Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rowon

    Topikgazda

    Beletettem az ajánlott hűtős táblázat linkjét az összefoglalóba, kinézetre nagy vonalakban erre a táblázatra hajaz. Szűrőt raktam rá, így elég letölteni, majd Excelben / LibreOfficeban lehetséges bármilyen adatra egyénileg rákeresni (magasság, szín, RGB, zajszint, ventik száma, stb.).

    A lényeg, hogy jim bcs által összegyűjtött és ajánlott hűtőket mindet bele fogom tenni, majd ezt követően kellene az újabb, ajánlott modellekkel bővíteni. A jelenleg, vagy MÁR nem kapható (kifutott / legacy) hűtők is belekerültek külön munkalapon, mert egyfelől a régebbi socketeket még ma is sokan használják, másfelől a használt piacon ezek a hűtők még kézről kézre járhatnak. Viszonylag szép mennyiségű adatról van szó, ezért nem haladok vele gyorsan, de dolgozom rajta, egyenlőre a 120-as tornyok végéig jutottam. Magát a táblázatot azért kezdtem el csinálni, mert szerintem jim bcs listája az összefoglalóban túl nagy helyet foglal és nem elég részletes adatokat közöl.

    A tévedés, elgépelés jogát fenntartom. Socket kompatibilitás esetén elsőkörben mindenki a gyártó weboldalán érdeklődjön, mert lehet, hogy azóta jött ki a hűtőhöz rögzítőkészlet. Az adatgyűjtés sem egyszerű, valahol a gyártó nem közöl mindent, valahol pedig a Geizhalsról vadászom össze az infókat (ők meg ki tudja kitől?).

    [ Szerkesztve ]

    Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.

Új hozzászólás Aktív témák