- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
Ott kezdődik hogy Limited Edition. Valahogy meg kellett véltoztatniuk, új hűtőt nem akartak csinálni belőle. A fekete Nikkel pedig arra hivatott szolgálni hogy nem oxidálódik a fém, ezáltal fenntartja az egyenletes hőleadást. Az hogy rákerült a nikkel réteg, pár százalékkal nőtt a térfogat ezáltal nőtt ugye a hőleadó felület, mivel a Black Nickel elvileg másképp tapad a fémre, tehát nem csak a B Nickel rétegtől, hanem a tulajdonságainak köszönhetően lett nagyobb a hővezetés. Persze csak minimálisan számíthat. Max. 1-2 fokot. A talp polírozása mindenképp javít. Ez egyértelmű. Nekem is políroza van, és megszenvedtem vele rendesen, mint ahogy subaruwrc is. Nekem másfél nap volt, nem lett annyira tökéletes mint az Infinity, ráadásul 600-as papírral kezdtem.
Tehát a Black Edition felpolírozva jobb lehet minimálisan mint a sima. De csak nagyon minimálisan.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest