/com_maxfps 125
Ez volt a hiba, most már ugyanolyan fps-em van mint a 32-es Win alatt. 
[ Szerkesztve ]
Az élet négy magnál kezdődik.

/com_maxfps 125
Ez volt a hiba, most már ugyanolyan fps-em van mint a 32-es Win alatt. 
[ Szerkesztve ]

Demo file-t könnyen lehet manipulálni, ezért nem bannolnak érte.
[ Szerkesztve ]
wnbcbrg | EVE Online main char : Faeyan Piraat ( mégse hagytam abba (: )

Azért valahová feldobhatnád a demo-t (youtube?), szívesen megnézném, persze a csaló neve nélkül gondolom, rohadtul nem érdekel, mert csalni nem akarok. Az viszont jó lenne ha tudnám ki csal ellenem...
Időgépkészítő verseny! Határidő: TEGNAP!

Rengeteg gyakorlás, taktikázás stb kell hogy elérj valamit lanon szerintem, ha abból indulunk ki mennyi erős csapat megy le lanra(pl zP!)
.
Ejj Undoroid, ezt rossz volt nézni. Hogy ebben mi az élvezet ő sem tudja. Gondolom ő csinálja a sz@rját és azért reklámozza.
Football More Than Just a Game ..

sziasztok lenne egy nagy problémám a cod4-el... Idegesít de már nagyon a lag. nem pingelek. hanem az van h ha belépek egy szerverre akkor elkezdek akadozni
fps stabil 125. egy 5 perc utánn minden jo lesz de később akár játék közben is elő jön ugyanez a problem
segítsetek plz
ja és xp-n és windows 7-en is ugyanez a helyzet..:S:S
[ Szerkesztve ]

közben most megfigyeltem és a lagoknál kicsit változik az fps.... ugrál.... de azért idegesít mert egy ével ezelőtt joval gyengébb gépem volt és nem laggolt..:S:S lowon van minden am 6000+ 3gb ram ati 4850
Na az zsiráf.
(#25002) Phvhun: Annyi. 
[ Szerkesztve ]
Ezékiel 25 17
el'o're s7_ólok elromlo][ ][ a billem

fps korlá][oással ][ényleg nem fogs7_ ][öbb fps-][ kapni , e7_en ne is csodálko7_7_
[ Szerkesztve ]

Most már rájöttem én is. 
Amúgy érdekes, azt mondják 30 fps-től már folyamatosnak látja az ember a képet. Nekem viszont érezhető különbség volt a 90 és a 125 fps között, előbbinél egyszerűen nem tudtam követni mi volt a képernyőn, meg is látszott a teljesítményen. 125-tel folyamatos minden, azóta is nyomulok ha van időm.
És a technikai kérdés...kikapcsolt vsync mellett egy tft monitor akár ennél több képkockát is ki tud rajzolni? Volt itt olyan aki 250 fps-sel játszott, mondjuk sztem ahhoz már kevés lesz a VGA-m, de érdekelne meddig tudok elmenni.

Az fps kérdésre a Neoton famíliától idéznék:
"Kétszázhúsz felett észre sem veszed, és elhagyod a valóságot,
Kétszázhúsz felett átértékeled magadban a világot.
Kétszázhúsz felett senki nincs veled, közelbe kerül a távol"
haha 

Mennyi a játékban az elméleti maximum, amit a motor bír?
Frappáns idézet, majd észben tartom.
1032 fps?
Kihagy a hang a játékban, stb... 
Ezékiel 25 17
Szar az üsszes cod fps mérő 
Amit a fraps mutat az az igazi. Volt olyan, hogy 220 fps-el játszottam fraps szerinte és 250-et mutatott codon belül.
Aztán beállítottam és már a fraps is 250-et mutatott.
De amúgy jól írta, lovag, 1032 a maxfps és 5-600 fpstől felfele elkezd bugolni a játék.

1000 a max és a fraps téved.
Mégvalami ?
1032 a max és a beépített fps mérő téved. Még valami? (Vagy ha 1000 a max, akkor miért mutat 1032-t?
Csak nem azért mer téved a beépített?:S)
heheee
[ Szerkesztve ]
Csend legyen ott 10K órával. 
(#25016) pr1mzejEE : lehet annyira bebugol a játék a sok fps-től, hogy még az fps-t is rosszul írja. 
[ Szerkesztve ]
Ezékiel 25 17

Valakinek már volt olyan problémája hogy call of duty 4-ben a normál 30-as pingedről felugrik 200 pingre? Igazából nem értem, cod2-ben amikor játszottam neten és ment közbe ventri vagy ts sose pingelt -.-. 1 megás t-online netem van, de ha régebben cod2-vel nem volt gond, akkor most miért van? 

1032fps , mégvalami?
amugy ha fraps al mérsz fps-t 2-3fps el kevesebb lessz játéktől függően
lovag05:
de nem irunk NAGY betűvel mert az nem felel meg a netikett szabájainak
[ Szerkesztve ]
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
Jó kérdés... havernak van ilyen, hogy pl ha TS 3-on vagyunk, néha randomba csak elkezd veszettül pingelni ( 60-ról 360-ra, 540-re, 999-re...) , neki szintén 1 megás nete van... TS 2-n sose volt probléma, ahogy ventrilo-n se.
/ szerk : PESA BEOLTOTT A ZÁLMÁN COD4PRÓ, ÉN EZT NEM HAGYNÁM.
[ Szerkesztve ]
Ezékiel 25 17
Tudom, tanultam. ( csak hogy feltudjak valamivel vágni )
Ezékiel 25 17
Várjál feszkát nem kell itt ingerelni mer szétveri a postást

Valaki tudd mondani egy jó promodos szervert? Voltam fent 1-2 szerveren, de engem zavar, hogy folyton a csalózás megy, bár lehet mindenhol így van 

Elvileg cod4 saját cfg-ben is lehet valamit babrálni az internettel kapcsolatban. Valaki tud valami konkrétat?
/cl_maxpackets ?
Ezékiel 25 17

Üdv! Ki merrefele szokott pubolni esetleg cserélhetnénk xfire címet, értelmes beugrokból mindig hiányt szenvedek :d.
AMD Athlon X2 4600+, 2 giga DDR2 RAM(Kingmax), Gigabyte 9800 GT 1 GB, Jetway alaplap

Elméletileg ez nem lehetséges.
[ Szerkesztve ]
Gyakorlatilag már igen.
Ezékiel 25 17
Sztem PS-el meghackelte a képt
!!!!!

Majd leírom mit gondolok a dologról.
Még mindig nem írtál semmit.
Ezékiel 25 17

Szia!
Legalább ennyit megteszek a többi játékos érdekében a tiszta,zavartalan szórakozásért...Mindig is a kedvenc pályáimon kerülnek elő ezek a &@#&@-valakik.Sokszor végigkínlódtam a Nekem nem tetsző pályákat és mire az enyém jött volna lelépett mindenki a csalók miatt...Ebből lett elegem és így honorálom a trükközéseket!
* * *
Előre szóltam...
Biztos,hogy ő csinálja!Sőt,már más néven is láttam már nagyon hasonló szituációban!Gusztustalan volt...
* * *
Rübe!
Igen volt!
Nem lehet,hogy pont akkor kezdett el frissíteni valamit a géped?(OP-rendszer,Tűzfal,Vírusirtó,stb...)
A hirtelen lecsökkenő FPS-el is találkoztam már!Korábban írtam is róla! 
IGEN LEHET!Viszont a szerverek jó része azonnali kick-el honorálja az ilyen irányú tevékenységet! 
* * *
Korábban láttam már 1022FPS-ről egy shoot-ot,de azt nem találtam meg... 
Moderálást APRÓKHOZ: http://href.hu/x/fk2g * Moderálást FÓRUMOKHOZ: http://href.hu/x/fk2h " A golyót légyszives! " By: Virgil Starkwell
Kitalálom, a kedvenc mapod overgrown / countdown, igaz? 
[ Szerkesztve ]
Ezékiel 25 17

Szia!
Az Overgrown-mappot kifejezetten utálom,de a Coundown az bejön!Hamar át lehet látni rajta az ellen taktikáját(már,ha nem csak céltalanul szaladgálnak)!Csak a helikopterekre kell nagyon odafigyelni...Főleg,ha az ellenségé! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Moderálást APRÓKHOZ: http://href.hu/x/fk2g * Moderálást FÓRUMOKHOZ: http://href.hu/x/fk2h " A golyót légyszives! " By: Virgil Starkwell

mondjatok már egy jó szervert ahol nem csalnak és nem atom PRO-k vannak!
Na a mondat első része miatt lehetetlen, amit kérsz. Menj fel üres szerverre, talán így megoldható 
(persze csak, ha nem csalsz és nem vagy pro)
[ Szerkesztve ]

Szia!
A játékon belül van lehetőséged szerverek keresésére!Különböző szűrésekkel is csökkentheted a találatok számát!Belépsz és megnézed...Ha tetszik,maradsz,ha nem tovább keresel!
...Én így csinálom!
* * *
" (persze csak, ha nem csalsz és nem vagy pro) " Ez jó volt,köszi!
![;]](/dl/s/v1.gif)

Original tehát eredeti szervereken játsszál, konkrétan magyart nem fogsz találni, keresned kell külföldi szerókat pl a német H2k sd szerója elég faja, és megsúgom prok ellen tanulsz meg igazán csak játszani! 
AMD Athlon X2 4600+, 2 giga DDR2 RAM(Kingmax), Gigabyte 9800 GT 1 GB, Jetway alaplap

hát igen az lehet hogy megtanulnék játszani, de nem megtanulni akarok, hanem jól szórakozni, erre valók a játékok....ha pedig minden körben 10mp-et élek az nem túl jó móka nekem

Ha magasabb szinten tolod a játékot, szerintem az is tud szórakozást nyújtani
.

ja, de sajna arra meg nincs időm 

megmondaná valaki mi az a TGF? Nem tagfelvételt jelent? Egy cheat talán?
[ Szerkesztve ]

Hali,
Pedig sajnos gyakorlás teszi a mestert.
Minnél többet tolod, annál jobb fegyvereid lehetnek, annál hatékonyabb gyilkológép lehetsz.
Bár szerintem elegánsan meghalni, az se piskóta.

COD forever!

Akkor ez nem a te játékod.

HQ -t játszál és akkor jól behatárolt ki merre mozog, nem az van hogy spawn killeznek egy TDM nél, mert bárhol lehet ellenfél
és HQ val jön az XP rendesen és kapsz új fegyvereket hamar amiket tudsz próbálgatni ami megint elég szórakoztató tud lenni
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

már csak az arany szín hiányzik az ákához, 55 -ös vagyok
xp már nem kihívás, inkább csak szórakoznék..

Ezért szeretem a promodot, semmiféle hátrányod sincsen egy magasabb szintűvel szembe
.

miért van olyan aki nem promodot tol ? 
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

Szia!
Bizony,hogy van!