Jump modot tudja valaki honnan lehet letölteni?
Nagyon kéne.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
danati
(senior tag)

icons
(őstag)
Ööö..izé, a probléma jelenleg nem áll fent, bár tegnap óta semmi változás nem történt a gépen...

csana
(senior tag)
Írtam privit, hogy ne offoljunk ekkorát, főleg ilyen kényes témában

chungee
(őstag)
Hogyan tudom xfire-en beállítani úgyhogy ne mutassa mivel jácok épp

icons
(őstag)
Hi! Most játszunk ellenetek, tuti nyerünk
.
Szisztok!
Esetleg akit érdekel:
PH! Klán WAR-ORGANIZER msn címe: sn3jd3r@hotmail.com
Vegyetek fel és megbeszéljük.
R.I.P. Steve
kijeletkezel xfire-ből 

chungee
(őstag)
Nah ja, de vmi egyszerűbbet kéne.
hát ha ez nem egyszerű...am sztem nics rá más megoldás

Boci_83
(őstag)
Köszönjük a játékot!
Viszavágó legközelebb...!
Legyen 900 Ft az a kib@szott benzin !!! Mert mindenkinek ez lesz a jóóó! :(((

Neró
(őstag)
Na végre megvettem a Cod 4-et.
Egy 10-est megért. 
www.diablohungary.hu - Diablo Hungary! Magyarország első számú Diablo -s oldala. Minden ami Diablo! Regisztrálj és kövesd a friss híreket!

engusz
(PH! nagyúr)
Ma sikeürlt végigjátszanom a játékot, nagyon tetszett. Főleg az ajándék a végén.
(Direkt nem akarom lelőni a poént, hátha valaki még nem vitte végig.) Azt lehet tudni, hogy mikor jön hozzá küldetés lemez? És multiplayer módban elérhetőek valahogy a botok?

icons
(őstag)
Nojó, hát nem biztooos, hogy nyerünk... Így van, kell egy visszavágó! Thx a wart!
Sose láttalak még a PH!-s szerveren, milyen néven játszol?

pikandero
(újonc)
Hol lehet megvenni a játékot eredetiben?
GalaxisNeten csak online letöltés van és csak kódot küldenek.
Gamestar Onlin-en sem rendelhető.
Hiányozna a polcomról.
Tud valaki címet adni?
Előre is THX

MasterDeeJay
(senior tag)
A botok elérhetőek moddal, de nincsen navigációs file-juk (ideiglenes test kliensek). Tehát lőnek ha kell, de még nem tudják merre menjenek. Ugyan az a gond mint a régi CoD-oknál. A quake3 izé őőő szóval a Cod4 motorja lehetővé teszi a botokat, de csak úgy hogy a botoknak előre meghatározzuk merre menjenek. Az ideális az lenne hogy a botok "érzékelnék" a pályát, ez azért nem kivitelezhető mert a pálya nagyon komplex elakadnának szegénykék.
Cod2-ben sikerült megoldani, sztem a motor hasonló felépítése miatt 4-ben is sikerül. De azért ne várjunk profi Ai-t, a CoD széria úgysem arról volt híres. Inkább csak jól skriptelt lövő-mozgó valamik lesznek.
[ Szerkesztve ]
Minecraft szerver: http://mcph.dyndns.info/

Talib
(kvázi-tag)
Szasztok,
Nem tudom, mással előfordult-e, de mióta felraktam az 1.5 patchet, az FPS-em drasztikusan lecsökkent, 80-90 helyett 30-40.
Nálatok is volt ilyen jelenség?

gyiku
(PH! kedvence)
nalam nem, maradt minden ugyanugy.

gyerpi
(fanatikus tag)
nálam sem de megnézném a console-ban nincs- e lekorlátozva /com_maxfps ...
vagy a feladat kezelőbe nézd meg nem-e fut valami egy időben a cod4-el ami leterheli a procit és lehúzza az fpst--t.
[ Szerkesztve ]
XFIRE : gyerpi steam:gyerpi543

engusz
(PH! nagyúr)
Quake 3 engine? Huhh, ez elég hihetetlen. Ha így van, akkor komoly munkát végeztek a srácok.
Sajnálom a botok hiányát, mert a játékidő elég rövidre sikeredett. És a küldetés lemez még messze, ahogy olvasgattam a híreket.
játsz neten 

kerlac
(senior tag)
ha eredeti, de használt cod 4-et veszek, amit multiban már használtak, van akadálya, hogy új névvel toljam vele előről???
lehet láma a kérdés, de BF2142-ben csak a regelt névvel lehet továbbmenni, bár új karakterre van lehetőség...

engusz
(PH! nagyúr)
Az lesz, ki fogom próbálni. Csak attól félek, hogy az 1 Mbit kevés lesz hozzá.
hát ja, eléggé rövid lett, lehet hosszabbnak tűnt volna ha a társak nem kolbászoltak volna állandóan körülöttem, és kinyartak helyettem egy csomó ellenséget 

Neró
(őstag)
Még nem jatszok online-on.Majd ha lecserélem a netet. 
www.diablohungary.hu - Diablo Hungary! Magyarország első számú Diablo -s oldala. Minden ami Diablo! Regisztrálj és kövesd a friss híreket!

Neró
(őstag)
Úgy elbaszták ezt a játékot a helikopterrel, ahogy csak lehet... Mi az már, hogy egy házfal takarásában vagyok, erre a buzija végig lekövet, és persze amint kiérek a takarásból,már lő is ezerrel... Ekkora gagyiságot. 
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

Neró
(őstag)
Nem olyan gagyi.Csak egy kicsit jobban meg kellett volna csinálni.Maga az ötlettel nincs baj.Legalább belevittek valami újjat is.Amúgy ugyan az lenne mint a Cod 2 abban a külömbözetben hogy van pár új fegyver is meg egy kicsit jobb a grafika. 
Mondjuk én a kutyákat utálom de le szoktam őket lövöldözni képfegyverrel.
Na azt kivehették volna. 
[ Szerkesztve ]

pilóta
(PH! kedvence)
Szegedi Corában tegnap láttam egy sárga tállal... 
Aki él és nem boldog, az téved!

Neró
(őstag)
Az Aréna Plaza-ba is van.Az 576 nevű boltban.
Az előző hsz-ben linkeltem. 
A kutyák tetszettek singleben, velük nincs baj, de ha már beleraknak egy önműködő helikoptert, akkor megcsinálhatták volna, hogy ne lásson át a falon...
Egyébként most boxon játszom, de előtte pc-n nyomtam, és szerintem kidolgozottabb a grafika konzolon.
A CoD2-nél így is jobb.
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.
Én is annyival nyomom 40-50 ping max. Ez tökéletes akár egy pro játékosnak is

MasterDeeJay
(senior tag)
A Cod1 akkoriban szín tiszta Quake3 engine-t használt, aztán jött az UO ami már valódi shaderezést használt a vízfelületekhez. A CoD2 is quake3 alapon volt de telerakva effektekkel, átültetve DX9-re annak ellenére hogy az alapmotor openGL alapú, a motor felépítése, könyvtárszerkezete megmaradt Quake3. Cod4 nél ammenyire nézegettem, a fegyók filejai még a Cod1-es felépítést tükrözik. Csak nehéz belelátni, mert saját titkosítást használ a fileokra. (nem lehet csak úgy kibontogatni a texúrákat hangokat mert más a kiterjesztésük, de továbbra is zip-be van a játék.
Onnan vettem hogy Quake3, mivel a motor főbb bugjai megmaradtak. Ilyen például az FPS függő játék. Pl:
-belassul a lövés ha kevés az fps - ez Unreal motoroknál nincsen
-az ugrás röppályájának kiszámítása is az fps-től függ, fix 125/333 fpsnél ugorhatsz a legmagasabbra - Ez egy tipikus Quake3 motor bug
- elvileg ha több fps-ed van akkor több golyó megy középre, de ezt nem tudom CoD4 esetében bizonyítani míg az első kettő álítást igen.
Szóval nem igazán quake3 engine, csak pár dolog egyezik (ez olyan mit a Doom3, az is valamilyen szinten Quake3 motor). Elvileg saját motor, de nem nevezték meg milyen. Feltételezhető hogy quake3 kódját használták fel. Bőven lehetne még optimalizálni, hibákat javítani csak nincs rá igény. (legalábbis az ő szempontjukból)
[ Szerkesztve ]
nem is értem miért nem unreal3-as motort használ
sokkal szebb lenne és sokkal több fps, na meg a sok bug eltűnne

MasterDeeJay
(senior tag)
Mert az nem ingyenes és nehéz lenne átállniuk.
Ja lemaradt egy tipikus bug az összes codra, az emberke a fejével jő és nem a fegyverével. pl: ha kilátszik valakinek a feje az ablakból az le tud lőni mert a fejéből jön ki a golyó.
[ Szerkesztve ]
hát ez bizony így elég idegesítő, pláne a rengeteg bug ami a motor miatt jelentkezik, nem tom mikor fognak majd lépni motorügyileg, de ez így nagyon kiábrándító

Neró
(őstag)
Megértelek. 

Kaslerka
(újonc)
Srácok valaki please help!
A cod4 singleben 1400*1050 felbontásban minden maxon megy szépen, viszont multiba akarok játszani akkor 800*600-as felbontásban már a menüben is alig mozog az egér. Mellesleg az 1000 éves cod2 is ugyanezt csinálja. Multiban az is akad mint az állat. Gépem alant. - azt kizárnám.
Mi lehet a probléma?
[ Szerkesztve ]
CHIEFTEC Bravo torony, Corsair HX620W, ASUS P7P55D, Intel Core i5 - 760, Zalman CNPS9700LED, 2*2GB DDR3-1600 Kingston, GIGABYTE GTX260-896MB, 2280GB SATA WD HDD, Plextor PX-880SA, Samsung SyncMaster 2433BW (24'')

Soak
(PH! nagyúr)
Nekem két dolog szokott ennek az oorzoja lenni... vagy két példányban fut a Punkbuster vagy pedig a system.exe 100%-on terheli a 0. magot... mind a kettőt feladatkezelőben tudod ellenőrizni

Talib
(kvázi-tag)
Megvan a bűnös, a B.tTorr.nt fogta meg, nem a netkapcsolatban okozott lagot, mert csak lefelé jött adat 5-6k-val, de a háttérből nagyon megfogta a játékot 
attól h lassan jön még fenntartja a kapcsolatokat, ami odavág a pingnek... mikor játszol ajánlatos kikapcsolni az egészet...
_.(-.-)._

gyerpi
(fanatikus tag)
én a cod2-őt 128 -as neten nyomtam (most pedig 1,5 megás van) az is elég volt a pingjeim 48 ms voltak.

gyerpi
(fanatikus tag)
hát nekem is sok bajommal van (a multiban persze) a helivel ééééés TDM-en abszolút nem tudod követni ki mikor hívja vagyis azt akarom ezzel mondani hogy olvastam a bombázós és a helis csítről is amit úgy is elő tudsz hívni ha nincs meg a találat száma és persze 5 perc után a mapon ki számolgatja hogy reáliisan hívja le a bobázást meg a helit, de hát ez van. Nem tudom reális amit olvastam hallot már vallaki ilyesmit?
[ Szerkesztve ]
hi,
ph-s szerón aki miki nick-kel játszik ő melyik ph-s srác?
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

gyiku
(PH! kedvence)
elegge panaszkodtok a bugokra
mohaa-t nem toltatok neten? na aaaaz aztan bugos
de lehetett vele rendesen jatszani, hamar megtanulta az ember, hogy ott a bugban tuti ul valaki 

gyiku
(PH! kedvence)
en folyamat ugy jaccok, hogy az utorrent mindig megy 50k feltoltessel. igy van 30-40 pingem 

gyiku
(PH! kedvence)
online gamehez nem kell nagy savszel. emlexem meg a szep idokre, mikor 56k-s dialuppal toltam q2,q3,ut 
nem feltétlen PH-s szerintem..vagy tutira az?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!
hát,én is csak abból gondolom azt,hogy ezt kérdezte
" Hé, Nagyúr, miért nem vagy PH!-s klántag?"
" Balinov"
ha nem ph-s honnét tudná,hogy PH! Nagyúr vok? 
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet
ez is igaz..jó én nem tudtam a történetet
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!