Hirdetés

Hirdetés

  • Prémium külsőt kaphat a Motorola Moto G85 5G

    ma A 300 eurós ár mellé kifejezetten igényes megjelenés társulhat.

  • Broken Roads teszt

    gp Azt, hogy mi történt az atomháborút követően Amerikában, jól ismerjük a Falloutokból. A Broken Roads e történetet ausztrál szempontból meséli el – igencsak hasonló eszközökkel.

Új hozzászólás Aktív témák

  • fagylalt

    senior tag

    Sziasztok!

    Jelenleg egy Phanteks PH-TC14PE processzorhűtő van a birtokomban. Hülyeségnek fog tűnni, de az az igazság, hogy elgondolkodtam azon, hogy lecserélem. Léghűtésen már nem nagyon gondolkodok, mert azon már nem hinném, hogy sokat nyerhetek (javítsatok ki nyugodtan, ha tévedek). Nem tudom van-e egyáltalán jobb léghűtés a piacon? Esetleg a Cryorig R1 Ultimate?
    Hogy a lényegre térjek, vízhűtésen gondolkodom, konkrétan Corsair Hydro szériáján (szeretnék nagyobb hűtőbordás memóriákat venni illetve, hogy ne egyen meg annyi helyet a processzorhűtő). Az lenne a kérdésem, hogy milyen típusok lennének számomra megfelelő, ami legalább ugyanolyan teljesítménnyel rendelkezik, mint a mostani hűtőm? Még egy bónusz kérdés: hangosabb lenne-e ez a fajta vízhűtés, mert ha igen, akkor valószínűleg tartózkodok a vásárlástól.

    Keretet nem tudok mondani, egyenlőre csak tájékozódás szintjén vetettem fel. 30 és 50eFt körül láttam ezeket a hűtéseket, tisztában vagyok az árukkal.
    Házam egy Cooler Master HAF 912 Plus, nem rettenek el, ha a hőcserélőt (vagy hogyan hívják) kívülre kell elhelyeznem.
    Alaplap: Asus Maximus V Formula
    Processzor: Intel i5-3570K
    Memória: G.Skill RipjawsX [F3-14900CL8D-8GBXM] 8GB (2x4GB) 1866MHz CL8 1,5V (4cm magasak)

    Üdv: Divi

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák