Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • guftabi96

    addikt

    válasz Rowon #96043 üzenetére

    Magával a borda felszerelésével nekem sem volt semmi gondom (bár nekem a Brocken 3 is egyszerű volt, nem volt vele gondom. Megfordult nálam is és szereltem is be jópár hűtőt az elmúlt években, de igazából csak a Macho 120 Rev.A-ról vannak olyan emlékeim, hogy szidtam a tervezőket :D )
    Csak a ventilátor felhelyezéssel szenvedtem, nagyon nehéz úgy kifeszíteni a két tartó pöcköt, hogy a helyére akadjon be és na a ventilátorhoz közelebb lévő nútba.

    (#96044) sgery
    Ventilátorral és táppal kapcsolatban biztos tudnak a megfelelő topikokban segíteni, én annyit tennék hozzá, hogy mivel csak bizonyos felhasználás során kell némának lennie és inkább PWM-es irányba mennék el pl egy hub segítségével. Akkor elég egy kimenetre profilt csinálni és az alaplap majd vezérli szépen az összeset egyszerre. Így akkor amikor kell néma lesz, de terhelésen sem fog megfőni a szekrényedbe, hanem szépen át fog szellőzni.

    (#96041) Dzsolo
    Elég hasonló konfigunk van, nekem is szintén egy rossz szellőzésű NZXT-ben, csak neked még a 165mm max hely is korlátozó tényező. A saját tapasztalataimból kiindulva Thermalright Peerless Assassin / Phantom Spirit alá nem adnám.

    #KeepFightingMichael

Új hozzászólás Aktív témák