Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty 4 (kiemelt téma)

(#951) Onton

Onton
(újonc)

Nah végigvittem a demot a notebookomon,integrált VGA alatt...hát igaz mindent low-ra tettem,de játszható(míg ígyis szebb,mint CoD 2)...beltérben szalad,kültérben néha "kicsit" berebben :DDD
Sőt,talán még nem is megy rosszabbul,mint a CoD 2...

[ Szerkesztve ]

(#952) Dave64

Dave64
(fanatikus tag)

Kemény lett!! Egész jól összehoták! :C :)
optimalizálás is pirospont ;) :))

(#953) Ripper03 válasza Zé_Mester (#932) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

lol:)
Ha hazaérek felteszem valamikor.Aztán elkezdem a hl-t tölteni:)

Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)

(#954) Patrick

Patrick
(PH! addikt)

Jó a demo! Tetszik! Eléggé hangulatos, szép a grafika és nagyon jól van optimalizálva sztem. Persze a CFG powa megmaradt, hurrá... :U

Két dolog végtelen, a VILÁGŰR és az EMBERI BUTASÁG, de az előbbiben nem vagyok biztos!

(#955) Flatron710

Flatron710
(tag)
LOGOUT blog

Nagyon király a DEMO !!! :R
Tényleg igaz, hogy meg maradt a CoD-os hangulat... :C

Minden popzene a szexről szól. A rock arról, hogy akarod, a jazz arról, hogy csinálod, és a country vagy a western pedig arról, hogy bűnösnek érzed magad utána. -Robert Waldo Brunelle Jr. --- WoT/WoWp acc : Zolika_tm

(#956) Pubszon

Pubszon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Alig várom már a teljes game-t :D
Amugy 1280/1024-ben elég játszható X800GTO-n :DDD

http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

(#957) Sirandrish válasza Flatron710 (#955) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

szerintem egyáltalán nem maradt meg a CoD-os hangulat...irigyellek hogy szerinted igen:(

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

(#958) firewolf

firewolf
(tag)

Mennyi hely kell a demonak?

Érdekel Magyarország legjobb publikus mobil díjcsomagja? www.mentorklub.hu

(#959) Sirandrish válasza firewolf (#958) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

másfél giga körül:)

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

(#960) Gave válasza firewolf (#958) üzenetére

Gave
(senior tag)

1 428 217 856 bájt

(#961) Thomas1 válasza Sirandrish (#957) üzenetére

Thomas1
(PH! addikt)

Ebben egyetértek, valahogy nekem sem az a megszokott COD. És persze ez nem jelenti azt, hogy rossz, csak nem COD. Hiányzik a Thompson, meg a KAR98... :U

Eladó cuccok: http://href.hu/x/bl37

(#962) firewolf

firewolf
(tag)

Köszi szépen. Annyi helyem van még, de csak a c-n :D Remélem megjött már gariból a 250es vinyóm, me má nagyon nincsen helyem :(

Érdekel Magyarország legjobb publikus mobil díjcsomagja? www.mentorklub.hu

(#963) bozont

bozont
(PH! addikt)

Hát persze hogy nem a régi a hangulat, mivel nem a II. vh a téma, de ettől függetlenül nagyon tetszik! :R Jó lesz ez! :C

mod.: Ráadásul a konfigomon nagyon szépen fut 1024x768 medium/high beállítások mellett.

[ Szerkesztve ]

ELadó egy AMD Athlon II X2 250 processzor (AM2+/AM3): http://hardverapro.hu/apro/elado_amd_athlon_ii_x2_250_processzor/friss.html#msg1

(#964) SEMTEX

SEMTEX
(őstag)

Látom mindenki elégedett, én most tötltöm... :C

...

(#965) Gave

Gave
(senior tag)

Nekem nagyon bejön ...már untam a 2.vh-t , rendkívül intenziv csaták , kiválóan van optimalizálva , az a night-vision is coolzor ...majd még a multira kiváncsi leszek

(#966) mad1 válasza SEMTEX (#964) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

en lehet hogy sokkal szebbet vartam ettol a jatektol,vagy csak az ejszakai paya nem mutat sokat...amugy a hangulata inkabb GRAW ot idezi,minthogy a cod-ot.izlesek es pofonok....azert vegig fogom nyomni ;]

Ne szemetelj ! / Steam..

(#967) Tuco Ramirez válasza Gave (#965) üzenetére

Tuco Ramirez
(őstag)

Szerintem is ideje volt már újítani a témán. Viszont annak örülök, hogy a fergeteges hangulat maradt a régi! Az éjszakai harc zűrzavara nagyon ott van, teljesen beleéltem magam. Az Airborne után itt az új háborús FPS király! Csak azt sajnálom, hogy nincs még november 9... :)

SC2 ID: Peter 1714

(#968) Tuco Ramirez válasza mad1 (#966) üzenetére

Tuco Ramirez
(őstag)

A GRAW feleannyira sem pörgős mint a CoD-k.

(#969) Gyusz

Gyusz
(őstag)
LOGOUT blog

Sikerült nekem is végre kipróbálni. A Call of Duty 2 után azt mondtam, hogy valószínűleg nem játszom többet a sorozattal, a játékmenet már nem igazán kötött le. Azt hiszem mégis csak érdemes lesz a negyedik részt is végigjátszani, ugyan nincs sok újítás, de az új környezet és lélegzetelállítóan jól effektezett grafika egész jó kis hangulatot varázsolt.

[ Szerkesztve ]

(#970) Gave válasza Gyusz (#969) üzenetére

Gave
(senior tag)

És ez még bőven nem a végleges graf...sztem rengeteg beállitást lehet majd még maxra tolni...pl: fények (és effektjei) ...és nem szabad elfelejteni,h igazából erre gyúrtak ,mint egy régebbi inteview-ból kiderül

(#971) Sirandrish válasza Thomas1 (#961) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

nekem nem is nagyon jön be...én CoD-ot vártam és azzal akartam játszani..ez meg olyan mint egy Airborne SE:(

(#972) Pubszon

Pubszon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az hogy Cod-os feelingje van, azt arra értem hogy a fegyverek kezelése, és az emberek mozgása ugyan ojan.
A jó még benne hogy pár dolgot ami a 2-ben modokkal volt megoldva itt alapból van benne(futás,gránát robbanásjelző, gránát visszadobás, stb...).
Ja meg majd a multi-ba lessz jó a CTF(arról láttam videot) mert ugyan ojan mint a 2-ben.

http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

(#973) Sirandrish válasza Gave (#970) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

szerintem olyan nagyon sokat nem fog dobni két lehetőség medium helyett high-ra állitása...persze inkább legyen neked igazad:)

(#974) Sirandrish válasza Pubszon (#972) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

a futásba az a szar hogy fegyvert közbe nem lehet használni..pedig mi nagy lenne befutni a csatamezőre és ész nélkül lőni mindenre és mindenkire:DD

(#975) Gave válasza Sirandrish (#974) üzenetére

Gave
(senior tag)

Kicsit unreal lenne :) főleg rpg-vel vagy csipával

(#976) Sirandrish válasza Gave (#975) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

de akkor is jólenne:D
ne mondja már nekem senki hogy futás közben nem lehet huzni a ravaszt mint a hülye:DD

(#977) Pubszon válasza Sirandrish (#974) üzenetére

Pubszon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sztem jó ez így. :DDD

(#978) snecy

snecy
(senior tag)
LOGOUT blog

Az optimalizáltság jó, de amúgy hatalmas csalódás az egész :(

Manapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))

(#979) Sirandrish válasza Pubszon (#977) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

jó de nem Call of Duty-ként:(

(#980) Sirandrish válasza snecy (#978) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

nah végre valaki aki egyet ért velem...sehon sincs az a megszokott CoD-os hangulat és jtákmenet...nah ha más is észrevette akkor csak nem én vagyok a hülye:D

(#981) snecy válasza Sirandrish (#980) üzenetére

snecy
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát igen, abból a hangulatból semmi sincs meg..amit láttam eddig a demó alapján, az nagyon tucattermék szagú...

Manapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))

(#982) Pubszon válasza Sirandrish (#979) üzenetére

Pubszon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem hálistennek elég COD-os. :D

(#983) Sirandrish válasza Pubszon (#982) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

hát irigyellek is keményen mert az egyik kedvenc gamem volt mondjuk a cod2

(#984) Sirandrish válasza snecy (#981) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

olyan mintha a Airbornet adták vlna ki mégegyszer...

(#985) wesker24

wesker24
(fanatikus tag)

Hello nem tudna nekem valaki segiteni !! Please help !! :F

Akinek nagy feltöltési sebbesége van az irjon nekem privit !!

Mert amit kérni szeretnék azt ide nem lehet leirni !!

Big Thx neki !! :R :R

I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !

(#986) mad1 válasza Tuco Ramirez (#968) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

a gra fika ra gondoltam...

Ne szemetelj ! / Steam..

(#987) Zjunior válasza Sirandrish (#984) üzenetére

Zjunior
(senior tag)

HAli!!

Szerintem az AIrborne megse közelíti a COd4 et :F !!

Amúgy meg ez SINGLE DEMO és nem ebben van az erőssége hanem a multiban....
Sztem félelmetes amit a készítők csináltak!
Alapos munka,kitűnő játékmenet anniy, h most elég darálós lett ez a rész,de a COd2 ben is voltak ien részek mikor jöttek és jöttek....!
Korszakalkotó lesz higgyétek el!
De akinek nem tetszik az jáccon Wapos játékokkal azt úgyse lehet elrontani! :))
BB ALL

iPhone érdekel!:)

(#988) Gyusz válasza Gave (#970) üzenetére

Gyusz
(őstag)
LOGOUT blog

Felőlem lehet jobb a végleges grafikája, a videokártyám úgy sem bírja. Így is örültem, hogy sikerült a gyorsaság és a látvány között egy elfogadható kompromisszumot találni. Azonban még ilyen gyengébb beáíllítások mellett is nagyon tetszettek a fények, füstök, stb.

(#989) eastsider

eastsider
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tetszik, bár demo nagyon rövid volt

képeim: www.flickr.com/photos/mateeee/

(#990) horvathkrisz

horvathkrisz
(PH! addikt)

innen szedhetitek a demót, nekem max (500kB/s) sebességgel jött:
1
2
3

Apró trükk: Word-ben, Windings betűtípussal, nagybetűvel írd be: NYC (New York City rövidítése)

(#991) Tuco Ramirez válasza Sirandrish (#976) üzenetére

Tuco Ramirez
(őstag)

Voltál katona? :) Lehet rángatni a ravaszt futás közben, csak éppen semmit nem fogsz eltalálni... ;]

[ Szerkesztve ]

(#992) wesker24

wesker24
(fanatikus tag)

Na szóval a lényeg annyi hogy nekem hibás lett egy fájl !! Egy 100 megás bik video fájl !!
És emiatt nem tudom telepiteni !!

Most 100 mega miatt szedjem le újból ?? :( Vagy valaki lesz olyan rendes és jószivű és felrakja valahová azt a fájlt ?? :F

(#993) Pubszon válasza Zjunior (#987) üzenetére

Pubszon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én 100%-ban igazat adok neked. :R :C :R

(#994) Zerocool21

Zerocool21
(újonc)

hi!
amikor beállítom a felbontást 1024 re és ujraindítom a gamet mindíg visszarakja 640*480 ra
X1950XT -->7.9 catalyst :O

(#995) Pubszon válasza wesker24 (#992) üzenetére

Pubszon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A havernak van 100 Mbites netje, de hová tudná felrakni?

[ Szerkesztve ]

(#996) wesker24 válasza Pubszon (#995) üzenetére

wesker24
(fanatikus tag)

Rapdishare Sendspace Megaupload

(#997) Gave válasza Pubszon (#995) üzenetére

Gave
(senior tag)

fel is 10mbit?!! Cool! :) ...én feltudnám ingyenes tárhelyre...de szar a feltöltésem...hamarabb lejön neki az az egész mint nekem fel 100megs

(#998) wesker24 válasza Pubszon (#995) üzenetére

wesker24
(fanatikus tag)

Vagy ha van Vipmail-es e-mail cime akkor mellékletként is csatolhatja mert a Vipmailben max 1 gigás fájlokat is lehet csatolni !!

(#999) Pubszon válasza wesker24 (#996) üzenetére

Pubszon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Linket tudnál dobni? És megkérdem a havert.

(#1000) Pubszon válasza wesker24 (#998) üzenetére

Pubszon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Gmail-je van.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.