Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lipi67

    veterán

    válasz Beowulf_78 #21336 üzenetére

    Szia!
    Soronként:"Felvállalod azt a kockázatot, ha gond lesz, akkor jó ideig nem lesz procid és ebből adódóan géped?"-Nem fog elszállni!-Ha igen,nem e miatt,s gariztatom-
    "azért mert ő kijelent valamit az nem szentírás"-Nem azért mert Ő mondta,példa volt,hogy már nem 1x meg lett fogalmazva.
    "volt egy tag aki agyonfeszelve használt 2 konfigot is, és nem lett baja a prociknak"-Én nem erre gondoltam .Tapasztaltam,de az meg milyen lenne,hogy ha kijelenteném,ezt tapasztaltam.. :B-visszás..-Már nem merem beírni(de beírom mert beugrik:) )1x Zájec mondta egy írással,teszttel kapcsolatban,hogy a "Teszteket mi magunk csináljuk"-Igy igaz. :K Minden konfig más,más eredménye érdekesség,de nálam az a fontos amit a monitoromról olvasok le,mert ez szól erről a gépről.

    2.része:Először is köszi a kedves sorokat.Ne haragudj,de nem értem,h miért vagy ilyen ellenséges,mind1,Te tudod.Én nem nyugtatgatom magam:).Tök nyugodt vagyok,hidd el. :K
    Azt,meg,hogy minek mit lehet adni,mindenki otthon eldönti ,hogy neki mi az ok,s mi nem.(feszelés)Tj.Max-nál meg..MINDENKI csak tapogatózott ha jól emlékszem,nem is olyan rég még nem volt semmilyen pontos info róla..
    Többször"beszéltünk már",tudom,h nem vagy ilyen ellenséges ,nemtom most mi hozta ki belőled,s érted,értelmezed direkt félre soraimat.Asszem most ez mind1.Részemről is ez volt az utolsó off,ma biztos.
    Legyen szép napod.Szia!

    Zájec: Szép!Jönni fog az! ;)

    [ Szerkesztve ]

    Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

Új hozzászólás Aktív témák