ehhh? Ennyire sok jelét hagynám, hogy gyenge a felfogásom? 
STC Speed: EzZz? 
[ Szerkesztve ]
Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!

ehhh? Ennyire sok jelét hagynám, hogy gyenge a felfogásom? 
STC Speed: EzZz? 
[ Szerkesztve ]

Ha valakinek van erre ötlete hogy mi ez, várom a megoldást
Előre is köszi 
[ Szerkesztve ]
Úgy szeretnék meghalni, mint a nagyapám:álmában, csendesen, gondtalanul, nem pedig ordítva, sikoltozva, pánikba mint az utasai.

Engem is ezzel dobott ki multkor hehe
Megvártam a 2-percet azt go vissza azóta nem
Amugy meg komolyra forditva a szót halvány lila f...m sincs miért 
"Qei me amat, amat et canem meum."

Ezt már megbeszéltük 1000 szer.Majdnem mindenkinek ez volt a hiba.
Egy kicsit vissza kell nézni a hsz-ek között. 
www.diablohungary.hu - Diablo Hungary! Magyarország első számú Diablo -s oldala. Minden ami Diablo! Regisztrálj és kövesd a friss híreket!

Én elsősorban a megoldást várom nem az okoskodó beszólásokat, nincs kedvem vissza mazsolázni 11000 hszt hogy hol a megfejtés. Ha tudsz valami használhatót ne légy rest megosztani velem 
Úgy szeretnék meghalni, mint a nagyapám:álmában, csendesen, gondtalanul, nem pedig ordítva, sikoltozva, pánikba mint az utasai.

Üdv!
Nekem is lenne egy gondom:
Játék közben az alt+shift kombinációra megfagy a játék.
Az előző alaplapomnál nem volt ilyen jelenság, csak mióta megvettem az ujat: ASUS P5K Premium.
Valaki tapasztalt már hasonlót??
ezt mst mire érted?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!
nah az esti csapatok a következőek!!!
1.
-=PH=- Zeee
-=PH=- Tsunami
-=PH=- Kisa
-=PH=- Saint
-=PH!=- 3nt
-=PH!=- Kiflee
-=PH=- Andrish(nemtuti)
2.
Gyiku
Kanczy
Nap$ter
Lorenzo
NorbZ
Tomo
Én a pingem miatt nembizts hogy tudok menni de ha igen akkor Zeee átmegy a másik csapatba...sorsoltam..ő lett a kiválaszttt..
a PASS-t Boci küldi mert ha magas apingem akkor valószinü hgy gépközelbe se leszek.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

Mi ezz? 
Asus P5B|C2Q Q8400|3 GB RAM|HD 6850 1GB

kinek van kedve az infinitybe játszani??
középkategóriás gép kell+ nagyon jó skill+ Budapesthez közel,mert oda kell vinni a géped.

Köllök én estére vagy húzzak a p*csába? 
Mind1, azért nyomok néked egy pü-t.
"-Mit szív? -Ezüst Marlborot meg a rendőrök vérét, de ebbe most ne menjünk bele."
TS-re (85.25.138.83:8029) ugyan az lesz a jelszó mint ami serverre, szal ha megkaptam a PÜ-t akkor átírom ugyan arra, saintnek nem kell figyelembe vennie mert be van reggelve...
Csyppa: kell még 1 golyófogó a csapatba 
[ Szerkesztve ]
_.(-.-)._

Minek kell odavinni a gépet??

de jó,hogy szóltál,még fel sincs téve a TS az új winyóra...
bár én csak hallgatózok,nem állok neki most vacakolni a mikrofonnal...
[ Szerkesztve ]
★★★Steam,CoD4,WaW,MW3,BO,F3AR+szinte minden:LorenzoHUN ★★★★ ★★★Borderlands,BF:BC2,MoH,Crysis2,Origin,Battlelog(BF3):LorenzoHUN★★ ★★★http://steamcommunity.com/id/lorenzohun ★E-Cigi:http://e-c.hu/node/120

Mivan? Mivan? Mivan? Beszótá? 
ps: 
[ Szerkesztve ]
"-Mit szív? -Ezüst Marlborot meg a rendőrök vérét, de ebbe most ne menjünk bele."

eselyetek sincs 

hát ja.... 
★★★Steam,CoD4,WaW,MW3,BO,F3AR+szinte minden:LorenzoHUN ★★★★ ★★★Borderlands,BF:BC2,MoH,Crysis2,Origin,Battlelog(BF3):LorenzoHUN★★ ★★★http://steamcommunity.com/id/lorenzohun ★E-Cigi:http://e-c.hu/node/120
Nah változik a felállás!!!!!!
nah az esti csapatok a következőek!!!
1.
-=PH=- Zeee
-=PH=- Tsunami
-=PH=- Kisa
-=PH=- Saint
-=PH!=- 3nt
-=PH!=- Kiflee
-=PH=- Andrish(nemtuti)
2.
Gyiku
Kanczy
Nap$ter
Lorenzo
NorbZ
Tomo
Csyppa
Én a pingem miatt nembizts hogy tudok!!!
a PASS-t Boci küldi mert ha magas apingem akkor valószinü hgy gépközelbe se leszek.
tudm de ha jó lesz a pingem akkor azért fogtok kapni 
Én csak most látom hogy vannak uj tagok 
Még mindig Viva Pinata-zol? 
igen..ha nagyn szarakodik a pingem akkr azt fogom nyomni

Yeeee golyofogo a csapatban powaaa 
Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint birkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi.
Ha kedvetek van PH-sok akkor megbeszélhetnénk egy WAR-t #fps vs PH
kivel tudok felvenni kapcsolatot egyébként ezzel kapcsolatban??
Professzionális GAMESERVER HOSTING by DIGITALFORCE.HU

Véletlenül nem #fpw-t akartál írni?
nem #fps a klánom neve 
Professzionális GAMESERVER HOSTING by DIGITALFORCE.HU

Az a csoportkép csak nem akart összeállni 

Ki győzőtt? Márha már végeztetek.
ph csapat szanaszét verte a másikat...nem baj,azért élveztem
köszi a játékot mindenkinek (egyébként a mapok 
Crash (10-3) PH!
Overgrown (10-3) PH!
Strike (10-3) PH!
Ha egy építész hibázik, eltakarja borostyánnal. Ha egy orvos hibázik, eltakarja a föld. Ha egy szakács hibázik, eltakarja egy kanál szósszal és új receptnek hívja.
crashbe 10-4 volt asszem... játékom = volt a 0-val.. Jah és EMBERHÁTRÁNY
csak h legyen mire ráfogni
- a screenshotokat - van vagy 15-20 betömörítettem rar-ba és felrakom a klán oldalára, le tudjátok szedni akinek esetleg kell, bár 640x480-as full low grafon
de ha kell holnapra felveszek mindent fullra, ahhoz nem kell fps és akkor összeáll a nép
_.(-.-)._

A csoportképbeállítások lol-ok voltak 
Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint birkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi.

sorry, hogy kestem, szomszedot ideette a fene, es nem akart hazahuzni 
áh az borzasztó volt..30 sec alatt le lehetett vlna zavarni az egészet de ugy túl lett bonyolitva hogy ihaj.
a Striken már nem vlt emberhátrány
és amugyse mi tehetünk róla hogy az egyik társatok szmszédolt
de végülis nem az eredmény számit..hanem az hogy a fele csapat nem bír ki 2 órát...
1 biztos..én nem rendezek mégegy ilyet..majd aki akar rendez én meg feliratzm nála...nem ér annyit az egész
[ Szerkesztve ]

Nevezzetek Nightcupra
[link]
egy este alatt megvan az egész. Nem kell a lebonyolitással törődni 
én azért mentem el mer má nem jött be h csak elindulok aztán leszednek... nem élveztem a végét.... azért is mondtam h emberhátrány... de végig volt, mer mikor megjött gyiku megjött bagi...
de mind1 az elején még jó volt...ez a nightcup érdekes lehet 
_.(-.-)._

Jaja, érdekes, megéri kipróbálni
Márcsak azért is mert egy éjszaka az egész, és össze lehet állni annyi időre
7kor kezdődik és általában 10-11kor vége

má most ezt se vágom
De azért thx 

He he nagyon frankok lettek a képek 

Na tegnap 1-ig nyomtuk, addig addig hogy az m14-re megcsináltam a Red-Tiger-t! 
Tegnap tetem össze elősször a fegyver....
Én azt javaslom legközelebb PAM módban játszunk, ott nincs 3x Frag, szintkülönbség, meg néhány láma perk, és egyébként is hozzá kell szokni ahoz is, mert néha egy kis war szóba jöhetne, igy is állandóan azzal csesztetnek mindek hogy war-ozzunk, aztán ha mindenkinek nem et mondunk tényleg az lesz hogy mekkora gyávák vagyunk... 
[ Szerkesztve ]
Legyen 900 Ft az a kib@szott benzin !!! Mert mindenkinek ez lesz a jóóó! :(((
nemis lett vlna rssz csak tudnám mit keresett ott Kanczy...
azt nemhiszem el...
6 óra játék alatt Red tiger egy olyan fegyverrel amit előtte sose használtál?

mert ez az 1ik legerősebb klán és nem neten keresztül tolják hanem lanollnak
Infinity Skills
sőt 1 éve MO legerősebb klánja volt.
utolsó három képen rajta se vagyok... 
Ha egy építész hibázik, eltakarja borostyánnal. Ha egy orvos hibázik, eltakarja a föld. Ha egy szakács hibázik, eltakarja egy kanál szósszal és új receptnek hívja.

Ismerem a klánt, nyugi
Tényleg jól nyomják a skacok, de nem tudom mióta van igy, hogy egy helyről nyomják.
Régen biztos nem így volt.
elfelejtettelek lekéselni

Mondjuk azért lehetne jövőhétvégén is szervezni, de hamarabb kellene szerintem ...
Akkor úgy valószínű jobban ráérnének az emberek nem ?
először 19:00ra akartam szervezni de mindenki azzal jött hogy csak 8 után csak fél kilenc után stb jó..a 9 óra mindenkinek megfelelt...erre 10kr már a fele lelép.
Nem mndtam hogy nymjuk hajnalig de azért 11 ig azaz kemény 2 óra hosszát lehetne...
Ha gondlod szervezhetsz én meg majd jelentkezem

kb fél éve feloszlott most újra 1ütt