Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty 4 (kiemelt téma)

(#19001) BalaNce87 válasza Tomekk. (#18998) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

Jah bocsi azthittem cod2-re gondoltál hogy ahhoz jött meg újra a kedved. :B
Jó dolog az Xbox, de arra meg mégdrágább egy játék, meg mint már írtam nem a legjobb dolog joyon fps-t játszani, de pl ilyen GTA szerű mászkálós gémekre nagyon jó, meg autóshoz is. Egy komplett gép alapból duplája egy xboxnak, mert ha jól tudom az arcade az olyan 50-55 között mozog, és 100-ból egy alap gépet összeraksz, ami 1 év után kevés/elvault lesz legalábbis a videókártya mindenképp, ellentétben a box-al.

[ Szerkesztve ]

(#19002) Fodii

Fodii
(újonc)

Hali!
Valaki help, pls!
Most szeretném tolni a COD 4-et online, de nem nagyon akar menni! Fel frissítettem a Punkbustert, de állandóan kirak, azzal hogy frissítsem! Valaki tud rá megoldást? Ha igen az vegyen fel MSN-re, ha megoldható!
THX

(#19003) Tomekk. válasza Atomgeszi (#19000) üzenetére

Tomekk.
(fanatikus tag)

Az lenne az ideális, de múltkor próbáltam a WaW multi bétát és nagyon frusztráló volt, hogy nem bírtam lelőni senkit, single játékokban tökéletes a kontroller, de multiban esélyem sincs, nem értem, hogy tudnak olyan gyorsan leszedni, mintha PC-n tolnák néhányan komolyan. Meg ugye nincs ingyen a multi se :O

Szal a #18994-es hozzászólásban a 2. és 3. pont még él :DDD

[ Szerkesztve ]

(#19004) kavicssli válasza Fodii (#19002) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Print Screent csinálhatnál hogy milyen hibával dob ki a PB!

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#19005) pr1mzejEE válasza BalaNce87 (#18993) üzenetére

pr1mzejEE
(őstag)
LOGOUT blog

A bombára kitérve szerintem sokkal izgalmasabb, ha úgy kell lerakni a cuccot, hogy csörög nem pedig csak odafutsz és leplantolod. Kb úgy nézne ki minden kör, hogy füst, aztán nade dobálás odarohansz planthoz lerakod és lekempeled a 45 mp-et. Lehet, hogy nem éppen valósághű, de hát ez játék. És nem szoktam lámázni meg egyebeket csinálni, ha valaki GL-ezik, hanem inkább fel sem megyek olyan szerverre. Na végülis kinek a pap kinek a papné :D

[ Szerkesztve ]

Football More Than Just a Game ..

(#19006) kanmajom

kanmajom
(tag)

ha hívok egy radart azt az ellen team látja?

egyébként bocs a multkoriért, mikor azt feltételeztem hogy aki jó eredményeket ér el csíter, tévedtem. :B

mostanság nemegyszer 4-5-szor annyi embert nyírok ki, mint ahányszor engem küldenek a másvilágra. (full hc-n, meg azért némi bombázással helikopáterrel ;] )
ráéreztem a gémre, meg a hozzám passzoló fegyvereket is megtaláltam: M-4 távcsővel és desert eagle (de az m-14+távcső és a mp5 is jó) :R

Szeretne ingyen pókerezni? Nem kell mást tennie, csak regisztrálni, befizetni huszonöt dollárt és már kezdheti is!

(#19007) Talib válasza kanmajom (#19006) üzenetére

Talib
(kvázi-tag)

Alul kiírja, hogy UAV recon called in by <játékosnév>, ugyanúgy, mint airstrike-naál vagy helinél.

(#19008) horyk válasza Talib (#19007) üzenetére

horyk
(senior tag)

Azt látja hogy hívtad az UAVot, de szerintem kanmajom arra gondolt hogy azz ellenségnél is megjelenik e a radarkép. Ami viszont nem jelenik meg. :U

Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972

(#19009) kanmajom válasza horyk (#19008) üzenetére

kanmajom
(tag)

ja erre gondoltam, akkor ők nem látják.

Szeretne ingyen pókerezni? Nem kell mást tennie, csak regisztrálni, befizetni huszonöt dollárt és már kezdheti is!

(#19010) messias2

messias2
(tag)

Én a G36C részesitem előnybe jó kis red dottal és egy jó kis rejtő szinnel mondjuk azzal a digital-al:D

Ez öreg de legalább ki van fizetve!

(#19011) BalaNce87 válasza messias2 (#19010) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

Ha már a rejtő színeket említed, abból kettő rejtő szín desert meg a woodland, többi vmi csicsás cucc, legalábbis rejtőzködéshez nem a legjobb egy kék vagy piros mp5, vagy akármi :), meg rondán is néz ki, a kék AK mint vmi hányás :D

(#19012) messias2 válasza BalaNce87 (#19011) üzenetére

messias2
(tag)

na jó de a digital az nem szines hanem fekete fehér és az pl a bloc pályán azon a havason pl kiváló:D

(#19013) -Mike- válasza messias2 (#19010) üzenetére

-Mike-
(őstag)

Számomra az AK a legjobb, alap színnel, alap állapotában. Se scope, se red dot, nem kell rá, csak dupla tár. :D

Complicated human being.

(#19014) SystemRoot válasza -Mike- (#19013) üzenetére

SystemRoot
(őstag)
LOGOUT blog

red dot-al ráadásul kevesebbet sebez(bug). Amúgy jah a két AK a legjobb fegyver a játékban. Mondjuk sztem ez elég szerencsétlen helyzet, mert nekem pont ezek a fegyverek nem tetszenek. Különösen a kicsi, az ak74, na az nagyon ronda. Kár hogy a legtöbb pályán az a legideálisabb fegyver.

[ Szerkesztve ]

(#19015) messias2 válasza SystemRoot (#19014) üzenetére

messias2
(tag)

mondjuk az ak az jó stukker mert gyors és pontos de azért ez a G36C-re is igaz
meghát felhasználótól függ:D
red dottal lehet hogy kevesebbet sebez de mondjuk távolra a sima irányzék nagyon rossz nehezebb a becélzás:D
a scope-t meg azért nemigen szeretem mert pontatlan és nagyon beleng nehéz vele preciziósan célozni
üdv:R

[ Szerkesztve ]

(#19016) LucaToni válasza csabyka666 (#10031) üzenetére

LucaToni
(kvázi-tag)

Szerinetm törőld le és ted fel ujra

(#19017) LucaToni válasza LucaToni (#19016) üzenetére

LucaToni
(kvázi-tag)

Szerintem a világ legjobb game a CoD1-2-4-5 :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD
Amugy nem tudom mért utálja mindenki a Last And-ot ez teszi igazán valóságossá az egész multit! Én kifelyezetten imádom mikor lelőnek és még az utolsó leheletemmel Desert vagy UPS-el szét lövőm az ellemfelem felyét ez akkora lol :)) :)) :)) :)) :))

(#19018) horyk válasza LucaToni (#19017) üzenetére

horyk
(senior tag)

Talán a Last Stand-ra gondoltál, gyere látogass fel a szervereinkre had gratuláljak neked egy Kick/Bann kombóval ! :C

Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972

(#19019) Kabu

Kabu
(kvázi-tag)

Köszi mindenkinek a jó tanácsokat, a 7végén már ment a multi Xfire-el, persze nem minden szerver, de találtam többet, ahova beengedett. :C
A tempó még kicsit gyors nekem, elég amatőr vagyok, amatőr fegyverekkel, de majd megszokom... :DDD

(#19020) kanmajom válasza LucaToni (#19017) üzenetére

kanmajom
(tag)

egy ideig szórakozatató a LS de hosszútávon idegesítő, meg a martyrdom is. tiltják is ezeket a normálisabb szervereken.

Kabu: mire elérsz az 55-ös szintre jók lesznek a fegyvereid meg a skilled is. eleinte én is szopóágon voltam.

[ Szerkesztve ]

(#19021) kanmajom válasza messias2 (#19010) üzenetére

kanmajom
(tag)

G36C ben csalódtam, távcsővel baromi pontatlan. :( a m-14 is jóval pontatlanabb lett távcsővel sajna.
Általában NATO csapatban játszom ott M-4 vagy M-14 mindkettő távcsővel. ha nagyritkán a muzulmánokkal kell lennem akkor meg a két AK a kicsi csupaszon a nagy távcsővel. ezek is jó fegyverek vsz.

(#19022) horyk válasza kanmajom (#19021) üzenetére

horyk
(senior tag)

A47 vagy AK74u POWA no attachment ! ;)

(#19023) kanmajom válasza horyk (#19022) üzenetére

kanmajom
(tag)

nekem kell a távcső, öreg vagyok rossz a szemem nem látok messzire. :))

(#19024) Talib válasza horyk (#19022) üzenetére

Talib
(kvázi-tag)

Én G36C + reddot :) És már a reddot miatt is lelámáztak :DD

(#19025) horyk válasza Talib (#19024) üzenetére

horyk
(senior tag)

Mivel ha felteszed a reddotot kissebb lessz a sebzés egy bug miatt.

(#19026) BalaNce87 válasza SystemRoot (#19014) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

Ezt nem is vágtam hogy kevesebbet sebez red dot-al, durva :D. Egyébként én alapból mellőzöm a scopeot egy fegyveren, egy iszonyat rondán néz ki, kettő red dottal meg simával is tudsz messzire lőni=szükségtelen (bár red dotot se használok, csak eleinte amikor kijött a game). Én még azt nemtudom eldönteni, hogy van e különbség a kp-k sebzése között, normális esetben a desert a legerősebb, csak ezt nem nagyon lehet észrevenni, legalábbis HC-be kb semmi, de simába se érzékelhető durván, nah meg azt se értem, hogy a deserttel miért lehet úgy lőni, mint vmi automata gépfegyverrel kb, azthittem ezt javítják majd, de hát vmit nagyon benéztek akkor. :/ Azt sem értem hogy miért van alapból tiltva a p90, kb ugyanazt tudja mint az AK74u csak máshogy néz ki (ugyanolyan gyorsan rotál stb), és ezért is beoltják az embert ha használja, nah de lényegében vmilyen szinten mind1ikkel (SMG) lehet messzire lőni, aminek nem kéne hogy működjön, magyarul pontatlannak kéne lennie, mert ezek legfőképp közelre alkalmasak, ezen is javíthattak volna.

[ Szerkesztve ]

(#19027) Talib válasza horyk (#19025) üzenetére

Talib
(kvázi-tag)

Ezt most nem értem :) Mármint azt értem, hogy reddottal a fegyver kisebbet sebez, de gondolom nem ezért lámáztak le :) A kisebb sebzés inkább nehezíti a dolgom, nem? :C

(#19028) Attila14 válasza Talib (#19027) üzenetére

Attila14
(fanatikus tag)

Gondolom ak47-en volt reddot, azért szokás lámázni :)

Ja és a 14 nem a koromat jelöli :)

(#19029) steveistvan

steveistvan
(tag)
LOGOUT blog

sziasztok elindítom a cod4 multiját vista alatt és ki ír 1 hibaüzenetet
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: iw3mp.exe
Alkalmazásverzió: 0.0.0.0
Alkalmazás időbélyegzője: 47043f08
Hiba – modul neve: iw3mp.exe
Hiba – modul verziója: 0.0.0.0
Hiba – modul időbélyegzője: 47043f08
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 00276555
Operációs rendszer verziója: 6.0.6001.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: fd00
További információk 2: ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160
További információk 3: fd00
További információk 4: ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160

Olvassa el adatvédelmi nyilatkozatunkat:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x040e

van 1 clánom és fontos hogy menjen lécives sürgős segítséget kérek

[ Szerkesztve ]

Sapphire 4890 Oc 1Gb Eladó! jegelve! http://hardverapro.hu/apro/elado_blade_premiummetal_case_for_iphone_4_4s_tok/hsz_1-25.html

(#19030) steveistvan

steveistvan
(tag)
LOGOUT blog

ha hó nincs itt senki? :)

Sapphire 4890 Oc 1Gb Eladó! jegelve! http://hardverapro.hu/apro/elado_blade_premiummetal_case_for_iphone_4_4s_tok/hsz_1-25.html

(#19031) messias2

messias2
(tag)

hali
használj XP-t az mindig mindenre jó:D
a vista az jobban lefogja a gépet az xp sokkal kevesebb rendszerigényű illetve stabilabb:D
üdv :R

(#19032) Casanova* válasza steveistvan (#19030) üzenetére

Casanova*
(senior tag)

cod gémek nem szeretik a vistát. vistát dobd a kukába :DDD

(#19033) pr1mzejEE válasza steveistvan (#19029) üzenetére

pr1mzejEE
(őstag)
LOGOUT blog

fel van patchelve a játék?

[ Szerkesztve ]

Football More Than Just a Game ..

(#19034) Casanova* válasza SystemRoot (#19014) üzenetére

Casanova*
(senior tag)

csá! légyszi! mégegyszer a promod szeró ip-t! köszi!

(#19035) BalaNce87

BalaNce87
(PH! addikt)

Vki tudna adni pár magyar promodos/pamos szerver IP-jét, úgy hogy ÉN is tudjak vele játszani, remélem értettétek a célzást. :)
Köszönöm

[ Szerkesztve ]

(#19036) steveistvan

steveistvan
(tag)
LOGOUT blog

sziasztok megint :)
igen levetem a vistát fel tetem az xp-t és már jó is csak az a rohadt HLSW nem indul de nem baj van helyte miniadmin3
arrol mi a véleményetek hogy 64bitel sokal nagyobb és stabilabb az FPS ????????

én pl tudok 1 ipt mert van 1 clánunk és van 1 seronk :)
193.221.95.21:28983 dest!nY server

(#19037) Casanova* válasza BalaNce87 (#19035) üzenetére

Casanova*
(senior tag)

87.229.102.68:28967

(#19038) BalaNce87 válasza Casanova* (#19037) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

SD-t is tudsz? :B

(#19039) BalaNce87

BalaNce87
(PH! addikt)

Egyébként az miért van hogy promodba keskenyebbek a fegyverek, meg több látszik belőlük, pl.: a tár jobban látszik.

(#19040) steveistvan válasza BalaNce87 (#19039) üzenetére

steveistvan
(tag)
LOGOUT blog

ha beírod a consolba hogy /cg_fow 80 akor mindig olyan lesz

(#19041) Casanova* válasza BalaNce87 (#19038) üzenetére

Casanova*
(senior tag)

csak tdmet :DDD

(#19042) Janoci

Janoci
(kvázi-tag)

Sziasztok! HELP!
Írja meg nekem valaki, hogy hogyan tudom megtudni a feltelepített COD4 játékom aktuális telepítőkódját...
Újra szeretném telepíteni a játékot és kellene hozzá az aktuális kód, hogy vissza tudjam rakni a rangomat+fegyvereket.
Vagy van erre másik megoldás? :F

Előre is köszönöm srácok! ;)

ASUS P5B Deluxe | Core 2 Duo E6400@3200 (400x8) | 2x1GB APACHER DDR2-800MHz | Leadtek GeForce 7950GT 512MB DDR3

(#19043) steveistvan válasza Janoci (#19042) üzenetére

steveistvan
(tag)
LOGOUT blog

1.igen ki veszed a mentést
2.start---futatás-----"regedit"--HKEY_loshal_moshine---actvison---call of duti 4----a cod 4 mapára job clivk és exportálásezel ki mented a regját aztán már csak ha kész a telepítés akor 2*rákatintasz a regféjlra ez működik pl a carbonál pro streetnél meg minden ijen játéknál

[ Szerkesztve ]

(#19044) Bordoi válasza Janoci (#19042) üzenetére

Bordoi
(őstag)
LOGOUT blog

A DVD tok belső részén találod a telepítőkódot.

Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu

(#19045) Janoci válasza steveistvan (#19043) üzenetére

Janoci
(kvázi-tag)

Steveistvan!
Jajj, nagyon köszönöm! Akkor így fogom csinálni... 1000 hála! :))

Bordoi!
Neked is köszönöm a segítséget... ;)

ASUS P5B Deluxe | Core 2 Duo E6400@3200 (400x8) | 2x1GB APACHER DDR2-800MHz | Leadtek GeForce 7950GT 512MB DDR3

(#19046) steveistvan válasza Janoci (#19045) üzenetére

steveistvan
(tag)
LOGOUT blog

igazán legközelebb is :)

(#19047) SystemRoot válasza BalaNce87 (#19026) üzenetére

SystemRoot
(őstag)
LOGOUT blog

Nagy különbségek vannak a pisztolyok között. A Deagle 50-et sebez elméletileg, tehát két lövésből öl. Ez a legerősebb pisztoly. A leggyengébb asszem a Beretta, de az már látványosan gyenge.
A gyors lövése a Deagelnek azért van mert nincs rajta minimalizálva a lövési gyakoriság. Tehát ha görgőre teszed a lövésgombot, és elkezded görgetni felefele, akkor kb 1sec alatt kilövi az egész tárat. Ez még a Promodban is így van. A legtöbb fegyveren van limit egyébként, mint pl az AK47/74. Amin még nincs az a M14, azzal is lehet görgővel úgy lőni mintha egy golyószóró lenne.

A P90, az egy idegesítő láma fegyver. Ezért van tiltva.:)

Az smg-k sebzése pedig távtól függően csökken(megvan adva egy range faktor minden fegyvernél, ezeknél kisebb ergo). Tehát persze lehet vele lőni távolra csak többször kell eltalálni hogy meghaljon. (egyébként amiről beszélsz hogy ez irreális, az hülyeség, mert egy átlag cod pálya kb 300méter hosszú lehet, és még a 2.vh-s smg-k is halálosak voltak ilyen távolságban.)

Közelre pedig nagyon is alkalmasak, az AK74-nek nincs párja, elképesztően halálos közelről.

[ Szerkesztve ]

(#19048) SystemRoot válasza Talib (#19027) üzenetére

SystemRoot
(őstag)
LOGOUT blog

Azért lámáznak le hogy nem tudod hogy így gyengébb a fegyver -> láma vagy.:)
Én mondjuk csak Promodos szerókra járok játszani, de amikor néha felmegyek sima lámalelőhelyekre, akkor amit gyakran látok az a nagygépfegyver ACOG Scope-al... Hát ezen mindig besírok a nevetéstől, annyira szánalmas...:DDD
(főleg mikor ezzel kempelnek egy sarokban...:DDD)

A G36C, egyébként tudtommal egyenlő az M4-el sebzésben(és asszem másban is). Egyébként éppen ezért ugyanaz vele a baj mint az M4-el. Magyarán szólva lepkebántó fegyver. Gyéren sebez. Amiatt jó hogy nagyon minimál a recoil, ezért könnyű használni. Én régen használtam amikor elfáradtam és nem volt erőm AK-zni. De egyébként ha valaki jól akar játszani akkor meg kell szokni valamelyik AK-t, mert azokkal lehet igazán hentelni.:)

[ Szerkesztve ]

(#19049) Casanova* válasza SystemRoot (#19048) üzenetére

Casanova*
(senior tag)

csá! légyszi! mégegyszer a promodos szeró ip-t! köszi!

(#19050) SystemRoot válasza Casanova* (#19049) üzenetére

SystemRoot
(őstag)
LOGOUT blog

Ez a kettő a legjobb:

Dignitas: 85.236.101.99:29360
Fnatic: 80.239.200.196:32960

Van még az eSuba, ffa szerver, annak: 212.224.69.129:1337
De ez színvonalban köszönő viszonyban sincs a másik kettővel.

Dignitason, nagyon pro emberek szoktak lenni. Ott nem egyszerű szép stattal elsőnek lenni.:)

szerk: majd számolj be hogy megy rajta és hogy tetszik. Sztem nagyon jól lehet rajtuk fejlődni.

Múltkor pl Dignitason feljött a tulaj, álnéven, mondjuk nem tudom mit szégyellt, mert én specteltem és hát, eléggé brutálisan High++ volt a csávó, ráadásul sniperrel osztott le mindenkit.(bár nem volt első:DDD)

szerk2: (jah onnan tudtam hogy tulaj, hogy feljött játék közepén és szépen átvette a snipert, ezt bejátszotta minden körben, amikor épp snipeolni volt kedve:D)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.