Tisztelt Moderátorok!
A figyelmeztetést megértettem.
Nem sok hozzászólásom volt korábban, inkább a partvonalról figyeltem a híreket és néha a fórumtagok hozzászólásait. Sajnos elragadtattam magam, a jövőben figyelek majd erre.
Úgy gondolom ha én újoncként hibázok, az még nem lehet mentség másnak (bejelentőm) arra hogy szintén megszegje a "FÓRUM ÉS APRÓHIRDETÉS ALAPELVEK"-et [link] régi felhasználó létére. A kettőnk közül én nem voltam tisztában a határokkal, de ő igen. Ezért nem is tudhattam hogy "amit szabad jupiternek,nem szabad a .." szabály itt jelen van. A linkelt szabályzat ugyanis ezt nem tartalmazza. Feltételezem olvastátok a másik [link] bejegyzést ahol Moonman ~attól ha sötét vagy, minek szósz bele~ (emlékeimből pontatlanul de lényegi tartalmát idézve,) részemre történő válaszát. Tehát a viselkedémintát és annak határait akár tőle is vehettem, korábbi hozzászólásaiból. De ha beletekintetek más topik beszélgetésekbe is , láthatjátok nem egyedi az ilyen "személyeskedő"-nek minősített esetek másoktól sem. Csak valamelyiket bejelenti akinek írják, valamelyiket más jelenti be, és valamelyiket senki. Úgy látszik nálam borult ki a bili egy olyan részéről , aki maga is megszegi az alapelveket. Ráadásul egy olyan miatt ami pozitív feltételezett tartalom volt. Jó marketingesek minősítettem feljelentőmet. [link].
Azt is megtanultam Psychonaut példájából hogy vannak szándékos provokátorok, akik egyszerű de jól megfogalmazott kérdésükben próbálják provokálni a szabályszegést. Vagy különben miért kérdezte meg egy szintén régi tag hogy miért gondolom így amit a kifogásolt bejegyzésben leírtam.? Ha tudja hogy az erre vonatkozó válasz nem lehet más mint személyeskedő.
Mivel az egyik fórumtagra irányult a kérdés, és nem szoktam hozzá a csőbehúzásra, bedőltem neki. Bár válaszom rövid és őszínte volt , amiben egy másik korábbi ismerősre való emlékeztetést írtam le, mégis személyeskedésnek minősült, mert törölve lett.
Az általad beírt#15-ös beírásom tényleg hiba volt, mint írtam megjegyeztem. Bár miután leírtam és később újraolvasva én magam is észrevettem a hibát, módosításra való lehetőséget nem találtam. Az a személy aki részére írt válaszom volt, pedig nem jelezte a helytelen szavakat. Újabb elnézést kéréssel meg nem szerettem volna a további fát tenni a tűzre, hogy utána az legyen a topik tárgya.
A Moderátorok szava szent,én viselem következményeit. Szeretném kérni a pártatlanság és elfogultság nélkülözésével a bejelentő partner szintén nyilvános figyelmeztetését hogy a jövőben ő is tudjon figyelni azokra a hibáira amivel ő is megsérti a szabályzatot.
A történtek alapján javítási szándékkal javaslatokat fogok tenni, a fórum müködésére.
Annál is inkább mivel maga a moderátor által megfogalmazott trollkodás szöveg sem kevésbé sértő a #15 pontban általam leírthoz képest. Konkrét viselkedési hiba megnevezés nélkül nem lehet tudni, mi az amire még figyelnem kell.
Kérdésem lehet hogy bugyuta de erre vonatkozó szabály leírást sem találtam, viszont a kapott figylemeztetésből "3. Többször nem szólok." következtettem: hogy mindenkinek 2 dobása van? Mivel ez volt az első, figyelmeztésem.
Üdvözlettel
[ Szerkesztve ]