Tisztelt Brav3T!
Ugyan én azt kértem, hogy a nekem címzett levél tartalmát másold be ide, na de sebaj, ez is megfelel. Akkor menjünk szépen sorban:
nem dupla regisztrációról van szó, hanem két emberről, akik közös érdekeltségben hirdetnek az oldalon
Erre azt tudom mondani, hogy a kitiltott Zs@lez regisztrációja óta aktívan használta az aprós részt, mint ahogy Te is. Nekem ebből az jön le, hogy cég lévén nektek kevés volt a 15 db-os hirdetési limit, és ezzel megoldottátok ezt a problémát. Nekem címzett leveledben azt írtad, hogy csak próbára kellett a 2 regisztráció, és az ezzel járó hirdetési szám. Kérdezem én: két felhasználóval milyen plusz tesztelést lehet végbevinni, amit eggyel nem lehet megtenni? Arról nem is beszélve. hogy regisztráció szempontjából Te már régi tagnak számítasz, tudod nagyon jól, hogy működik a hardverapró.
Ami még félreérthetővé tehette a dolgot, hogy napközben azonos internettel szoktunk az oldalon fent lenni, ami valóban azt a látszatot keltheti, hogy a két reg mögött egy ember van.
Nincs itt semmi félreértés (részemről legalábbis), ugyanis az esetek legalább 80 százalékában a belépési időpontotok között 10 perc különbség van, és nem csak napközben, hanem még éjszaka 23 óra környékén is. Akkor hogy is van ez?
Mivel tudjuk, hogy többet hirdettünk az oldalon, mint szabadna, ezért már jeleztük a Prohardver szerkesztőségének, hogy, mint fizetett hirdetők szeretnénk megjelenni.
Egy kicsit megkéstetek ezzel, gondolom abszolute véletlen, hogy pont az eset kapcsán hozod fel ezt. Pontosan mikor is történt ez a szerződéses partnernek jelentkezés?
Nehezményezted, hogy privátban nem kerestelek meg a kitiltás előtt, a dupla reg és a sok hirdetés miatt. Nos, ha mindenkit privátban keresnénk kitiltás előtt szabályszegés miatt, akkor bedugulna az egész rendszer, és rövid időn belül kitörne a káosz. Nem nekem kellett volna érdeklődni, hanem Nektek kellett volna jelentkezni már az itteni bizniszetek beindításakor, hogy mit szeretnétek.
Részemről az alkalmazott szankciókat nem tartom sem jogtalannak, sem túlzónak, csupán az elvárt munkát végeztem el jelen esetben is.
Most még írhatnám, hogy ha ezzel továbbra sem értesz egyet, keress meg egy Házigazdát, de nem írom, mert tudom, hogy már megtetted....
Üdv.
kaller1
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #