Szerintem egyszer még visszatérnek a II. VH-hoz!
Most ötleteket kreálnak (hmm-hmm
) mert a CoD2-be beleadtak apait anyait.
Nem akartak kijönni még egy rókabőr II. VH-s stuffal, inkább pihentetik egy kicsit a témát.
Ugye, Infinity Ward ? 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
soulcube
(fanatikus tag)

bLL^
(senior tag)

Szerintem egyszer még visszatérnek a II. VH-hoz!
Szerintem nem. 
Most ötleteket kreálnak (hmm-hmm)
Szerintem meg éppen a CoD4et hegesztik gőzerővel. ![;]](/dl/s/v1.gif)
mert a CoD2-be beleadtak apait anyait.
A single nem volt nagy szám...multi a CoD1 sceneből élt.
Nem akartak kijönni még egy rókabőr II. VH-s stuffal
Csak nem egy IW-s fejlesztő személyed? 
inkább pihentetik egy kicsit a témát.
Csak nem franchise managerként? 
Ugye, Infinity Ward ?
Akkor mégse. 
1337

soulcube
(fanatikus tag)
Csak reménykedem...

Megnézik mennyire kelendő a modern warfare, és ha nem annyira mint szertknék akkor, visszatérnek a 2vh-hoz, sztem.
Felesleges szerintem erőltetni... 1-2 évig nyugiban hagyhatnák szerintem a II. vh-t.

STC Speed
(senior tag)
Kérsz elötte légi felderítőt és a térképen megmutatja kb 2mp-re hogy hol vannak az ellenségek és ahol a legtöbben oda hívod a légicsapást.
Asus P5B|C2Q Q8400|3 GB RAM|HD 6850 1GB
Viszont van aki szereti ezt a témát..és most akkor 2 évig legyen gém nélkül? 
Bár ott lessz a Brother in Arms is..arról tudtok valamit? A megjelenésröl?
[Szerkesztve]
ajjaj...úgy látszik a cod vonal az így néz ki :
tunkolás-o-meter : cod1<<cod2<<<<<cod4 
Ha egy építész hibázik, eltakarja borostyánnal. Ha egy orvos hibázik, eltakarja a föld. Ha egy szakács hibázik, eltakarja egy kanál szósszal és új receptnek hívja.
Thx, de má vót...
legalább 4x megnéztem, hogy betanuljam a mapot.
R.I.P. Steve
Az még ráért volna nem? 
Le is skicceltem egy A3 as lapra, nagyjából és a megjelenésig bemagolom. Talán egy makettet is építek neki, majd meghívom haverokat péjntballozni. Oszt nefűrgyéé le 
[Szerkesztve]
R.I.P. Steve
Én is szeretem a témát, de 1-2 játékon már nagyon látszik, hogy erőltetett rókabőr az egész.
Nem leszünk játék nélkűl nyugi, itt lesz az Airborne, újabb Company of Heroes kiegészítő, akkor a BiA3 ésatöbbi.
Elég ez!
Új video: [link]
A gépigény miatt biztosan kevesebben fognak játszani vele törttel, mert aki megveszi, annak van is gépe hozzá, akinek meg szar a gépe, az úgyse költ eredetire 15 ezret, tehát ez miatt az eladások nem fognak romlani.
Hagyjuk már békében nyugodni azt a II. világháborút, nem lehet egy témát a végtelenségig boncolgatni... Ha még valaki annyira vevő lesz erre az új MoH után, az majd felteszi a modokat, ha lesz. Nekem modern hadviselés kell! 
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.
Ahhoz képest, hogy mennyire szar lineáris single kampánya volt a 2-nek, annyira lesz izgalmas most. Bámulatos a mozgás, teljes moziélményt kínál az új motor (gondolom UE 3), nagyon pályázik az év játéka címre! És idén nem alaptalanul kapná meg, mint a CoD2 anno.
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.
Nem csak a cod1 volt év játéka?
Szar single? vagy 6-szor vittem végig, és még játszok is vele. 

bLL^
(senior tag)
Quake 3-at anno rengetegen vitték vissza a boltokban mert VGA kellett hozzá, a vevő gépében pedig nem volt. 
1337

STC Speed
(senior tag)
singleje isteni volt emléxem amikor gameltem vele eloszor még az uton is gondolkodtam róla h milyen volt már és hogy mikor érhetek újra haza
Minimum gépigény
Operációs rendszer: Windows XP vagy Windows Vista
Processzor: 2.6 GHz Pentium IV vagy jobb (3.2 GHz kell a Vistához)
RAM: 1024 MB (1536 MB ajánlott a Vistához)
Videokártya: DirectX 9-kompatibilis Shader 3.0 kártya 128 MB DDR video memóriával (256 MB ajánlott) AGP 8x vagy PCI-Express x16
Hangkártya: 16-bit DirectX 9-kompatibilis hangkártya
DirectX verzió: DirectX 9.0c (XP), DirectX 10.0 (Vista)
DVD-ROM: 8x DVD-ROM vagy gyorsabb
Szabad hely a merevlemezen: 8 GB (ajánlott még ezen felül 600 MB szabad hely)
Multiplayer: 512 Kbps-os sebesség
Támogatott chipkészletek: NVIDIA GeForce™ 6/7/8 családok vagy ATI Radeon X800 vagy gyorsabb.
Ezt a példát én már hányszor említettem... 
Örülök, nekem a nulla taktikázás, teljesen szkriptelt játékmenet a buta AI miatt (ergo folyosófeeling), ''mentem és lőttem'' nem volt elég az üdvösséghez, a második világháború önmagában még nem vitte el a játékot (a visszajelzésekből ítélve nem vagyok ezzel egyedül). A CoD1 singleje se volt más, de egészen más volt, volt hangulata, az nekem is tetszett.
CoD2 is év játéka lett itt-ott.
Ezt nem értem, a videokártya alapkövetelmény sm3.0-s kártya, de az X800 is támogatott lapkakészlet, miközben az hírből sem ismeri az sm3.0-t... 
lehet h x800-nál gyorsabb 

bLL^
(senior tag)
Honnan másoltad ezt be? 
1337

soulcube
(fanatikus tag)
Ezeket a térképes dolgokat, amiket bizonyos fragszám elérése után adnak sztem nem így kellene megcsinálni. Nehogy már x frag-ig nem tud légicsapást hívni, ha meg eléri már tud.
Ez így olyan arcade.
Mivel UE3-at használ a játék, és okulva a többi ezt használó game igényeiből, valszeg az X800 architektúrája elavult lesz a játékhoz (ahogy lassan az összeshez is, talán még a Crysis lesz kivétel). Így jár az, aki anno GF6 helyett X800-at vett, mert akinek még mindig olyan van, az ezekkel már nem játszik. 

bLL^
(senior tag)
Igényes. ![;]](/dl/s/v1.gif)
1337

STC Speed
(senior tag)
Pontosan,ebböl is látszik kamu az oldalra felrakott gépigény
Nagyon népszerű is az oldal.
''Látogatók ma: 21'' 
A hír valószínűleg fake, elvégre nem írták oda, hogy hivatalos gépigény.
De azért elismerésem a hw tudásukért... ![;]](/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]

STC Speed
(senior tag)
NANA irány áz ágy 
Csak nem a tiéd az oldal?
Akkor neked jár az elismerésem.

[Szerkesztve]

STC Speed
(senior tag)
Még szép lenne 
Aki úgy érzi, hogy a játék megjelenése után rögtön elfogynak a kiadott példányok a boltokban, az az amazon.com oldalon már most megrendelheti a CoD4 Collector's Edition-t. Ára garantált: $59,99. Hogy ez a cím pontosan mit takar, nem tudni, erre még várnunk kell.
Mindesetre az első demo szeptember első felében kerül nyilvánosságra.
Forrás: Infobase
ez van a callofduty.hu oldalon érdekes mert elég hivatalos az írás pár helyen de szeptemberben már demo furcsa lenne mert 20x kéne végitolni mig megjelenik talán akkor lehetne nem megunni ha a multit beleraknák egy mappal 

csutkaa
(senior tag)
ez nem nagy kicsit minimumnak?? akkor milyen lehet az ajánlott??
sztem ez olyan átlagos gépigén, olyan mindenes 
Samsung Galaxy S2
Az ajánlott az van zárójelbe, még mellé is van írva

Hírmorzsák
Az oldalt 2 óra alatt dobtam össze ! Folyamatosan fogom frissíteni érdekes új infókkal és képekkel. Kérlek ha van ötleted, hogy mit szeretnél még látni az oldalon akkor írj a fórumba!
ez van az oldalon...ezek után ehkhem... 
Ha egy építész hibázik, eltakarja borostyánnal. Ha egy orvos hibázik, eltakarja a föld. Ha egy szakács hibázik, eltakarja egy kanál szósszal és új receptnek hívja.

just
(fanatikus tag)
Mivel tartalmaz többet egy collectors edition a simánál? 10dollár külömbségen kívül 
Two things what i hate. People that can't count...
gondolom lesz benne még egy kis rizsa, hogy hogyan készült a játék, meg skiccek képek miegymás, ami általában ilyen verziókban

meg szebb dobozban lesz 
Ezt kell keresni majd a boltban
[link]

bLL^
(senior tag)
Nekem azt írja, hogy regeljek. 
1337

bLL^
(senior tag)
Semmi extra. 
1337

STC Speed
(senior tag)
Az biztos,hogy csak xbox 360 on megy ekkora tunkolás PC-n nem lesz ekkora csak DM ben ![;]](/dl/s/v1.gif)
A gépigény sztem fake sehol nincs fennt hivatalosan.
Milyen játékmódok lesznek?
[Szerkesztve]

Boci_83
(őstag)
Pedig a gépigény érdekelne engem is, milyen videokarira gyüjtsek, mert a mostani szerintem nem lesz hozzá elég, még multiban sem nagyon... 
Legyen 900 Ft az a kib@szott benzin !!! Mert mindenkinek ez lesz a jóóó! :(((

bLL^
(senior tag)
Ha a 3800+ os amd-d x2-es sztem simán menni fog med beállításokkal. 
1337
Jó még az a 7600GT. A procid A64 3800+ vagy X2 3800+? A lényeget nem írtad oda...
Ha egymagos, akkor vegyél X2-t, mert a mai játékok már kezdik nagyon szépen kihasználni a 2 magot.
Multiba se kellenek ilyen 200FPS-ek, elég oda 80-100 is!
Persze ha olyan pixelbuzi lennél, mint én, akkor legalább egy 7900/X1900-et vegyél alá.