Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz Tálydi #22878 üzenetére

    mind 1283ból, mind 1284ből rev2es verzió kell. 2008ban jöttek ki, akkor még nem volt sehol socket1156, az új revízióhoz jár csak az új felfogatás.

    két ventivel truet valszeg hozni fogja 140W alatt. afölé meg p5kcvel nem fogsz menni a három fázis miatt amúgy sem:). (később meg a fogyasztás miatt)

    ceaser: semennyire. lassan két éve használok egy szintén 1.2-1.3kilós hűtőt álló konfigban, és nincs vele probléma. mondjuk 50 méternél hosszab távot sose tett meg beépített hűtővel.

    @matthew@: ventit elnézve a hűtőt a hátuljára is fel lehet rakni (a levegőt a bordáról húzva), de gyengébb lesz a hatásfoka. ez ventitől függően nem érezhetőtől a +5-10fokig terjedhet.

    a Mugent nem passzív üzemre találták ki, és nem is félpasszívra. ha nincs közvetlenül rajta a hűtő, le fog romlani a teljesítménye, méghozzá nagyon. a passzív hűtő és húzott négymagos kombó légen eléggé felejtős, hacsak nem nagyon jó huzat van a házban (értsd, hátul egy 170m3/hs nagynyomású venti valszeg elég levegőt húzna le a hűtőről a célra, de holmi 35-65 m3/hs halk házventivel az nagyon rossz ötlet lesz).

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák