Az jó! Szépen fog hasítani!!! 
Origin: Kecu77 | BF: BC2: Kecuhun

Az jó! Szépen fog hasítani!!! 

Ha már volt akkor bocsi:
Szóval vista-s game lesz, vagy xp-n is lehet vele gamelni?
Biztos lesz vista pecs. (dx10 miatt)
R.I.P. Steve

Engem csak azért érdekel, mert én is nagyon várom a cod4-et, és egyenlőre dx9-es karival (x1950pro) és xp-s rendszerrel leszek felvértezve az üdvöske érkezésekor..
Vista (és emiatt a dx10) egyenlőre csak a távoli jövő.. Szal ha nem kell a gamenak az új cucc, akkor nincs semmi problema.. 
Ha kéne (de nem kell), akkor nemhiszem hogy játszanék a gémmel..

Hy!
Én egy haverral beszéltem ő a szerverüket rendezgeti (cod2) és már beszélt az uj szerverről az illetékesekkel telon ill levelezéssel és ő neki november végét mondták amikor már lehet egymást aprítani a szerverükőn.Alig várom 
http://polirmasters.5mp.eu/web.php?a=polirmasters AUTÓKOZMETIKA FELSŐFOKON
Airborn után (mivel kicsit csalódás, remélem multi jó lesz) nagyon várom, hogy egy kis szín kerüljön a gépemre cod4 nevében.
R.I.P. Steve

A CoD 4.-MW sok ember életét meg fogja színesíteni, többek között az enyémet is! 

jó a PH! 
Asus P5B|C2Q Q8400|3 GB RAM|HD 6850 1GB

Hi!
Nem tud valaki demo időpontot??
Zeee
Állítólag szeptember vége fele lesz
Nov. 5 
az nem a teljes?

Állítólag saját enginet (cod2 után még a q3 engine is szóba jöhet
)!
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

Jól mondod 
Addig mondd meg mit csináljak? 
Addig sportoljál meg csajozzál, mert utána kockulás lesz 
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

Nálam ''téglulás'', mert 16:10-es monitorom van!
(Beszéljünk szépen, magyarul!) 
És akinek 200 centis plazmára van kötve a gépe az mit csinál, ''falul''? 

Hi!
[link]
Ha még nem volt, egy kis nyalánkság a bétából, tuti gama lesz... 

Azaz 
jön mindenki a serverre ![;]](/dl/s/v1.gif)
Kicsit átalakult a cod 2 óta, de talán érdekes lesz egy probát megér.
Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)
Hatalmas multi gém lesz. Azért észre vettétek, sokkal több multi gameplay jött ki mint sp re... Tuti vétel, már csak az mp miatt is.
Ui.: milyet arat a csóka a videóban?
R.I.P. Steve
Nagyon nagy játék lesz! 

Azám! Már nagyon várom
He meglesz, akkor télleg jön a kockulás

Érdekel Magyarország legjobb publikus mobil díjcsomagja? www.mentorklub.hu
Jó lesz bizony. Csak ami az első videó óta aggaszt. Ez a falon keresztül headshot. Jön majd a még extremebb ''wh-s vagy bazd meg!'' helyzetek

[Szerkesztve]
˘˘°°UP°°˘˘Szeresd az embereket...Hisz ők sem szeretnek téged...Nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés!!

Én úgy tudom, hogy ezeket a falon átlövés stb. be lehet állítani a szervereken, hogy elérhető legyen vagy se.

Szerintem is biztos belehet,majd meglátjuk sztem ne ítéljük el. 
Amúgy a support tud csak gyenge téglát darálni a többi fegyó csak fát,de azt is úgy,hogy fele megy át
[Szerkesztve]
Ha a perkeket is belehet a szerveren állítani, akkor nem sok olyan szerver lesz/lenne.
Meg a falon átlövés, az csak 'nehéz' fegyverekkel lehet.<- meg deep impactal
A hangok nagyon BF-esek, eléggé arra hajaz a játék, már most elkönyvelheti az év multija címet az IF magának
(az UT 3-at úgytűnik megint halasztják, arra már ne nagyon számítsunk idén...
)
Annyira nem is baj, hogy késik.
Legalább nem lesz az, hogy nézem az asztalon az ikonokat és megkérdezzem magamtól, hogy na! akkor most melyikre is kattintsak rá... 
Elég lesz idénre az Assasin's Creed, Crysis, CoD4, NFS, így is sokkal több, mint ami tavaly ilyenkor jött.

Ezt láttam nagyon kemény de PC-re nem lesz 
Kár már most ezen rágódni, inkább várjuk a CoD4-et, aztán jövőre talán már lesz is olyan olcsó az X360 vagy a PS3, hogy Mi is tudjunk játszani az összes résszel...
Kitérdekel?
Még a 4 se jelent meg, most azt várjuk gőzerővel. 
2-3 évig el leszünk azzal.

Kihagytad a sorból a Brothers in Arms: Hells Highway-t! Arról se feledkezzünk meg! 
Na igen, ha valóban úgy néz majd ki, mint ahogy mutogatják, akkor az se lesz kutya.

Előbb adják má ki a 4-et utánna csinálják az 5-öt. 
Eladó dolgaim: http://href.hu/x/gt9y || Ha privátban érdeklődsz valamelyik eladó termékem iránt, először is köszönj, másodszor pedig jelöld meg, hogy mi érdekel. Köszönöm!

El hát 
Jövőhét elején jönni kell vmi hírnek ![;]](/dl/s/v1.gif)

Addig is van Cod2 Multi

Érdi családi ház sürgősen eladó 12.500.000ft.irányár .......Lego-Bionicle 12db 3999ft
Jó az, én pont tegnap tettem fel újra. 

Csak ne lenne annyi csíter 
most én nem codozok 
hát én a 2. részével játszottam, de a 2. pályát már nemtudtam megcsinálni 

Én ezzel nem büszkélkednék. 

minimum gépigényt láttam de aki normálisan akar vele játszani annak intel core 30 dodeka 60GHZ, 16GB DDR4 ram,geforce 9800 ultra sli? vagy elég hozzá egy Paks?
Eladó dolgaim: http://href.hu/x/gt9y || Ha privátban érdeklődsz valamelyik eladó termékem iránt, először is köszönj, másodszor pedig jelöld meg, hogy mi érdekel. Köszönöm!
áh ez kevés lesz, 6000x3000 felbontásban már beszaggathat.. 
A játékhoz elég lesz Paks, de az általad felsorolt konfighoz biztos nem... 

Bárcsak kiadnák már.Új gépem készül szal jöhet a 4 
Hogy kibírjuk idegileg itt egy kis(10 min) videó [link]
[Szerkesztve]