Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#401) I_Am válasza anzo (#400) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Én töröltem a bejegyzést ugyanis több helyen volt jogsértő a dolog.

Elsőként a másik fél beleegyezés hiányzott.
Másodikként, a másik fél nevesítése.

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#402) anzo válasza I_Am (#401) üzenetére

anzo
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem vitázni szeretnék de említettem neki a beszélgetésben, hogy kifogom tenni az internetre erre azt válaszolta, hogy nem érdekli ki tehetem. Amennyiben törlöm a nevét akkor mehet?

(#403) I_Am válasza anzo (#402) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Mivel egy céget állítasz be egy alkalmazotti hozzáállás vagy nem-hozzáértés, illetve hanyagság miatt rossz hírbe, nem mehet. Sajnálom, de nem szeretném ha az oldal akármilyen szinten is fedhető lenne akármilyen macera miatt.

Ha annyira le akarod írni mi történt, fogalmazd meg a történetet, persze személyek említése nélkül és ird meg a bejegyzésed.

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#404) anzo válasza I_Am (#403) üzenetére

anzo
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerinted akkor mi értelme lenne leírni az egészet ha nem említek cég nevet? Azt gondolom, hogy egy cégnek felelnie kell az alkalmazottaiért főleg ha az egy vezető beosztású személy.
Mi baja lehetne ebből az oldalnak hiszen tényeket írtam le jobban mondva egy beszélgetést tettem közzé.
Szerinted nem minősíti ez az eljárás a céget? Vagy valami más van a háttérben? Erre nem is akarok gondolni. :(

(#405) I_Am válasza anzo (#404) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem kell összeesküvés-elméleteket gyártani, semmi nincs a háttérben. Az, hogy felindulásból valaki azt mondja csinálj amit akarsz a törvény szerint nem jogosít fel arra, hogy közzé tegyél egy ilyen beszélgetést olyan formában ahogyan tetted. Utólag ha feljelentene, akkor nem tudnád bizonyítani, hogy erre engedélyt adott, így csak Te (ill. az oldal) húzhatná a rövidebbet.

Tudom, hogy érted amiről írok, de nem értem miért teszel úgy mint aki nem érti.

(#406) Szten Márs

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem tudom mennyire fér bele ez a kérdés a topicba, de szerintem több felhasználót érintő kérdésként kezelhető.
Ez alapján hogy lehet, hogy mindegyik (!) nick él még, és egyik sem lett kitiltva? :F Többszörös nickeknél tudtommal, még ha nem is történt csalás, akkor is ki lesz tiltva legalább az egyik, de inkább mindkettő/mindhárom. Ráadásul itt még arra is lettek használva a többszörös nickek, amire.

"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

(#409) kraftxld

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

[link]

Most csóró gyerek miért nem írhat egy ezer éves kidobott fejlesztésről. Ha Raceam mutat egy boltot ahol megvehetem a Longhorn M3-at, akkor tuti megveszem és írok róla.

MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

(#410) Racecam válasza kraftxld (#409) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nézd, elég sokat agyaltunk rajta és végül arra az álláspontra helyezkedtünk, hogy erősen súrolja a warez kategóriát és mint ilyen, nem lenne szerencsés az oldalon. Lehet, hogy kicsit túl szigorúnak tűnik, de a beszerzési forrás és a "trükkös" aktiválás is inkább azt mondatja velünk, hogy ezt ne. (Hidd el, nem rosszindulatról, vagy bármi ilyesmiről van szó, csak nem szeretnénk kényes helyzetbe kerülni.)

u.i.: Egyelőre nem törlöm a bejegyzést, mert ha így tennék, már nem (vagy csak nagyon nehezen) tudnám visszahozni. Beszéljünk még róla, meghallgatnám az érveiteket.

[ Szerkesztve ]

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#411) kraftxld válasza Racecam (#410) üzenetére

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem akarok warez hitvitát nyitni :)

Kinek okozott kárt, hogy leszedett egy régi technológiai érdekességet tartalmazó buildet, és érdekességképp be akarta mutatni a fejlesztés egy korai fázisát?

[ Szerkesztve ]

MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

(#412) Racecam válasza kraftxld (#411) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ebbe a "kinek okozott kárt" dologba nem menjünk bele, mert ez szokott az egyéb, egyértelműen warezolós emberkék végső érve lenni, hozzátéve, hogy "sohasem vettem volna meg a programot, tehát, ha lewarezolom, nem okozok semmilyen kárt".

(#413) kraftxld válasza Racecam (#412) üzenetére

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mutass egy helyet ahol megvehetem a Longhorn M3-at, én leszek az első aki kifizeti.
Se letöltési link se semmi nem volt a topikban.

(#414) ollie válasza kraftxld (#411) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem feltételen közvetlen károkozásról van szó. Ez ugyanolyan, mintha te dolgoznál évekig valamin, majd valahogy kikerül az internetre és akaratod ellenére boldog-boldogtalan letölti és cikkezik róla úgy, hogy te arra nem adtál engedélyt.

De a legfőbb érv, hogy nem lehet legálisan hozzájutni, aki meg legálisan meg tudta szerezni, az nem írhat róla semmit, mert az MS nem adott rá engedélyt.

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#415) kraftxld válasza ollie (#414) üzenetére

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Akkor az összes olyan programról készült írás törölhető amiből azóta kiadtak újabb verziót?

(#416) ollie válasza kraftxld (#415) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A kettő mióta egy kategória? A Longhornból soha nem volt publikus verzió, ill. abból a változatból nem, melyről a szóban forgó bejegyzés készült. Továbbá, általában tesztverziókról tilos bármiféle információt kiadni, hacsak a fejlesző/forgalmazó nem járul hozzá.

(#417) Rive válasza kraftxld (#415) üzenetére

Rive
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na ne, ez már szánalmas, könyörgöm :U

Bocs a moderáktól meg az illetékesektől, hogy belevauvau, de mivel szemmel láthatólag senkinek se sikerül elcsipni a lényeget, hát talán megúszom retorziók nélkül.

Általános netes szokásjog szerint ha valamiből valaha volt kiadva régi verzió, ami legálisan akár meg is lehet az egyszeri júzernek, akkor azzal kapcsolatban arról ir, amiről akar, amig óvatos. Ha valaki Win 3.1-ről ir, akkor ugye mindenki tudja, hogy azt jó eséllyel valahonnan letöltötte, másolta, satöbbi, hiszen legálisan már igencsak nehéz beszerezni (pláne magánszemély számára): de amig nem ir róla, hogy honnan van, addig annak feladata bizonyitani a simlit, aki beleköt. Az összes épeszű portál feltételezi a felhasználó ártatlanságát ilyen esetben: nincs is más lehetősége. Ez a vonatkozó joggal is kompatibilis. Egy portál nem hatóság, nem jogvédő iroda.

Azonban ha kerül valami elég egyértelmű, nyomravezető jel, pl. a szerző kikottyant valami randát, akkor finita, ha megüti az ingerküszöböt a dolog, akkor valaki rátenyerel a nagy piros gombra, mert muszáj neki.

Ha a program sosem létezett kereskedelmi forgalomban, az eléggé egyértelművé teszi a dolgokat a használat/beszerzés legális voltát illetően. És pláne szakportál esetében igencsak nehezen hihető, hogy ne vennék észre, ne tudnák kapásból, miről szól a dolog. Következményesen ha valaki vonyit - és szoktak - akkor a portál a simli támogatásáért, bűnrészességért bizony perbe fogható. És még ha végül nem is sikerül bizonyitani a dolgot, akkor is nagyon sokat fog ügyvédeknek csengetni, tök fölöslegesen. Tehát ilyen esetben a neten szerte azonnal kijár a nagy piros gomb.

Érdekes dolog a sosemvolt programok buherálása, de egy ennyire kiemelt helyzetű, ismert székhelyű, ismert tulajdonosi körű portál, mint a PH! ezt kifejezett jogtulajdonosi engedély nélkül nem vállalhatja be. SZVSZ annak a cikknek mennie kell.

[ Szerkesztve ]

Szerviz és javítgatás nálam, mert válság van /// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!

(#418) Racecam válasza Rive (#417) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mi is pontosan így gondoljuk, köszönöm a pontos megfogalmazást.
Az írást, bár nem jó szívvel, de kénytelen vagyok törölni.

u.i.: Végül is erre nem került sor, valószínűleg a szerző törölte az írást.

[ Szerkesztve ]

(#419) negyedes

negyedes
(őstag)
LOGOUT blog

Udv!

Megtudhatnam, hogy miert is kaptam tegnap azt a ket orat pontosan es mi nem volt megfelelo abban a hsz-ben(a nyersebb ironian kivul).

Koszonettel, Negyedes.

powerd by mango, no more droid

(#420) ollie válasza negyedes (#419) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

3 óra volt. Sajnos nem látok a fejedbe, és számomra nem tűnt ironikusnak a megjegyzésed, így warezra való felbujtásnak értékeltem. Viszont ez már kicsit más megvilágításba helyezi az egészet, ezért elnézésedet kérem. Bejegyzem az adatlapodra, hogy elsietve adtam a bant.

(#421) negyedes válasza ollie (#420) üzenetére

negyedes
(őstag)
LOGOUT blog

Udv!

Koszonom valaszod. Kovetkezore ovatosabban fogalmazok ilyennel kapcsolatban.

powerd by mango, no more droid

(#423) reks

reks
(lelkes újonc)

@dabadab

MÉKSZ: személyeskedik tn ige pejor Elvi megnyilatkozás h. személyében támad vagy sért vkit.
Én azt gondolom, ha valakinek felhívom a figyelmét, hogy nem ismeri a történetet, de szívesen leírom neki - és meg is teszem - az nem személyeskedés, főleg nem sértő.
Valakinek a post-ját egy mondattal hiteltelennek és totál hülyének beállítani, az sértő. (Ennek lényegi "mondanivalóját" az ezután másoktól érkező post-ok érzelmi felhangjai is visszaigazolták.) Én egy ilyenre válaszoltam, sokkal kevésbé dehonásztáló módon.

Köszönöm elfogulatlanságodat.
reks

(#424) dabadab válasza reks (#423) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Az LCD TV-s topikban az utóbbi időben eléggé eldurvult a hangnem, ami semmiképpen nem jó, ráadásul egy elég nagy és népszerű topikról van szó, ami még indokoltabbá teszi a szigort ezen a téren - remélem, ezzel te is egyetértesz.
A normális hangnem szempontjából tulajdonképpen mindegy, hogy egy beszólás "csak" visszaszólásként került-e oda (a konkrét szankciók mérlegelésénél persze számít, de addig nem szeretnék eljutni), a cél az lenne, hogy egyáltalán senki ne szóljon be a másiknak, hanem értelmes diskurzus folyjék.

Ami a konkrét esetedet illeti, a #46049 hozzászólásod első - kimoderált - részében határozottan személyeskedtél (pont ezért lett moderálva), a nagyobb részében (ami megmaradt) abban nem - ha tisztán személyeskedés lett volna, törlöm mindenestül, mint a #46060-at.

Ami a #46000-t illeti, kétségtelenül nem a legválasztékosabb modorban írodott, de a személyeskedési szűrőn nem akadt fenn, mert nem személyről, hanem dologról szólt.

A lényeg: azt szeretném, hogy vége legyen a marakodásnak és ehhez kérem minden fórumozó együttműködését: a tiédet is.

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#425) Xirtam

Xirtam
(PH! addikt)

Lenne egy olyan kérdésem, hogy a Moddik merre járnak? Vagy teljesen jó ez, hogy Loguton állandóan a másik bejegyzésének a kifigurázása megy? Ír valaki egy bejegyzést és divat lesz belőle mindenki ír egy ugyan olyat. Kérdezem ez mire jó? Hova süllyedünk? :F :F

[ Szerkesztve ]

Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]

(#427) Racecam válasza Xirtam (#425) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Sajnos még nem vagyok itt 24 órán keresztül (de már közelítem), úgyhogy nem mindent veszek azonnal észre.
Volt ezzel kapcsolatban modker kérésed is, vagy csak ide a "reklamálós" topicba írtad be? Mert az ilyet először ott kellene jelezni és ha esetleg senki nem reagál, vagy nem úgy, ahogy szeretted volna, akkor lehet itt megreklamálni. Szóval nem volt túl szerencsés ez a felütésed az első mondatban. :U

(#431) Balupapa

Balupapa
(fanatikus tag)

Hali!

1 kis panasszal szeretnék élni ugyanis ért 1 kis sérelem a délután folyamán. Személyi edző vagyok, nyitottam egy topikot ahol leirtam mennyire fontos is a mozgás és a sport az ember életében. Szerettem volna új kuncsaftokra lelni, akár innen is. (vagy akár egy wellness központban ÁLLÁSt betölteni) Ezt az "állás" kategoriába adtam fel, mert én ott láttam a legjobbnak. "ollie" moderátor nem igy gondolta majd irt egy privát üzenetet "Az apróhirdetések között hirdess!" Előszőr is, ha én megszólitok valakit köszönök, volt édesanyám akimegtanitott erre és nem a barlangban nevelkedtem/vagy farkasok között. Továbbá illik először figyelmeztetni az embert ha valamit elnézett/tévesztett, nem egyből törölni a topikot hogy aztán a bele irt nem kevés szöveget, legalább el tudjam menteni és ne vesszen el, nem kevés idő volt mire mindet begépeltem. Tehát szeretném kérni, valamelyik moderátort, hogy a hirdetésemet nyissa meg újra ( linket ugye nem tudok adni mert törölve lett) vagy helyezze át az apróba esetleg.

_--=*Every day I see my dream*=--_--=*VW*=--_--=*RealTrillMusic!*=--_Autó kozmetika - Polírozás felső fokon: "http://5mp.eu/web.php?a=polirmasters" No Pain, No gain

(#432) ollie válasza Balupapa (#431) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nos, ezt 3 helyen is megkérdezted, de azért válaszolok itt is, hogy más is okuljon belőle.

Olyan helyen hirdettél, ahol nem megengedett, ezért töröltem a topikot. Nem vagyunk kötelesek értesíteni vagy előre figyelmeztetni téged (erre kapacitásunk sincs), ennek ellenére írtam privátban, hogy az apróhirdetések között hirdess. Áthelyezni nem tudunk semmit, neked kell feladnod új hirdetést.

A hirdetés szövegét privátban elküldtem.

(#433) Lauda

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Udv!

Mindenfele hatso szandek es kotekedes nelkul szeretnek kerdezni valamit.

Ha egy olyan topik, mint a Kender pro és kontra észérvekkel nyitva lehet es nyiltan lehet rola csevegni, holott a kender total illegalis cucc itthon, akkor a radardetektorokrol es lezerblokkolokrol miert nem lehet [link]? Pedig a hasznalatuk, vasarlasuk teljesen legalis Magyarorszagon.

Koszonom a valaszt elore is es megegyszer kihangsulyoznam, hogy se modot se senkit nem szeretnek ezzel megtamadni, csak nem ertem a dolgot. :)

(#434) smiti

smiti
(őstag)
LOGOUT blog

Tisztelt Moderátorok!

Ezen nyilvános fórumon szeretnék tudakozódni, hogy miért is minősült spam-nek a különböző közösségi topikokban kért segítségem.
Egy olyan alkatrészt kerestem, melyet egy hirdetési kategóriában sem találtam meg, ezért bátorkodtam ilyen nagy körben ( úgymond ) hirdetni.
Mivel az alkatrész beszerzése igen sürgős volt ezért próbáltam minél szélesebb réteget megszólítani. Lehet rosszul gondoltam, csak nem hittem volna hogy ez ekkora vétség lenne, illetve az alapelvekben sem találtam erre vonatkozó bejegyzést.
Természetesen a " büntit" tudomásul veszem, mégha nem is értek vele egyet.

Tisztelettel: smiti

Összes hirdetésem:http://href.hu/x/fb9b

(#435) dabadab válasza smiti (#434) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

"miért is minősült spam-nek a különböző közösségi topikokban kért segítségem."

37 darab különböző topikban kértél segítséget, ez a szőnyegbombázás pont az, amit spamnek hívunk.
Persze, mondhatod, hogy az az egy darab hsz nem sokat zavar, de van itt még másik pár ezer hirdetőnk, aki joggal kérdezhetné, hogy ha neked szabad, akkor neki miért nem, és ha ők is így beleraknák a hirdetésüket pár tucat topikba, az kb a PH forum végét jelentené.
Jobb az ilyennek az elejét venni.
Ha hasonló sürgős ügyed van, azt inkább rakd be az aláírásodba.

Az alapelvekben pedig szerepel a többszörös hirdetés tilalma ("egy terméket egyszer hirdess meg [...] A többszörös hirdetéseket töröljük.")

[ Szerkesztve ]

(#436) smiti válasza dabadab (#435) üzenetére

smiti
(őstag)
LOGOUT blog

Köszönöm a választ, rendben megértettem. De az én véleményem szerint semmivel sem lett volna jobb, ha az aláírásomba beteszem és eztán mindenféle zöldséget kezdek írogatni a különböző topikokban. :R

Összes hirdetésem:http://href.hu/x/fb9b

(#437) dabadab válasza smiti (#436) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

"az én véleményem szerint semmivel sem lett volna jobb, ha az aláírásomba beteszem és eztán mindenféle zöldséget kezdek írogatni a különböző topikokban."

Ebben teljesen igazad van, ezért is hangzott úgy a tanácsom, hogy rakd az aláírásodba, nem pedig úgy, hogy rakd az aláírásodba és írogass zöldségeket :)

(#438) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

'reggelt!
Mi az álláspont az 5 percen belül gyártott hsz-ek tömegével?
Von bármi retorziót maga után?

ui.:lehet nem ebbe a topikba illik a kérdés, de nem találtam jobbat. Ha mellélőttem akkor delplz, és pü-ben, hogy hol tegyem fel újra. :R

[ Szerkesztve ]

Milyennapvan?

(#439) dabadab válasza D1Rect (#438) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

"Mi az álláspont az 5 percen belül gyártott hsz-ek tömegével?"

Az, hogy nemkívánatosak. Ha ilyesmit látunk, akkor szólunk, ha pedig valaki rendszeresen így szemetel, akkor azt intézkedés alá vonjuk.

(#440) ollie válasza Lauda (#433) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Átbeszéltük, és mivel magyar törvényekbe és jogszabályokba nem ütközik az árusításuk, a topikot újból megnyitom.

(#441) D1Rect válasza dabadab (#439) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Köszi a gyors választ! :R

Milyennapvan?

(#442) Lauda válasza ollie (#440) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Koszonom szepen! ;)

(#444) TheSilencer

TheSilencer
(PH! addikt)

jo reggelt!

nem szokasom kibukni tulkapas ill a szerep tuljatszasa miatt, de ami most tortent az mar tobb a benyelheto szintnel :(((
konkretan
[link]

ide mertem biggyeszteni egy "seggnyalos" kepet, megjegyzem szvsz nem hiaban, a "kedves" moderatori kiegeszites utan a srac reagalt, erre tettem. ( tehat nem a moderatort illette )

szerintem a srac tobbszorosen athagta a ph irott/iratlan szabalyait, ezt vettem eszre csupan.

ezt kovetoen (ejszaka) meg kapok egy fenyegeto, agressziv csengesu postot a "tisztelt" MOD. ollie-tol,
h idezem
"A legközelebbi gúnyolódó hsz-ednél (seggnyalós) ki leszel tiltva 1 napra a fórumról."
:U :C

1. ha valaki/barki/akarki szeretne kozolni valamit egy szamara idegen emberrel, az a min. hogy koszonessel szia/hello stb -vel indit

2. mifele rendszer ez, ha emiatt o 1 nap bannra itel, milyen indokkal es milyen formaban? :F

jo lenne elgondolkozni kit milyen jogokkal ruhaznak fel, mert ez vicc

varom az igen tisztelt es kommunikacioban is igen eros ollie valaszat

I ♥ my Pit bull

(#445) Racecam válasza TheSilencer (#444) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Jó reggelt!

1. A következő ilyen és ehhez hasonló megnyilvánulásodnál, mit a törölt kép, én foglak kirakni, de akkor az arcképedet is bukod azt garantálom. Nem is tudom, hogy mégis mit képzeltél, mert amiről beszélünk az bőven kimeríti a személyeskedés kategóriáját és összeegyeztehetetlen a kultúrált fórumozással a Prohardveren.. A figyelmeztetés kifejezetten enyhe szankció volt ebben az esetben.

2. A Privát üzenetet,l azért hívjuk privátnak, mert nem tartozik senki másra, két fél közötti személyes kontaktus. Ennek nyilvánosságra hozását a másik fél beleeggyezése nélkül kifejezetten tiltjuk a Fórumon.

3. Ha valamilyen sérelem miatt reklamálsz, azt a jövőben minden személyeskedés nélkül tedd meg. Szorítkozz a lényegre és kerüld el felesleges, beszólogatásokat, minősítéseket. Mi sem beszélünk így Veled, ezért joggal várhatjuk el, hogy Te se tedd.

(#446) TheSilencer válasza Racecam (#445) üzenetére

TheSilencer
(PH! addikt)

Szia!

erre szamitottam, szoval meg sem lepodtem!
amennyiben ugy gondolod, ez a helyes es jarhato ut, torold a francba a kepet, nem hinnem, hogy ez ennyire fajsulyos dolog lenne, de javaslom aki moderatori hataskort kap, azert egy minimalis beszedkulturaval rendelkezzen...
koszones stb, nem kell a magas lorol 3 szammal nagyobb mellenyben dumalni

reszemrol lezartam, Minden kedves moderatornak/hazigazdanak kivanok sikeres es szep napot

I ♥ my Pit bull

(#448) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

[link]

Z. moderátor úr miért hagyja fent a flashelt xboxokat??? :F

úgytudom az nem engedett ugyanúgy, mint pl. a JB-s iphone, és társai.

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#449) z0d1AK válasza Mr.Csizmás (#448) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

Mr. Csizmás úr!

Csak feltételezem, hogy a választ tőlem várod, bár nem egyértelmű, hiszen a nevem sem lett kiírva (nem is értem miért), és privátban, vagy más módon sem értesítettél, hogy várnál valamiféle magyarázatot.

A hirdetések azért maradtak fent, mivel eddig sem tiltottuk a már flash-elt/chip-elt konzolok, jailbrake-elt Apple készülékek hirdetését.
Ezeknek több felhasználási módja lehet, mely nem feltétlenül a warez, amit természetesen szigorúan tiltunk.
Engedtessék meg az, hogy feltételezzem azt, hogy valaki azért adja el a konzolját, mert megunta, és azért van módosítva, hogy a konzol feletti polcon található eredeti játékokat ne karcolja, hanem helyette az 1db törvényben engedélyezett biztonsági másolatát használja a játékra.

Ennek ellenére a módosítás elvégzésének hirdetésére továbbra sem kívánunk felületet biztosítani, minden más warez-tevékenységgel együtt.

z0d1AK

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4499 forint |

(#450) Mr.Csizmás válasza z0d1AK (#449) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tisztelt z0d1AK uram!

Először is elnézést kérek a név miatt, nem akartam hibásan leírni, ezért rövidítettem (hiba volt, ne vedd tiszteletlenségnek). A felvilágosítást köszönöm! :R

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.