Én már mindent remélek,mit adnék,hogy megjelenjen a demo 2 héten belül,de lehet megjelenik úgy mint CoD 2 meglepiként.

Asus P5B|C2Q Q8400|3 GB RAM|HD 6850 1GB

Én már mindent remélek,mit adnék,hogy megjelenjen a demo 2 héten belül,de lehet megjelenik úgy mint CoD 2 meglepiként.

Az még jobb lenne....COD2 nagy kedvencem volt, végigtoltam 2x, na meg a multi is ment egy évig....Remélem ez is hasonlóan jó(jobb) lesz..múgy már megjelent a demó, nem tudtad?

...

Valakinek valami pontos info a demó megjelenéséről???

De nincs xboxom nem is tolnám a codot rajta mert fps 
PC demo szeptember vége vagy október eleje ha lesz 
[Szerkesztve]

Poénnak szántam, de ezkszerint nem vetted a lapot 
Nekem sincs xboxom, én már a pc demóval tolom...Remélem így már érted 
...

A COD4-ből megjelent a demó pc-re???

így már oks a poén 
Küldj pls ingame képeket róla.(de gondolom a demo is poén,mert sehol nincs ilyen
)
[Szerkesztve]

Huha...nem érted, amit érteni kellene...
Van egy fantikus, aki létrehozta a topikot (TE), és próbáltam megviccelni h én már játszom a pc demóvel...
Gondoltam visszakérdezel hogy honnan van, adjak linket stb...
Ennyi lett volna a célom, egy kis beugratás....
De ezekszerint nem mindenki ilyen ''vicces'' mint én....

Szóval NINCS még DEMO PCre, de azért nyugodtan kérdezzétek meg, h én honnan szereztem meg... 
...

Hát azért nem kérdeztem meg 
Csak nehogy más elhidje 
Amúgy itt tesztelik PC-re a CoD4-et(Magyarország):[link]

Ne izgulj, nem kell atomerőmű a futtatásához...
Unreal 3 motoros, és pl a Bioshocjk is fullextrásan Dx10-ben simán megy egy GTS-sel 60 fps környékén...Szvsz nem lesz irreálisan nagy gépigénye... 
...
Ez nem Unreal motor... Szerencsére! 
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.
LAssan jöhetne már, a CoD2-nek is kint volt már a multis demója ilyenkor. 
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.
Demó láz van? 

Méghozzá 42 es 

csak single volt ,de az tényleg kinnt volt.
Tuti meglepi lesz 
Valóban.
De szerintem multis demónak mindenki jobban örülne...

Még szép nyomnánk 1ütt.
A single-t úgyis letoljuk a teljesbe.
Na többet nem írok mert kikészülök,ha róla beszélek 
Amíg erre vársz, addig vezesd le a feszültségedet a Crysisban, addig sem gondolsz a CoD-ra, még csak béta van, de nagyon faxa. 

És én azt hogy tudom megszerezni?
Crysis k.nagy 
A gépedért meg egy taps 
[Szerkesztve]
Keldor már rájött, hogy kell aktiválni a bétát, b*sztasd őt.
Én is hozzá fordulok majd, ha lejön. 

De 100privát azta nem merek írni 
Na elötte megpróbálok rájönni 
Most beszélek vele MSN-en, azt mondja, hogy még crack is kell az aktiváláson túl...

Így van. Mivel kéri a DVD-t, de ezt már leírtam tegnap is. 

Majd kipróbálom 
Amúgy lesz Crysis multidemo ami mindenkinek publicos?
Nem.

Itt is nyomulsz
?
...

Találtam egy új singleplayer videót, nem hiszem, hogy már láttátok. [link]
Origin: Kecu77 | BF: BC2: Kecuhun
Én mindenhol 
Az aimos
ilyen gránátvető tölténye hány van?

Pont ma láttam ez a Bog pálya teljes 
Még nem játszottunk a játékkel de már ismerkül a mapokat 

Jaja tényleg így van.
Már most látom:vacant map ledobnak S.A.S kaszton előremegyek felszállok a párkányra bedobok egy gránátot és rush az iroda épületbe 
Mostmár nagyon várom a játékot. Az Airborne csalódása után már nem izgat, hogy II vh. vagy sem. Egyre jobban év játéka gyanús nekem ez a játék. Mi überelheti? UT 3 szerintem idén már nem jön (majd még vmikor a 21. szencsöriben), ezenkívül a Crysis van még, de az főleg single részen garázdálkodik...Viszont állítólag a multija se kutya, úgyhogy kíváncsian várom melyik lesz a jobb, népszerűbb. 

Véleményem szerint a CoD 4. lesz a legjobb ezek közül, mind multiban, mind pedig singleplayerben. 
[Szerkesztve]
Ez természetes 

A charlie oscar delta.com-on hogyan lehet pontokat gyűjteni?
Érdekel Magyarország legjobb publikus mobil díjcsomagja? www.mentorklub.hu

Szavazol kommentelsz aktivan résztveszel mindenben 
Nekem 1000 pontom van.
Rank meg: Corporal

Szééép 
Nekem csak száz 
vmi budgetre kellett szavazni, melyik a 2 legjobb 
''Clan wars:
Úgy érzem ez az a rész ami azért sokakat foglalkoztat, hogy is fog ez az egész működni akár CB szintjén. Természetesen a bombázás és a helikopteres téma tiltva lesz és a fejlesztési, perkelési rész is erősen le lesz korlátozva egy perk/fejlesztés fejenként szintre, de ez még kérdéses, mindenesetre a perkek és az upgradek nélkül azért skillesebb volna a dolog. Lényeg, hogy egy szintektől, perkektől és upgradektől megfosztott, de ugyanakkor füsttel és falátlövéssel ellátott game már egész izgalmasnak tűnne.''
Érdekes lesz.
Szerk: + ''Kevesebb lőszer, átlag 3 tárral kezdesz és nem tudsz újat felvenni.'' <- ezt felperc alatt ellövöm 
[Szerkesztve]

Call of Duty 4 PC menü:[link]
pc demo jobban hangzott volna mi? 
[Szerkesztve]
Nekem tetszik.
Olyan mint a konzolosé 

Pont olyan,de tetszik mert átlátható értelmes sztem 

A fegyverek között feltűnt nekem az MP44! Az szerintetek a 2. vh. mp44 akar lenni?

Nem vagy a kispisztoly vagy az új mp44
Kétlem hogy mp44 lenne.
A videó megvan róla?
Látom AK-47 is szériatartozék itt is.
Pedig az is egy nagyon régi fegyver, de az igénytelensége és sebzőképessége miatt még ma is előszeretettel használják. És úgy tűnik még 10 év múlva is nagy trend lesz (vagy mikor is játszódik)