Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Speed®

    HARDVERAPRÓD

    válasz LGLuke #1616 üzenetére

    SocketA nehéz ügy manapság, de ha egy NPH2es Coolinkot tudsz szerezni, azzal jól jársz. pl itt van(?) egy belőle elég friss hírdetés.

    old gray
    Eléggé rossz ha úgy szeretnéd használni ahogy elképzelted...
    A Ninjára tegyél egy ventit ami a ház segge felé fúj és a házventi hátul a táp alatt kifelé fújjon. Felesleges több, csak megtörik a légáramot és örvényeltetik a levegőt. A melegnek mielőbb kint a helye. emellett egy befújóventi bőven elég elöl-alul, nem kell túlnyomás a házba, meg felesleges por sem.. Ha a gép alján hátul kivágva a vaklapelválasztókat elhelyezel egy befújót, a vidkari teljesen friss levegőt kap, jól jön ha S1et szeretnéd passzívan használni esetleges helyhiány miatt ;)

    NwL
    Ha szereted a csendet, vedd ki a PoW 25ös ventit és hagyd csak simán a rácsot a helyén. Tegyél a procira egy Big Typhoont, az oldallap nyitottsága miatt nagyon jó hatásfokú lesz. A táp alatt elhelyezve egy 12est és elöl-alul a vinyók elé illesztve 1-1 12es ventit pedig kiszellőzik a kecó is, lényegesen halkabban mintha a 25cmes zúgna, ráadásul porral beterítve az egész alaplapot..
    A 25ös ventit pedig klíma nélküli autóba nagyon ötletesen el lehet helyezni :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák