) Racecam válasza bambano (#126) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Tévedsz.

A dolog az "über birkázással" kezdődött (#15-ös!!!! hozzászólás) , csak az már törölve van.
Úgyhogy maradjunk ennyiben. Bár nem tudom, Te mennyiben vagy érintett a dologban, de ezt most tudjuk be általános (bár megfelelő információ hiányában) előadott reklamációnak. (Többek között pont ezért van annak értelme, hogy csak az érintett reklamálhat ebben a topicban.)

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#128) sese1 válasza Racecam (#127) üzenetére

sese1
(újonc)

Tisztelt Moderátorok!

A figyelmeztetést megértettem.

Nem sok hozzászólásom volt korábban, inkább a partvonalról figyeltem a híreket és néha a fórumtagok hozzászólásait. Sajnos elragadtattam magam, a jövőben figyelek majd erre.

Úgy gondolom ha én újoncként hibázok, az még nem lehet mentség másnak (bejelentőm) arra hogy szintén megszegje a "FÓRUM ÉS APRÓHIRDETÉS ALAPELVEK"-et [link] régi felhasználó létére. A kettőnk közül én nem voltam tisztában a határokkal, de ő igen. Ezért nem is tudhattam hogy "amit szabad jupiternek,nem szabad a .." szabály itt jelen van. A linkelt szabályzat ugyanis ezt nem tartalmazza. Feltételezem olvastátok a másik [link] bejegyzést ahol Moonman ~attól ha sötét vagy, minek szósz bele~ (emlékeimből pontatlanul de lényegi tartalmát idézve,) részemre történő válaszát. Tehát a viselkedémintát és annak határait akár tőle is vehettem, korábbi hozzászólásaiból. De ha beletekintetek más topik beszélgetésekbe is , láthatjátok nem egyedi az ilyen "személyeskedő"-nek minősített esetek másoktól sem. Csak valamelyiket bejelenti akinek írják, valamelyiket más jelenti be, és valamelyiket senki. Úgy látszik nálam borult ki a bili egy olyan részéről , aki maga is megszegi az alapelveket. Ráadásul egy olyan miatt ami pozitív feltételezett tartalom volt. Jó marketingesek minősítettem feljelentőmet. [link].
Azt is megtanultam Psychonaut példájából hogy vannak szándékos provokátorok, akik egyszerű de jól megfogalmazott kérdésükben próbálják provokálni a szabályszegést. Vagy különben miért kérdezte meg egy szintén régi tag hogy miért gondolom így amit a kifogásolt bejegyzésben leírtam.? Ha tudja hogy az erre vonatkozó válasz nem lehet más mint személyeskedő.
Mivel az egyik fórumtagra irányult a kérdés, és nem szoktam hozzá a csőbehúzásra, bedőltem neki. Bár válaszom rövid és őszínte volt , amiben egy másik korábbi ismerősre való emlékeztetést írtam le, mégis személyeskedésnek minősült, mert törölve lett.

Az általad beírt#15-ös beírásom tényleg hiba volt, mint írtam megjegyeztem. Bár miután leírtam és később újraolvasva én magam is észrevettem a hibát, módosításra való lehetőséget nem találtam. Az a személy aki részére írt válaszom volt, pedig nem jelezte a helytelen szavakat. Újabb elnézést kéréssel meg nem szerettem volna a további fát tenni a tűzre, hogy utána az legyen a topik tárgya.

A Moderátorok szava szent,én viselem következményeit. Szeretném kérni a pártatlanság és elfogultság nélkülözésével a bejelentő partner szintén nyilvános figyelmeztetését hogy a jövőben ő is tudjon figyelni azokra a hibáira amivel ő is megsérti a szabályzatot.

A történtek alapján javítási szándékkal javaslatokat fogok tenni, a fórum müködésére.
Annál is inkább mivel maga a moderátor által megfogalmazott trollkodás szöveg sem kevésbé sértő a #15 pontban általam leírthoz képest. Konkrét viselkedési hiba megnevezés nélkül nem lehet tudni, mi az amire még figyelnem kell.

Kérdésem lehet hogy bugyuta de erre vonatkozó szabály leírást sem találtam, viszont a kapott figylemeztetésből "3. Többször nem szólok." következtettem: hogy mindenkinek 2 dobása van? Mivel ez volt az első, figyelmeztésem.

Üdvözlettel

[ Szerkesztve ]

(#129) Thrawn válasza sese1 (#128) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Gondolod, hogy moonman (igen, kis betűvel írja) ok nélkül szólt vissza úgy, ahogy? Ha már esetleg elfelejtetted volna, így kezdődött:
"Szabvány? Kacag a májam. Az Office saját magával sem kompatibilis..."

Ennek a flémkeltésen kívül az égvilágon semmi értelme nem volt, szóval hagyjuk ezt az "Úgy kezdődött, hogy ő visszaütött" c. műsorszámot, kaptál egy figyelmeztetést és ennyi, majd legközelebb nem mászol bele hasonlóba. Mindkét érintett hozzászólást töröltem még tegnap, szóval téma lezárva.

A kérdésedre: Azért írtam, hogy nem szólok többet, mert ha bárhol tovább folytatod az értelmet nélkülöző visszaszólogatást, trollkodást (lásd fenti eset) akkor nem foglak figyelmeztetni, szó nélkül kiraklak pár órára gondolkodni.

Different songs for different moods.

(#130) sese1 válasza Thrawn (#129) üzenetére

sese1
(újonc)

Ezen utolsó bejegyzésemmel tovább nem erőltetem a témát, viseltem el ennél nagyobb sértéseket is.
Ahogy ön leírta helyesen , hagyjuk az "Úgy kezdődött hogy.." . Ezért kértem hogy maradjunk szigorúan a tárgyilagosságnál.

Az illető az [link] alapelvekben tiltott "személyeskedő, felesleges indulatokat gerjesztő, öncélú, a másik fél lejáratására észérveket nélkülöző, provokáló hozzászólás"-t tett?
-Igen.

"a moderátor / házigazda elsődleges feladata ezen szempontok alapján, az alapelvekkel összhangban, ennek a betartatása"?
-Igen.

"moderációról rendszerint annak helyszínén vagy a [Miért moderáltuk?] topikban értesítünk mindenkit." Értesítve lett a begyegyzésének törléséről?
-Nem
:-( Tiszteljük meg, a tisztelt fórumtársamat, ha törlik a [link] bejegyzését.

Végül Lúdas Matyi szavait idézve, aki saját igazát védte Döbrögi Úr mint a törvény birtokosával szemben. Javaslom hogy az "(A szerkesztőség fenntartja jogot, hogy a moderációs alapelveket bármikor, saját hatáskörében megváltoztassa. A változásról ezen az oldalon értesülhettek. Update: 2009-02-09 12:00):" ezen események alapján bővítse ki a "Kivéve a gyevi bírót" szövegezéssel, ha nem akar hiteltelen maradni

S végül az idézet:
"Én Uram a' fizetést köszönöm; ha az Isten erőt ád,
'S Életben megtart, majd megszolgálom."

Tisztelettel
S.J.

(#131) Thrawn válasza sese1 (#130) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

"moderációról rendszerint annak helyszínén vagy a [Miért moderáltuk?] topikban értesítünk mindenkit." Értesítve lett a begyegyzésének törléséről?

Igen + Link :U

Ha már ezt így feldobtad, legyél szíves beleolvasni abba a Miért moderáltunk topikba, hogy milyen esetben kerülnek oda bejegyzések.

Téma túltárgyalva.

Different songs for different moods.

(#132) tildy

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Úúgy gondolom, egy olyan hozzászólásnál, amelynek az érdemi része jóval több , mint az off része, igen durva dolog a bannal fenyegetés. Sőt megkérdezném, milyen alapon járna? Alapelvek? Vagy az , hogy race korában kérte, hogy ne legyenek off hozzászólások (akkor viszont az összes off hsz rész törölhető lenne, de nincs.) , amibe viszont az enyém nem tartozott bele, hiszen kb két sor volt off.

Aki nem tudná, meg mertem jegyezni, hogy fura, hogy aki Magyarországot szapulja azt nem moderálják, aki az Usát azt meg igen. [link]

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#133) Racecam válasza tildy (#132) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Igen, mert kértem. A moderáció bírálatának megvan a maga helye, teljesen felesleges egy teljesen OFF vitát elindítani ott és terhelni vele a topicot.

(#134) tildy válasza Racecam (#133) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Akkor leírhattad volna a moderálással együtt, hogy ezen kérésemet a megfelelő topikban tegyem fel, nem pedig rögtön bannal fenyegetés.

Egyébként köszönöm, hogy kiszedted.

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#135) Racecam válasza tildy (#134) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Úgy látom, nem vagy újonc és tisztában vagy a szabályokkal. Miután külön kértem, hogy fejezzék be (nem Te), az OFF hozzászólásokat, reméltem, hogy Te is megérted. :U

(#136) tildy válasza Racecam (#135) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Tisztában vagyk természetesen a szabályokkal , és ismerem a modkereső topikot is, bár ritkán járok oda, nem vagyok én besúgó (nem gondolom, hogy akik odaírnak azok lennének, de magamban ilyesmit éreznék , ha folyamatosan oda járnék szólni, ki miylen rosszat csinált ) . Mindenesetre másképp veszi ki magát a dolog , ha fenyegetés helyett tanácsot kapok , még akkor is, ha ismerem, mit hol találok.

[ Szerkesztve ]

(#137) Racecam válasza tildy (#136) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Na, már majdnem írtam valami keményebbet a besúgós dologra, de aztán szerkesztetted. Szóval, akik oda írnak azok nem besúgók, hanem szeretnék, ha a Fórum jól működne és segítenek azzal, hogy jelzik, ha valahol hibát, szabálytalanságot látnak. Ha nem lennének, akkor sokkal nehezebb lenne fenntartani a "rendet" a Fórumon és ezt az egész közösség érezné meg, mert mindenkinek az érdeke, hogy a közösség által elvárt normális, emberi módon lehessen fórumozni.

De visszatérve a "fenyegetésre". Tanácsot már kaptál, ahogy mindenki abban a topicban, "ne OFF-olj", innentől kezdve nem írhatom be mindenkinek, aki mégis, hogy "bocsi, de ezzel ide, azzal meg oda". Pont ezért figyelmeztettem. A "fenyegetésről" pedig még annyit, mert ez folyamatosan a vesszőparipád, Mégis mit kellene csinálnom, ha valaki nem képes megérteni amit kérek, betartani a szabályokat. (Mondjuk "fenyegetés" nélkül kirakhatom a figyelmeztetés után, ahogy Veled is megtehettem volna, de én inkább még egyszer figyelmeztettelek, ha úgy tetszik "fenyegettelek".) Már sokszor elmondtam, azt nem írhatom, hogy ha nem vagy hajlandó betartani a szabályokat, akkor nem veszek Neked új cipőt, mert az nem az én "hatásköröm". Én csak azzal tudok nyomást gyakorolni, amire hatásom van, hogy elveszem a játékodat ideiglenesen, vagy végleg. Lehetne a szavakon lovagolni, hogy ez figyelmeztetés, vagy fenyegetés, de én ezt nem is teszem, nekem az is megfelel ha fenyegetésnek fogod fel, amennyiben eléri a célját.

[ Szerkesztve ]

(#138) Dr. Akula

Dr. Akula
(PH! addikt)

3 napja indokolatlanul bannolva lettem. Ami főleg annak fényében érthetetlen hogy akik teleflémelték a topikot azok semmit se kaptak, zeratul is csak 6 órát a folyamatos személyeskedésért. Akkor én mi alapján kaptam 3 napot? Azért mert szóltam hogy jöjjön már valaki leállítani ezeket? Azt írta ngábor hogy én viszem be "mindenhova" az intel-amd flémet. Aha, nyilván magammal beszélgettem ott... A sok amd fan, akik érvek nélkül csak fikázták az intelt meg sztárolták az amd-t azok ugye nem flémeltek, meg indokolatlanul szították a vitát? Vagy mindenki legyen egyenlően bűntetve, vagy senki!

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#139) ngabor2 válasza Dr. Akula (#138) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

nálad nem ez volt az első eset. többen, többször, már a topikban is szóltak, hogy egy nvidia-ról szóló hír topikja ne arról szóljon, hogy az intel milyen király, az amd meg milyen rossz. amíg meg nem jelentél, erről nem volt szó, te hoztad fel a témát, flamekeltő módon. mivel személyeskedésért már volt 1-napos banod idén, ezért a következő szintre léptem: 3 nap.

aki időben kiszállt, azt csak figyelmeztettem. aki keményebben beleszállt (Zeratul) az azért csak 6 órát kapott, mert lényegesen tisztább volt az adatlapja, és jó eséllyel ennyiből is megértette.

(#140) Dr. Akula válasza ngabor2 (#139) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

De arról szólhatott hogy az amd milyen király, az intel meg milyen fos, az nem volt baj úgy látom, csak az ha valaki az ellenoldalt is képviselte... Nem mellékesen én tényeket közöltem, ami itt a PH-n is le lett már írva párszor. Ha nekem ezért 3 nap "járt", akkor a főoldalra kikerülő cikkekért mennyi jár? ;) Az is legalább annyira flémkeltő... Az meg nehogymár az én hibám legyen hogy pár AMD fan nem képes elviselni az igazat, és kényszert érez arra hogy személyeskedő hangnemben, mindenféle érvet nélkülözve (hány hsz-ben is volt konkrét adat, link, stb, és mennyi volt az "mindenki hülye aki nem ért velem egyet"?) céltalanul szítsa a vitát? Na azok valóban flémnek minősülnek, és még csak 1 perc se járt érte. Valahogy nem érzem azt hogy mindenkire egyenlő szabályok vonatkoznának.

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#141) ngabor2 válasza Dr. Akula (#140) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

abban a topikban a hsz-od előtt nem volt intel vs. amd flame. a te, azóta törölt hsz-od indította, és a legaktívabb flamelő is te voltál benne. nem az számít, hogy igazad volt-e, vagy a másik oldal tényekkel alátámasztotta-e a mondandóját, hanem hogy az a topik nem arról szólt, és hogy ami ott ment, az flame, amit tiltunk.

[ Szerkesztve ]

(#142) Dr. Akula válasza ngabor2 (#141) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Pontosan annyi hsz-em volt mint a flémelőknek.
Én az Nvidia-ATI mérkőzés (amiről a topik szólt) analógiájára, példának hoztam fel az Intel-AMD felállást, tényeket közöltem benne (amit az előbb belinkelt PH cikk is állít), semmi flém nem volt benne. Arról meg nehogymár én tehessek hogy egyesek nem bírták megállni hogy tények híján flémmel "egyenlítsenek", csak azért mert AMD procijuk van, éshát hogy néz ki hogy nem azt sztárolja valaki... Ezért éppenséggel nekik járt volna bünti, nem nekem.

(#143) ngabor2 válasza Dr. Akula (#142) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

abban a topikban semmiféle párbajnak nem volt helye, se ati vs. nvidia, se intel vs. amd. neked egyedül kb. annyi hsz-od volt a flame-ben, mint az összes többi flamelőnek, beleértve azokat, akik időben kiszálltak. az egész flame a következő félmondatodból indult: fos Athlont/Phenomot meg vegyen a halál. ezt semelyik topikban nem elfogadható. ami meg utána jött, az tisztán személyeskedés, mégha tesztek közé/mögé rejtve is.

(#144) Dr. Akula válasza ngabor2 (#143) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Annak a félmondatnak volt előzménye is, nem a válaszomat kell kiragadni, hanem azt amire ment a válasz. Na ott kezdődött a flém és nem nálam.

(#145) ngabor2 válasza Dr. Akula (#144) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

a 78. hsz-ban válaszoltál a flamet nem generáló 4-esre úgy, hogy abból flame lett, amiből a fele a te hsz-aidból állt.

(#146) Dr. Akula válasza ngabor2 (#145) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Mivel kitörölted mindet, így nem tudom bizonyítni az igazam. De az tény hogy a #79-es és hasonló hsz-ek valóban alkalmasak flémkeltésre. És mégcsak nem is én írtam azt...

(#147) Racecam válasza Dr. Akula (#146) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Jó, akkor most fejezd be!
Átnéztem a hozzászólásokat, a kitiltásod lejesen jogos volt "felesleges flame keltés a törölt #78-as hozzászólásban" miatt, nincs értelme további köröket futni.

(#148) tildy válasza Racecam (#137) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem érzem fairnek amúgy, hogy csak énrám szólsz, másoknak nem,(bannal sem figyelmezteted őket) , miközben azóta is megy az off az említett topikban.
Nem konzekvens a viselkedésed, mert csak azt az offot nem tűröd ott , amely a moderációt kritizálja/vagy valaki mást véd.

[ Szerkesztve ]

(#149) I_Am válasza tildy (#148) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Vagy éppen nem ér rá minden percben több ezer topicot átfutni és folyamatosan 7/24 minden hozzászólást átolvasni?

Gondolkozz már picit mielőtt megint ilyen butaságot kérdezel. ;)

szerk: most hogy bele is olvastam, az meg kifejezetten nevetséges, már bocs, hogy rászólsz Parcira, hogy ne offoljon. Ha más nem Ő telefirkálhatja az egész fórumot ha úgy tartja kedve, max kitalálunk rá valami elmebajos történetet miért tette. :D

[ Szerkesztve ]

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#150) tildy válasza I_Am (#149) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Emlékeim szerint az említett topic kiemelt figyelem alatt áll/állt, offra különösen érzékenyen.
Amúgy hol látod, hogy konkrétan Parcira szóltam rá? Mert én sehol.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.