Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty 4 (kiemelt téma)

(#301) sakto válasza celeron (#288) üzenetére

sakto
(senior tag)

''A CoD sorozatot éppen ezzel a folytatással fogják jól elcseszni..
Ebböl hiányzik mindaz a Világháborús hangulat, amiért én szerettem ezt a sorozatot..
És most végig kell néznem, hogy a kedvenc játékomból Battlefieldet csináljanak''

teljesen igazad van,én is igy gondolom! :(

(#302) ent válasza sakto (#301) üzenetére

ent
(őstag)
LOGOUT blog

Szentem nincs igazad, egyik gémnek sem volt még ilyen fílingje mint ennek. BF vagy CSS csak hasonló téma, de cod kerettel. Ha csak az irányítást és mapokat figyeled (multi), full cod. [sajátvélemény]

mod: de ha a régi cod érzést keresed, ott az airborn, kicsit mohásan.

[Szerkesztve]

R.I.P. Steve

(#303) sakto válasza ent (#302) üzenetére

sakto
(senior tag)

''de ha a régi cod érzést keresed, ott az airborn, kicsit mohásan.''
hát sajnos tényleg jobban várom az mohat... de természetesen ezt is meglesem hátha megtetszik! ;)

(#304) STC Speed válasza dzsóbácsi (#298) üzenetére

STC Speed
(senior tag)

Xp lenne a legjobb.
Valószínű bezavarna.

Asus P5B|C2Q Q8400|3 GB RAM|HD 6850 1GB

(#305) IreN!CuS válasza ent (#302) üzenetére

IreN!CuS
(senior tag)

dzsóbácsi :Xp mindenképp :)

Ent: cod keret hmmm hát nem tom!most pl. a mozgásban sztem cod1-ben cod2-ben sem volt semmi extra sztem!(ugyh nem nehez ''cod'' irányitást ''csinálni'' :) )
Tény h jön a moha meg minden de pl. aki lehúzót pár évet cod1-ben és cod2ben sztem érthető h nem szívesen látja ezeket a videókat! :)
De ki fogok próbálni tuti :DDD

Egyre keményebb hely ez a PH:) Aki beperelte magát és nyert/Senki nem azt kapja amit "érdemel"/

(#306) ent válasza IreN!CuS (#305) üzenetére

ent
(őstag)
LOGOUT blog

SAJNOS, nem 1-2 évet töltöttem cod multit sasolva a mocsi előtt. :O Nekem codos, punktum. :D

R.I.P. Steve

(#307) oxaher.

oxaher.
(lelkes újonc)

Én igazából attól parázok h a modern környezet miatt csak tunker fegyverek lesznek és elveszik az az élmény ami cod2 be cod1 be van.Jókis nozoom kar hecsátt :O

(#308) bLL^

bLL^
(senior tag)

NOVEMBER 5.!! :C [link]

1337

(#309) Ripper03

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én szvsz-em szerint ez nem olyan játék lesz mint a cod.Ahogy egy viedeót megnéztem elment tőle a kedvem viszont a medalt már nagyon várom :C

Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)

(#310) Keldor papa válasza bLL^ (#308) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:C :Y

(#311) dzsóbácsi

dzsóbácsi
(fanatikus tag)

Theát nincs értelme a 64bit kihasználásának?.. :F :(

(#312) sakto válasza Ripper03 (#309) üzenetére

sakto
(senior tag)

ezt mondtam én is a cod az 2-vh-s játék..kár hogy igy belebarmoltak..én ugy veszem mintha nem is az lenne csak egy jo kis fps.. :) . valahogy nem tudom összerakni ezt a gamét a cod szériával..

(#313) fpeter07 válasza sakto (#312) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Lehet lesz még egy cod4 :D Ami 2vhs :D
A cod sorozat tényleg 2vh-s, volt. Majd meglássuk mi sül ki belelőle, addig ne temesse senki.. :) Én pl várom szeretettel :)

[Szerkesztve]

(#314) Ripper03 válasza sakto (#312) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Meg kell mondanom a klánommal újítanunk kell mert ez a cod nagyon elfajult nincs már egy olyan klán aki becsületesen játszana.Ezért jó a medal ahol játszok mivel nem warozunk csak egymás között játszunk ahol nincsen csaló.Talán az új medal alapítunk egy klánt és játszunk.De ez a cod cfg csit minden van már nem jó ez így pedig iszonyatosan jó játék.Csak sajnos az embereknek hiába mondod ne csaljanak mégis csalnak.Enyi a becsületességről

Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)

(#315) celeron válasza fpeter07 (#313) üzenetére

celeron
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezzel a 4.-ik résszel kicsit olyan érzésem van, mint az Age Of Empires sorozattal..
Ugyanis ennek is 5 része lessz (majd egyszer :) ), mert eddig kijött 3 rész.. a 4.-ik már alapból ien világháborús korszekban fog kezdödni, az 5.-ik rész meg már egyenesen a jövö, mindenféle ürkacattal..
Na de mind1..várjuk azért ezt is.. :)

(#316) feka007 válasza dzsóbácsi (#298) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem, inkább az zavarna be, hogy 64 bites Vista. Lehet, hogy az első patchig futtatási problémák lennének. :U

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#317) feka007 válasza fpeter07 (#313) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az lenne a legjobb, ha csinálnának egy CoD4: Second World War Editiont a már ismert CoD4: Modern Warfare mellé, és ezzel új rajongótábort is szereznének (BF, CS), de megtartantanák a régit is (eredeti CoD feelingre vágyók) :))

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#318) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Lesznek kutyuskák is a játékban: [link]

(#319) feka007 válasza Keldor papa (#318) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ebben aztán tényleg nem sok CoD maradt... Mondjuk nekem tetszik az új stílusú hangulat, sokkal jobb lesz mint a CoD2 single, de tényleg elég szánalmas, ahogyan pattognak azok a kutyák, ennél jobban is megcsinálhatták volna azért...

(#320) Keldor papa válasza feka007 (#319) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Én a videóban alig láttam valamit szal várjuk meg a véglegest meg egy HD videót a játékról! :R

(#321) fpeter07 válasza feka007 (#319) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Megcsinálhaták? :) Nem biztos h ilyen lesz :)

(#322) feka007 válasza fpeter07 (#321) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Valószínűleg még csak béta kutyusok :DDD

(#323) sakto válasza Keldor papa (#318) üzenetére

sakto
(senior tag)

viszont bexarás milyenek az árnyékok!!! :)

(#324) STC Speed

STC Speed
(senior tag)

Leszedtem a MoH airbornet marha jó mindenkinek ajánlom :R

(#325) soulcube

soulcube
(fanatikus tag)

Lehet, hogy egy kis kitérő után (pl.: jövő, másik bolygó) újra visszatérnek
a jó öreg II. vh-hoz. Ki tudja? Vagy lehet egy pálya erejéig. Vagy ha végigtoljuk hard-on bónuszként beadja a PS3-as CoD3 átiratát :D

Egyébként a CoD 4 ebben a körítésben nekem sem jön be, sajnos az a hangulat ami az első két részt jellemezte most teljesen odalett :(((

(#326) celeron

celeron
(senior tag)
LOGOUT blog

Valaki gépigényröl nem tud esetleg valamit?? :F

(#327) Dj Sügi válasza celeron (#326) üzenetére

Dj Sügi
(őstag)

minden topikba ezt írtad? :DDD

░▒▓█Lesz Még ENNÉL Is Rosszabb!???█▓▒░

(#328) fpeter07 válasza celeron (#326) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

majd novemberbe meglátod :)

[Szerkesztve]

(#329) feka007 válasza STC Speed (#324) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Lehet, hogy a CoD4 mégiscsak jobb lesz, egyelőre nagyon gyérnek tűnik a fegyverek repertoárja az Airborneban, ilyeneket kihagynak mint a Nosin-Nagant, Lee Enfield, Gewehr’43 :(

(#330) feka007 válasza celeron (#326) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hát a szeleron dét meg az 1 giga ram-ot dobhatod kifele novemberig :)

(#331) celeron válasza Dj Sügi (#327) üzenetére

celeron
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezt hogy érted...?
Ja hogy a NFS-es topicba is :D
Ha egyszer az is érdekelne :DDD

feka007: Hát fájó szívvel de ki kellessz dobnom a drága kis Celeronomat :D

[Szerkesztve]

(#332) feka007 válasza celeron (#331) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Majd lecseréled az új Celeronra, a leglassabb verzió is elveri az X2 3600+-t! :)

(#333) celeron válasza feka007 (#332) üzenetére

celeron
(senior tag)
LOGOUT blog

:) MOndjuk már régen le kellett volna cserélnem..nem bírja kihajtani az X1800GTO2-öt

(#334) knbs

knbs
(senior tag)

Azert sracok attol nem kell tartani,hogy uj kornyezet... egy jo modder csapat 1 honap leforgasa alatt megcsinalja a texturakat,skineket,allitgatas a fegyverek fizikai tulajdonsagaiban,sebzeseben es maris ott a 2. vh :R Nem kell gondolom peldat mutatni,hogy egy bizonyos motorral hany kulonfele stilusu jatekot lehet elkesziteni( najo a gyengebbek kedveert : halflife)
Szoval nalam a jatek mar be van rendelve, iszonyat mod varom es marhamod kivancsi vagyok arra,hogy az fps tarsadalom melyik iranyba fog elmozdulni a jatekkal kapcsolatban.Mivel ugye a gepigeny emelkedik igy biztos az elso idokben Magyarhonba keves ember lesz,aki atallra az elso pillanatban.

A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá

(#335) feka007 válasza knbs (#334) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én éppen az új stílus miatt várom a játékot, az Airborne után nagyon unalmas lett volna mégegy II. vh-s fps...

(#336) manutdzoli válasza feka007 (#335) üzenetére

manutdzoli
(senior tag)

Engem is az új stílus érdekel!Nincs még pontos időpont mikor jön ki?

FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......

(#337) feka007 válasza manutdzoli (#336) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

November 5. a jelenlegi tuti biztos időpont.

(#338) knbs válasza feka007 (#335) üzenetére

knbs
(senior tag)

Természetesen én is! cs és cs:s-t is toltam jópár évig a cod mellett,de ki vagyok éhezve egy cs-re cod fizikával mozgás-stilussal és persze a többi codos istenkirálysággal.
A modot azért emlitettem meg,mert sokan csalódtak,hogy nem vh-s lesz az uj cod,ezért irtam,hogy az semmit nem jelent az csak a bőr rajta.
Inkább az bizserget,hogy még régen olyasmi sebzésmodellel dobálóztak az iw-s fiúk,hogy a fejet 16 ponton lehet meglőni,vagyis 16 különbőző effekt, sebzés... :Y és ez még csak a fej :U Tűkön ülök már mint egy veszélyeztetett terhes anyuka,és várom,hogy a multi részét mennyire sikerül jól megoldani.Még emlékszem cod 1 nél az 1.0-s verzióra abban végig bunnyhoppozhattad a pályát és gyakorlatilag lőhetetlen volt a figura max közelről ledarálva lehettt leoprálni a földre :F
Szóval én inkább az ilyen bugoktól tartok,amik pillanatok alatt a játék rovására mehetnek és várhatjuk hosszú hónapokig a patch-et,hogy alkalmas legyen versenyek,ligák lebonyolitására.
A single-része nagyon tetszik,lehet ez lesz hosszú évek óta az első fps,amit ki is próbálok ebben a változatában is.

A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá

(#339) fpeter07 válasza knbs (#338) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Majd lelőjjül az ellenség egyik, vagy mindkét fülét és akkor majd nemfog hallani :D

(#340) soulcube válasza fpeter07 (#339) üzenetére

soulcube
(fanatikus tag)

Vagy az orrát :))

(#341) fpeter07

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

(#342) snecy válasza fpeter07 (#341) üzenetére

snecy
(senior tag)
LOGOUT blog

Valahogy már nem lep meg, hogy nem a pc lesz az elsődleges :U

Manapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))

(#343) STC Speed válasza feka007 (#329) üzenetére

STC Speed
(senior tag)

Airborne még nem jelent meg:) csak demo viszont mosingt egyértelmű nem lesz amerikaiknál.

(#344) celeron válasza snecy (#342) üzenetére

celeron
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát igen..bíztunk a CoD3-ban is de minek.. :F
Most vhogy kezd ez is gyanús lenni..a pc-s CoD4 vhogy most kussba van nagyon.

(#345) fpeter07 válasza celeron (#344) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nagyon nem volt cod4 pc-s videó :(

(#346) STC Speed válasza celeron (#344) üzenetére

STC Speed
(senior tag)

a PC-s beta teszt javában folyik,de azt már nem birjak fedezni,hogy PC-sek is használni tudják.
a pcdome is elment betatesztelésre és lehetett választani min akarod tolni PC-n vagy 360 on.

Azt viszont nem értem,ha beta teszt akkor PC-n a legjobb,mert ott a hibát egyből képpel vagy videóval 1ütt eltudjuk küldeni emilen nem xboxon szarakodni.Ez inkább nem teszt hanem reklámfogás :U

(#347) STC Speed

STC Speed
(senior tag)

Itt van pár videó,youtube,de érdemes beleélni magunkat :)

Gameplay 1 [link]
Gameplay 2 [link]
Gameplay 3 [link]

Nekem talán a 2 es tetszik a legjobban az szép amikor légerőt kér és minden beremeg a bombáktól.Na meg a 7 kill ;]

(#348) fpeter07 válasza STC Speed (#347) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A 2-es benne van az 1-es be, kivéve a vége. ;)

(#349) feka007 válasza STC Speed (#343) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Multira értettem a mosint ;)

(#350) soulcube

soulcube
(fanatikus tag)

Szerintem azok a régi CoD-CoD2 fanok, akiknek nem jön be a CoD4 jelenkori története, a multiplayer lehetőségek miatt biztos, hogy ki fogják próbálni a gémet, mert a modderek úgyis készítenek majd II. vh-s pályákat hozzá :R

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.