valaki válaszolna erre? 
"argh:S fennvan agépen az xp és a vista is külön partición, eddig az xp-t használtam mondván ha ez beszarik akkor nemkell telepitgetnem mert ott a vista.
Ma befosott az ikszpé és átmentem vistára de ugye ujra kellett rakni a cod4-et, azonban kimentettem az egész player/profil mappát a játék könyvtárábol hogy a rangom meg a fegyók amit összegyilkoltam azért ne vesszenek el. Na mármost felrakom a cod4 et profilt betöltöm megyek fel szerverre erre hibával kidob hogy sorry de resetelve lettek a statjaid :S nem lehetne megoldani valahogy hogy visszakapjam a szintem?"
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
MaTTeS
(senior tag)
szerintem egy bye-t lehet irni..én nemszoktam köszönés nélkül lelépni sehonnan...és szerencsére sokak nem..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

pilóta
(PH! kedvence)
Én általában kiírom, hogy "sziasztok, köszi a játszódást", de van, amikor elkezdem írni, és közben beadja az elért xp-t, aztán mire újra beírom meg elkezdi tölteni a köv pályát 
Aki él és nem boldog, az téved!
igen ilye nekem is van..olyankor megvárom mig bejön a kövi map...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

MaTTeS
(senior tag)
ááá hát ez nem igaz :@ vistát feltoltam, uj cod4, és a régi és az új felupdatelt punkbusterrel is ezt irja ki :S
kép
mi lehet a probléma?

[ Szerkesztve ]

vzsolo2225
(fanatikus tag)
Az, hogy nem vetted meg a COD-ot. 
Igen vagy az hogy csunya modon nem enged fel a szerver mert nem szeret 
Professzionális GAMESERVER HOSTING by DIGITALFORCE.HU
nem eredeti

Soak
(PH! nagyúr)
en nem mindig irom mert mikor 3.szor sem akarja elküldeni akkor hagyom ... 
ja hát van ilyen 
Professzionális GAMESERVER HOSTING by DIGITALFORCE.HU

MaTTeS
(senior tag)
gondolom nekedse, ellenben ez cracked server és páran ugyanezzel tolják és nekik müxik
én a vinfos pistára gondolok

vzsolo2225
(fanatikus tag)
Nehogy azt hidd! Nekem is kiírja néhány helyen, de máshol meg szó nélkül játszom... 
akkor próbáld ki XP-n..mondjuk nekem most Pistán megy.
az amugy mé van hogy nem küldi el?
nemtom, a végén amikor a stat táblázatot adja ki van amikor 3.szorra se akarja elküldeni
ilyenkor t -> space -> írás -> ált. jó sokott lenni.
hogy hogy ilyen sokan vannak a szerón?

Lehet, hogy lejárt a crack, mert ezt írja ki: [link] 
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

MaTTeS
(senior tag)
érdekes, feltoltam xp-t ezen müxik :@
microsoft hogy az ég szakadna rád
mai világban még a crekk-ek is időre mennek 

Lorenzo9
(PH! addikt)
no,megy végre a COD4!!! csak nem volt kidobott pénz,nagyon jónak tűnik...viszont van egy gondom:néztem volna magyar szervert,erre sehova nem enged be a server is a different version 1.0 dumával....mi a megoldás?itt mintha azt olvastam volna,hogy megy a warezban is az 1.3 vagy mi....ja mi a ph! cod4 szerver adatai?beugranék kipróbálni,ha van,aki jáccik...
★★★Steam,CoD4,WaW,MW3,BO,F3AR+szinte minden:LorenzoHUN ★★★★ ★★★Borderlands,BF:BC2,MoH,Crysis2,Origin,Battlelog(BF3):LorenzoHUN★★ ★★★http://steamcommunity.com/id/lorenzohun ★E-Cigi:http://e-c.hu/node/120
ip: 62.112.194.111:29049
Ebbena pillanatban 11-en vannak fenn 
wazzeg tele van
ahogy lesz hely ,megyek 
BANZAII
ma elég népszerű volt a szeró
szép kis statom volt

Mikor többen játszatok akkor fenn szoktatok lenni ventrin vagy ts-en? 
BANZAII

Lorenzo9
(PH! addikt)
thx,közben meglett 
★★★Steam,CoD4,WaW,MW3,BO,F3AR+szinte minden:LorenzoHUN ★★★★ ★★★Borderlands,BF:BC2,MoH,Crysis2,Origin,Battlelog(BF3):LorenzoHUN★★ ★★★http://steamcommunity.com/id/lorenzohun ★E-Cigi:http://e-c.hu/node/120
Jó kis game volt, fpeter CoD2-be is így nyomod? 
igen nekem is akkor nem szokta elküldeni
nemtudom hogy miért de én örültem hogy ennyien vannak
már össze is sz*rnám magam ha időre menne
amugy mst jöttem le szerorol..elég zsir game volt most is...holnap is ilyet akarok
amugy érdekes hogy most hogy lesz*rom a szintet egyszerübben lépem mint mikor érdekelt

pilóta
(PH! kedvence)
Szerintem azért lépsz most gyorsabban, mint első körben, mert már nem mindíg tökutolsó vagy, és több pontot kapsz... 
LOL akkor se mindig tökutolsó voltam
Monjduk az tény hgy mióta ujrakezdtem 2.nál nem tudok roszabb lenni..max3. akármit is játszunk akárhol is
ennek örülök

szabozeee
(fanatikus tag)
Hi!
Ismét munka. Jó volt az a fél óra gama pénteken, csak nagyon kikaptam..
De van egy észrevételem, erősítsetek meg ha igazam van..
Vasárnap összehoztunk egy kis LAN partit 12-en voltunk a COD4 péntekhez képest egész jól ment (sokkal jobban).
Ez mitől lehet?
1. Ennyivel jobbak vagytok a haveroknál??
2. LAN-on a saját gépemmel nyomultam (lsd. adataimnál) 1280x1024 stb.. pénteken pedig a muter gépénél 640x480 stb.
Lehet ekkora külömbség ha másik géppel játszol??

pilóta
(PH! kedvence)
Hát azért 1280-ban nem ugyanazt látod, mint 640-ben. Távoli ellenséget lehet észre se veszel kicsi felbontással, mert 2 pixel a szürke álcaruhás katona a szürke fűben.
Na meg nyilván sokkal jobbak vagyunk a haverjaidnál 
Mod.: egyébként ez nálam is így volt COD2-ben. Játszottunk hétvégenként lanon haverokkal, egész jól ment, de nem voltam sokkal jobb. Aztán elkezdtem neten tolni aktívan, és egy hónap múlva nem akartak velem játszani, mert mindíg lealáztam őket. De olyan szinten, hogy direkt egylövetűztem, hogy ezzel is hátrányba legyek. 1v4 játszottunk ctf-et, és folyamatosan nullára vertem őket, de legtöbbször úgy, hogy még lelőni se tudtak.
Szóval nagyon sokat számít a netes rutin.
[ Szerkesztve ]

-conrad-
(őstag)
Csíter. 
Jó volt tegnap, tetszett nagyon.
Mod: Nekem olyan gondom van, hogy 20mp-ként felvillan a conn. interrupted felirat, és várok 1-2 mp-t, aztán utána beröccen megint. Az a gond, természetesen az esetek 99%-ban akkor van, mikor fightolok... Murphy. Már cod2-ben is volt, másik nettel, szóval nem igazán tudom, hogy mi miatt lehet.. Akkor más net, vezetékes hálókari, más game volt, most wireless hálókari, cod4, és más szolgltató, és ugyanúgy laggol, tehát valami a gépemmel lesz. Ötlet esetleg, hogy mi okozhatja?
[ Szerkesztve ]

szabozeee
(fanatikus tag)
Ezt tegnap a COD2-nél vettem észre, azt szoktam szombatonként neten játszani. Eddig a LAN-on egy szinten voltunk a haverokkal, tegnap ilyen 125:30 -as statom volt áltagban, anyáztak is rendesen

1. egyértelmü hogy jobbak vagyunk a haverjaidnál...ez kérdés?
2. szerintem a felbontás sokat nem számit mert Petyka is 640*480ba nymja és igencsak profi a kis k*csög
jóhogy..én is összesezdném a haverkat azt se tudnák mivan..de felmegyek egy külföldi szerora oszt én nem tudom hogy mivan
rengeteget számit hogy valaki csak lanon játszik heti egyszer vagy online napi 5-6 órát..
hé..most nézem hogy töküres a szero..én meg játszanék..valaki kusszon má fel

Boci_83
(őstag)
Gyertek játszani!! 
Legyen 900 Ft az a kib@szott benzin !!! Mert mindenkinek ez lesz a jóóó! :(((
megyek
Jó nektek én itt csücsülök a suliban
Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)
nah ismét nyomattunk két FFA-t...mindkettőt nyertem ugyhogy ma már nemkéne többet játszanom mert ugye a csucson kell abbahagyni
rakd fel a COD-t és gyere

germanh
(senior tag)
felmentem, erre te pont mész
, majd este talán 
Enjoy the pain!

gyiku
(PH! kedvence)
mely fajdalommal tudatom veletek, hogy az alaplapom tegnap beadta a kulcsot.
ma visszavittem gariba, csavokam ha nem tudja meghegeszteni, akkor megy a nagykernek, ami kb 3 het.
remelem iden lesz meg gepem, es tolhatom megint lvl 1rol 

szabozeee
(fanatikus tag)
Részvétem.
Nálam hasonló a helyzet, gép van net nincs...
Úgyhogy talán januártól kezdhetem IvI 1-ről....
Nincs elég helyem, de úgy néz ki ma el lestük a jelszót módosítjuk a lemezterületet és mehet a cod
Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)

gyiku
(PH! kedvence)
tenyleg. kinek van itt eredetije? ha nem csitel, megveszem a serialjat 5ert
en nem csitelek, az zihher. aztan toljuk 2en 1 seriallal 
2-en egy seriallal azt meg hogy gondoltad 

gyiku
(PH! kedvence)
faszikam megcsinalta
van gepem.